Mysbilder

Tog lite fina mysbilder med Noel igår kväll, tar alldeles för sällan kort tycker jag..trots att jag har en miljon på honom. Kan man någonsin ha för mycket? Nej, jag tror fan inte det alltså. Blir lika glad och varm i hjärtat när jag kollar igenom dom...och förhoppningsvis kommer han tycka att det är kul att kolla på när han blir stor.


Lite bus innan vällingen åkte ner i magen..


Vi kollade på "Så mycket bättre" och diggade


Sen var han så trött att han somnade i soffan, finaste skatten!

Match


När ska man kunna lära sig att vända nervositeten till något positivt och peppande? Självklart var jag ap-nervös ikväll innan matchen. Men när domaren blåser igång matchen försvinner den som tur var. Vi spelade bra idag mot Nyfors, mycket bättre anfallsspel än tidigare, att det blev en förslust skiter jag i, vi blir bättre och det är huvudsaken!
Även mamma och Danne kom och kolla :)

Nu blir det Parlamentet, Beck och massa annat bra på tv..i pyjamas och nytvättat hår.


Det är jag som är den uppstoppade korven i buren. (några veckor gammal bild.)

Just dance


Förlåt för pissdålig uppdatering, min blogg har inte dött ut! Har haft en riktigt bra helg. Började med fest med pojkvän och fina vänner här hemma i fredags innan det blev dans på Harrys. Igår hämtade jag Noel och myste lite med honom innan jag halvdog i soffan framför lite filmer! Och idag är jag fortfarande lite trött, Jocke har varit här och hämtat lite grejer och påpekat att jag ser sliten ut..haha! Brukar man se pigg och fräsch ut i mjukisar och en slarvtoffs på huvudet? Ikväll är det match som gäller, är supernervös redan..herre-miiin-guuuud måtte de gå vägen!

Puss!


Mina fina tjejer


Jocke och David fann varandra


Taffsar-Danne var i farten

I can be a bitch


Underbar dag på jobbet idag. Trots att jag gick upp 06.15, stressade som en apa och sedan satt på torget 06.55 när bussen skulle gå 20 minuter senare var jag rätt pigg och glad. Hade härlig musik i lurarna. Vi har haft en riktigt mysig dag på dagis idag. Lagat tacos med barnen med glass som efterrätt och haft disco med popcorn och saft, mysiga ungar! Synd bara att Noel var sjuk, lillfisen fick feber igår efter dagis! Slutade 14 och drog direkt ner på stan för att köpa lite alkohol tills imorgon.

Väl hemma såg jag att min cykel fortfarande är fastlåst i virrpannans cykel...



..så jag skrev en lapp (dock felstavad på anledning, haha!) till idioten.

"Kan du låsa upp min cykel som du av någon ovettig anledning låst fast dig i???"

Shoppingen

Försökte lägga upp lite bilder på gårdagens shopping, men var något som inte ville som jag ville då. Så slänger helt enkelt upp dom nu, om någon bryr sig.


Mörkgrön/bruna leggins


Jobbarkängor för vintern


Stövlar (ja, dom är längre..men såg förjävligt ut att försöka få med de på bild)

Världens bästa


Min snälla pojkvän var snäll och skjutsade mig till jobbet imorse, så jag fick ligga kvar i sängen en halvtimme till. Guld värt! Jobbade sedan med gullungarna 9.45-16.30 innan det sedan blev spontanshopping och middag på donken med världens bästa mamma. Jag fick ett par snygga leggins, ett par grymma stövlar och bekväma jobbarkängor! Tack som fan, ni är bäst.

Nu har jag precis kommit ur duschen, nytvättat hår och pyjamasen är på...uuuundeeer-fuckiiiing-baart- Blir att kolla lite bra grejer på tv innan sängen kallar igen, tidig dag på jobbet imorgon.


Sleeping toothless


Vad betyder drömmen när tändena blir lösa och ramlar ut ur munnen en efter en? Har drömt den i olika versioner hur många jävla gånger som helst. Det är sjukt äckligt och verkligt varje gång. Någon som vet?!

