I en annan del av Köping


Fredagskvällen blev rätt så lyckad ändå. Jag och Elin drog ner en snabbis på stan innan vi åkte hem till en halvnaken Eddie, iklädd mitt nitarmband, haha! Lyssna på musik och killarna söp gärnet. Började glida mot Köping efter ett stopp på Systemet och inhandlade lakritsshotsflaska. Hade öppet i taket och håret flög som fasiken. Eddie blottade sig för en stackare bakom. Noel, älsklings pojken, ringde och sa godnatt.

När vi var framme blev det lite karusell åk, grabbarna bjussa mig så snällt så. Eddie köpte en liten ljusrosa tröja till Dan som han så fint satte på sig. Han ville ju inte vara sämre, så han köpte en tajt liten poliströja till Eddie. Haha! Sen började det regna, riktigt typsikt. Sen lyckades Eddie och Dan försvinna så det blev bara jag, Elin och Calle i bilen hem.

Nu ska jag börja sätta lite fart, ikväll är det Johannas och Fias efterlängtade sexpart!
Jag är lite bakfull, trots att jag tog de lugnt igår..men hoppas på en bra kväll trots det!:-)

Ready for a friday night


Jag är taggad och laddad. Jag har rivit igenom garderoben efter en lagom festlig outfit. Jag har bråkat med mina kärlekshandtag här och där för att dom är svullna lite extra denna vecka, you know what i mean ladies. Tillslut ordna det upp sig. Jag har pumpat härlig tjejrock hela dagen, älskar det. Undrar om mina grannar gör det?

Eddie kommer kom vid 5 tiden, då får han rappa på minsann. Vi, Elin, Calle och Dan ska ta en roadtrip idag. Till Köping. Varför åka dit liksom? Men just denna helgen på året brukar det vara riktigt festligt där. Grisfest-ligt till och med som det kallas så vackert. Karuseller, öl-tält och faktiskt lite utomlandsvibbar brukar det vara, om vädret är bra förstås!

Jag och Elin får väll ta hand om grabbarna, vi ska vara duktiga. Eller Elin ska, för hon kör. Jag är så klen att jag inte kan festa två-dagars längre, och imorgon är det festligheter. Lite kanske slinker ner, men med en jäkla måtta. Får inte vara bakfull imorgon, jag fåååår iiinteee!

Hoppas ni får en fin fredagkväll. Kramkram!


Hysterica.

We could be the same


Torsdagen blev faktiskt riktigt bra. Började ju med att gå på mötet på morgonen, sen en sväng på stan innan jag drog hem. När jag kom hem insåg jag att klockan var alldeles för lite, ville att tiden skulle rulla på lite. Satte på mig träningskläder och tog en runda. Stannade till påvägen och tog en solning också, hehe. Nu har man förhoppningsvis lite färg!

Senare på kvällen tog jag den långa promenaden bort till pappa för middag, gott! Vi busade med Noel, lekte tåg och dansade. Pappa demostrerade hur jag poserar på kort, fattades bara massa smink och kvinnokläder så skulle han kunnat vara transa i det ögonblicket..höll på att avlida av skratt! "Noel kommer bli en alfahanne som jag"..psss! :-) Kollade först "Sveriges fulaste hem" och garvade sen Melodifestivalen semifinal 2, några var helt okej och andra katastrof. Visste att Anna inte skulle gå vidare, för klen låt tyvärr!

Gillade Danmarks låt, kändes bekant men ändå typisk vinnarlåt..Sarah Dawn Finer kopian, söta tjejen Sofia Nizharadze (Georgien) och Jon Lilygreen's (Cypern) fina röst i refrängerna. Självklart gillade jag även manGa's (turkiet) rockiga låt, var inte överförtjust i dom på EMA galan förut, men musiken gillar jag!


manGa - we could be the same.

Profilbild


Jag har alltid svårt att ha samma profilbild för länge, så nu var det dags för en ny tyckte jag. Sagt och gjort, drog en pose..klart! Hehe. Så nu är det en ny bild som pryder min Facebooksprofil. Jag är inte överförtjust i att "ligga" och ta bilder, men denna blev rätt hyffsad ändå trots att jag ligger på ena höften och snurrar med mina kroppsdelar, haha!



Change


Är snortrött, har bara sovit ett par timmar i natt..låg och oroa mig för massor av skit, som jag inte har någon makt över. Så förbannat onödigt. Ett papper och sen är allt bra liksom, typiskt Men nu har det nog ordat sig som tur var.

Låg i sängen och glodde till 8:45 innan jag gick upp och tog en dusch, drog på lite mascara och annat tjafs och plattade håret. Brukar aldrig ha ork till de på vardagar, men ju mindre tid jag lägger på sminket, ju mer tid har jag till fluffet! Var på möte 10:15, eller var där redan kvart i. Varför kommer jag alltid för tidigt? Haha.
Satt och lyssnade i en timme, skrev på papper och gick till Systemet och köpte lördagens vin.

