Awsome day


Dagen i dag har varit minst sagt fullspäckad och rätt så jävla fantastisk. Började med att bli väckt halv 8 för andra dagen på raken av tapetseraren som fixade klart mitt kök idag! Är nöjd med resultatet faktiskt, var rädd ett tag att det skulle bli fult och att ingen skulle vilja ha lägenheten sen, men Danne tröstade mig och sa att man kunde ju hoppas på att den var färgblind om de skulle bli fult. Tack älskling, haha! Städade lite och fixade innan det var lunchdags och cykla iväg till jobbet.
Kom dit en halvtimme för tidigt, med oborstat hår. Så det var bara att sätta sig på en sten i skogen och fördriva tiden med RixFm och försöka kamma håret med händerna.

Första dagen på nya stället och jag älskar det! Hoppas jag kommer få vara där mycket.

Nu blir det lite mat. Senare ska jag och älskling gå och hyra film och titta på Idol.



Chill med Milo


Jag borde egentligen vara döds trött, jag har nämligen sovit ungefär 2-3 i natt. Magknip är härliga grejer! klockan 8 imorse ringde min förvirrade syster på dörren och lämnade Milo. Då var det bara att lämna sängen och spendera dagen med små promenader och lite mys i soffan.

Mathilda är förjävla bright i bollen alltså:

M: Hallå varför står din mammas namn på dörren?
A: Va?
M: Ja, det står ju A.Sonesten och du heter ju Sassa då ska det ju stå S.
A: Men Mathilda för fan, vad heter jag egentligen?
M: Ja just fan, Alexandra


Milo ligger och myser i mitt knä

Lökigt


Jag har ju mitt lilla "ovanliga" beroende som tydligen inte är så jälva ovanligt och töntigt längre. Nässpray. Dagen när jag kan sluta med nässpray kommer min näsa och plånka tacka mig! Men nog om det beroendet. Jag tror fanimej jag har ett till - i matväg - lök. Jag älskar förfan lök, för typ 4-5 år sen peta jag undan varenda liten bit, nu skulle jag kunna äta det som äpple. Då överdriver jag sorgligt nog bara lite. Jag älskar sallader med mer lök än resten av salladen. Jag älskar lagad lök också. Gul, röd,purjolök (funkar okej tillagad) och vitlök. Det senare hoppar jag dock ofta, pga av fåfänga..jag känner mig ful och äcklig när jag ätit vitlök och tror att folk i min omgivning ska svimma om jag andas på dom.

Idag har jag ätit två lökar. En röd och en gul. Nu har jag magknip. Jag har alltid problem med min mage och borde avstå, men jag kan fan inte. Och därmed låter min mage som den pratar imellanåt..jag kan nästan svära på att den säger "ingeee meeeraaa lööök", svårt att tyda mumlet. Fråga bara Danne, han ser lika roligt förvånad varje gång min mage ryter till åt mig!




såhär ser jag ut när jag lagar mat, mina painskills är ju sådär va efter lite mixtrande med en google-bild.

En dag under täcket


Jag känner mig tamefan bakfull idag med, trots lugn dag igår och jag rörde knappt en fena. Knallade dock över till OKQ8 rakt över gatan, likblek och halvdöd i regnet. Orkade inte fixa mat så köpte en liten Grandiosa färdigpizza. Även dipp skulle göras på kvällen men det blev flopp big time. Hur fan kan dipp bli fel? Bara jag tänker på den äckliga smaken mår jag illa.

Denna dagen har spenderats under täcket, tittandes på film och nu Champions league. Blir LA Ink och lite film och annat bra efter det också.


Den läckra och otroligt komplicerade söndagslunch/middagen.

Instant karma


Jag undrar egentligen vad jag har gjort för att drabbas av alla klantigheter. Karma is a bitch to me. Man blir trött och utmattad bara av att vara jag. Ständigt medveten om att jag kan snubbla eller göra något annat klantigt. Det är nog därför jag behöver lika mycket sömn som ett spädbarn.

Så fort jag drabbas av en klantighet skrattar Danne och säger att det är så roligt att sakerna händer just mig, att jag har sådan otur. Han måste nog samtidigt undra vad han har för flickvän, om oturen kan smitta av sig och vad jag kan ha gjort för att förtjäna all klantighet.

I natt slog karman omkull mig, bokstavligen.. Danne var snabb och hann fota ögonblicket när jag dunstat i backen.