Har iallafall hoppat i träningskläderna nu, kollar Project runway och föröker piggna till. Det är såå skönt under täcket!
Ska bli skönt att röra lite på sig senare. Men först blir det lite matlagning, Unga mödrar och lite annat skit att se på..uppladdning under täcket så att säga.


bild från i söndags.

You're amazing



Världens bästa röst
Världens bästa stil
Världens bästa DU.

MUUUUUUMS!!!!!!!

My two hearts


Det blev en riktigt lyckad och mysig söndag igår. Guif vann matchen mot Aranäs. Sedan hämtade Danne upp mig och vi åkte hem till hans bror och sambo Alexandra (ja, bröderna gillar Alexandror!) Vi kollade på Dexter, Beck, åt lite gottis och beundrade lilla Albin. Sedan åkte vi hem och hade kriminalkväll efter Kungarna av Tylösand-reprisen med CSI och Criminal Minds. Sedan somnade jag nästan direkt vi la oss i sängen, direkt när Danne började klia mig på ryggen och håret..hann inte ens säga godnatt, haha!

Blev lite sovmorgon för oss båda idag. Sedan har jag och Noel varit en snabbis på stan, matat fåglar, gått promenad med farmor och lekt i lekparken. Nu blir det en kväll framför bland annat Top model och CSI!




Sunday 24 oct.


Tur att man inte vaknade upp bakfull idag, jag hade inte haft tid med att ligga i fosterställning och be till Gud att skona mig. Idag är det lite fullt upp, ska snart ner till Sporthallen och titta handbollen med pappa. Sen hämtar Danne upp mig för att åka till hans bror och sambo för att glo på Dexter, och mysa med bebis-Albin.

Hoppas ni har en mysig söndag.


vi utklassade tomoteij i våran egen cover i fredags, haha

Min vän, slampan.


Jag har en vän. Han är fruktansvärt söt. Han vill bli den nya Kissie, i manligt format och utan läderfejja så att säga. Han är desperat ute efter läsare, och som hans vän känner jag att det är min skyldighet att göra reklam åt Sunne-pojken innan han gör något drastiskt. Han är även ute efter en flicka att dela sitt liv med. Om jag hade haft kvar mina låtar denna blonda grabb spelat in och skickat till mig för ett antal år sedan hade ni blivit småförälskade på en gång. Ni måste dock stå ut med att hans nya idol är Nemo, men kärleken kan övervinna allt. Intresserad?

http://www.zocensurerat.blogspot.com


han brukar visst ha det lite svårt att hålla sig vaken vid festligheter. all in varenda gång.


Update: Nemo är inte Zalles nya idol. Zalle "känner" Nemo. Den ni.

Bra koll, 118 118!


I brist på vettig sysselsättning, och att "118 800"-reklamen visats ett antal gånger under dagen kunde jag inte motstå att skicka ett sms. Senast jag gjorde det var när jag jobbade under MPS-lägret -09. Jag och mina rumskompisar hade då också svårt att sysselsätta oss i våran skokartong till hotellrum. Vi garvade åt de roliga svaren vi fick, och undra hur fan dom kunde veta så mycket. Så tänkte underhålla mig själv lite nu. Skickade helt enkelt "Vem är Alexandra Sonesten?". Och eftersom det bara finns en, jag, så är det ju självklart att allt blir om rätt person.

118 800's svar:
"Alexandra är en tjej med en stor potential men som inte riktigt kommer fram här i livet. Hon är otroligt charmig och söt men aningen för blyg för att folk ska förstå hennes karisma och intelligens. Med lite mer skinn på näsan och mer självförtroende kan hon gå hur långt som helst och bli precis vad hon vill".

118 118's svar:
"Hej! Alexandra Linnéa Sonesten bor på Västergatan ** 3tr i Eskilstuna och har en bloggadress på http://alexiislinnea.blogg.se. Alexandra har födelsedag den 29e augusti, mörkblå ögon och är ca 1,68 lång. Alexandra är även stolt mamma till Noel".

Saaay whaaat?