Nu ska jag nog ta mig en promenad och en solning på det kanske, vill bli bruuuuun! Då får jag tiden att gå lite snabbare också, ska på middag hos pappa senare ikväll! Hinner nog fixa mina skruttiga naglar också och sätta dit nya motiv :-)



Fråga mig inte varför, men ofta när jag känner att livet suger lite apa så vill jag ha en förändring. Igår tyckte jag det mesta gick emot mig, det resulterade i den tredje piercingen i min ena näsvinge, haha! Fråga mig inte varför?!

Virus


Idag flyttade jag äntligen arslet ur soffan. Drog på mig en träningsoverall och gick ut och mötte Rickard en stund, lyckades ha sönder en stolpe?! Haha. Gick till Apoteket och hämta ut medicin och köpte värktabletter och nässpray. Tog en powerwalk och gick sedan och solade, så förbannat skönt. Bra musik och en svettig kropp!


Alexis: Men vart är du?
Rickard: På våran mötesplats (massa surr i bakgrunden!)
Alexis: Va? Ramlade du i en trappa?
Rickard: Nej, jag är ju på våran vanliga mötesplats vid dig.
Alexis: Ja, jag ser ju dig.


Har fått virus i datorn till på köpet också. Inte menat att jag ska ha det lätt va? Måste alltid vara något att oroa sig för. Stulna cyklar, borttappade nycklar, försvunna räkningar, kanaler som krånglar, frysar som lägger av.. Det är inte alltid lätt att vara jag. Så om jag inte bloggar så mycket har datorn fått ännu mera spratt!


Jag älskar DIG.



Rain.



Idag regnar det igen. Vart tog den sköna sommaren vägen? Hoppas det hinner ändras till helgen iallafall.
Tog tag i städningen idag. Diskat för kung och fosterland och mina fingrar är som russin. Plocka undan alla kläder som mer eller mindre täckte hela vardagsrummet och dammsög lite. Om ett tag blir de Unga mödrar och sedan matlagning. Blir en hemmadag idag igen, inte blir man sugen för fem öre att hitta på något i detta burr-väder!

Provat ett par outfits för maskeraden också, besluuuutsångest. Lägga ut pengar igen och vara något riktigt bra?
Eller ta något halvdant här hemma och fixa ihop en outfit? Får se var de blir, får kika runt lite i butikerna för insperation imorgon tror jag!


(jag och Carro)

Drömde lite om Carro i natt. Känns fortfarande verkligt i drömmarna att vi är tillsammans, och så overkligt att du fortfarande är borta. Jag saknar dig jättemycket min ängel!

När tiden flyger förbi, finns ändå känslan kvar.


Jag är varm som sjutton, fått öppna fönster för att inte svettas. Jag har på gränsen till yrsel..varför återkommer det, och vad i helskotta beror de på? Vill inte bli sjuk för allt i världen. Har en helg framför mig som jag verkligen längtar till! För övrigt mår jag ju bra iallafall, en envis huvudvärk som tillslut avtog bara.

Ska kolla på Law and order om ett tag och sen sova. Hoppas på en mer effektiv dag imorgon. Om det inte är bra väder då heller kanske man kan ta tag i städningen här hemma, ser förjävligt ut.

-

För första gången glömde jag bort ett viktigt datum för mitt hjärta. Något som än idag ger mig hopp om framtiden.
Min största kärlek hittils. Har ruggigt svårt för att bli riktigt kär, förälskelse är vanligare men stannar oftast där. Men tack vare denna person, och min första kärlek V. vet jag att jag kan bli kär, riktigt fjärilar-i-magen-och-bultande-hjärta-kär. Har gått 6 år sen nu, sen jag blev sådär pang bom kär, i någon jag inte ens kände. Vem hade trott att han skulle visats sig vara en sådan fantastisk person på insidan också? Han har fått mig på bra på så många sätt. Den 22 maj 2004, ett värdefullt datum, fina minnen att minnas och en person att aldrig glömma. Robin. Han fick mig att falla för Göteborg.





En varulv en sommarkväll?


Dagen har inte bjudit på mycket. Jävlar vad jag sov djupt i natt, och vilka konstiga drömmar sen.. jag var helt vimmelkantig när jag vaknade ur min koma. Var totalt inställd på sol, här skulle det stekas. Drog på mig en skruttig BH och skjorts och grabba tag i en filt..då är det inte ens speciellt varmt ute, utan bara obehagligt. Så sket i det. Läste en miljon blogginlägg istället.

