28


Jobbveckan är igång igen, vilket inte gör mig ett endaste piss. Jag mår bara bra av rutiner. Efter jobbet var det meningen att jag skulle åka och matshoppa, vilket jag gjorde. Sen var det tänkt att jag skulle tvätta min enorma hög med smutstvätt som fortfarande inte blivit tvättat. Omaka strumpor och små stringtrosor man numera är för bekväm för att ha på sig får jag klä mig i. 7 imorgon bitti börjar min tvättid. 7. Vem fan vill gå upp 7 för att tvätta när man börjar 13? Jag är frustrarad.

Blev förbannat sugen på pannbiffar idag. I vanlig ordning när jag blir sugen på något jag inte vet hur man lagar, skiter jag i suget av ren lathet, feghet och snålhet. Inte denna gång. Och vet ni vad? Jag lyckades fan, gjorde till och med några extra att ha till lunch imorgon. Fan vad jag är bra ibland.

Nu blir det dusch innan det blir Top Model, CSI och Big Brother innan sängen kallar. Puss!



Saturday pics









Break of dawn


I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

I keep dreaming you'll be with me
I believe that somewhere down the line you'll be mine
In the twilight
I feel your beating heart
I won't let go
Won't give up no

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said



Eric Saade - Break of dawn

Never stop fighting


En helt underbar helg är snart slut. Kvällen igår spenderades hos Jennie med sköna människor innan det blev Harrys. Mindre dans och mer gos blev det för mig när Danne kom dit. Drack goda drinkar också! Sedan slirade vi hem. Jag vurpa och gjorde illa knät, så fruktansvärt typiskt mig att dra på arslet. Bokstavligen.

Idag har vi spenderat största delen av dagen i sängen innan vi gick till pizzerian för att inhandla kebab. Sedan var det bara att försöka få bort bakfyllan och börja ladda för match. Det var inte min kväll på planen idag, men alla fortsatte kämpa trots att inget verkade gå våran väg ikväll.

Nu blir det film, slänger upop bilder från gårdagen imorgon!


bild från förra helgens uppvärmning. det är jag som är korven i buren.

It's time for some rock 'n roll


Har varit igång tamefan hela dagen idag. Började med morgonpromenad imorse vid 9 med Noel och Danne. Sedan mötte vi upp farmor vid halv 11 för att åka och kolla lite på Tuna Park. Hittade ett par nya partyklackar. Självklart på rea. Jag är världsbäst på att fynda! Fick dom för 178 kr istället för 400, haha!

Noel fick tuppjuck mitt i allt på farmor och skrek "Daaanneee ääär miiiiin" och bjussade på några krokodiktårar också. Sötnos!

Sedan käkade vi Max innan pappa kom och hämta oss för att uträtta lite ärenden. Nu är jag hemma, ögonsminket är på. Eric Saade (Danne är överlycklig?) spudlar ur högtalarna och det är bara att fortsätta fixa sig och peppa. Ikväll är det fest som gäller, rockkväll på Harrys.


Mina två fina grabbar i morse!

If it makes you happy, it can't be that bad.


Den grymma långhelgen bara fortsätter. En bra dag blev helt plötsligt helt jävla awsome. Börja dagen med att vakna upp med Danne, möta farmor för lunch. Nachotallrik från 21an som vanligt (..när det inte blir Ming) och sedan möta upp Emma och Ida för att kika runt i butiker. Sedan blev det en spontantripp till Västerås med Jennie och Ida där shoppingen fortsatte. Så jävla rolig dag med fina, älskade människor. Mycket skratt och skoj! Att jag är några hundralappar fattigare och missade min tvättid gör mig inte ett skit. Att jag får gå utan rena underkläder är det fan värt!



Leggins, Monkey - 80 kr (ord.pris 250 kr)
Bikini, Gina Tricot - 29 kr/delen (ord.pris 99/79 kr)
Klänning, Monkey - 60 kr (ord.pris 300 kr)
Skor, Monkey - 100 kr (ord.pris 400 kr)
T-shirt, H&M - 149 kr

Är jag bäst eller är jag bäst på att fynda?