Ett tag funderade jag på att ligga kvar på backen, och det hade nog varit säkrast. Jag trillade senare ur sängen också.
Varje dag med mig själv är ett äventyr, och min kropp pryds av ständiga påminnelser av händelserna:


Mitt senaste tillskott, dock gör bilden den inte till rättvisa. Mitt halvt avhuggna plåsterfinger hamna också med i bild. Det lyckades jag med i tisdags, efter att jag ett par timmar tidigare bränt tummen i ugnen.


Jag gillar inte karma idag.


Those dancing nights


God kväll!
Som väntat blev gårdagen grym. Jag och Danne tog bussen bort till Jennie där förfesten ägde rum. Massa skratt, dans och sång blev det. Även ett par Puckoshotar åkte ner. Jag fick min vilja igenom och det kollades även på Idol. Tiden bara flög iväg och rätt som det var vare krogendags för oss. En taxitur och lite köande senare så var vi inne på Harrys. Blev inte så mycket dans, vetifan vad jag och Danne fördrev tiden med, haha!

Sen gick vi hem fulla och glada. Vi har spenderat i stort sätt hela dagen i sängen. Mysigare hade det varit utan baksmällan!
Nu väntar jag bara på att Silent hill ska börja om 2 fucking timmar, jag älskar skräckisar och är inte ett dugg trött så blir att glo på den innan sängen återigen kallar!







It's a good day


En riktigt dag bra är detta. Började dagen med att möta upp farmor för lunch på Ming, förvånad? Känner att mina ögon börjar bli lite snea snart. Vi shoppade även litegranna, jag fick mig ett par snygga leggins jag ska ha ikväll!
Hem igen och glo i tapetpärmar..köket ska tapetseras om på tisdag morgon och har beslutsångest! Min käre far kom över och föreslog en trist färg. Jag vill ha något med mer färg, något uppiggande som sticker ut. Han nobbade dock min ljuslimegröna färg.

Sitter nu i underkläder med en öl i handen och har precis kollat Top model. Dags att sätta lite fart! Sen ska jag och min bättre halva dra oss mot min bästa vän. Hur bra kan inte detta bli? Alla (nästan) mina bästa på ett och samma ställe, gott att dricka och bra mjuuusiiik. Jag längtar!

So long suckers, tjing!


Night on my own


Sitter i pyjamas i soffan nu. Nymålade naglar och ansiktsmask på. Jag väntar på Idol med spänning!
Vill bara att denna dag ska vara över så morgondagen kan börja, jag längtar så.

Jag älskar dig Danne.


Har lite bloggtorka, känner mig lite oinspirerad. Men snart kommer en ny design upp och då blir det ännu mera fart här.
Blir alldeles ivrig och längtar sjukt mycket tills dess!

Min lilla basilusk


Igår rann Noel's näsa så där ocharmigt. Men charmig som han är ändå kunde jag inte motstå att pussa på honom. Och efter ett långt bad var han ren och fin och kom inte undan mina pussar. Vad händer då idag när man har världens sämsta imunförsvar? Jo, jag börjar självklart snora lite jag med, och lite huvudvärk på det. Har nästan lite träningsvärk i magen efter att ha tagit nysrekord i natt. Men man kan ju inte motstå att pussa på lilla hjärtat, då snyter jag mig hellre hundra gånger om dagen än är utan gos.


Typiskt att frisören skulle bli "Bröderna Lejonhjärta-inspirerad dagen innan dagisfotot, haha!

Dreams

Inga drömmar om Bill i natt, till Dannes stora lättnad tror jag. I natt kom jag därimot 2a i Melodifestivalen, sjungades "Lyssna till till hjärta" med Friends som jag sjöng på riktigt på avslutningskonserten i 6an. Hur skumt? Det knäppa var att jag blev "upptäckt" på en handbollsturnering och slängdes direkt in i showen. Träffade också min härliga vän Zalle från Sunne mitt i allt, ful var han dock.

Nej, dags att sätta på sig fejset och cykla en mil med träningsvärk i röven. Skoj!

Tjiiing.

Svett, svett, svett!