Get the light on me and my girls


Jag hade en riktigt bra kväll igår, är glad att jag blev övertalad och hängde på iallafall. Jag och Jennie började med att laga middag tillsammans innan dom andra kom. Sen blev det Idol, lite ölspel och filmande av danser innan taxin kom och hämtade oss. Vi dansade oss svettiga och hade grymt kul ute, bästa utgången på länge. Alkohol gör uppenbarligen inte det roliga. Tack som fan tjejer, ni är så fruktansvärt bra!

Idag är jag bara lite sliten, har varit en mysig dag i soffan. Nu är det The Hills, The City och film som står på schemat för kvällen!

Bilder kommer senare, tjing!

Sober


Otrevligt att vakna med äckelsnö som pryder marken. Snö för mig betyder blött och halka. Blä!
Men trevligare att vakna upp och må bättre, nu har det onda i kroppen satt sig som en förskyldning i näsan, vilket är lindrigare för mig eftersom jag alltid är nästäppt. Blev att knalla ner och köpa mer nässpray för att tackla snuvan!

För någon dag sen var jag helt inställd på en helg under täcket..men nu när jag mår bättre kan jag fan inte hålla mig. Jag ska dock vara duktig och inte dricka (någon cider kanske), but that's it. Kan inte spendera en helg för mig själv, utan att umgås med tjejerna och skaka lite rumpa. Dessutom skulle det bli extra ensamt när Danne inte kommer hem förän söndag. Nu känns det lite som att jag försöker övertala mig själv att det är okej att gå ut, trots att jag varit dålig i veckan. Jag är faktiskt 21 år, bor själv och kan fan bestämma det själv. Så det så!

Jag och Jennie ska börja med lite middag hos henne innan de andra tjejerna joinar oss. Idol är ett måste ikväll!


innan dagens promenad till Apoteket, mitt andra hem.

Zac Hanson


Nu har klockan passerat midnatt och det är officiellt Zac Hanson's födelsedag. 25 hela år fyller puddingen. Det gör ju så att man känner sig lite smågammal själv när man tänker på hur länge sen det var hela hjärtat var fyllt med kärlek och hopp om en framtid med någon av dom långhåriga bröderna.

Typiskt att jag la alldelles för mycket kärlek, förmodligen för mitt eget bästa, på Taylor. Annars hade detta lätt kunnat inträffat:



Men eftersom jag sumpade det får jag vara en god förlorare helt enkelt. Men jag älskar er fortfrarande, och min karl likaså. Hur fantastiskt är det inte att hitta en pojkvän som också råkar ha Hanson som sin barndomsidol? AMAZING!!


Vi kunde haft det riktigt bra tillsammans..men, ja..du har det väl helt okej utan mig!

Crime-night


Fördelen med att ligga sjuk, (förutom att man får ha pyjamas på sig hela tiden), är att man får se massa på tv utan att få dåligt samvete. Har redan avverkat godingar som Top Model, Unga Mödrar och Paradise Hotel. Men nu mina vänner, nu börjar min crime-night. Fantastiskt!

CSI Miami
Criminal Minds
Law and Order SVU
CSI Las Vegas
Cold Case
Supernatural

Låter rätt jävla awesome va? Självklart längtar jag mest till seriepremiären av Criminal Minds kl 21 på Kanal 5. Älskar den serien och har saknar gullisen Spencer Reid.


Ny profilbild på Facebook



What ya thinkin'?

Presenter från New York


Som jag nämnde i tidigare inlägg så fick vi barn (yes, i am!) presenter hem från pappas och Camillas New York-resa.
Som sagt älskar jag ju den där oskrivna regeln att presenter måste (!) köpas till kvarlämnade stackars barn. Trots att jag är 21 år, och kan åka vart fan jag vill, om jag hade vunnit några miljoner på Bingolotto.

Detta var vad jag fick:


Väska och skor från Ed Hardy.


Tunikor/klänning från Rockawear, Macy's


..och världens skönaste nattlinne från Victoria's Secret

Tack som fan!

New York


Hallelujah, äntligen är jag i mitt älskade soffhörn igen. Dagen har varit lång, men underbar! Började ju som sagt morgonen med tvätt, disk och städ. Sedan blev det lunch på Wayne's med Danne, och lite butikstittande innan han lämnade mig för att åka tillbaka till jobbet. Det borde han inte gjort, jag både halkade på en banan och blev skjuten av en liten flinande unge. Flinet försvann dock när han såg att jag minsann  inte tänkte spela död. Vad skulle jag gjort? Lagt mig ner på marken, mitt i stan, för en främmande unge? Nej tack!