Köpte även rökelser som luktar helt underbart för 15 kr på Indiska, och grejen som håller dom för 29 kr.
Doftar gott i lägenheten nu och inte gamla svettiga träningskläder. Har detta tänt nu medans jag färgar ögonbryn och ska måla naglarna. Mysigt!

Sanctum 3D


Kickstartade min lilla långhelg igår med att gå på bio med Danne. Något vi pratat om att göra länge men något kommer alltid i vägen. Men nu blev det av. Vi tog varandras 3D oskulder kan man säga. Jag var lite nervös innan filmen måste jag säga - trots att mitt stora problem var hurvida det skulle vara lika enkelt att pricka munnen med popcorna med brillorna på. (Det gick för övrigt likadant som vanligt, endel utanför!) Vi såg Sanctum och den var riktigt bra, fick till och med tårar i ögonen vid några tillfällen så det är bra betyg!

Efter filmen drog vi hem och kollade på våra vanliga kvällsprogram och även Big Brother som Danne snällt ställde upp med att se innan sängen kallade på oss.


Could I? Should I?


Mitt huvud håller på att explodera. Bokstäver som hoppar, snurrar och uppfattas lika klart som kinesiska tecken. Jag fattar mig fan inte på Spotlife. Extremt komplicerat att börja, för en icke-nörd som jag. Är det jag som är trög eller Spotlife svårt? Blir så jävla frustrerad. Försöker för hundrafemtioelfte gången utan att komma ett myrsteg framåt.

Ska jag stanna här? Detta okomplicerade, trygga men lite tråkiga forumet..där man verkligen är en i mängden. FAN HJÄLP MIG FÖR I HELVETE!


Casey

New blog, new start


Nu är det dags för en ny blogg efter ett par år på denna. Hoppas ni läsare följer med mig över till Spotlife där jag nu försöker lära mig att blogga. Ha tålamod för otekniska mig, detta är en djungel som jag hoppas att du fortsätter följa mig i!

http://alexiislinnea.spotlife.se

Denna blogg kommer finnas kvar för mig att minnas med hjälp av gamla inlägg.

Sunshine, you give me strength


Är så jävla glad just nu. Lättad, förväntansfull och bara lycklig. Mitt liv fungerar riktigt bra (även om kroppen protesterar titt som tätt). Mamma bokade i natt min flygbiljett ner till mormor. Jag har ett datum att se fram emot då jag vet att jag får sol, bad och avkoppling. I 9 dagar får jag detta, och även bli bortskämd med mormors goda mat. Idag skiter jag i att huvudvärken som hängt med mig sen 6 i morse när jag gick upp för att jobba. Jag är så glad.

Den 1 maj drar vi. Jag, mamma och hennes pojkvän. Fatta lyckan, jag kan nästan känna solens varma strålar och dofta mormors mat. Torrevieja, vad jag saknat dig, du bästa stad.

Avundsjuk? I bet you are.


Bundesliga


Har dragit på mig en envis huvudvärk (och illamående till följd?) som vägrar låta mig vara. Varken tabletter eller powernap har funkat. Försöker mig nu på Bundesligamatch i form av Lübbecke-Hamburg. Det är underhållning! Sedan blir det Big Brother innan sängen kallar inför en lång arbetsdag imorgon, förhoppningsvis huvudvärksfri!


Michael Kraus in action

When all we need is each other





We are stronger together


Att gå från bakisfrossa och fosterställning till att vara pigg på matchen är ett jävla under! Även om jag gärna hade dragit täcket över huvudet så var det bara att pallra sig iväg. Fick först inte ihop lag ens, riktigt dåligt så mamma hoppade in och vi fick låna tre spelare från ett annat lag så vi kunde ha avbytare. Tack och lov för det kan jag säga, tempot var riktigt högt idag och vi kämpade som tusan och gjorde det riktigt bra! 13-2 blev reslutatet och de är vi nöjda med.

Pappa, Danne och Stefan (mammas pojkvän) kollade också så det var riktigt kul. Lagbild togs i halvlek och domaren försökte värva mig till det damlag han tränar..under matchen! Haha.