Självklart lyckas jag klanta mig och bränna tummen i ugnen när jag lagade lunch/middag. Det svider fortfarande endel, men inte som det gjorde då. Fick sitta med tummen i en skål iskallt vatten i nästan två timmar. Oskönt as hell!
Träningen ikväll gick bra, kunde dock inte skjuta i 100 km/h pga av tummen, inget annat. Kände lite i baksida av låret också så blev inga direkta spurter. Skönt som fan efteråt iallafall, alltid lika kul på träningarna!

Har tvättat håret och tagit en långdusch. Blir lite CSI och Idol-reprisen på detta innan sängen kallar.


En het natt med Bill


Det hade jag i natt. Jösses amalia vad verkligt det var också! När jag vaknade upp var jag alldeles förvirrad och undrade om jag hade varit otrogen. När jag vaknat till och fattat att det bara var en dröm blev det blandade känslor. Jag var lättad och besviken. Hur sjukt är inte det? Och jag menar inte att jag vill vara otrogen, men det hade varit jävligt häftigt att känna Bill så som jag gjorde i natt, en härlig prick.


sjuuuuuuuuuuuuuuuuuukt vacker.

My votes for the EMA's


Den 7.11.2010 är det dags för EMA-galan igen. Jag blir som ett litet barn på julafton varje gång. Grymma artister, live-framträdanden och prisutdelningar. Jag har nyss lagt mina röster:

SONG  - Eminen feat Rihanna "Love the way you lie"
LIVE ACT - Linkin Park
POP - Lady Gaga
NEW ACT - Ke$ha
FEMALE - Rihanna
MALE - Eminem
HIPHOP - Eminem
ROCK - 30 Seconds to Mars
ALTERNATIVE - Paramore
PUSH ACT - Justin Bieber
WORLD STAGE PERFORMANCE - Tokio Hotel

Hur röstar du?


B.Kaulitz.


Milo

Glömt att lägga in dessa två söta bilder från fredagen. Jag var ju hundvakt åt lille Milo. Världens sötaste lilla jycke!




Myser klockan 7 (!!!!!) på morgonen.

innan powernapen på eftermiddagen.

Födelsedagsfest

Det blev en lyckad kväll igår trots att jag var seg och illamående. Jag och Danne promenerade bort till Micke och Sofia. Micke har fyllt 25 och det skulle firas lite. Kollade Bon Jovi's konsert från 10 år tillbaka och drack gott. Rullade in lite folk, alltid kul med nytt och trevligt folk. Sedan gick vi till Harrys och dansade på schlagergolvet. Efter krogen blev det lite kaos, tårar och fartrekord på cykeln. Finns här för dig vännen!

Slänger in två bilder som är tagna innan festen igår.




Save me


Ligger under täcket och tar en öl till Hansons vackra toner. Ett förslag av älskling när jag klagade på min energibrist. Och visst fan fungerar det fint, mår redan lite bättre och energin börjar sakta men säkert gå uppåt!

Fuck, vad Hanson är grymma fortfarande.


Födelsedagsmiddag


Gårdagen var lite fullspäckad så glömde totalt bort att blogga. Var som sagt hundvakt mellan 06:15 till 16:15 till lille Milo. Jag var halvdöd redan klockan 9. Lämnade av  honom till farmor ett tag för att hoppa in på Blue Lotus med tjejerna för att boka tatueringstid. Om 3½ vecka är det dags igen! Sen blev det presentshopping och lunch på stan.

På kvällen var det födelsedagsmiddag hos Jossa. Tacos, så jävla gott! Lite Idol, sällskapsspel och ett par öl på den innan några av oss knallade ner till Håpes, även Danne kom dit.

Var skitdålig när jag först vaknade imorse och mådde apa trots att jag inte ens var onykter igår. Börjar som tur var ordna upp sig nu. Ikväll är det 25-års fest hos pojkvännens kompis som gäller.

Tjiiing!

Pannkakor och Patrioter.

Är trött, och tur är väl fan det. Direkt när jag lägger mig i sängen borde jag somna. Borde som sagt, men om jag kommer göra det är en annan historia. Klockan 06:15 kommer lillasyster och ringer på dörren. Varför måste jag vara världens bästa storesyster? Plast till och med för tusan. Jag ska ta hand om lilla Milo imorgon, vilket blir en utmaning i sig med alla ärenden som måste fixas. Kan jag stoppa honom i fickan tro?