Måste komma på en bra maskeraddräkt till nästa helg. Magnus förslag var varulv, det lät för varmt så det skippar jag med all säkerhet. Någon annan som har tips? Min sjörövardräkt jag köpte på Buttericks till Amandas maskerad är typ trasig, hehe. Bra att lägga ut 400 spänn på något man använde i ett fjuttigt antal timmar, dock även en tid på krogen också, haha.

Nu är det Unga mödrar för fullt, Tjaaaoooo! ;-)

I've been lying


Först och främst vill jag tacka min fina Ida som löste ett problem jag fundilurat på ett tag, syntes bara några inlägg i taget så nu är det åtgärdat. Nu är det mindre risk att ni missar ett inlägg också. Men nu vill jag ha en ny design också..någon av er läsare som har lust?

Insåg att jag ljugit lite för er i två inlägg, och då menar jag inte iskallt och medvetet. Utan oskyldigt, hehe. Jag har för det första visste myggbett på kroppen sedan i fredags. Jag skröt ju om att myggorna skonade mig, jag hade visst fel. Jag märkte det bara inte förän igår kväll när det började klia på handleder och vrister. Handlederna, okej det förstår jag..men vristerna? Jag hade ju för sjutton skor på mig.

Den andra lilla lögnen var i inlägget jag sa att jag numera är stel som en pinne. Inte heller helt sant kom jag på, jag är förvisso inte vig längre, men lite smidighet har jag nog fasiken lyckats behålla. Visst, jag är jädra klumpig mot förr men bättre än ingenting, nedan får ni bildbevis på min morgongymnastik på hotellrummet under MPS-lägret på Kolmården 2009. Jag var morgonpigg för en gångs skull innan frukosten, hehe!




En eftermiddag på landet


Mamma kom och dumpa över en dammsugare, eftersom min har fått tuppjuck och inte fungerar som de ska. Fick även tillbaka mina nycklar som lämnats in på hittegods, lite nya underkläder fick jag också..tack!
Åkte ut till mormor och Stefan och fikade och snackade. Jag insåg många gånger hur dum jag är, som mamma sa "det är tur att du inte är blond", om jag hade varit blond hade det varit riktigt illa, hehe. Fick varsin snygg väska, ett par gamla prydnader och mormor hade med sig hennes hemmagjorda vaniljvodka.

Innan vi åkte hem tog Hampuz ett bad i sjön, tok hund. Var svinkallt och höll på att blåsa bort. Drog sen hem till mamma och käkade pizza och kolla hockeyn, dock slocknade båda två innan slutsignalen. Vaknade av slutsignalen och bronset var hemma.

Ska kolla lite tatueringar nu, hittade ett gammal presentkort med lite pengar kvar på. Gossip girl, Parlamentet och "A cinderella story" till det också. Filmen har jag sett ett par gånger förut, men älskar såna filmer..man blir så sugen på den där kärleken, hehe.


Screaming from the top of the world


God "morgon"! Är supertrött idag, trots att jag tycker jag tog igen lite förlorad sömn på dagen igår. Men men.. det var det nog värt ändå. Kvällen igår blev ingen grillning, hade inga krafter till det. Blev soffan framför filmen "27 dresses" och "roadkill" med lite onyttigheter innan sängen kallade. Sov till för en dryg halvtimme sen, nu väntar jag på att mamma ska våga sig ut i regnet och hämta mig. Vi ska ut på landet, mormor och Stefán har kommit efter deras bilresa hit hemifrån Spanien. Hoppas mormor bjussar på mat, älskar hennes mat, hehe!

Sitter och lyssnar på ett par nya favoriter från Tokio Hotel, från Humaniod skivan som dock inte finns på min skiva. Har hört dom förut lite, men när skivan gick på repeat på Spotify hos Eddie igår morse (ja, jag tvingar alltid killar att lyssna på dom!) så växte dom bara mer och mer..kanske därför också det var svårt att sova? hehe.

-That day
-Screamin'

Lyssna och njuuuut!


I might break you'r heart


God kväll!
Gårdagen blev lyckad. Sandra var snäll och skjutsade mig och Elin till Djurgårn. Musik, skratt och alkohol blev det i det fina vädret med fina vänner. Lite mys i gräset gjorde också susen, hehe. När myggen sedan försökt äta upp mina vänner (tror inte jag fick ett enda bett!) gick Putte, Fia, Mange, Rickard och jag upp till de två förnämnda ett tag.

Sen försökte jag tvinga med Rickard på fest, men vi hamnade på en parkbänk och hade djupa samtal. Grät en skvätt, min fina vän. Mina ögon hade redan runnit massor i parken så det sved som sjutton. Sen gick jag till Hurtig där festen skulle vara, dock var det inte mycket till fest. Hurtig och Eddie som käkade korv till härlig rock, hehe. Var inte där så länge innan jag och Eddie gick hem till honom. Tog en öl och lyssna på musik innan en full Virre kom dit och envisades med att också sova i sängen. Resultatet blev att jag hamnade i mitten av två snarkande karlar. Inte mycket sömn, hehe.

