It will only get better


Två skitdagar har gått. Igår vaknade jag av ett samtal från en virrnisse som gjort att mina pengar är försenade, så mamma fick betala min hyra så länge. Fick flänga runt på stan för att försöka ordna upp de. Insåg att min mat var slut och trampa bort till Hemköp och köper motvilligt på mig matvaror och känner hur de ekar i plånboken.

Idag har min frys pajjat totalt och maten jag köpte igår är förstörd. Och imorgon bitti NÅGONGÅNG kommer några och fixar detta, förmodligen snygga karlar som får se mig från min sämsta nyvakna sida. Inte mysigt alls!
Och mina papper har inte kommit än så kan inte börja jobba riktigt än heller, frustrerande dagar alltså!

Blä.

Pojkflicka.


Shane i L-word har ju alltid varit min stora girl-crush. I dagens avsnitt stod inte allt rätt till, Shane låtsades vara staight, utan sin grymt coola stil utan i vit klänning, klackskor och löshår. Haha. Och mina ögon drogs istället till den nya pojkflickan, Moira. Wow! (spelad av Daniela Sea).

Pojkflickestilen kan vara hett! Shane har en en värdig motståndare numera.


Lördagsbilder.


77 bilder har publicerats sen lördagens fest. Jag har lyckats fasta ofrivilligt på många, samt mina gigantiska armar. Otroligt osexigt, fick nästan lust att slänga mig ner på golvet och köra ett par tusan armhävningar, sen insåg jag att jag skulle stupa om jag gjorde de, och bestämde mig för att fasiken inte ha bara blekfeta armar på ett tag istället. Här ska inhandlas polotröjor minsann!


Partyfolk hemma hos Nordberg. Plus en bakfull mig, en huvudskadad
Jennie och en höggravid Catrin. Mysigt!



Amanda bjöd på en porrig dans, Emma trivdes.


Fia, Amanda och Madde startade en tjejband som hyllades under kvällen!


Jag, Dick, Jenny och Elias makade ihop oss och poserade! Dick ser dock ut
som att han precis lyckades bjuda på en nys i fotoögonblicket.


Sen kunde jag inte hålla mig för skratt längre..

..och jag kunde fan inte sluta skratta. Vilka idioter!=)

Fyllesms


Ibland skrivs det och tas emot roliga sms när man är alkoholpåverkad. Fick höra vad min myssugna vän smsat till en kille, trodde jag skulle avlida av skratt. Så tokigt det kan bli alltå. Senare på natten mottog jag ett knäppt men hysteriskt roligt sms från en killkompis på natten (eller har jag dålig humor?).

"Jag e ärligt. Fått sätt en penis idag. Och en stjärt. Men Vafan. Kan inte sova här.
Och jag spottade E (flickvännen) i ansiktet idag."

Jag dog lite av skratt, lite sympati men kanske främst min sämsta sexhumor. =)

Picture



Här har vi en lullig brunett förevigad på bild tack vare webbcam i fredags.
Iklädd den ena nya klänningen, var av den enda av de två jag fick plats med pattarna i.
Skickade givetvis  bilden till älskade Zalle som måste råkat ut för hjärnskakning, "snyggast" blev betyget, inte så pjåkigt. Sen fick jag en riktigt söt brat-pose-bild tillbaka och blev superglad.

Lost in stereo



Jag har insett att min kropp inte tål tvådagarsfestande. Känner mig som en skadad pensionär, skulle kunna sova tills tisdag. I fredags kom Ida, Jennie, Elin, Amanda, Jocke och David över för vad som skulle varit en lugn kväll. Det blev det temetusan inte. En billig utgång på Harrys med generösa killar. Efterfest hos Jennie med 50/50 drinkar, väldigt osmart. Men hade skitkul så det var väll värt de!