Sen hämtade pappa upp mig och vi åkte och handlade för kvällens middag, inte lätt med Noel flygandes omkring halva butiken. Men hem kom vi, med både unge och mat. Blev god mat på kvällen och även farmor kom över för att höra och se bilder och filmer från New York-resan pappa och Camilla nyss kommit hem från. Jag fick finfina presenter som jag är jätteglad över, slänger upp bilder imorgon. Är så sjukt trött nu att det blir lite tv-tittande innan välbehövlig sömn för att orka jobba imorgon. Natti, lovers!


snygg-farsan steker på i N.Y!

Surprised I say, Surprised you'll be


Här sitter jag, strax över 11 och är vaken alldeles frivilligt. Det är sjukt. Men jag slutar inte att förvåna där, nix! Jag har tvättat två maskiner tvätt också, diskat (och dansat) i underkäderna och städat lägenheten. Bra fucking jobbat va? Även trots att jag bara sovit 3 timmar och brände tungan på latten jag nu unnar mig efter allt slit..så mår jag fan ändå rätt bra, jag kan överleva att gå upp tidigt (att jag sedan mådde illa som ett helvete de två första timmarna, struntar vi i idag!)

Nu ska jag fortsätta njuta av min latte, sedan fixa i ordning mig lite för att luncha med Danne. Kiss,kiss!


Twentysix


Exakt idag, den 19 oktober 2010, är du mitt lilla hjärta 26 månader gammal.
26 månader. 2 år och 2 månader. Så länge har du funnits på jorden, och exakt så länge har jag älskat dig mera än jag trodde var möjligt.

Du är världens finaste skatt. Världens finaste gåva, mirakel och min största kärlek.


Ny design - Ny energi


Som ni ser har jag nu en ny grym design. Snygga Michaela (www.hangoverdoll.blogg.se) har fixat denna! Är grymt nöjd och har äntligen lite sug på att blogga ordentligt igen. Tack ni tålmodiga jävlar som fortsatt klicka in er här under tiden bloggen har varit..trist? Nu kör vi igen!

Rain falls like my energy


Vilket jävla pissväder. Denna regniga och gråa dag hade varit perfekt till att fräscha upp lägenheten, och tvätta lite också för den delen..trospanik snart. Men nej, självklart gör jag inte det. Jag är fan världsmästare på att skjuta upp saker, det vet jag, och det gör mig så jävla förbannad. När det är saker jag är nervös för eller bävar för, skjuter jag mer än gärna upp det..så långt det går. Men när det är något roligt, blir jag ivrig som ett litet barn på julafton och vill att det ska hända på en gång. Lite balans kanske vore fint? Inse att man faktiskt är vuxen, och ta sig i kragen!

Ska bli skönt med träning ikväll iallafall. Röra på min energilösa kropp.




When tears don't fall


Jag hade tidsinställt lite gråt ikväll. Japp, ni läste rätt. Jag kan göra sådant. Speciellt när det är en mysig film, och speciellt med Heath Ledger i. Underbara skådespelare med det härliga leendet! Ikväll visades Casanova, en film jag tycker är riktigt bra och rolig. Jag höll dock tårarna tillbaka,pga av Danne. Han gör mig fan bara glad. Här hade jag bestämt mig för lite gråt men då gör han mig så jävla glad! Typiskt också, får skjuta upp gråtandet då!


Underbara jävla du, varför var du tvungen att dö för? Jag får vätskebrist efter varje film med dig jag ser.

Hold on, be strong.


Jag är helt slut. Man kan tro att jag sovit max 3 timmar, jobbat 9 timmar och tränat i 2. Inget av detta är sant.
Känner mig bara allmänt blä och bu i kroppen. Seg som ett äckligt vingummi som legat och dammat. Lägenheten ser förjävlig ut, så imorgon blir det städdag, om jag inte får jobba. Var iallafall tvungen att dra arslet ur soffan idag och dra ner på stan för att fylla i lite papper och hämta ut medicin. Passade även på att veckohandla när min kyl ekade tomt. Det är fan inte lätt att balansera påsarna hem..på cykeln. Som  en elefant på lina. Nu har jag iallafall lite mat så jag klarar mig ett tag, förhoppningsvis.