Jag har ätit pannkakor hos pappa ikväll. Kastat boll och badat Noel. Gosat med Milo. Skrattat åt idioterna på Idol. Njutit av dom braiga på Idol. Gråtit till Patrioten för femhundrafemtioelfte gången. Blir ett Cold Case avsnitt och sen max 5 timmars sömn, fine-fucking-mang!


Heath Ledger och Mel Gibson, Patrioten.


Walkin' in Vagabond


Helvete vad kallt det blev helt plötsligt. Ligger nerbäddad under en filt och kollar Top model. Men här får jag inte ligga länge till. Middag hos pappa ikväll. Jag får hoppa i en mysig träningsoverall innan dess tror jag.

Grattis till mig och pojkvän idag på våran 2-månadersdag. Känns som det gått minst dubbelt så mycket. Du känner mig så väl och jag kan alltid vara mig själv med dig. Jag älskar dig!


har traskat runt i ett par snygga Vagabond-kängor idag, läckert!

Kungarna av pinsamheter.


Mors!
Jag fick dra och sola själv igår, inget farligt med det. Och eftersom jag vill sola längre än de jag annars haft sällskap med så slog jag på stort. I 26 minuter låg och och pressa och mimade till Rix Fm. Superskönt! Blev ju inte direkt superbrun, men mycket fräschare! En till snart kanske?

Kollade självklart på "Kungarna av Tylösand" igår. Man skrattar åt dom, tycker synd om dom och ibland får man flashbacks av sitt tidigare festliv. Jag hade passat in där för ett par år sen. Det är inte okej, tur att jag växte upp. Och för att citera mamma "Tack gode gud för Daniel"..jag måste nog hålla med.. annars hade ni sett mig på ett liknande program.

Drog två slutsatser efter gårdagens avsnitt förutom att Jockiboi är störtskön, som jag iof. redan visste. Men Erika måste få skott i råttan så att säga så hon inte är en sådan spänd bitterfitta rent ut sagt! Och Rang..herre-min-jävla-gud..han måste diagnoseras, snarast.

Nu ska jag och mami på mat-shopping, tjiiiing!



Shopping


Idag blev det en gammal hederlig "Sofie och Alex-dag", var länge sedan! Ett tag satt vi ihop. Vi var tillsammans jämnt, dygnet runt, jag bodde hos henne, vi tränade ihop, reste ihop. Blir inte mycket av dom varorna nu, men ibland får vi en dag att ta igen lite på. Idag var en sådan dag. Vi lunchade och kollade runti affärer! Jag inhandlade leggins, foundation, kajal, BH och ett linne.

Nu blir det "Unga mödrar" innan jag ska försöka dra med Sofie på en solning. Jag är likblek!


Kiss my blue ass


Sitter utmattad med nytvättat hår och kollar slutet på "Miss Secret Agent 2". Träningen gick bra efter lokalbyte och fniss när vi fick experthjälp med regler och teknik av en man. Chrille. Han stannade även kvar hela träningen och garvade nog mest av alla när folk slängde sig till höger och vänster och gjorde snygga finter på sig själva. Min rumpa fick smaka på ribbstolen efter en liten närkamp, har även ett rivsår på min högra arm. Det går vilt till på innebandyträningarna, det ska ni veta!

Ska torka håret nu och sedan mysa ner mig i min ensamhet till CSI och Idol reprisen. Sen kommer jag somna gott!


Innan träningen, promenad med hund och cykeltur i regnet.

Häng med lil'sis


Kvällen igår blev självklart mysig med pojkvännen. Blev lite kriminalserier såklart innan sängen kallade! Lite sovmorgon idag också :) Har sedan idag hängt lite med lil'sis som kom förbi med hundarna. Söta Nelly och nyförvärvet i familjen- Milo. Satan i gatan vilken gullig liten pys! Jag ska vara hundvakt på fredag och jag längtar redan.

Nu är träningskläderna på och jag ska hoja till mamma för att gå ut med våran hund Hampuz där. Mycket hundar idag! Ska även passa på att sno något att äta när min kyl ekar tomt. Senare blir det innebandyträning igen, som jag längtat!


lil'sis hund - Milo.

NEW PIC



Den nakne diskaren


Jag har kommit på att man ska diska med så minimalt med kläder som möjligt. För hur "försiktig" man än må vara med den äckliga borsten lyckas det alltid skvätta smutsvatten överallt. Idag diskade jag i trosor, det gick mycket bättre.
Till tonerna av T.a.t.u, noostalgiiiii.