När jag sen vaknat upp hemma efter ett fåtal timmars sömn höll jag på att avlida av tanken av alkohol. Låg kvar i sängen till 5 innan jag började göra mig i ordning, Över till Jenny med tom mage för födelsedagsfest. Fick i mig lite alkohol och skrattade konstat, tokiga människor! Västerås killarna är supersköna, fisiga och alltid redo (ett par kondomer hamnade så fint i soffan efter resning, haha) drog ut på O´Learys men insåg ganska snabbt att jag inte var i toppform, ett danssteg och jag hade stupat! Så drog hem rätt snabbt och somnade, dock ringde Jenny och lyckades få mig att gå med på att dra till henne med grabbarna. Drog på mig kläder och drog över. Ännu mera skratt, vindsbesök, konstiga telefonsamtal och snackskrig blev det innan jag slocknade på soffan. Vi har varit där hela dagen och skrattat lite till, skojbråk, handboll och kebabtallrik! Jättemysigt.

Puss

Tattoos and a switchblades attitude


God eftermiddag! Har flygit runt och försökt städa upp lägenheten, blev varm och stressad. Jocke ringde och sa att det var bäst att allt var nyvaxat när han kommer ikväll. Jag missförstod rätt rejält och fundera ett ögonblick på vad han egentligen trodde han skulle hit för. Sen slog det ju mig att han syftade på städningen. Jag blev lättad!
Har lyssnat skiten ur All time low - lost in stereo, jag bara älskar känslan den ger mig..Åh, beroende!

"She´s dancing alone
im ready to go
but she's so lost in stereo, lost in stereo"


Ikväll blir det sangria och spel med några vänner här hemma. sen ut och dansa lite!=)

Sover med ögonen öppna


Jag är supertrött. Efter jag huggit in på middagen och hittat ett skönt halvligge läge i soffan till handbollen gick luften totalt ur mig. Skulle kunna somna på fläcken. Men icke, om 30 minuter är det Criminal Minds och det måste jag givetvis se, har ju för tusan köpt jordgubbsglass att mysa med också. Hur ska jag nu hålla mig vaken? Diska mitt gigantiska diskberg? Nej, fan den pinan sparar jag till imorgon. Ska prova mina nya fina grejer tror jag=)

När jag slängde ner en blick i påsen från New yorker insåg jag att den ena klänningen inte alls var zebramönstrad,
det korrekta svaret är leopard i svart/vitt.

Ha en mysig kväll.


Västerås


Har precis kommit ur duschen och tvättat håret, superskönt! Överröste håret med inpackning i förebyggande syfte. Med en helhelg med skoj lär håret få utstå mycket hårprodukter!

Idag hämtade mamma upp mig vid 11 för en shoppingtur till Västerås. Vi började med IKEA, hittade lite smågrejer och present till Jenny. Sen åkte vi in till stan och gick till min nya favoritaffär - New yorker. Kunde köpt massor av grejer, men fick hålla mig i styr! Sen blev det lunch och hemfärd. Väl hemma droppa jag bara av mina fynd och drog till stan för ytterliggare ett par fynd och systemetbesök. När jag kom hem såg jag slutet på Top model. La mig för att sova en timme i myskläder innan jag kom på att jag behövde gå till affären, så drog på mig en mössa och promenerade dit. Nu ska jag blåsa håret, fixa naglar och bryn och skratta åt Jerry Springer!

KÖPEN FÖR DAGEN;

IKEA:
Vaniljvärmeljus
3 st ljushållare (heter det så?)
En plast solros
2 rostfria skålar
Potta (till Noel givetvis)
Plastmuggar (också Noel)
Vinöppnare

NEW YORKER:
En zebraklänning
En svart/vit fläckig fodralklänning
En väska

STAN (HEMMA)
3 par örhängen (H&M)
Svarta spetshanskar (Glitter)
Alkohol (Sangria, vin och cider)

 


Romantikförsök



Efter ett par dagar av tvekan har jag beslutat mig för att dricka lite vin och umågs med ett par vänner på fredagen ockå. Börjar bli för gammal (läs:klen) för det egentligen men blir helt enkelt en helhelg för att fira det nya jobbet. På lördagen blir det födelsedagsfest för Jenny. Tror de kommer bli en underbar helg!

Och imorgon åker jag och mamma till Västerås. Ska till IKEA och glo runt, spana ny säng till mamma. Sen ska vi in till stan och kolla runt, speciellt på New Yorker, älskar deras kläder!

Nu ska jag tvätta av mig ansiktsmasken och återgå till tv-tittandet!

:.


