My boyfriend is a rockstar


Happy birthday x 3


IDAG ÄR DET INTE VILKEN DAG SOM HELST. IDAG FYLLER NÄMLIGEN TRE AV MINA BÄSTA OCH FINASTE VÄNNER ÅR. GRATTIS SOM FAN TILL EMMA OCH IDA PÅ ERA 23-ÅRS DAGAR OCH MIN BÄSTA VÄN JENNIE PÅ DIN 22-ÅRS DAG. JAG ÄLSKAR ER SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET. NI FÖRGYLLER MIN TILLVARO!


jag och födelsedagsbarnen♥

Baby, baby, baby.


Imorgon kommer min älskling hem.
Fan vad jag längtar efter din närhet ♥

Jag älskar dig.


The bitches are back


Inte en perfekt start på helgen att vakna med halsont kanske, men det ska inte få förstöra min helg. Mina puddingar Emma och Sofia är äntligen hemma från Thailand efter en månads saknad och avundsjuka. Ikväll samlar vi ihop oss och blir uppdaterade om vad som hänt under tiden och dricker lite gott.


Sofia och Emma.

Fake sun


Äntligen helg. Kommer vara riktigt skönt att inte ha en bestämd tid att gå upp imorgon efter en lång jobbvecka. Dagen var bra, barnen hade bakat jättegoda pajer till lunch när jag kom så det var en perfekt start på passet. Man får inte vara känslig när man har mitt jobb kan man säga, gulliga små skitungar som kan få ur sig så mycket snor, spott och andra kletigheter tillhör min vardag. Min älskade vardag.

Vad har ni mer haft på pajerna då?
Kille 4 år "tjockost också!" (ett annat, gulligt, ord för festaost! hahaha)

Drog och sola direkt efter jobbet innan det blev en dusch, ögonfrans/brynsfärgning och nagelfix när jag kom hem. Sedan var det semi-final som Sverige dock förlorade mot Frankrike. Pisstråkigt, nu möter vi älskade Spanien i bronsmatchen.


27 januari 2011


Ännu en 7,5 timmars arbetsdag avklarad. Hade jättemysigt på jobbet idag med ett litet skidlopp som ungarna kämpade sig igenom. Fick medaljer och blåbärssoppa i mål, så söta! Efter jobbet blev det systemet och apoteket innan det blev hem och börja springa upp och ner i tvättstugan. Håller även på att laga mat som jag ska käka till Top model när det är klart. Yummie!

Alex: Men lilla gubben, jag kan inte bära dig hela tiden
Noel: Joo..inte släppa ner mig
Alex: Du kommer ju vilja att jag ska bära runt på dig tills du blir stor kille
Noel: Aa, som Simon

Simon är typ 1,90. Lycka till, till mig själv!


little Alex.

Little baby gone big boy

 
Är helt slut, sov riktigt kasst i natt och sedan jobbade jag heldag 9-16.30 idag. Som tur var var det lugnt med rätt några barn! Helt plötsligt är Noel borta. Han är ett sådant barn man alltid hör eller ser så det var lite skumt, så jag gick och letade efter honom. Hittar honom på toaletten med en avdragen blöja, världens största flin och han tjoar "titta  då, jag kiiiiissaar!". Stora killen! Torka sig själv gjorde han också. Sötaste!

Låg redan nerbäddad kl 18 ikväll med nytvättat hår och pyjamas på. Blir bra grejer på tv innan sängen kallar igen för att orka upp och jobba imorgon igen!



My little sunshine


Jobbdag 2 av 5 denna vecka avklarad. Igår jobbade jag eftermiddag (13-16.30), idag förmiddag(9-12.30). Noel har varit så gosig och pussig idag och jag har bara varit hans, så mysigt med sånna dagar också när man inte bara är ivägen för lillemannen när han leker med sina kompisar. Efter jobbet drog jag och solade, tror fanimej att jag slumra till till och med. Sedan hem och diska undan det mesta av diskberget jag lyckats byggt upp. Nu är de O.C och Unga mödrar som gäller innan det blir en powernap inför kvällens VM-match mellan Sverige och Danmark.

