Blogg listad på Bloggtoppen.se

Busy girl, busy busy giiirl.


Hur kan jag inte vara trött? Förväntade mig att jag skulle somna gott igår kväll efter träningen och lite tv-tittande. Men icke. Vid halv 7 tiden i morse däckade jag. Och då låg jag bara och vred och vände mig från 1. Oskönt! Som tur var var jag inte helt ihjäl när klockan ringde 10.45 och tvättstugan kallade. Hade ju knappt hunnit somnat.

Sprang upp och ner i trapporna med en elak träningsvärk i röven. Blev iallafall tre maskiner tvättade! Fixade även en ny mejladress, min gamla var ju för jädra deprimerande och fjortisaktig så det har jag bojkottat. Fixat lite grejer på handlingsplanen för arbetsförmedlingen och skickat iväg. Diskat och dammsugit. Har även knåpat ihop ett mejl till mina kära lagkamrater om information som Anna letat fram.

Jag känner mig duktig idag, jag gillar att vara igång. Mina föräldrar läser detta och tänker "vad är det jag brukar säga, ju mer du gör ju mer energi får du och ju bättre mår du". Ni har rätt, ni har alltid så förbannat rätt. Gället bara att ta steget att flytta röven ur soffan och komma igång, då vet jag att jag mår mycket bättre!

Mycket kvar att göra dock, men blir en paus snart för Top Model och Unga mödrar. Kommer ett inlägg till senare!

Förresten..Varför nappar ingen på att designa min blogg? :-( Buu!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0