Gjorde fiskburgare. Får bli så när man inte har något hemma och inget matchar, haha. Snart kommer min karl från inspelningsstudion och då ska vi mysa, tänker till och med kolla på Dexter idag för hans skull. Jag är en snäll flickvän.

Tjing!


tjoooong.

TH vs B.E.M


Börjar Big-Eyed Mike sakta men säkert ta över mitt älskade Tokio Hotel kylskåp?



Jag är faktiskt inte så jävla kass


Nej, dra på trissor. Min kyl ekade lite tomt och jag är ingen trollkarl så kunde inte fixa ihop något maffigt och storslaget. Inte bara för bristen på varor utan också talang givetvis. Men slog upp min kokbok och kom på något min pappa är mästare på, han är ingen kock han heller - mjölkmakaroner. Eller som det egentligen heter - stuvade makaroner. Jag klarade det galant faktiskt, så jag är kanske inte lika hopplös i köket som jag själv och andra tror trots allt.

Att jag råkade mäta lite fel på saltet struntar vi fullständigt i, det gick att dölja med ketchup.




Den välbekante dimman


En dag i pyjamas och svintohår slår aldrig fel såhär i slutet på helgen. Jag känner mig tametusan bakfull trots att jag inte gjorde ett dugg igår. Har jag lurat min kropp rejält nu när jag bytte utgångsdag? Jag börjar nog bli gammal, det är nog som Danne sa. "När man inte är 20 längre så går det bara utför". Att jag fick åldersnoja ett par veckor innan 21-årsdagen var också en upplevelse i sig. Men nu känner jag bara att allt går i samma mönster. Dra på förfest, hinka i sig alkohol som man redan då blir lite lätt illamående av, röka alldeles för många cigaretter och sedan gå ut på krogen och vakna upp med ångest och illamående och en mage som inte vill samarbeta. Är det verkligen värt det? Det enda som är värt skiten är sällskapet.

Dags att börja ladda inför nästa helg då!


 

The Kaulitz twins for Audi A1











Världens finaste tvillingpar.

Light up the dark night


Fan i havet vilken ihärdig bakfylla jag drog på mig idag då. Var jag så kalas igår att detta är straffet för det? Har en klump i halsen och det enda jag kan tänka på är kommande helgs dubbel. Kommer jag överleva detta? Jag längtar trots att jag våndas och har redan ångest för hur fruktansvärt dåligt jag kommer må när jag vaknar upp på söndag.

Gårdagen var iallafall bra. Jennie hämtade mig vid 18 och vi drog hem till henne och fixade oss lite och började dricka. Dom andra festdeltagarna rullade in vid 20 och lekarna drog igång. Jag bangade efter en omgång. Vi tittade även på gamla bilder från högstadietiden och skrattade gott åt hur roliga vi alla såg ut. Tog taxi ner till Harrys och dansade på schlagerbaren innan det blev lite häng i utebaren med ett skönt rockband. Det bästa var gratisdrink mot en kram, som jag glömde ge..haha!

Nu ska jag kolla film och försöka bli fri från bakfyllan. 10 liter vatten till, tack!


Jag, Jennie, Ida och Emma.


Jag och söt-Sandra


En oskyldig Johan, en cool Gurra och en posande Alex!

Rösta, rösta, rösta!

Rösta fram Big-Eyed Mike på Sörmland topp 5! Tävlingen kan höras just nu på P4, B.E.M är veckans bubblare! Rösta genom att skicka sms till 72250 med texten "p4sörm 6". Det kostar bara 3kr + vanligt sms och du kan bara rösta en gång fram till onsdag midnatt.



http://www.bigeyedmike.com - lyssna på deras bidrag " you are the one"

Please don't take my sunshine away


Vad underbart väder vi hade idag, hoppas dom soliga dagarna inte är över. Jag har varit igång hela denna dag med, vilket är så skönt. Började med lite häng på Noels dagis innan "jobbintervjuv" där, och eftersom att det är ett Föräldrarkooperativ han går på så går det alldeles utmärkt att jag jobbar där - och jag fick det!! Får se hur Noel kommer reagera på att ha mig där, haha.

Efter det blev det hem en snabbis för mellis innan Noel skulle bli lite snygg i håret. Gick väl halvbra när han vägrade sitta still, men luggen blev fixad iallafall. Efter det tog jag hund och barn ut på en promenad. Nelly strosade dock runt lite för segt när jag ville ha lite tempo så fick lösa det på mitt lilla fiffiga sätt - hund i barnvagn.