Började gråta lite igår också när Danne hörde av sig från Indien. Efter att sms-bombat varandra konstant i typ 7 månader och ALLTID sagt godnatt till varandra på ett eller annat sätt så känns detta som ren tortyr!


Bild från Indien.

Game day..or not


Var vaken alldeles för länge i natt (morse). Mina ögon skelar redan lite i kors av trötthet och det är inte okej. Ikväll är det handboll igen, kanske den bästa och svåraste matchen då de ställs mot Kroatien med Ivano Balic' i spetsen. Jösses, jag är redan nervös!

Egentligen skulle vi ha våran första innebandymatch efter uppehållet ikväll, men fick inte ihop lag så fick lämna wo tyvärr. Men hellre det, förlora med 10-0 och kunna se matchen, än ställa upp med en man kort och åka på storstryk.

Nu har jag rotat fram lite mat som jag ska laga ihop innan matchen börjar. Heja Sverige!


A night of horror


En riktigt mysig dag har detta varit. Var kul att se matchen i Sporthallen, gamla vänner som spelade. Sedan åkte vi till Billy boys och hämtade mat och smällde i oss till Sverige-matchen som också blev en vinst! Tittade även på Danmark-Polen innan det var dags för skräckfilmskvällen att börja. "And soon the darkness", "Eden lake" och "Shelter" hanns med. De två sista var riktigt jävla bra, trots att vi var förvirrade till tusen på den sista innan vi fattade den..haha! Sedan hämtade snälla Jesper mig och skjutsade hem mig så jag slapp gå hem i den mörka natten, rädd och frusen.

Tack för ikväll, bästa vän, detta behövdes!


Perfect weekend..almost


Det var meningen att jag skulle ta med Noel på teater idag efter lunch. En teater hur man blir av med nappen, det kan behövas för lilleman som mer en gärna konstant suger på sin! Dock var sängen alldelles för skön för det så pappa fick ta honom istället. Tycker jag var värd en riktig sovmorgon faktiskt.

Nu ska jag strax kila ner till Sporthallen och kolla match innan det blir hämtmat, Sverige-matchen på tv och skräckfilmskväll med bästa vännen. Perfekt helg! (om Danne vore här givetvis!)


Perfect weekend..almost


Det var meningen att jag skulle ta med Noel på teater idag efter lunch. En teater hur man blir av med nappen, det kan behövas för lilleman som mer en gärna konstant suger på sin! Dock var sängen alldelles för skön för det så pappa fick ta honom istället. Tycker jag var värd en riktig sovmorgon faktiskt.

Nu ska jag strax kila ner till Sporthallen och kolla match innan det blir hämtmat, Sverige-matchen på tv och skräckfilmskväll med bästa vännen. Perfekt helg! (om Danne vore här givetvis!)


Amityville horror


En riktig mysig kväll, sällskap var vad jag behövde - sällskap var vad jag fick. Mamma och S bjöd över mig på middag och lite rödvin. Tittade lite Let's dance och film och pratade om allt möjligt. Så mysigt att se dom så goa och kära, vilket gjorde att jag saknade min karl dock.

Sen blev det en promenad hem och nu har jag hoppat i pyjamasen och ska gosa under täcket till en skräckis - Amityville horror- innan sängen kallar!


bild från ikväll.

In two different worlds


Kändes väl sådär att vakna upp idag och ha sin karl på andra sidan jordklotet typ, men ja..bara att gilla läget! Han kommer ju hem och det är det viktigaste. Hoppas dom har kul där borta i värmen!

Jobbdagen gick bra, var väldigt lugnt och skönt så blev mycket mys. Nu är jag hemma och ska snart bli upphämtad av mamma. Hon och hennes pojkvän ska bjuda stackars ensamma mig på middag ikväll, mysigt!


Just nu in tha webcam!