Nu blir det mera soffhäng. Kisses!


A minute without you

I can't keep myself from thinking about you
It's because I love you, and I know that it's true
I'll call it desperation, can't you see it in my eyes?
That I want be with you until the sun falls from the sky



A broken body


Det var lagfest igår. Dum som jag är, trots att jag både var opepp och kände mig lite hängig i kroppen, deltar givetvis. Varför lyssna på sin kropp istället för att ha en trevlig kväll och ta konsekvenserna för det? Varenda gång går jag på skiten. Idag mår jag allt annat än bra. Jag missar matchen ikväll, vilken gör mig så jävla förbannad på mig själv, och besviken. Hade varit bättre med en nykter helg, och ladda för match.

Jag hatar att det alltid är något fel på min kropp.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och fortsätta kolla LA Ink och..hata mig själv en smula.


3 months of love



Jag älskar dig min rockstjärna.

Todays look: Gold 'n red.




Night on my own..again


Trevligheterna med tjejerna fortsatte även denna dag. Några av dom andra, och Jennie igen. Det var skitmysigt, speciellt att träffa Catrin och mysa med lilla charmtrollet Leo. Underbara unge! Vi fikade på 21an en stund innan vi strosa runt i lite butiker.

Ikväll ska jag mysa med mig själv. Min karl har flytt stan för spelningar hela helgen. Då passar jag på att ta hand om mig själv. Jag har tagit en långdusch, hårinpackning, fixat ögonbryn och näst ut är naglar. Sen blir det lite ansiktsmask och Idol tittande med lite gottis!

Kiss,kiss!


jag och idis, igår.

Girls night in


Tjejkvällen igår var mycket lyckad. Vi överdoserade vitlök och hade det jättemysigt! Vi gjorde i ordning massa gott, pratade i timmar och kollade på Monsters Inc. Ett par glas vin åkte ner och jag njöt av mitt underbara sällskap. Jag har världens bästa vänner.


inte illa pinkat på en vanlig kall torsdagskväll.

Do you wanna be on top?


Hej bloggen! Idag har jag haltat runt på stan med min älskade farmor. Vi har tittat runt i butiker, käkat lunch, shoppat lite och druckit latte. Jag fick en läppenna jag spanat in tidigare, vilket jag blev jätteglad över. Sen nojjig som min farmor är tror hon typ jag ska få blodförgiftning och dö, så helt plötsligt såg jag glansig ut på ögonen och hon var bombsäker på att jag hade feber..så jag fick en febertermometer. Jag har ingen feber, men är lite matt i kroppen..jävla äckelknä!

"Han såg lite lajbans ut". Nu vet jag vart jag fått mina udda talesätt ifrån - min farmor!

Nu blir det älskade Top model, powernap en timme och sedan över till Jennie på ost och vin kväll med tjejerna. Mysigt!



Våldtäktskondomen


Jag kom att tänka på denna "våltäktskondom" som delades ut gratis under fotbolls VM i somras. När en kvinna känner sig osäker stoppar hon helt enkelt upp den i muttan, och om en våldtäktsman väljer henne som offer och penetrerar (fint uttryck, jag vet!) så vips, got ya! Kondomen fastnar helt enkelt på tasken och orsakar smärta. Det enda sättet att få bort denna geniala uppfinning är genom läkarbesök. På så sätt ska man lättare upptäcka och få fast äcklen.

Jag såg en bild framför mig. En full och rädd tjej stoppar upp kådisen i sitt heligaste när hon ska gå hem ensam från krogen. 
Hon vill vara säker på att om någon attackerar henne, ska han få betala för det. Hon är alldeles för full för sitt eget bästa, och plötsligt dyker ett ragg upp. Kådisen i muttan försvinner i en minneslucka. Och vid en intim stund senare..BOM! Där sitter en våldtäktskådis på det stackars ragget.