På hemvägen hoppade jag och Danne in på ICA och köpte lite chips och dricka..Hem och duscha och nu blir det "Hide and seek" innan Big Brother reprisen börjar. Hörs imorgon!


webcam bild från igår kväll

Instant karma


Fy i helskotta vilken elak bakfylla jag åkt på, Har spenderat förmiddagen i fosterställning på toalettgolvet medans min karl inte märkte ett skit, haha! Gårdagen var iallafall lyckad och det är huvudsaken. Firade lilla Jennie som fyllt 21. Det bjöds på goda drinkar och smörgåstårta, mumsigt! Sedan blev det Melodifestivalen, snacka om att jag var glad när både Playtones och Eric gick vidare. Ultimat! Sedan blev det dans och sång innan jag, Sandra och Jennie blev nerskjutsade till Harrys. Vi dansade oss svettiga och hade kul innan det blev hemgång och vänta på Danne som kom hem från spelning.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och börja ladda för match ikväll..hur detta nu ska gå. Puss!


Sandra, jag och Jennie.

Need your vote's bitches


Ikväll är det Melodifestvalen igen. Dannes bror Adde med band, The Playtones, tävlar ikväll i Lindköping mot riktigt tufft motstånd. Hoppas på att dom går vidare och att ni hjälper till med detta genom att rösta :-)

Rock on!


Min söta svärmor och Adde!

Trerätters och tjejspa


Den efterlängtade och underbara helgen startade direkt när jag slutade jobbet idag. Åkte hem och fixade mig snabbt för att sedan gå ner och möta kollegorna för en mysig kväll på Akropolis. Personalvård i alla högsta grad med trerätters. (toast skagen, black and white och citronglassbakelse) och lite gott att dricka till det. Många skratt bjöds det på, roliga historier och hade det hur trevligt som helst. Helnöjd, supermätt och frusen ligger jag nu i soffan och gluttar film.

Min sämre hälft är iväg och jobbar på något disco på Ungdomens hus. Undra vad jag ska pyssla med hela kvällen nu? Lite ta-hand-om-mig-själv-grejer kanske? Det kör vi nog på! Blev lite avundsjuk när jag kom till jobbet vid lunch idag och dom hade haft tjejspa på jobbet. Barnen hade fått fotbad med oljor, massage, fruktdrink, exotiska frukter och målade naglar. Men de bästa ungarna ska ha det bästa också! Jag fick ändå avnjuta maten som denna dag var spansk (olika länder varje dag denna vecka). Det bjöds även på en god efterrätt.

Med andra ord har jag ätit som en häst idag och kommer sova likaså.



Ikväll körde jag med lite svart/brun sotning, ganska neutrala kinder och ljuslila på läpparna!


Just one more kiss


Ännu en underbar dag avklarad. Fan vad jag trivs just nu, mitt liv är riktigt bra att leva just nu. Har inte mycket att klaga på. Mysig dag på jobbet med underbara barn och goa kollegor, många skratt bjuds det alltid på! Noel har varit gosig också, vilket gör mina dagar ännu bättre. "Jag leker, så bara en puss". Man kan inte låta bli att pussa på det där perfekta lilla ansiktet. Nog framstår han väl inte som världens ballaste när jag springer och pussar på honom titt som tätt när han leker med sina kompisar, men det skiter jag i. Måste man, så måste man.

Efter jag slutat jobba drog jag och Noel hem till pappa och Camilla för tacos. Utsööökt! Ligger just nu i pyjamas med världens största tacomage och kollar CSI i väntan på älskling som kommer snart från repandet.

Imorgon börjar ännu en efterlängtad helg, vi hörs då! :)


bild tagen igår innan jobbet.

Material crush


Kikade igenom dom vanliga bloggarna jag brukar glutta i när man inte har något bättre för sig. I vanlig ordning lägger Mirre alltid ut snygga bilder från olika kändisevents. Nu blev jag kär i en klänning, precis sådär pang-boom-kär bara en tjej kan bli i prylar. Om jag vore 10 kg lättare och många många nollor till rikare hade jag fanimej slagit till på direkten. Men när skulle jag ha använding för denna? På Harrys? Nej, kanske inte va!


