Time to grow up


Imorgon är det nyår. Jag har tänkt mycket på senaste tiden, och kommit fram till en sak: detta var året jag verkligen växte upp. Visst har jag haft mina dåliga stunder, men på det stora hela har jag blivit en bättre människa detta år. Jag blir nöjdare och mer bekvämare med mig själv, mycket tack vare vänner, familj och pojkvän. Men inget av det det skulle vara möjligt utan mig själv.

- Jag har fått jobb inom min utbilningsbranch, som både tim-vik på flera ställen och nu lång vikariat.

- Jag har flyttat hemifrån och klarat av det galant enligt mig själv, lite klantigheter har hänt, men på det stora hela har jag klarat av det förvånatsvärt bra med hemsysslor och att klara ekonomin.

- Jag har blivit av med mitt eyeliner-beroende. Så jävla töntigt att jag alltid var tvungen att ha eyeliner, för jag tyckte mina ögon var fula utan. Nu älskar jag att bara ha mascara till vardags.

- Jag har blivit av med mitt smink-beoende. Innan sov jag alltid med smink med pojkvänner/ragg. Endast familjen fick se mig osminkad. I sommar har jag varit mer osminkad än sminkad. Känns hur skönt som helst. Mycket tack vare en pojkvän som tycker att jag är vacker osminkad. Billigare för plånkan och bättre för hyn!

- Jag vågar visa mig i bikini igen. Jag hade innan denna sommar inte badat i Sverige på bra många år, om jag inte varit onykter med nattdopp. Nu har jag badat nästan varje dag. Har insett att om jag sitter och döljer mig själv med en handduk eller liknande på stranden tittar folk mer och undrar vad jag döljer än om jag visar mig precis som jag är, mig själv. Jag är långt ifram ensam med lite gropar och extra hull på stranden.

- Jag har gått från singeltjejen som hade svårt att binda mig till flickvänstjejen. Jag trodde aldrig jag skulle trivas så bra med detta. Jag vill aldrig mer gå tillbaka till att vara den oseriösa tjejen som inte kunde hålla ihop med skithög efter skithög mer än ett par månader. Nu har jag en bra kille, och det är så himla mycket bättre.

Jag hoppas 2010 har varit ett lika bra år för er mina fina läsare, som ni säkert förstår så är jag väldigt nöjd med mitt. Tack till vänner, familj och pojkvän som bidragit stort till detta. Ni är helt fantastiska och jag älskar er!



Keep me alive


God kväll lovers!
Jag har 0,0 energi idag. Pyjamasen sitter på, nackspärren sitter halvt i och jag har faktiskt hostat lite.. är det nu jag kommer bli sjuk som halva stan redan är eller varit? Jag gjorde en lista för någon vecka sedan med saker som behövde göras i lägenheten, för att sätta press på mig själv skrev jag innan 2011. Jag har endel punkter kvar, plus att jag måste diska och städa som vanligt. Orkar jag? Nej.

Dagens matintag är på gång också. Ris, tonfisk och grönsaker. Nyttigt, jag vet. Det enda som fanns att slänga ihop i mitt kylskåp typ. Jag måste fan veckohandla också!


Nattlinne och läppstift (igår) var en fin kombo!

Celebrity crush


Är man verkligen normalt funtat, om man släpper några tårar för en bild? En bild på sin kärlek, med en annan tjej. Dom går bara bredvid varandra, men händerna är fanimej nära på att hålla i varandra. Kanske planerar dom att ta en snabbis så fort tillfället ges. Jag blir avundsjuk, en naturlig känsla. Men det är fan inte ens min pojkvän på bilden. Det är min stora celebrity crush. Ni vet vem jag talar om. Bill.

Vad gör du emot mig? Jag får ha pojkvän, du får inte ha flickvän. Okej?





Purple rain.


Man känner sig faktiskt som en helt okej hemmafruga när man står i nattlinne, målad med sitt nya monstersnygga läppstift och lagar mat. Äntligen äger jag ett mörklila läppstift, tack vare älskling. Jag är hur nöjd som helst, detta sitter definitivt på mina läppar på nyårsafton.

Nivea Pure Diamond Mauve Parure. 125 kronor, Kicks. (Bilden gör absolut inte färgen tillrättvisa, mörkare och mycket snyggare i verkligheten!)


Halle-fuckin'-lujah


Jag kan röra mitt huvud igen, halle-fuckin'-lujah. Ni minns att jag hade nackspärr? Jag med, av någon konstig anledning satte det sig även i axeln så jag kunde inte riktigt styrka armen enligt min vilja. Resultat? Jag fick färga håret igår kväll med en hand, men det gick helt okej iallafall.

Idag har jag gått på stan, själv. Det är så jävla underskattat att gå på stan själv. Visst man ser ut som en enstörning utan vänner, men det är skönt som tusan. Jag har hörlurarna i med bra musik och tittar på just de jag vill i butikerna, behöver inte kompromissa eller stressa. Jag införskaffade mig en nyårsklänning, en enkel långklänning jag sneglat på femtiofem gånger innan. 99,50 svenska kronor betalade jag. Jag är nöjd, förra året kostade den några lappar mer, och har använts endast just på nyår, och ett par klackisar för några lappar till som är mina snyggaste, men som jag har svårt att stappla mig fram i. Och med billigare saker - har man råd med fler öl (ett motto jag och min pojkvän mer än gärna säger åt mina snåla inköp).

Jag firade detta med en kall hamburgare.


No words


Sometimes we don't even need words
to say: you're perfect for me.


Slow down

Frågan är vad fan jag gick ut för igår. Alla tecken pekade mot en katastrof. Jag var arg, sminket envisades med att rinna, kläderna för stora och jag fick nackspärr. Det var dock inte det värsta. Danne fick feber, men inte fan hindrade det mig från att dra ut. Jag förfrös alla kroppsdelar på vägen till Jocke. Drack ikapp, blev gladare. Åkte med Alex och Chrille och stod i en kilometers kö till Lokomotivet för att sedan ångra mig och dra. Jag fick sällskap av en karl och det blev disskution om vårat förflutna, som hur du än vrider och vänder på det, var ditt fel att det sket sig. Jag betalade 250 jävla kronor för att gå in på Harrys och hänga hack i häl på min bror Simon och hans vänner. Att det sedan blev snefylla, minnesluckor, vurpa och väcka Danne utan anledning var bara toppen på moset.

Varför gick jag ut?


We will rock you


Saknat mig? Jag vet att jag lovade att uppdatera snart, men internetfan har inte kommit igång. Mamma ringde dock nu och räddade mig med att ha beställt ett nytt bredband, igen. Dock fast bredband eftersom jag och donglar verkligen inte fungerar ihop. Tredje gången gillt så att säga.

Vad har jag sysslat med då? Jag har shoppat julklappar, hängt med vänner, druckit vin, lagat mat och gosat med pojkvän, även en tripp till Sthlm har vi hunnit med för att gå på den sjukt bra musikalen "we will rock you". Jag dog en aning. Vi har även varit på middag hos mamma för att "fira" morfar. Kan väl säga att vi haft vårat första bråk också, men fan rekord att hålla 5 månader utan bråk och tjaffs.

Jag har även jobbat en hel del, och fått ett halvtidsvikariat här på jobbet i 3 månader från 1 januari. Jag är supernöjd eftersom jag älskar detta jobb och trivs så bra. Jag säger inte detta enbart för att jag i skrivande stund sitter på kontoret och hör ungarna leka utanför.

God jul mina fina (finns ni kvar?) läsare, hoppas vi hörs snart. Får fnatt utan bloggandet!

RSS 2.0