Var över till affären för att köpa lite gottigheter också, så ikväll blir det bara myskväll, orkar inte ta mig iväg på grabbarnas grillkväll (varför bjöds jag in?).

Puss!

Time to run


Nu sticker jag iväg och myser med vin och trevligt sällskap i Djurgårdsparken.
Får se vart vi hamnar när det blir lite kyligare. En liten söt randig klänning från förra året sitter på och kompleteras med leggings och en blå partyjacka när värmen försvinner! På fötterna sitter det ett par söta vita skor med kilklackar på som är köpta i Spanien.


Friday night fun


Varför drömmer jag hela tiden att jag är i Spanien? Är saknaden så stor nu? Bu.
-

Sov skitdåligt i natt, var trött som sjutton men gick inte att sova, flög runt som ett jihu tills jag tog min kudde och la mig i soffan. Där går det fanimej inte att fara runt, så blev tröttare och somnade sedan i sängen tillslut. Vaknade och var supertrött och ögonen ville inte alls öppna sig, men det var bara att kliva upp och fixa sig. Såg att solningen inte tagit ett skit..förbannad blev jag och slog tån i tröskeln till på köpet.

Mötte farmor i värmen på stan och gick till Ming för lunch och glass. Prat,skratt och fyllda magar. Sen strosade vi runt i affärerna. Fick farmor att köpa samma vin som jag ska dricka ikväll, så nu hoppas jag att de är gott också så jag inte lurade på henne något skit, hehe.

Ska städa upp lite här hemma nu innan det blir dags att börja fixa sig för kvällen. Blir vinpimpling (okej, öl också!) i solen på Djurgårn med finaste vännerna man kan tänka sig (några saknas dock, som alltid, hehe!)

Puss!


Sprut,sprut..


Inge jobb idag heller. Blev en sovmorgon innan jag gjorde mig i ordning lite snabbt och tog en promenad ner till systemet för att inhlandla morgondagens vin, blev ett par öl också, muuums! Gick hem igen och glodde tv, Unga mödrar givetvis innan det blev matlagning. Efter de blev det promenad innan jag mötte Jenny vid Sporthallen vid 8 och åkte och solade.

Dumma high tec solarium alltså..för de första var det sviindyrt, sen började den prata med mig..och inte blev de varmt och gosigt, för det blåste iskallt tills jag lyckades stänga av dom..man vill ju känna att man solar? Sen kom jag emot en knapp så den spruta vatten i munnen på mig, och sen fortsatte den så med jämna mellanrum, whaat?
Känns inte som man fick någon färg, men de visar väll sig. Det var iallafall en...upplevelse.

Criminal minds nu, hejdå!


nysolad skitunge!

Runaway run


I natt låg jag och funderade lite på livet. Kom att tänka på mig själv och min livsstil. Jag är en partytjej. Jag gillar att ha kul och inte känna mig fast, förän jag träffar någon jag verkligen tycker om. Jag vet att folk tror att jag är oseriös, men dom som verkligen känner mig vet att jag är en romantiker, trots mina panikutbrott när jag blir rädd att någon håller på att komma mig för nära. Jag vet att jag kan göra en 360 och gå från fartfyllda fyllekvällar på krogen, till mysiga hemmakvällar med den jag tycker om..när jag väl träffar rätt.

Varför blir jag då så skeptisk till partykillar med exakt samma livsstil som jag har emellanåt? Varför tror jag att dom bara är oseriösa och vill ha lite kul. Jag ger helt inte mig själv i manlig form en chans. Kanske för att jag vet hur lätt det är för mig att fly, lika lätt är det för dessa partykillar att fly.

Jag förväntar mig inget annat än fiasko, på gott och ont.


Tisdag den 18e Maj.


Jag och Rickard kom på den perfekta eftermiddags/kvällsplanen igår, för denna kväll. Vi skulle gått ner och sätta oss i Stadsparken och chilla med cigg, snack och ett par öl. Hur mysigt som helst. Mannen där uppe ville inte det dock, var trist väder ute idag, ser lite bättre ut nu men det hjälper ju inte.

Så idag har jag diskat, fixat i ordning en tonfisksallad till lunch, slöat och läst VR (varför jag nu fick hem en när jag slutade prenuminera för ett tag sedan). Kollade Top Model och Unga mödrar och ställde mig i köket igen för att laga middag - nu blev det lax, klyftpotatis och vitlöksbröd, muuums!