Det kan ju även finnas puckade brudar som vill sätta dit oskyldiga män. Annars är det en fantastisk uppfinning, och jag hoppas av hela mitt hjärta, att detta minskar våltäktsfallen i världen.


Kondomen kommer förövrigt ligga runt 15:-.


Dark october night


Jag låg och vilade i soffan, var sliten som fan utan att knappt lyft en fena idag. Sen satte jag på mig träningsoverall, mössa och gick ut och pussades lite i kylan med min karl. Det var mysigt. Men duschen var bättre, vääärme!

Nu blir det soffläge resten av kvällen, en mysig dag imorgon väntar!
Ha en trevlig onsdagskväll, lovers! Kisses.


Spanienbesök


Det var superskönt att vakna 05 imorse av smärta. Jävla knän alltså! Fick badda kallvatten en bra stund innan det la sig och jag kunde somna om. Sedan var det klädvalet innan lunchen hos mamma. Fick inte på mig några brallor så jag cyklade till mamma i cykelbyxor (!). Tur att jag hade mössa och halsduk, puh. Nu är såren ordenligt rengjorda och omplåstrade så jag hoppas de hinner läka bra till helgens match.

Mormor har varit på besök från Spanien i ett par dagar och idag stod det självklart lunch med favorit barnbarnet på schemat. Vi åt lasagne och jag klantade mig ett par gånger. Min mormor förklarade att hon trodde hennes ögonoperation hon var på besök för att göra gick åt helvete när hon kollade på tv. Små negerbarn sprang nämligen uppochner. Det visade sig att det var exakt så reklamen skulle vara "vända rätt på världen" var budskapet. Haha, stackars lilla mormor!

Sen skjutsade vi henne till Skavsta flygplats och lyssnade på massa Melodifestival-låtar som jag förstörde med min stämma.
Nu blir det Unga mödrar och värma mina förfrusna stackars ben!


Twins


Tom/Bill. Världens finaste tvillingar!

My love to ink - senaste tillskottet!




Denna pärla pryder numera min högra underarm efter en sittning hos Andreas på Blue Lotus idag. Jag och pinglorna hade bokat in honom hela eftermiddagen och har fått finfina tatueringar.

Pain, pain, pain.


Jag vill bara att denna dag av smärta ska vara över. Lugna er, im fine..bara mina ben som halvmördar mig. Mina knän varar, är svullna, ömma och gör förbannat ont. Sen toppar jag det med lite härlig träningsvärk också. Det är nästintill omöjligt för mig att gå utan att grimasera av smärta. Jag har inte fått på min annat än skjorts och inte "kunnat" städat. Hjälpte lite när Noel blåste på mina knän och pussa på mig, men bara lite.

Imorgon blir det mer smärta, men av den frivilliga sorten. Mer om det imorgon. Nu ska jag återgå till tv-tittandet!


mitt svullna och såriga ena knä. det är tufft att spela innebandy, tro fan inge annat!

Nothing else but love


Seriepremiär


Igår var det tjejfest här hos mig. Vi drack gott, spelade ölspel och sjöng innan det blev Harrys och skaka våra rumpor.
Jag var allt annat än nykter, stackars Danne. Somnade med både smink och kläder på och sov som en stock!

Har tyvärr inte haft tid att vara bakfull idag, så det smyger sig på lite nu när jag slappnar av. Knallade över till Jenny för att dra och käka innan matchen, passade på att pussa lite på Danne också. Sen var det seriepremiär. Jag var så nervös att jag trodde jag skulle spy, jag skakade av nervositet. Jag fick stå i mål. Och nerverna lugnade sig inte när våra motståndare knallade in i hallen - ett gäng manliga läkare som vann serien förra året. Vi förlorade stort, men hade ett bra publikstöd och vi kämpade till slutsignalen gick. Jag hade min egen lilla klack som ropade "braaa mååålis" efter räddningarna. Även motståndarna tyckte jag var grym, svårt att ta åt sig med tanke på resultet, men var ju första matchen trots allt. Och vi är ju bara ett gäng brudar med ingen innebandyerfarenhet. Det enda tjejlaget i serien, häftigt tyckte ett grabblag som skulle lira efter.

