Blogg listad på Bloggtoppen.se

Klumpeduns


Ursäkta min frånvaro. Det finns en anledning - jag är jordens klantigaste människa! Det räcker fan inte med stulna cyklar, borttappade nycklar och massa annat skit, dramatiken måste fortsätta. Så jag snubblar på datorn och pajjar mitt modem också. Inte på fyllan ens, illa. Då kommer man bli ytterliggare en tusenlapp fattigare, bara för man är född med otur. Får se när jag får tillbaka internet, bloggar hos mami nu!

Sexpartyt som Johanna och Fia hade i lördags var grymt kul. Först var det pinsamt och massor av nervösa fnitter innan bekännelserna kom igång vem som ägde vad, haha..mina tjejer är riktiga pornstars må jag säga!
Vi var 8 st och beställde varor för över 6 000. Ni fattar. Johanna hade massor av bakverk kvar sen Davids kalas och det gottades även med smörgåstårta. Sedan gick vi ut på Harrys och dansade. Jag och Rickard tog sällskap hemåt och hamnade hos mig med allvarssnack och annat tok innan Putte, Jacke och tillslut Alex snubbla in.

Jag mådde rätt så bra förvånadsvärt i söndags, sov hela eftermiddagen. Gick upp och fixade mig lite innan jag mötte Sarah och Sandra för bio - Sex and the City 2. Sjukt bra, skrattade som fan! Riktig lyckad bakisdag, en Calippo, en grym film, CSI och Criminal Minds på det. Perfekt!

Vi hörs när vi hörs. The klumpeduns is out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0