Ikväll är det Desprete Housewifes, Cougartown och annat smaskigt och tjejigt att titta på innan det blir kriminalserierna CSI och Law and Order. Jag är en riktig tv-nörd alltså!

Ingen tredje gången gillt


Hade förbaskat svårt att somna i natt, troligtvis för att jag sov till 16 igår. Både solen hann komma upp och posten hann ramla in i brevlådan. Påminnelse för att betala min sjuk-och olycksfall försäkring, jag är pank! Hoppas att min otur är slut för året nu så det inte skadar om jag låter den vara ett tag. Peppar peppar!

Som tur var ringde dom inte från jobbet, skulle ändå varit tvungen att tacka nej. Så jävla tröttsamt med alla möten och skit som man måste fixa med. Gick upp och gjorde mig i ordning för att vid 14 knalla ner till stan med Rickard. Han är ju världens segaste människa så han var inte klar, då gick jag själv istället. Solen stekte och min stickade tröja och palestinasjal kändes rätt osmart och åkte av. Trekvartleggings och solbrillor - it's summertime.

Fixade klart med lite papper och lämnade in. Satte mig under ett träd i Rinmansparken och åt en cheeseburgare till sen lunch. Klockan 15:45 satt jag på plats för mötet, tredje gången gillt liksom. Ingen lycka denna gången heller. Hade tid kl 16 och gav upp 16:20 när ingen kom och receptionen stängde 16, mycket lyckat! Gick till Willys och handlade hem lite grejer, hoppas jag klarar mig tills jag får pengar nu.

Unga mödrar och matlagning, och lite soppkastning på det. Ikväll blir det antingen häng med Rickard, eller Top Model, CSI och massor av annat bra..är trött så lutar mot det andra alternativet. Hoppas på jobb imorgon!

J.J


Såg en bra film igår innan jag däckade av utmattning, märkte inte att det ringde typ fjorton gånger och jag sov i 14 timmar. Filmen var spännande och innehöll  snyggingen Jonathan, då kan det inte bli fel. Självklart släppte jag en tår när han dog, fast jag är medveten om att det bara är på film såklart. Jag är larvig. Kanske var det för att min helg blev förjävlig också. Fast jag var inte speciellt bakfull i lördags, kanske för att jag inte sovit så mycket. Solen sken och Noel var glad, vi grillade också. Hade varit en perfekt bakisdag om det ine vore för mina klantigheter.

Nu ska jag vänta på Eddies tutande, hehe. Hoppas ni har haft en bra helg!


Jag är född med ovanligt mycket klantighet i mig.


Jag lever. Det är typ det enda positiva. Jag var för pepp, för säker på att det skulle bli en härlig kväll. Dömt att misslyckas. Jag och Rickard gick glada och alkoholsugna hem till Josse med min cykel som alkohol-och väsk bärare. Vi spelade lite spel, bjöd på tjejkyssar och lyssna på massor av bra musik. So fare so good så att säga. Gick ner till krogen. Nybron är fan inte min grej. Fick ont av heelsen så satte på mig tygskor, där skönk allt..inklusive min längd med en decimeter. Var inte där länge alls. Drog ut igen och dom andra fick för sig att dra till Harrys. Mina och Rickards plånböcker sa nej så vi bestämde oss för att gå hem till honom istället.

Då upptäcker jag det. Min cykel är puttsväck. Mitt förbannade jävla transportmedel som Amanda tycker är så jävla ful, varför stjäla den? Gick hem till Rickard en aning förbannad både på cykeltjuven och på min killkompis som behandlade mig som luft bara för att hans tjej är jordens svartsjukaste brud. Satte på bra musik, Rickard lekte mästerkock, drack lite öl och snackade om det ena och det andra. Sen började det regna och jag skulle gå hem för jag skulle få manligt besök. Då upptäcker jag att mina nycklar också är borta. Så där sitter jag som en blöt förbannad hund och då dör min telefon också. Lätt för karln som var på väg i taxi som inte hitta. Satt i säkert en timme och bara glodde i regnet och leta gärnet i väskan efter nycklarna, som att dom på något magiskt vis skulle dyka upp. Gav upp och gick runt i stan hur länge som helst för att försöka hitta sovplats, ibland hatar jag portkoder och att jag inte har min mammas sifferminne.

Jag drog en vurpa också som toppet på moset och har nu ett blått knä. Fick åka gratis taxi med en sympativänlig chaffis. Gick hem till Erik helt dyngsur och fick sova där och bli lite omplåstrad. fick skjuts till pappa efter vi vaknat och fick dra hela historien för honom. Ringde runt överallt efter mina nycklar. Men klockan 23 nu ikväll blev jag äntligen insläppt efter ett par vändor, samtal och timmar av väntan. Tvådagars sminket åkte av direkt och duschen har aldrig suttit finare!

