Blogg listad på Bloggtoppen.se

Reklam


Eftersom jag har endel tid till att tänka så dyker självklart vissa knepiga tankar upp. En grej jag tänkte på idag var reklam. Ni vet, sånt som kanalerna sänder alldeles för ofta, länge och när programmet man tittade på är som bäst.

Jag kom på att tänka på Ipren-reklamen, ni vet "jag är Ipren den intelligenta värktabletten..." som satte sig i hjärnan.
Den reklamen togs bort med förklaringen att det vet fel att kalla en värktablett intelligent. Okej, fine.

Men är det då inte lite dubbelmoral att sända en reklam där man påstår att man får vingar av en energidryck? Ni vet.."Red bull ger dig viiiiingar". Man förstår ju att det inte är bokstavligt talat att ett par vingar plötsligt skulle ploppa upp på ryggen. Men ett barn kanske går på det. Kanske därför det är åldersgräns på köp av energidryck? För att man ska vara tillräckligt gammal för att kunna förstå att reklamen är en bluff.

.. sen kom Redbull reklamen när en man på en nudiststrand blir bjuden på en Redbull och får genast stånd. Löjligt. Stackars dumma kåta karlar med problem med att få upp den. Mycket billigare än Viagra kanske dom tänker och smider planer på att ge sin fruga ett ligg hon sent ska glömma. Tragiskt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0