Broken door


Känns som att jag bloggat endel om musik senaste tiden, men musik är en del av mig. Jag är inte musikalisk på fler vis än att jag gillar att sjunga - för mycket på fyllan. Instrument har jag aldrig förstått mig på, noter och annat tjaffs förvirrar mitt huvud. Grym musik och en genial text till en fantastisk röst är det som får mig såld.

Broken Door har fått mig såld. Sedan låten Angel kom ut har jag älskar dom. Låten In the shadow är till och med ännu bättre! Vart jag än hör dessa underbara låtar stannar min värld upp, jag blundar och njuter! Rysningarna går igenom hela min kropp och jag känner lycka, tänker på kärleken och annat fint. Jävlar vad bra ni är grabbar!

Jag tröttnar aldrig på öronorgasmer.



Goodbye my lover


Idag var jag tillbaka på fötter, dock med sämre energi..men jag överlevde jobbdagen. Efter det åkte jag och solade ett tag innan det blev hem och laga lite mat snabbt. Ska strax slänga mig in i duschen och tvätta mitt svettiga hår för att sedan ladda inför kvällens VM-match där Sverige ställs mot Polen. Kommer bli en tuff kamp som jag med hela mitt hjärta hoppas att vi vinner.

Min älskling och Pain of Salvation gänget sitter just nu och dricker öl i Helsingfors på flygplatsen. Flyget är försenat som ska ta dom vidare till Indien där dom har ett par spelningar inbokade. Redan när jag stod på busshållsplatsen och skulle hem efter jobbet kände jag hur mina ögon fylldes med tårar till Bon jovis - bed of roses. Fasiken vad jobbigt det kommer bli känner jag, men jag är så glad för min älskling skull och så fruktansvärt stolt. Detta är du så värd!


Tantrum to blind


Detta coola svenska band är verkligen något i min smak med inslag av 90-talspunk. Påminner mig starkt om Paramore. Sjukt bra! Längtar tills deras grymma låtar finns att lyssna på på Spotify.

Tills vidare så får Youtube duga :-)

Låttips:

Get get get
Glory
Lies lines
Rise and fall
Tell me once




Don't wanna be here


Nej, nu är jag trött på denna skit. Nu orkar jag inte ligga här och ruttna längre och förlora pengar. Imorgon släpar jag min sega kropp till jobbet. Bara att bita ihop. Jag har ingen feber nu så finns ingen anledning att ligga här.
Ber till Gudarna om mer energi till morgondagen än den jag har nu, gäsp!

Ska dricka flera liter vatten till, knapra lite värktabletter och vila här under täcket. Tjing!


Tokio Hotel: Best of

Titta vad som släppts nu idag! Gissa om jag vill ha detta Tokio Hotel: Best of deluxe-paket med engelskt och tyskt album, samt videos och making of. GE MIG GE MIG GE MIG!

TRACK LISTING:
CD 1: English album (In regular 1CD version as well)
1. Darkside Of The Sun
2. Monsoon
3. Hurricanes And Suns (New Track - 2009)
4. Ready, Set, Go!
5. World Behind My Wall
6. Scream
7. Automatic
8. Phantomrider
9. Break Away
10. Final Day
11. Forever Now
12. By Your Side
13. Rescue Me
14. 1000 Oceans
15. Noise
16. Don’t Jump
17. Humanoid
18. Bonustrack: Mädchen aus dem All (2003)


CD 2: German album (in deluxe version only)
1. Durch Den Monsun
2. Der Letzte Tag
3. Mädchen aus dem All (2003)
4. Übers Ende Der Welt
5. Schrei
6. An Deiner Seite (Ich Bin Da)
7. Spring Nicht
8. Automatisch
9. Lass Uns Laufen
10. Geisterfahrer
11. Ich Brech Aus
12. Für Immer Jetzt
13. Rette Mich
14. 1000 Meere
15. Komm
16. Sonnensystem
17. Humanoid
18. Bonustrack: Hurricans And Suns (Neuer Titel - 2009)