Nu ska jag slå mig själv i huvudet fjorton gånger och kolla film. Puss och kram!


Trenden är bruten


Jag har fått friskluft, fått ett par ärenden gjorda och haft riktigt (?) sällskap.
Började med att fixa lite papper på stan, men med min otur gjorde jag allt i onödan för det var stängt på stället jag skulle lämna in dom på. Strosade runt lite, väntade på att Rickard skulle träna. Gick till Systemet när jag inte orkade vänta på den segaste killen i stan.

Direkt när jag kom innanför dörren var det bara att vända. Då skulle vi åka till Tuna park och systemet där istället. In i bilen och snurrade runt. Haha! Alltid lika roligt med Rickard, min fina vän. Nu hetsar vi varandra, ikväll blir de festande!=)

Ha en fin fredagskväll!


Föräldrar


Mina föräldrar är toppen. Jag menar, det är tack vare dom jag lever idag. På många sätt. Dom har tagit tuffa beslut genom åren som har fått mig att nå mina mål och bli en bättre människa. Ni har bestämt klart så att säga..Jag är vuxen nu. Okej?

Det är min lägenhet, den får vara precis hur skitig jag vill. Jag kan äta frukost på kvällen och chips till lunch, om jag så skulle vilja det. Jag kan sova på dagarna och leva rövare på nätterna. Ni förstår poängen. Jag är friiiii. Jag är min egen mamma och pappa.

Om jag stannade hemma i skolveckorna utan att vara speciellt dålig fick jag som straff inte gå ut på helgerna. Jag tyckte det var förbannat orättvist och att mina föräldrar var helt körda. Nu i efterhand inser jag att det hade varit betydligt flera "oj-vad-dålig-jag-är-fast-jag-kanske-bara-är-trött-efter-en-helgs-supande-och-min-elaka-magkatarr-blev-värre" om jag inte haft den regeln.

Jag tänkte, fan när jag flyttar hemifrån kan jag göra precis vad jag vill, fuck you liksom. Jag har nu varit "nerbäddad" sen i söndags. Vad är min tanke? Jo, "undrar om det är okej att jag går ut i helgen". Vad fan, jag blir arg på mig själv. Och på mamma som säger "det kanske vore bra om du vilar några veckor, du vet ju att det är pga av din magkatarr du blir dålig". Jag tar gärna råd av de visa, men fan..jag bestämmer själv. Det hela blir ju inte bättre när pappa är orolig och ringer och säger "du vet att du måste ringa mig eller mamma om du blir värre lilla gumman, lova mig det".
Jag kände mig plötsligt som en 13åring lämnad ensam för en vecka..all min vuxenhet flög bara ur mig.
Vad ska dom göra? Ta tempen i rumpan? Värma soppa och klia mig på ryggen också?

Tack, men nej tack. Jag är vuxen, jag kan ta min egen temp (under armen dock, om jag hade en termometer) och laga min egen soppa och klia mig själv på ryggen. Jag klarar mig fint fint!

Jag älskar er.

you'r amazing.



Jag är ingen akrobat...längre


En gång i tiden var jag nätt och smidig. Mina kvällar spenderades med diverse träningsformer. Handboll, fotboll eller gymnastik. Jag kunde göra viga saker med min kropp i gymnastiken, som var stora plus i bollsporterna.
Jag kunde enkelt göra en volt, gå ner i splitt eller slänga upp benen bakom huvudet. Det senare blev i mina yngre fylledagar mitt partytrick. Inte för att jag egentligen fortfarande var lika smidig, utan för att alkoholen bedövat både kroppen och förnuftet.



På denna bild som togs på en fest hos Nicklas när jag är 17 skulle jag tippa på, finns det många saker som skiljer sig från idag. Jag har inte längre ett hår i femton olika blonda nyanser, en klädstil utan tanke bakom och framför allt inge ben bakom huvudet..Eller?

Jag har helt enkelt blivit stel med åldern. Jag är vuxen. Ingen liten lätt och smidig flicka som hjular på gräsmattan och har gymnastikuppvisningar på julafton för en måttligt intresserad släkt. Men jag lever gott ändå, och slipper oroa mig för att fastna med benen bakom huvudet på efterfesten!

Fredagsbilder


Ligger i pyjamas och mår illa, har ont i kroppen och en mage som uppenbarligen hatar mig.
Har inget vettigt att dela med mig av, så lägger upp några bilder från Eddie i fredags.
Fanns inga bilder på mig att lägga upp, för att citera Jennie : "du är med på några bilder. på två blåser du upp ansiktet och på den tredje visar du rumpan!"




Eddie bjöd på en riktigt manlig pose. Lägg märke till dom fluffiga, rosa handbojorna i brallan.


"Johans rumpa har aldrig varit finare", han ligger i mitten med rumpan i vädret givetvis.


