Breakdown


Som ni kära läsare säkert märkt har det varit dött här ett tag. Jag förstår att ni är förtvivlade, jag är det minst lika mycket. Jag vill blogga. Varför gör jag inte det då? Jo, jag har självklart lyckats pajjat ännu en dongel. Jag är så jävla klumpig.

Jag vet att ni saknar mig, håll ut.

Jag kan försöka sammanfatta vad jag pysslat med under tiden. Jag har varit full, (Danne dock fullare). Jag har varit och kollat Skadevi Cup i Skövde en helg, mysit och gosat med mina hjärtan Danne och Noel. Tränat och spelat matcher. Jobbat lite, sovit massor och frossat i kriminalserier med Danne.

Nu är jag hos Fia. Ikväll blir det lite mysdricka, Idol och sätta oss ute någonstans. Imorgon blir det tjejfest, Carro är på besök från Italien. Riktig tjejkväll, så underbart medans min karl är iväg och spelar tills på söndag.

Nöjda för ett tag? Bra. Vi hörs förhoppningsvis jävligt snart igen. Puss!

It takes two to tango


Jag anklagade Ida för att vara gängets kåtbock. Men tji gick jag när jag fick order om att gå in och kolla hennes senaste blogginlägg. Där framstår jag helt klart som den kåtaste hönan i ladan, men detta är givetvis inte helt sant. Vi är nu eniga om att vi kan dela på första platsen..it takes two to tango, så att säga

Ps. Man är aldrig för gammal för att suga lite tutte.

  

November rain



The bitch in me


För 24 timmar sedan var jag depp. Jag såg allt från den negativa sidan. Jag hade panik, jag var ledsen, jag var arg. Men idag är allt bättre. Allt jag behövde göra var att släppa fram bitchen i mig och skälla lite, då gick det vägen och allt är löst. Nåja, åtminstonne med pengarna för denna månad. Snart kommer det säkert nya saker att oroa sig för. Men just nu mår jag bra, bara så ni vet.

Har haft en grymt bra träning ikväll. Att jag redan var blöt av cykelturen gjorde ingenting, för svettigt blev det..som fan. Cykelturen hem var ingen fara, jag var redan dyngsur. Nu är jag nyduschad och nerbäddad i soffan..redo för en kväll med bra tv-program!


taggad för innebandyträning.

with every word i say


Before you I was only
What I let control me
You are a revolution
Against my own conclusions
Till today I feel I can’t lose
I’m letting go of what I knew


And now I say goodbye to the way I used to be
There is no room for question
Cause your name it sets me free
Yesterday’s troubles harm me
Today’s are creeping in
So let go of the world around me
Cause your love is all I need

D.



You need more than love

Jag hatar att alltid behöva tänka på pengar. Fylla i papper, vänta och oroa mig. Mycket tid går åt, kanske ligger lite av mina magproblem i detta eviga oroandet? Blir så trött på det. Vill jobba mer, få mera pengar och på så sätt oroa mig mindre. Men dock enklare sagt än gjort...

Tur att jag hade Danne medans jag var som argast idag så jag blev lite lugn. Vill fucking slå sönder något, men det kostar pengar att fixa...pengar jag inte har. Det skulle ju bli tjejkryssning denna månad!? Hur gör jag nu?

Nej, Top Model nu och tänka på annat..Kisses!


06?

RSS 2.0