Miley Cyrus

With love


7 månader idag baby, grattis till oss! ♥




You make me wanna die


Enligt mig finns det fanimej inget som är så sexigt på killar som långt svart hår och helst lite kajal på ögonen. Jag halvdör, får nästan hjärtattack och ja..jag tycker det är råsexigt.Får helt enkelt min puls att slå extra fort. Vi är alla olika, eller hur?


Yummie.

All i want is your candy


Idag ville jag verkligen inte gå upp. Sängen var för skön, ögonen för trötta. Men hade inget val, upp skulle jag. Iväg och jobba, min vanliga tid och en halvtimme extra. Sedan iväg för veckans solning. Nya rör - fan vad stekt jag blev. Friterad Alex, sounds yummie? Sedan knallade jag in på ICA, svettig och med bh:n i fickan för att köpa lite glass.

Finns inga gränser för en sötsugen kvinna, eller hur tjejer? Speciellt under en viss vecka, när man dessutom kämpar mot röksuget.




A little piece of blue sky


I natt kunde jag inte sova. Kom på att jag hade en film jag inte sett som jag fått utav mamma för ett tag sedan. Jag burra upp mig i soffan och slog på filmen. En klump i magen infann sig direkt när jag förstod vad filmen handlade om. Men jag kunde inte sluta nu, jag var fast. Jag bokstavligen grät mig igenom filmen på 1 timme och 49 minuter. Hela staden stod stilla utanför. Verkligen en grym film att se, speciellt om man förlorat någon i cancer.
Rekomenderar "Allt för min syster" (my sister's keeper), varmt. Varning för en miljon tårar och flashbacks.

 

Caroline, du finns föralltid i mitt hjärta♥


Without my valentine


Alla hjärtans dag. Känsla? Förvånatsvärt nog inte så speciellt faktiskt. Gullig och mysig dag, överskattat som singel. Men jag är ju inte singel. Även om det på snudd lite känns så idag. Har jobbat och sedan blev jag kvar på jobbet tills för en stund sedan på möte. Så blev inge alla hjärtans dag-firande för oss. Nu är det ju tur att man kan fira kärleken vilken dag som helst, och inte just idag. Så jag är inte bitter till att ha spenderat kvällen med fika, massa prat och skratt med mina fina kollegor.

Eller, har jag fel?


Perfect ending of an awsome weekend


Jag överlevde, mindes hur man gjorde och gjorde till och med några räddningar. Den du. Bästa medicinen mot baksmällan - en skön match. Att vi förlora med 16-3 gör fan ingenting. Vi hade andra halvlek, som blev 5-3, att glädjas över..några kalorier färre och några skratt rikare!

Nu är det film och popcorn i soffan, tjing.

Got my gameface on


Peppad, nervös och redo för match. Kommer jag komma ihåg hur man gör? Inte spelat en match på 2 månader med juluppehåll och flyttade matcher. Men hey, hur illa kan det gå egentligen?


Never stop dancing, while the lights still shines on you.


En lyckad kväll igår. Mamma kom och hämtade oss för att sedan bli utskjutsade till lokalen i Stenby. Drack god bål och andra gottigheter, spelade spel, pratade och gav presenter. Sedan blev det bussen och ut och dansa på Harrys med tjejerna, medans Danne åkte hem och fick lite sömn innan jobb idag.

Idag har jag mått bra (!!) ekologiskt vitt vin kanske gjorde susen ändå? Har legat i sängen mest men nu är det maglagning och One tree hill som gäller innan det är dags att packa träningsväskan och dra på match. Taggad och längtar efter att äntligen spela igen! :)








She's dancing alone, so out of control, so beutiful.


Äntligen fucking lördag! Smällde till med en rejäl sovmorgon till 13 innan jag gosade upp mig med pyjamas, frukost och en cider till handbollen. Guif körde över stackars RIK. Sedan blev det dags för smink, dusch och nu väntar påklädning och hår innan jag och älskling drar iväg till Stenby för att fira Jennies födelsedags i efterskott i en av lokalerna. Hoppas på en sjukt bra kväll med mina finaste vänner och pojkvän!

Drar upp volymen och njuter lite till..she's so lost in stereo, lost in stereo..