Klas och Johan lekte med svärd. Johan "högg" sig själv i handen som plåstrades ihop med papper och tejp.


Det bjöds på lite mys..


Ungefär en sekund innan Klas hamnade i backen.


NEW PICS





Mysdag med favoriten


Det blev inte att sova ut idag. Jag var jättetrött, Noel alldeles för pigg. Jag var fixad vid 9, gick en promenad innan det blev lite bus i en lekpark. Gick till stan och tog varsin cheeseburgare, hjärtegullet slocknade. Tog bussen ut för en runda på Tuna Park. Tillbaka till stan, mer promenad. Sen vaknade han och åt mellis och sprang runt lite och jagade fåglar och ropade på hundar och sjöng lilla snigel.

"va ä de" är en fras som numera används ofta, nyfiken är han!

Bjuder på en söt bild på Catrin och Sonnys lilla nyfödda son också, hur go som helst! Vill också ha en liten plutt=)
Undrar vad dom kommer bestämma sig för för namn åt den lilla.

En galen kväll.


Det blev en riktigt galen kväll igår. Man mår som man förtjänar idag om man säger så. Började med ett par glas här hos mig med Jennie och Elin. Sen åkte vi hem till Eddie och fortsatte förfestandet. Ner på krogen, dock blev det inte mycket dans där, men jag hade det trevligt ändå. En rolig upplevelse men att sitta på rumpan i stort sätt hela kvällen, när jag inte stod på scenen, är nog inte min grej. Fick agera kameraman också, haha! Hur filmen blev är en annan historia. Sen efter krogen blev det en stunds "efterfest". Mötte Alex på tågstationen, kämpade för att hålla tillbaka envisa tårar och fick ur mig lite tankar. Orkade inte ta mig hem sen så slaggade hos honom.

Nu är jag extremt förvirrad, sliten, och en aning illamående. Rätt åt mig!

Forever is over


I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, forever is over
We used to kiss all night, now it's just a bar fight
So don't call me crying, say hello then goodbye

All the time I wasted on you
All the bullshit you put me through
I'm checking into rehab 'cause everything that we had
Didn't mean a thing to you


Det blev en pojke


Grattis till min fina Catrin och hennes Sonny till eran nyfödda lilla pojke.
Längtar efter att få se honom. Ni kommer ge honom ett underbart liv och vara fantastiska föräldrar!
Han kommer även ha era vänner och fantastiska familj runt omkring sig. Återigen, GRATTIS!




Beautiful silence





Let's live forever


Jag lever, oroa er inte. Jag jobbade igår, hade stängning och ett gäng livliga ungar hela dagen. Klockan halv 6 var dom sista hämtade och jag släpade mitt trötta arsel till bussen. Åkte hem och lagade brakmiddag. Fläskfilé och potatisgratäng. Där tog det roliga slut, däckade vid 19. Vaknade vid 22 och sminkade av mig och borstade gaddarna och hoppade i säng och sov goooott.

Vaknade tokpigg idag vad 9. Då var det bara att fixa sig och åka på möte. 30 minuter senare, några recept rikare och 300 spänn fattigare rullade jag mot stan igen. Strosade runt i min ensamhet tills mamma kom. Vi tog en onyttig lunch och shoppade lite. Så nu blir det vatten och luft framöver, jösses.

Åkte till Elin sen ett tag. Snackade lite skit och jag hämtade lite gottis som hon köpt på kryssningen åt mig. Snäll hon!
Sen hem igen och har nu diskat och städat lite. Blir Unga mödrar strax innan pappa kommer och hämtar mig för middag där!

Puss och kram!



Don't slow me down


God kväll!
Det har varit en fullspäckad dag för mig. Var som vanligt pirrig inför jobbdagen idag eftersom det var på ett till nytt ställe. Skulle jag hitta rätt? Försova mig? Skulle dom gilla mig? Skulle jag komma in rätt i rutinerna?
Så sov inte speciellt mycket. Har även gått i sömnen i natt, har jag inte gjort sedan jag var liten. När jag vaknade hade jag bytt ut täcket och filten. Så jag hade filten jag har i soffan i sängen och tvärtom. Huh?

Jobbade 9-16. Försov mig inte, och kom in bra i rutiner och trivdes bra! Ska jobba där imorgon igen som sagt, och får lite sovmorgon, börjar inte förän 11. Skönt!

När jag hade slutat drog jag till apoteket, har snörvlat hela dagen. Sen till ICA och köpte hårfärg. Hem och bädda ner mig under täcket till Unga mödrar x2. Sen fick jag tuppjuck och hoppa på cykeln. Mötte en gullig Linn på Rix och stekte fläsk i solariumet. Trampade hem igen, lagade mat och färgade håret samtidigt. Nu är jag mätt och färgen ska ur! Sen blir det några timmar med bra tv innan det är sovdags.