Bra kämpat tjejer. Nu blir det film, tjiiing!


Do you have what it takes?


Jag tycker årets Idol är..fusk. Kända ansikten dyker upp och "ska se om dom har vad som krävs för att bli en idol". Varför dom får vara med måste vara ett PR-trick, ett sätt att höja kvalitén på artisterna och på så sätt få mer publik och cred för upptäckterna. Jag vet att Linda är bra, för jag såg när hon en gång tidigare slog igenom i tv. Jag tycker hon är sjukt jävla bra och apsnygg, missförstå mig rätt där. Men dessa personer med en musikkarriär i bakfickan med publicitet har ett enormt försprång mot de färska artisterna som faktiskt just vill se om dom har vad som krävs.

Sassa borde inte ha åkt ut. Jag röstade, två gånger till och med. Nog för att jag hade min girlcrush på henne..men vafan..Alice? Har hon mutat juryn?




End of the week


Trots att mina kollegor tyckte mitt missfärgade hår var fint så kan jag inte riktigt lita på det. Dom kanske inte vågar säga annat. Den enda vettiga människan som tycker jag ska bli rödtott är Sandra.K, och det räcker tyvärr inte för att övertyga mig att misshandla mitt hår och skjuta hål i plånkan. Svart blir det igen, och då blir min mamma glad iallafall. Vore kul med lite förändring, men jag passar bäst som svartskalle helt enkelt.

Jobbdagen blev annars lugn. För lugn så jag fick sluta en halvtimme tidigare. Jag mådde ändå sådär så var skönt. Åkte direkt ner till stan och shoppade bort det onda. Äntligen fick jag hem den transparenta skjortan jag suktat efter! Även en hårfärg, läppglans, lypsyl, nässpray, värktabletter, nagellack, strumpyxor, alkohol och lite gottis följde med mig hem.

Nu blir det hårfärgning, sen myskväll med ett glas vin till Idol. Det har jag förtjänat efter denna jobbvecka men yrsel. Det är sjukt äckligt och frustrerande!


i love my man.

What should i do?


Jag sov på saken. Och idag är jag förbannat tveksam. Jag har egentligen två val. Ljusa upp hela håret och färga det rött igen så resten av håret snappar upp det röda. Jävligt coolt alternativ, om jag nu skulle passa bättre i det, för det vet jag ju inte än. (trots att jag var redhead hösten 08) eller helt enkelt bara slänga i en svart hårfärg och dölja den knallröda utväxten?

Nu åker jag till jobbet och hoppas att jag inte skrämmer slag på barnen och mina kollegor!




Redhead


Snart är det helg. Fan vad efterlängtat, men som det ser ut blir det inte mycket tid för vila. Det blir myskväll imorgon med Danne, lite fest förmodligen på lördag och seriepremiär på söndagskvällen. Om jag är kvitt yrseln och därmed kan springa rakt, och inte tuppa av lär det bli ett jävla träningspass.

För övrigt går det fint på jobbet, att jobba på Noels dagis går bättre än förväntat. Han delar med sig av mig till de andra barnen, och jag delar med mig av honom tillbaka. Var rädd att han skulle bli ihjälpussad hela dagarna men än så länge lyckas jag hålla tassarna borta..för det mesta. Imorgon har jag lite sovmorgon, börjar inte förän 12..sköööönt! Föräldrakooperativ är fan bäst.

Har förövrigt färgat håret lite rött ikväll, men det syns mest i utväxten,haha! Vet inte om jag älskar det eller är tveksam..jag får sova på saken helt enkelt!



Working girl


Bloggen har blivit lidande de senaste dagarna. Anledning? Jobb. Jag är nöjd som fan med den anledningen, hade varit värre om det var bara slöhet och inspirationsbrist. Nu är det dock mera en kombination av de tre. Jag gör fan inget annat än att jobba och sova, men det är väl det som är vuxenlivet. Jag kanske tar liiiite för långa powernapar, jag erkänner..men det är jag faktiskt värd.

Idag hade jag sovmorgon till 8, vad händer? Jo, jag vaknar innan halv 8 och kan inte somna om. Vad fan händer med mig?
Nej, nu måste jag pallra mig till jobbet igen och jobba till halv 5, sen hem och halvdö hemma hos pappa efter det det.


pigg tjej igår klockan 07!