Bonus-DVD (in Deluxe version only)
Videos
1. Durch den Monsun
2. Monsoon
3. Schrei
4. Scream
5. Rette Mich
6. Der letzte Tag
7. Wir schließen uns ein
8. Übers Ende der Welt
9. Ready, Set, Go
10. Spring nicht
11. Don’t jump
12. An deiner Seite
13. By your side
14. Automatisch
15. Automatic
16. Lass und laufen
17. World behind my Wall
18. Darkside of the sun


Making of
1. Making of “Monsoon”
2. Making of “Schrei”
3. Making of “Übers Ende der Welt”
4. Making of “Spring nicht”
5. Making of “Automatic”
6. Making of “World behind my wall”







Sick little girl


Vilken skitdag. Kände redan igår kväll att kroppen började värka och hade haft en oskön huvudvärk större delen av dagen. Jag brukar inte så ofta ha just huvudvärk, men senaste veckorna har det dykt upp flera gånger. Så blev inge jobb för mig idag när kroppen och huvudet värkte, och inte heller imorgon. Hoppas jag är frisk så jag kan jobba på torsdag. Jag hatar att vara sjuk, vill bara gråta och krypa upp i mammas knä och bli kliad på ryggen. En bitter förlust mot Argentina gjorde tyvärr mig inte på bättre humör heller.

Nu ska jag hosta vidare lite och sysselsätta mig med tv-program.. sovit i flera omgångar idag och kommer inte bli trött än på ett tag.



I will always be there for you



Frågor & svar.

Vad är ditt mellan-namn?
Linnéa.

Är du i ett förhållande nu?
Ja, det är jag.

Om ja, hur länge har ni varit tillsammans?
Exakt 6 månader idag :-) Med världens bästa pojkvän. Är så lycklig med honom!

Vem var du tillsammans med sist? .
Innan Danne alltså - då var det Erik.

Har du haft ett seriöst förhållande?
Jajamensan!

Vem vet mest om dig?
Mamma, pappa och bästa vännen Jennie.

Har du någonsin varit full?
Ja, det har jag varit. Många gånger. För många gånger kanske.

Har du testat droger?
Nej. Kommer aldrig göra det heller. Droger förstör livet för missbrukaren och dennes närstående så jag skulle aldrig vilja utsätta mig själv eller mina närstående för det.

Röker du?
Nej. Har slutat, äntligen. Vissa dagar är jobbiga, men det har gått förvånadsvärt bra. Kan sno ett bloss vid något tillfälle, men har inte köpt och rökt ciggaretter på någon månad nu. Är stolt över mig själv efter 6 år med alldeles för många rökta ciggaretter.

Hur många tabletter tar du dagligen?
Minst en. Medicin. Annars värktablett vid behov.

Vad gjorde du för exakt ett år sen?
Kollade bloggarkivet och komiskt nog gjorde jag och Erik slut för exakt ett år sedan. Vi skiljdes åt som goda vänner och vi är vänner än idag.

Bästa minnet från sommaren?
16 juli när jag och Danne bestämde oss för att skita i singellivet och bli tillsammans!

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige?

Spanien - världens bästa ställe att vara på. Skulle kunna åka dit flera gånger om året och sola, bada, njuta av den härliga staden Torrevieja, upptäcka nya städer och njuta av mormors goda mat.

Har du helt svenskt ursprung? 
Nej, det har jag inte! Och på mitt sätt att slänga ihop meningar ibland kan man tro att jag knappt skulle vara svensk alls, haha!

Ser du fram emot någonting just nu?
Jag längtar efter att få träffa min bror snart igen, sommaren och andra roligheter.

Anser du dig vara intelligent?
Njae. Jag överlever med min hjärna och kapaciteten på den, men ibland är jag ett frågetecken och behöver hjälp, haha! Jag är absolut inte dum, men heller inte överdrivet smart. Jag är mittemellan, lagom helt enkelt.

Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? 
Det senaste året har varit ett väldigt bra och utvecklande år, de senaste åren överhuvudtaget har varit lättare än tidigare.

 Har du mått jättedåligt psykiskt?
Ja, och jag är glad över hjälpen jag fått för att komma ur det. Vissa spår sitter kvar men jag känner mig bättre än någonsin just nu. Jag har blivit starkare av det, det har gjort mig till den jag är idag.

Hur ofta gråter du? .
Beror på hur jag mår. Men kan lätt gråta till något sorgligt på tv, annars är jag för det mesta lycklig nu och har inte behov av att gråta.

Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt?
Till min bästa vän, pojkvän eller någon av mina föräldrar. Dom personerna finns alltid där, lyssnar, ger råd och förstår mig bra!

Vill du ha tillbaka någon av dina ex? 
Nej. Då skulle jag inte vara tillsammans med Danne.

Är du stolt över dig själv?
Ja, det är jag faktiskt. Jag har övervunnit många personliga kamper.

Vad är det bästa med dig enligt dig själv?

Är väldigt lättsam och oftast glad.

Vad får du ofta komplimanger för?
Mina ögon brukar det vara, sminkningar osv.

Har du lätt att få folk att skratta?
Lätt tror jag. Jag skrattar väldigt ofta själv och det smittar ju av sig till omgivningen. Att folk skrattar åt mig ibland och inte bara med mig kan jag bjuda på.

Vet du om någon är kär i dig?

Ja, eller jag hoppas att Danne fortfarande är det..annars har vi problem ;-)

Är du kompis med ditt/dina syskon?
Det tycker jag. Har inte alltid gått ihop, var mycket krig mellan oss när vi var yngre med både verbal och fysiska dumheter. Men nu har vi växt upp och håller sams och tycker om varandra!


Har du några piercingar/tatueringar?
Ja, det har jag. Är svag för båda sakerna, både hos mig själv och andra. Har varit många olika piercingar som testats på under årens gång sedan min första egengjorda piercing när jag var 12 (nej, mamma och pappa var inte glada för denna kreativa sida!). Har dock fortsatt göra mina egna piecingar, dom jag kan dvs. Just nu har jag en i ögonbrynet, tre i näsan och en i bröstvårtan, en conch och en tragus.

Har även sex st tatueringar på min kropp. Min första gjorde jag när jag var 17, och sedan var jag såld! Har en på magen, två på vänster överarm, en på höger underarm och två stycken i nacken/ryggen.

My everything


Denna dag är speciell. Just idag, den 16 januari 2011, har jag och Danne våran halvårsdag. 6 underbara månader. Du är min allt-i-allo. Du är min bästa vän som alltid finns där, du är min pojkvän som alltid får mig att känna mig fin och speciell. Du är min lilla hemmafixare som hjälper mig när jag inte kan. Du är min motivation att bli en bättre människa för varje dag med dig.Du är min trygghet. Du är min vändning, du är mitt allt. Du lärde mig hur ett förhållande ska vara för att det ska fungera i längden. Jag ser en ljus framtid för oss, med mera skratt och fina minnen.

Tack för att jag får vara din.


Rock on my darlings


Riktigt bra kväll igår, även om min kropp hade mått bättre av en lugn kväll. Vi tog ett par öl och kollade handbollen här hemma innan vi drog iväg på spelning. Ett jäkla drag och bra var det! Sedan blev Håpes och ett par öl till i sällskap av Robin och Erik. Käkade Corner (fuck, vad gott det är att äta ibland!). Sedan blev det musik och glögg hemma hos Erik innan vi alla slocknade. Hann pussa lite på älskling också som kom förbi.

Tack Ida och Jennie för en grym kväll, you rock.


haha, gullig tjej.

Saturday morning


Har morgonmys med barnprogram med världens bästa. Fy fan vad jag älskar dig mitt hjärtegull.


Yes, han har halsband på sig och vi är inte helt normala. Trötta men glada!