är totalt osminkad, endast röd från solariumet och färgklet i skallen.

Ögongodis




Dylan är en obegripligt vacker varelse. Såndär man skulle kunna stirra på i evigheter och aldrig tröttna.
Beundra varje centimeter på den utsökta kroppen och tvinna dom charmiga lockarna mellan fingrarna.
Ska jag nämna att han är född -90? Det kanske är lammkött man ska satsa på trots allt...

Meningslöst.


Ännu en helg avklarad. Ännu massor av knepiga drömmar drömda i natt. Jag hookade ihop med en vacker pojke som jag inte behöver nämna namnet på, han byggde mig en djungel tydligen. Det var knepigt, skulle han nog aldrig fått för sig i verkligheten..speciellt inte eftersom han är tillsammans med sin tjej fortfarande. Attans, jag som ville ha en djungel!

Jag blev även ormbiten i kinden 3 gånger efter en simtur i sjön. Så svällde kinden upp till en boll och det var näst intill omöjligt att borsta tänderna, men pappa hejade på och sa att det bara var att försöka! Huh?

Nåja.. idag blev jag ledig, dock ringde en överentusiastisk chef och halvväckte mig. Jag vågade nämligen inte somna om när jag vakade halv 8 av ormdrömmen. Så det blir jobb tisdag och onsdag, skönt. Mår illa idag, lite ont i magen också för den delen. Så sket i mötet jag ska på kl 11. Ringde och sa att jag var sjuk. Visst kanske inte helt sant, men vill hellre kurera mig inför jobbet, än att sitta på ett möte och prata om hur jag ska få jobb?
Sjukt de där ju. Får även meddela att jag inte kommer på gruppmötet på onsdag heller. Jag kan ju inte ta ledigt från jobbet för att gå på ett möte, för ja just det, hur man skaffar jobb? Det fattar väll varenda människa.

Nu ska jag försöka sova en timme till!


På valborg skulle alla bjuda på sitt snygg-face, här är mitt! Mjau.

Kolhydratöverdos och bråk med Paow.


Lördagskvällen blev lugn. Det där att festa två dagar är inte min melodi nuförtiden. Är för klen för sånt, på gott och ont. Kollade Patrioten. För första gången i mitt liv grät jag inte till den filmen, antingen har jag blivit mindre känslig, eller så är mina ögon slut på tårar. Somnade gott sen, dock vaknade jag till när gamla vännen Alex fick för sig att ringa. Somnade om lätt som tur var!

Sov länge idag och vaknade upp utvilad. Drömmde att jag var i Spanien. Fan vad underbart. Böärjade dock bråka med bloggaren Paow efter att hon varit dryg mot mig i poolen, så jag drog henne i håret och höll henne under vattnet. Sen började hämnden, hon tog smygkort på mig i bikini när jag såg skitfet ut och la ut på sin blogg. Inte okej Paow! Haha.

Ikväll ska jag unna mig själv kolhydrater i massor. Efter att ha insett hur onödigt sådant skit är och ätit sallad utan pasta i, fisk utan potatis och bytt ut de älskade chipsen mot popcorn ska jag fan unna mig idag. Jag har både köpt fryzpizza och chips. Jag hade inte ens vett att dra på lite mascara innan jag trampade till affären, vad händer med mig? Ska bara svälla i soffan ikväll..Skönt, dock kommer jag få skitdåligt samvete, men men de får man leva med.

Lost in my head.


Valborgskvällen spenderades hos Putte och Fia med trevliga människor. Jag skrattade, förträngde mina tankar. Jag hade roligt, jag var packad. Ett par tårar lyckades dock ta sig ut, men fick fint pepptalk av Putte och min bästa Rickard. Fina ni är!

Sen var det krogendax. Var inte alls på det humöret, ovanligt för att vara mig, jag vet. Trampade bort till Nyfors och drack öl med Eddie och hans vänner istället. Josse kom också ett tag. Ingen sömn alls. Jag är för klen för sånt här skit.
Jag trampade hemåt vid 14 tiden. Tog en snabbdusch, drog en kam genom håret och bytte ut klänningen mot jeans. Trampade bort till farmor med mitt gamla kletiga smink. Skitnajs, inte. Hoppade in i en taxi i brist på tid.

Camilla fyller år på onsdag så vankades lite firande. Smörgåstårta, tårta, kakor och bullar bjöds de på. Jag var nöjdast med vätska. Min käre far klagade på mina ögon som inte riktigt hängde med, sket jag i. Lyssnade på Tobbe istället som tyckte jag var solbränd. Gick promenad hem i regnet. Nu blir de riktig mat och film!

RSS 2.0