Blogg listad på Bloggtoppen.se

MPS-lägret 2009


Kan det slagit 2007s läger? Riktigt jämt alltså. Om Jocke varit med på detta läger också hade det varit en klar vinnare.

Söndag:
Vi kom fram till Vildmarkshotellet vid 12. Lunch med föräldrar, personal och barn vid halv1. Gick på delfinshow vid 15. Efter de jobbade vi ett tag och använde oss av hotellets lokaler. Åt middag och sen åkte vi några stycken en liten biltur till ICA med allsång och dunka dunka! Hem till hotellerummet som jag och Elin delade med Linda och Matilda.

Måndag:
Frukost kl 8. Sen var vi inne i djurparken med alla barnen och lekte. Lunchade i Bamseland med farmors pannkakor :P
Tillbaka till hotellet. Middag. En sväng till ICA igen med allsång. Sen gick jag, Elin och Linda ner och badade på hotellets mysiga och fräna bad och relax avdelning.  Senare på kvällen kollade vi rumskompisar på film, "mean girls" och åt onyttigheter tills vi somnade.

Tisdag:
Frukost kl 8 igen. Åkte med föräldrarna och barnen på Safari. Vi körde med musik i bilen och Vicke vevade ner rutorna när man inte fick! Haha. Tillbaka till hotellet och hämtade barnen för att gå in till parken. Lunchade. Var kvar i parken till strax över 5 efter Bamseteater. Middag vid 6. Sen hade vi musiktävling i konferansrummet och drack lite vin, galet svårt var det, och de blev ju inte lättare att hamna i samma grupp som två danskar. Vi kom typ sist. Haha. Sen bytte jag, Elin och Jonas om och gick ner till relaxavdelningen och bubblande läääänge länge innan vi återgick till rummet och glo på tv och terrade 118 118 med massa frågor, hahaha=)

Onsdag:
Frukost kl 8. Började direkt efter nästan. Hann lämna bagaget i bilen. Var kvar på hotellet och lekte mest, men en sväng till inte-nudda-marken-parken blev det! Sen åt vi lunch igen och vi fick applåder osv. Sen åkte vi hem vid 2 tiden.


Ville nästan inte åka hem. Alla underbara barnen, endel av dessa väldigt sjuka men så fulla med liv. Deras underbara familjer.  Mitt hjärta fylls med sådan glädje. Alla underbara man jobbar med. Alla skratt och minnen! Längtar redan till nästa läger, 2011.

(klicka för förstoring)

    
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0