Matkoma


Jag ligger under täcket i matkoma just nu. Min mage putar utåt så jag ser ut att vara gravid i minst 4e månaden. Men gott vare och det är huvudsaken, att man sedan inte kan röra sig på en halvtimme eller så gör mig fan inte ett skit, ska ändå ingenstans!

Kvällens middag blev lax och ungspotatis (så jävla gott!), med min specielle kalla sås och lite fetasallad. MUUUUMS!!


Jag vilar mig pigg, helt enkelt.


Idag ska jag helt enkelt vila mig pigg inför morgondagen. All trötthet från en härlig helg smög sig på och det var fruktansvärt svårt att få upp ögonen idag. Pyjamasen är fortarande på och ligger under mitt mysiga täcke och ser på tv. Mycket bra grejer att vila upp sig till på TV..Top Model, Unga mödrar x2, Teen mom, nya säsongen av Top Model och sen CSI, jag kommer med andra ord inte ta mig ur soffan innan sängen kallar igen. Okej, kanske för att laga mat, tagit fram lax till middag..muuums! Och tvätta mitt spraybombade hår..underbart skönt med nytvättat hår!

Imorgon blir det en tidig dag på jobbet, längtar! (inte för den tidiga tiden dock)


jag och bästa vän i fredags.

It's pure love




Pyjamasmys är sjukt underskattat!

Mitt lilla charmtroll


Vad är en kväll med klackarna i taket när man har en litet busfrö att mysa med? Perfekt helg. Mina bästa vänner, min pojkvän och mitt lilla hjärta i en härlig mix. Vi tog en promenad på sena eftermiddagen innan det blev en mysig kinamatsmiddag.



kvällen spenderades sedan i soffan med Bolibompa och annat skoj på tv, lite gottis och mys! Sedan var det dags för lilleman att få välling och sova, och ett par timmar efter gjorde jag detsamma. Vaknade vid 8 imorse av hans små pussar och söta leende, det slår allt. Sedan gosade vi med mera välling, frulle och Bolibompa innan det blev mera bus!



Jag älskar dig så mycket mitt lilla hjärta.

Tjejkväll


Mycket lyckad tjejkväll igår här hemma. Kvällen bestod av kebab, vin, bästa vänner och Idol. Jag var sjukt nöjd!
Sedan var det Håpes som gällde, trodde vi iallafall, det var stängt pga av renovering. Då blev det Nybron, och för första gången hade jag riktigt kul där. Blev dock något glas champange för mycket, jag skulle inte bli onykter men det blev jag nog ändå. Satt och myste vid ett långbord med mina snygga tjejer, dansade lite i rockbaren och skrattade åt min fulla man som bjöd på skumma dansshower a'la Carola-fläktar. Sov sjuuukt gott i natt, och vaknade upp rätt fräsch, till skillnad från min andra halva som hade det lite jobbigare, haha!

Medans tjejerna nu laddar upp för partydag 2 och min karl dragit till huvudstaden för att besöka Ola (han kommer förmodligen bli skedad i natt av honom) så tar jag en mysdag med Noel. Vi ska snart en sväng till lekparken, sen blir det thaimat till middag och lite mys på det. Mitt lilla hjärta.


Flickan från ovan


Onsdagen var rätt så perfekt faktiskt. Avslutade kvällen med mys med Danne. Vi kilade iväg till ICA och hyrde film och köpte lite gott. Men innan filmen var det såklart Idol! Jag övertalade nog Danne lite att vi skulle hyra "Flickan från ovan" - den var sådär tvyärr! Men CSI på de slår aldrig fel.

Sen slängde han ur sig "Jag älskar din säng..och dig såklart. Men dig fick jag mest på köpet" när vi lagt oss. Tack älskling! :D haha.

Gårdagen annars blev bara mys hemma hos pappa med middag och Idol. Nu tvättar jag lite igen och smådonar här hemma, för ikväll blir det tjejkväll här. Lite pizza, härligt sällskap, lite gott att dricka och Idol. Mycket bra!


RSS 2.0