Make me a baby


Blev lite nyfiken på hur Dannes och mina framtida barn kommer se ut. Jag skratta först över resultatet på våran lilla dotter, hon var lite fulsöt. Men nu har jag vant mig, hon skulle vara perfekt.


14 januari 2011


Hallelujah, det är helg. Fem arbetsdagar på raken har gjort mig trött. Ligger just nu under ett fluffigt täcke och känner mig fortfarande lite nyvaken efter en powernap, tyckte jag förtjänade en idag. Kollade reprisen av "Konferansresan" när jag fick reda på att snygga Michaela skulle synas i rutan, på audition för att bli en av Spotlifes nya bloggare vilket hon blev. Bra jobbat snygging!

Ikväll blir det bara soffan för min del, min karl har rymt till stockholm för att spela yatzi med sin bästa vän.
Pappa lämnar inte Noel förän imorgon bitti så blir väl lite fix med naglar och ögonbryn, ta hand om mig själv lite.
Imorgon var planen skräckfilmskväll med några av tjejerna, men en spelning blir det istället..blir dock lugnt, vila kroppen lite från mängder av alkohol, någon öl kan dock gå ner. Det har jag fan förtjänat!

Hörde ni förresten min pojkvän på radion i morse? Haha, så söt. Jag är så stolt!




Handbolls-VM


Blir så sugen på att lira när man kollar handbolls-vm. Undra hur långt man hade kunnat komma om man gav sig fan på att fortsätta, trots motivationsbrist blandat med småskador titt som tätt.

Följer Du handbolls-vm?


Crash pang boom


Ännu en effektiv dag avklarad. Att min mage motarbetar mig och försöker med sina dumma trick skiter jag fullständigt i just nu. Jag mår bra ändå, jag är lycklig. En mysig dag på jobbet, iväg och sola direkt efter det och sen hem och ta hand om disken. Nu blir det snart handbolls-VM och sen ett par program till innan sängen kallar igen. Imorgon börjar jag tidigare än vanligt så bäst att vila upp sig!

Ps. Lyssna på P4 imorgon kl 9.00 så får ni höra min pojkvän och Daniel Glidenlöw (sångare i Pain of Salvation) bli intervjuvade inför nästa veckas resa till Indien för ett par spelningar. Jag är så stolt!


Little brother so far away


Ännu en dag avklarad och jag har parkerat fläsket i soffan för kvällen. Dagen har varit bra, jobbade över en timme också så kom inte hem förän efter 18. Då blev det massa matlagning så ett par matlådor fixades. Ska slå på en film senare och sedan krypa i sängs tidigt tror jag.

Grattis till min lillebror på hans 19-årsdag. Jag älskar dig och saknar dig. Hoppas din dag varit bra!


min fina bror, simon.

Back to reality


Jobbdag 2 av 5 för denna vecka är avklarad. Älskar mitt jobb. Att jobba eftermiddag är min grej för sovmornarna, men det förstör dagarna lite. Längtar till ishelvetet försvinner, då kanske man kan få lite energi att kanske powerwalka på förmiddagarna eller luncha med vänner innan jobbet.

Idag har jag iallafall varit duktig efter jobbet. Åkte direkt och veckohandlade, är numera typ pank men bara att bita ihop! Sedan hem och sprang ner i tvättstugan för att ladda ett par maskiner. Kvällen spenderas med lite tv-program innan sängen kallar igen.


___
_

Jag: Vem föreställer du då?
Kille3år: Danne
Jag: Vem är Danne?
Kille3år: Danne-Fantom. Han kan bli fantomen när han vill.
Jag: Min kille heter Danne, är det han som är fantomen?
Kille3år: Nej, då skulle han spruta på dig

Jag avlider av skratt för en stund och han kollar på mig med en skum blick och säger
"Vadå, är det han? eller tycker du bara fantomen är kul?"