Svar på anonym fråga


Fick en anonym fråga för en stund sedan "har du flyttat till stockholm!?". För att svara på frågan svarar jag helt enkelt här, eftersom du just var anonym (farligt att fråga annars? :P) Jag är snäll, lovar att inte bita dig!

Skämt å sido. Nej, jag har inte flyttat till Stockholm. Vet inte riktigt hur jag kunnat få dig att tro det på något sätt, men min gissning från att läsa igenom inlägget var att jag skrev att jag hatar SL. Med detta menade jag Sörmlands Länstrafik. Inget annat, jag är kvar i Eskilstuna. Gör jag dig glad eller besviken nu? :-)

I've got some junk in tha trunk


Hej fredag! Hej underbara helg! Började jobba tidigare idag så jag fick lite lunch i mig - jättegoda pannkakor!
Slutade då tidigare också sen blev det vandrande i min ensamhet med hörlurarna i öronen på stan. Bytte skinnkjolen jag köpte igår, trodde den skulle spricka..men vad trodde jag liksom. Got some junk in tha trunk..Så att säga, så att försöka klämma in mig i en storlek mindre gick ju inte så bra. Blev en vanlig bas kjol istället i svart tyg, funkar till allt..har inte köpt någon ny sen jag glömde min i parken i somras (nej, jag gick inte därifrån naken!).

Köpte även alla hjärtans dag-present till Danne. Helvete vad svårt sådant ska vara alltså..gick länge igår och försökte kläcka en bra idé. Får hoppas detta duger, är ju trots allt tanken som räknas! Eller hur?

Drog sedan och solade, känns riktigt skönt att ha kommit igång med att sola en gång i veckan..man både ser och känner sig fräschare! Sedan rusade jag hem, eller gled..och började direkt med min tvättstugetid. Blev tre tvättar. Har även diskat bort mitt diskberg och våttorkat lite ytor och städat lite i badrummet. Nyss tvättat håret, kollar Criminal Minds och målar naglar. Har även färgat ögonbryn som snart ska nopras innan det blir en varm ansiktsmask framför en film.


Världens bästa.

You would'nt believe it, even if i said so.


Snart dags för helg igen, en efterlängtad sådan. Trots att veckan varit jobbig har man ändå haft något att se fram emot och kämpat på. Jobbdagen idag gick bra och snabbt, värre när man stod i snöstormen i en halvtimme för att få komma med bussjäveln. Fan i helvete vad jag hatar SL. Efter jag nästan förfrusit ihjäl och äntligen kommit på bussen blev det lite shopping. Födelsedagspresenter och lite andra grejer inhandlades innan jag hoppade på bussen hem igen. Då blev det hårfärgning och matlagning. Nu ligger jag under täcket och kollar American Idol. Sedan drar min kriminalkväll igång med dubbla avsnitt av CSI.



Trött och osminkad Alex i Alingsås i lördags.

_

You would'nt believe me if i told you how much i love you,
even if i tried to explain with words. But how can you explain something even you can't understand?

There's no greater love, than the love between blood.




(älskar förövrigt det lilla dålda budskapet i bilden "du tror jag älskar dig tillbaka, men jag håller fingrarna i kors-  så jag ljuger")


Never grow to old


Skönt med ett kort arbetspass efter gårdagen. Sov först mellan 19-21 igår..kollade tv ett par timmar och sedan somnade jag för natten och gick upp halv 12 idag..fortfarande trött. Det är inte okej! Har fortsatt vara snurrig och lätt illamående idag. Väldigt irriterande, har inte alls samma energi till att leka med barnen och det hatar jag.

Efter jobbet hämtade mamma mig för att kolla blodtryck, käka middag och umgås lite. Kröp upp i mammas knä och låg och blev kliad på ryggen ett bra tag. Det blir man aldrig för gammal för, iallafall inte jag. Kollade på "Livet på BB" gjorde vi också. Nu är det "Mean Girls" på tv innan Criminal Minds och sen åter igen sängen.