Avslutade kvällen med middag och Idol hemma hos pappa <3



Noel tvättar sig galant!

Keep on going


Pausen var guld värd. Men på något sätt blev jag stel som en förfrusen pinne när jag skulle upp ur soffan efter Top Model och Unga mödrar. Träningsvärken hade fan spridit sig och satt sig på både lår och mage också. Då vet man att man tränade dom också, det var ju skönt att det inte bara var röven som fick sig en omgång!

Sorterade lite papper sen och har uppdaterat och ändrat mitt CV lite. Imorgon ska jag på möte och hoppas jag få lite timmar (till?!) på ett föräldrarkooperativ, nämligen Noels. Fatta lyxen att få betalt för att gosa med honom och hans dagiskompisar om dagarna! Hoppas bara han kan dela med sig av mig till dom andra barnen.

Nu ska jag sortera tvätten innan Idol börjar!


Vackra Nicole som vann ANTM säsong 5.


Busy girl, busy busy giiirl.


Hur kan jag inte vara trött? Förväntade mig att jag skulle somna gott igår kväll efter träningen och lite tv-tittande. Men icke. Vid halv 7 tiden i morse däckade jag. Och då låg jag bara och vred och vände mig från 1. Oskönt! Som tur var var jag inte helt ihjäl när klockan ringde 10.45 och tvättstugan kallade. Hade ju knappt hunnit somnat.

Sprang upp och ner i trapporna med en elak träningsvärk i röven. Blev iallafall tre maskiner tvättade! Fixade även en ny mejladress, min gamla var ju för jädra deprimerande och fjortisaktig så det har jag bojkottat. Fixat lite grejer på handlingsplanen för arbetsförmedlingen och skickat iväg. Diskat och dammsugit. Har även knåpat ihop ett mejl till mina kära lagkamrater om information som Anna letat fram.

Jag känner mig duktig idag, jag gillar att vara igång. Mina föräldrar läser detta och tänker "vad är det jag brukar säga, ju mer du gör ju mer energi får du och ju bättre mår du". Ni har rätt, ni har alltid så förbannat rätt. Gället bara att ta steget att flytta röven ur soffan och komma igång, då vet jag att jag mår mycket bättre!

Mycket kvar att göra dock, men blir en paus snart för Top Model och Unga mödrar. Kommer ett inlägg till senare!

Förresten..Varför nappar ingen på att designa min blogg? :-( Buu!






Bloggdesign?


Snälla, söta, rara, talangfulla läsare. Någon av er kan väl hjälpa mig med en ny bloggdesign? Är så less på min tråkiga gamla att jag snart får bloggtorka. Och det vill väl varken du eller jag? Eller hur?

Hjälp en oteknisk kvinna i nöd. Tack.

Då återgår jag till snytandet. Visst vore det väl härligt med en ny förskyldning? Vackert röd näsa och ljuvliga toner av snörvlande och nysningar! För att inte tala om den nästintill oemotståndliga känslan av att knappt kunna andas?

Vem kan motstå?

Jagkanintesova.nu

Miss sweaty girl & Miss secret agent


Jääävlar vilken bra och rolig träning det blev, klart över mina förväntningar. Nog för att det var lite svårt att ha kontroll på en pytteliten plastboll som man skulle kontrollera med en klubba när man är van att ha bollen i handen. Men det var grymt kul och svettigt! Jag tog inga risker så Danne fick några pussar innan träningen ifall att jag skulle avlida.

Nu ska jag tvätta mitt smutsiga hår och svettiga kropp och dö i soffan till slutet av Miss Secret Agent, CSI och reprisen av starten på Idol. Lär somna gott ikväll!


innan träningen.

Miss sweaty girl & Miss secret agent


Jääävlar vilken bra och rolig träning det blev, klart över mina förväntningar. Nog för att det var lite svårt att ha kontroll på en pytteliten plastboll som man skulle kontrollera med en klubba när man är van att ha bollen i handen. Men det var grymt kul och svettigt! Jag tog inga risker så Danne fick några pussar innan träningen ifall att jag skulle avlida.

Nu ska jag tvätta mitt smutsiga hår och svettiga kropp och dö i soffan till slutet av Miss Secret Agent, CSI och reprisen av starten på Idol. Lär somna gott ikväll!


innan träningen.