In the light of the moon


Då var ännu en helg över och ännu en bakfylla överlevd. I fredags var jag trött som ett litet barn och gick och la mig halv 9. Vaknade kl 14 dagen efter, pigg och väldigt utvilad. Senare på kvällen kom Jennie, Sandra och Jenny över för lite gott att dricka innan det blev Håpes med bröderna Lönn. Mycket trevlig kväll! Hem och vänta på att Danne skulle komma från gig och mysa med mig!

Sov till 14 idag också innan det blev lite pepparkaksmys i sängen, haha. Senare blev det tacos och handboll hos pappa. En mycket bra dag helt enkelt!

Imorgon är det dags för en ny jobbvecka så får försöka ladda batterierna i natt.

Kiss, lovers.


Ett skratt förlänger livet


Vilken underbar dag. Starten var dock inte lika rolig, var så trött att jag nästan såg stjärnor när jag vaknade. Släpade min trötta kropp upp tillslut och fixade mig för jobb 8.30-12.00. Sedan blev det stan och lunch med Ems och Madde på 21an. Saknat dom så mycket! Mycket prat och ännu mera skratt. En kaffe på Wayne's och kika runt i massa butiker.

Tack som fan tjejer, det behövdes.


mina snygga homies.

Dubbeldejt


Riktig mysig och lyckad dubbeldejt igår. Började kvällen med mumsig kinamat, man kan fan aldrig tröttna på det! Så jävla gott. Sedan drack vi gott och skrattde och myste med våra respektive. Helt plötsligt var klockan över 23 och vi knallade ner till Håpes och tog några glas och fortsatte den trevliga kvällen. Är så glad över att ha en mamma som även är en vän att umgås med!

Idag har nog vi båda varit sega. Gäspat alldeles för många gånger. Medans Danne drog och repa kom pappa över för att hjälpa till att sätta upp min nya väggklocka och spotlightlampa i hallen. Mycket nöjd! Busade runt lite med Noel också med den lilla energin jag hade.

Kvällen spenderas med frysmat och tv, bara att vila upp sig för morgondagens jobbpass!



gammal bild på mig och mami.

Keep on rockin'


Vilken dag alltså! Jag känner mig som superwomen i en rockversion, aning fetare också kanske.
Började med jobb 08.30-12.00 innan det blev tandläkaren, hur fan kan de göra så ont? Jag vill fan aldrig ha hål, det gör säkert ondare..då svimmar jag på fläcken.

Sen gick jag och solade, för första gången sen i höstas. Sedan hem och diska och plocka undan lite innan dammsugaren åkte fram. Tycker det är rätt duktigt för att vara jag! Nu är jag färdigfixad för dubbeldejt hos mamma med kinamat och lite gott att dricka..sen får vi se om det blir ut och dansa av oss lite efter det.

Ha en trevlig kväll!


Fuck this.


Jävla bra respons man fick på förra inlägget..eller inte! Vad fan är problemet? Ska man orka fortsätta behöver man fan lite respons också. Idag känns det mesta fel, min hals gör lite ondare än igår och det med en härlig dos huvudvärk gör mig inte härlig idag. Precis när Danne blir frisk, börjar jag bli dålig. What'a fuck?

Maten gick åt helvete, rå men ändå lite bränd pyttipanna med äggmos. Jag kan fanimej inte steka ägg alltså. En enda gång har jag lyckats. Det är bara ren tur och det är förfärligt.

Tur att denna dag var en ledig dag med lön från jobbet, vila upp sig lite inför morgondagen. Det var väl det enda bra med denna dag.


Feedback


Har lite bloggtorka känner jag, har varit så senaste tiden. Kanske vande jag mig lite när jag inte hade internet ett tag att inte vara så internet-beroende. Hur som helst står det still. Läser någon ens bloggen längre? (tappade en hel del under uppehållet!). Är det jag i min lilla bubbla som slänger upp inlägg för att sedan kunna gå tillbaka om några månader och återuppleva känslan jag hade i skrivande stund, som ingen bryr sig om, egentligen? 