Måste boka tid till vårdcentralen..panik.

now i say goodbye


And now I say goodbye to the way I used to be
There is no room for question
Cause your name it sets me free
Yesterday’s troubles harm me
Today’s are creeping in
So let go of the world around me
Cause your love is all I need



Hanson - every word i say

Spin my head


Om man kunde byta ut sin kropp hade jag slängt min på tippen för länge sedan. Alltid något som krånglar. Sedan i söndags har illamåendet och yrsel stört mitt finfina humör. Det är inte bara obehagligt utan också utmattande. Detta resulterade i att jag somnade i personalrummet idag. Men jag klarade mig igenom mitt 7,5 timmar långa arbetspass idag och 3,5 timmar igår. Så imorgon blir det att kolla blodtryck och så för att se om man kan se vad felet är.

Skulle behöva städa, diska och tvätta. Men nej, jag orkar fanimej inte ett skit. Det får hellre se ut som fan här hemma så jag orkar med jobbet..så resonerar jag just nu. Ska ligga i soffan hela kvällen och hoppas på ett mirakel att skiten försvinner!

Puss


Noel i söndags.

Baby, you're all that i need.




T.Kaulitz




The figther in you


Hemma och placerad under täcket efter en mysig helg i Alingsås med massa handboll. Rullade iväg strax innan 8 igår morse och det gick bra hela vägen ner, trots att jag från ingenstans blev lite åksjuk (?). Både Noel och jag slocknade i baksätet ett tag också. Första dagens matcher var inge höjdare att se, ingenting funkade som det skulle och domarna hade inte många rätt. Besvikna och trötta åt vi middag på stans enda och segaste Kinarestaurang innan vi checkade in på hotellet. Hoppade i en morgonrock och myste lite till Melodifestivalen och kolla en film innan det var dags att sova. Matcherna idag gick så mycket bättre och min stackars bror med tre (!!!) intryckta, lösa och vridna tänder sen gårdagens matcher, tennisboll till armbåge, ryggont (skada sedan tidigare) och kramp i vaden krigade på! Så otroligt stolt, han viker aldrig ner sig trots att han inte kunnat äta fast föda sedan tänderna pajades..därav muskelkrampen. Du är en krigare!

Tack vare helt ändrad inställning och kämparvilja (och stor röta med de andra lagens resultat efter spännande matcher) är nu Redbergslid vidare till steg 5 i detta SM.

Vi rullade hem nöjda och glada igen. Jag dock illamående igen. Festade loss på McDonald's och busade i bilen innan vi äntligen rullade hem i stan. Jag parkerade mitt lätt yrslande huvud och illamående kropp under täcket på direkten.


Simon och Noel ♥

Weekend


Äntligen är helgen här. Jag höll på att somna minst femtioelva gånger på jobbet idag, det var så lugnt och jag var seg. Stängde både igår och idag. Igår var Noel kvar med mig och det gick superbra. Sedan blev det middag, bus och gos hos papi.

Efter jobbet idag åkte jag och solade, sedan stannade jag till vid ICA för att köpa lite frukostgrejer. Hem och tvätta håret och packa. Nu ligger jag nerbäddad, supertrött, under täcket och kollar CSI. Efter de blir det Criminal Minds innan sängen kallar. Åker iväg till Alingsås halv 8 imorgon bitti för en handbollsweeken. Simon spelar SM- steg 4 och de vill vi givetvis se. Även Noel ska med så lär ju inte bli någon avkopplande resa!

Grattis mamma på 44-årsdagen


Can't..fucking..wait



Fuck, vad jag längtar tills man får mer nyheter om detta samarbete..och höra resultatet. Med älskade Bill kan det inte bli annat är grymt.

Morning sunshine


Hade glömt bort att jag var en bloggare också. Inte bara flickvän, vän och en arbetande kvinna som denna vecka bestått av. Tredje jobbdagen idag, två dagar kvar till helg..två stängningar, tungt. Igår var det äntligen myskväll med älskling igen som nu kommit hem. Gosigt! Underbart att somna i hans famn. Blev även extra glad när jag vaknade av solsken, pigg och inte av väckarklockan som inte skulle ringa på bra länge. Då kunde vi ligga kvar i sängen och busa!

Nu blir det matlagning och massa tv! Puss


RSS 2.0