Let's work it bitches


Sov sämst i natt, bara vred och vände på mig och mådde blä. Ovanligt? Nej! När jag vaknade hade jag ont i magen och svor en hel jävla ramsa om hur mycket jag hatar att vara kvinna ibland. Fuuuuck!

Drog på mig en träningsoverall och rullade ner på stan sen för att inhandla innebandyklubba. Självklart var det Erik som stod i kassan och flinade när jag förvirrande kom med en klubba och lite bollar. Måste dock böja den åt andra hållet, fanns visst bara åt ena hållet på REA-grejejerna. Och de blir fel för mig. Och jag är ju snål.

Sen var det bara att försöka bära på klubba och försöka handla mat på Hemköp och grejer på Apoteket att sedan vingla hem på cykeln med. Jag överlevde. Har nu proppat i mig lasagne och ser på Top Model. Senare blir det första innebandyträningen, är både laddad och nervös!


ingen jävel ska sno mina bollar ;-)

By you'r side


Vilka knäppa drömmar jag har haft den senaste månaden alltså. 3-4 gånger har Danne dumpat mig, trots att han ligger bredvid mig i sängen. I natt dumpade han mig inte, men han sket i mig totalt under semestern för att supa med främlingar och jag fick vara ensam med alla barnfamiljer, haha! Vet inte vad dessa drömmar beror på? Det är ju världens snällaste kille jag har, tur att det bara är i drömmarna han blir en dummis.

Har slängt alla brukar, flaskor och annat skit sedan festen. 5 fulla påsar och en papperskasse. Dammsugit lite snabbt också, nu kan jag bo här igen utan att få leka hinderbana.

Nu blir det Top model och annat bra på TV. Ska självklart sakna min karl också som självklart är iväg på spelning, haha!
Som min käre vän sa: "det känns verkligen som du är tillsammans med en rockstjärna".


Jag älskar dig


We don't celebrate sundays

Hej bakfylla, trevligt att ha dig på besök!
Men det kan det vara värt efter en födelsedagsfest med mina nära och kära. Jennie droppade in med mat och extra stolar efter 16-tiden. Sedan fixade vi i ordning inför festen, blandade bål och slutligen fixade oss själva. Vid 18 droppade Sofie in, sedan rullade det på. Ljudet svek mig dock big time så det fick bli lite gamla hederliga CD-skivor att minnas tillbaka och sjunga till. Fick fina presenter av tjejerna och Danne, tack så jättemycket!

Sedan gick vi ner på krogen. Dansade självklart loss i schlagerbaren och sjöng!
Tack alla för en bra kväll. Och ni som var sjuka, krya på er.


Skön granne!

En bar röv mitt i Stockholm


Vilken mysig dag det blev uppe i huvudstaden. Vi rullade upp galant och åkte inte vilse en enda gång, vilket måste vara rekord av något slag för oss! Parkerade bilen vid Råsunda och hoppa på tunnelbanan in mot city för shopping. Min otur hängde tyvärr med mig på trippen, brallorna sprack i röven som väntat (hade dock ett litet hål innan) och shoppingen gick segt för min del, ett par töjningar av fejkslaget kammade jag iallafall hem på butiken som man alltid hittar fynd på - Punkt. Vi tröck i oss Mcdonald's också innan det var dags att ta sig tillbaka till Råsunda.

Mitt hål i röven blev bara värre och värre, lite småkyligt i Stockholmsnatten. Mammas nyinköpta kofta fick agera hål-döljning när jag knöt den i midjan eller använde den som filt. Stämningen var iallafall sjukt bra på Råsunda, och en vinst blev det!

När jag kom hem nästan vid midnatt hoppade jag direkt i sängen med min nya VeckoRevyn. Mamma hade beställt en liten prenumeration, så det fick bli en försenad födelsedagspresent.

Nu är det dags att börja fixa lägenheten för kvällens födelsedagsfest (i efterskott givetvis!).



Tur att vi fick biljetterna gratis av Fotbollsförbundet genom mammas homie, annars hade biljetterna kostat
690 svenska kronor var för oss. Tackar och bockar för det!