Men jag behöver av er, kära läsare, för att komma på fötter igen helt enkelt lite feedback. Gillar ni/ gillar ni inte? Vad vill ni höra mer av eller mindre? Eller något som jag inte tagit upp ni vill höra eller se i bloggen?

Hit me with you'r thoughts babies!


Nyårsafton-inlägget


Jag insåg att jag inte hade skrivit om nyår, fy och skäms på dig Alex! Nyår blev inte som det var tänkt, egenligen skulle jag följt med Danne med band och deras flickvänner/fruar till Hassela. Dom hade 3-dagars-spelning där och slog två flugor i en smäll. Tillslut blev jag kvar i stan (som tur var var jag inte den enda som inte joinade) med mina vänner istället. Klockan 16 droppade pappa och Noel av mig i Stenby där festen skulle hållas hos Jennies mamma. Vi käkade tre-rätters (Toast skagen, kyckling/fläskfilé med potatisgratäng, sallad, såser och bröd och kladdkaka med hallon och grädde). Sedan hade vi 5-kamp, mitt lag kom näst sist. För varje gren man förlora fick man ta en shot, sammanlagt fick vi ta ungefär 6 st i mitt lag (straffkluckar vid fel svar på musik-quiz inräknat).

Det hela var jättetrevligt. Det hela kunde lyfts mera med några speciella personers närvaro också, tex. Danne.
Men att få fira nyår med bästa vän och andra värdefulla vänner var fantastiskt det med. På 12-slaget skulle Jocke och Jocke bjuda på fyrverkerier, det hela blev inte riktigt som vi tänkt oss så vi stod mest ute och blev blöta medans vi skåla i skumpa. Tur att Danne och jag fick prata i telefon ett par gånger under kvällen iallafall, det höll mitt humör uppe.

In på småtimmarna började folk bli trötta och jag och Tine delade taxi (läs:snålskjuts) med två killar. Varav den ena var jättegullig och följde mig en bit sedan så jag skulle slippa gå själv, tack som fan!

Det var mitt nyår i det stora hela, hoppas att erat också var bra!


Pepp-Alex.


3-rätters i goda vänners sällskap.


5-kamp.


Tolvslaget.



Hahahaha. Småtimmarna är här och det syns.

2010-listan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, jag flyttade hemifrån i slutet av februari.

Började spela innebandy.
Gick på min första musikal "We will rock you" med Danne i Stockholm.

Har du några nyårslöften?

Droppa några kilon.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja. Både nära vänner, gamla klasskompisar och bekanta

Vilka länder besökte du?

Inga tyvärr :(

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

16 juli. Då blev jag tillsammans med Danne.

Vad var din största framgång 2010?

Få jobb inom min utbildningsbranch och jobba mig upp från timmar till lång.vik.

Största misstaget?

Lite för många drinkar ibland kanske..

Bästa köpet?

Ett par skor från Monkey, världens skönaste partyskor.

Vad spenderade du mest pengar på?

Räkningar? Annars kläder och utgångar.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, mina personliga framsteg och alla härliga stunder med folk jag älskar.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Många. Men Airplanes, Love the way you lie och You make me wanna die som jag kommer på nu.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare. Mycket gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?

Tagit fler chanser kanske..

Favoritprogram på TV

CSI, Criminal Minds, Law and Order SVU och Cold Case. Och Top Model.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

På dagen bjöd jag lite familjemedlemmar på fika och blev firad av dom. På kvällen firades jag av vänner och pojkvän med fest här hemma innan det blev utgång på Harrys.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Bättre än tidigare.

Den bästa nya personen du träffade?

Helt klart Danne!


En av många myskvällar.


En av många härliga förfester


Tjejkväll med lite mysdricka och Idol.



Har njutit av varenda stund med Noel (när han är på humör dock).


Dannes och min första puss-bil bild, på Håpes där man spenderade många sena sommarkvällar lyssnandes på honom och resten av bandet som trubadurade.


..och julshow med dom med var jag givetvis också och kollade på.


RSS 2.0