Estockholmo baby


Idag börjar dom 2-dagarna jag sett fram emot denna vecka. Jag och mami drar upp till Stockholm snart för lite shopping och titta på landskampen på Råsunda ikväll. Jag hoppas på fynd och att jag inte förfryser häcken av mig, trots att jag klämt in mig i jeans!

Har pussat hejdå på Danne, nu ska jag fixa mig det sista innan jag blir upplockad!


Gammal bild på mig och mami.

Housewife in training


Sagt och gjort. Jag städade, och gjorde det hela lite roligare genom att dansa till musiken som spelades ur mina högtalarna. Bort med både kaolrier och smuts! Jag diskade lite, torkade i köket, kylskåpet och spisen. Vidare till badrummet och torkade speglar, handfat, toalett och inuti skåpet. Även golvet spolades av. Vardagsrummet blev avtorkat på alla ytor och under vardagsrumsbordet städades det upp. Dammsög hela lägenheten och under alla soffkuddar där en miljon smulor hade samlats. Sedan torkade jag alla golv och gled runt och försökte hålla balansen!

Nu är lägenheten ren, och jag nyduschad och håret nytvättat. Ska gosa ner mig i soffan och ladda för en lång och rolig dag imorgon!

Kommer somna med gott samvete.


Tog dock ingen bild, men ungefär såhär så jag ut..det är varmt att städa! Jag hade dock inget förkläde och några kilo extra att showa med istället.

Rockbjörnen


Älskade Tokio Hotel vann två priser på gårdagens Rockbjörnen. Bästa utländska låt och bästa konsert. Det är så man får glädjetårar i ögonen. Snart är det EMA-galan också, jag ryser i hela kroppen redan nu!


Todays picture


Dagen har spenderats med bästa vän. Vi har varit lite här och var och handlat grejer inför helgens fest. Många hundralappar fattigare, många skratt senare och några pussar rikare från pojkvän skiljdes vi åt. Slängde in grejerna här hemma och slängde mig sedan på hojen och åkte till affären för att köpa frukter till helgens bål.

Nu blir det "Unga mödrar"x2 sen lite städning medans min pojkvän hänger med Måns Zelmerlöw. Undra vem som har det bäst?


...och dagens bild såklart, snabb-posade innan Jennie hämtade upp mig.

The P, the M and the fucking S.


You know what I mean sisters! Jag har varit bitter de senaste dagarna, sett ett fult och prickigt tryne stirra tillbaka med avsmak i spegeln. Kroppen har bara varit i vägen känns det som, svullen. När jag kollat på "Biggest loser" känns det nästan som att jag skulle passat in och mina sug efter onyttigheter har varit stora.

Bara tanken på att jag måste pressa i röven i ett par jeans för att inte förfrysa på Råsunda på fredag känns skrämmande. Det skulle inte förvåna mig om brallorna spricker mitt bland tusentals människor. Jag får se till att ha snygga trosor på mig.

Jag ska även försöka hitta en outfit till lördag i Stockholm. Jag ska fan inte ha något tajt, det har jag bestämt, det kommer förstöra min kväll. Min kväll ska vara perfekt och det får inte PMS-skiten förstöra, hur jävla naturligt det än må vara!




End of a rock 'n roll summer


Nu är officellt sommaren slut och vi har gått in på höstmånaderna. När jag tänker tillbaka på sommaren som var känner jag bara lycka. Jag älskade den svenska sommaren riktigt ordentligt för första gången. Alla sommardagar på stranden, med svalkande dopp i sjön, mysiga baddagar och grillkvällar vid Nilsen's pool. Häng i parkerna med underbart sällskap. Sköna kvällar på uteserveringar med livemusik. En kall öl en varm sommarkväll. Roliga tjejkvällar med mycket skratt. Härliga festkvällar med dans, alkohol och svett. Jag träffade min underbara pojkvän och har haft en mysig sommar ihop. Jag har varit så lycklig i sommar.

Jag brukar alltid fara omkring på somrarna. Nu har jag varit hemma, på alla plan. Hemma. Jag längtar redan till nästa år.


Happy birthday x 2


Ett stort fucking grattis på födelsedagen, Bill och Tom! Världens bästa tvillingpar som nu blir 21 år.
Finns inte ord för vad eran musiken har betytt för mig, och det kommer den alltid att göra.
Jag kommer fortsätta lyssna på eran musik när jag är glad, ledsen, vill bli peppad eller bara vill drömma mig bort.

Ni är bäst.




RSS 2.0