I ett samtal med sötnos kommer får jag en uppenbarelse:

"vi måste fan ses på fredag. då är det en månad sen hångelkalaset och det måste firas med en puss eller två"
"ofta man kommer ihåg sånt"
"jag tyckte det var lite romantiskt av mig, jag försökte ju iallafall"
"ja det är bra"

What to do liksom? Haha.


Last boring day


Det är redan onsdag, tiden går fort =) längtar efter våren nu! Blev en lång sovmorgon för att återställa sig efter gårdagens sjukdomskänningar och telefonsamtal med killkompis i natt, allt ordnar sig vännen!

Idag mår jag bättre, bara lite huvudvärk och lätt illamående. Sista slappardagen, resten av veckan har planer=)

Nu ska jag ta en dusch, kolla the hills och laga mat!

Webbcam


Jag satt och gick igenom lite bilder och hittade dessa två otroligt charmiga webbcamera bilderna jag tog i lördags innan det var krogendax. Jag är då förbaskat fotogenetisk alltså!



Hoppas jag inte gick runt med den minen på krogen, haha!

Star


Godkväll!
Denna dag hae flygit förbi. Vaknade vid 11 och mådde illa, kände mig sjuk i kroppen. Men var bara bita ihop, göra sig i ordning och sätta sig på bussen till Torshälla. In på kontoret och få lite info om jobbet, visa upp mina papper och skriva på lite. Gick jättebra och hon var supergullig. Sen åkte jag hem igen, bädda ner mig i soffan och somnade någon timme senare. Mår bättre nu men en lätt känsla av illamående hänger över mig, vill inte bli sjuk, har inte tid eller lust!

Nu blir de lite mat och Jerry Springer och massa annat att kolla på, perfekt när man är lite ur form!

Hit me hard


Inte mycket har hänt idag, förutom de få sakerna jag nämnde i förra inlägget. Jag har inte ens gått ur pyjamasen. Bara tanken av tajta brallor över min blålila bakdel ger mig rysningar. Mormor ringde från Spanien och gratulerade för det nya jobbet, otroligt vad nyheter kan spridas snabbt. Mamma var såklart den skyldige. Så nu har mamma, pappa, farmor och mormor ringt. Min bror har ännu inte upptäckt fenomenet som mamma skyltat med på facebook, jag ger honom ett par dagar till innan jag skryter om nyheten själv i stället.

Min killkompis (samma som jag skällde ut av ingen anledning) säger att incidenten som hände i lördags var "typiskt mig". Han tycker om mig ändå dock, han sa de inte med ord men jag vet de. Jag skyller det mesta på den jäkla dyra osmakliga mackan på Tuna park som fick mig att matstrejka resten av dagen. Resultatet blev att jag blev lite för full, men de var jag inte ensam om, och hamna i trubbel (?). Vet inte ens vem jag bråkade med, minnet är inte det bästa och mina vänner har inte heller något att upplysa mig med. Resultatet blev iallafall en blålila röv som matchar den blålila armbågen, till ett ömt båtben och ett trashat finger. Skitsnyggt! Drog ner brallorna för att visa mina skador för en orolig mamma som kom över idag.

Det är ju lite svårt att veta om man gjorde något fel eller om det var helt oprovocerat som det verkat som, hursomhelst om personen läser denna blogg ber jag om ursäkt om jag gjorde något. Annars vetifan alltså...

 


Happy


Har varit lite bloggtorka de senaste dagarna så blir en liten sammanfattning av helgen!

I lördags gick jag upp vid 7.30 för att göra mig i ordning för Noels playdate med lilla Sander. Vi tog bussen ut till Tuna Park och mötte Elin och Sander. Strosade runt ett par varv och pojkarna lekte vid barnkárusellerna och toka sig. Sedan blev det lunch, en dyr historia och inte ett dugg värd pengarna. Matstrejka resten av dagen pga av det, haha.  Sen somnade småttingarna i sina vagnar och jag gick ner till stan från TP för att motionera lite när han sov sin middag. Sen blev de mellis innan pappa kom och hämtade oss och körde hem mig.

Mådde illa så la mig och sov 1 ½ timme innan det blev fixning.Tjejerna började droppa in vid halv 7 tiden och vi blev 10talet tjejer här i min lilla lya. Var jättetrevligt men utgången blev väll sådär. Hade kunnat blivit bättre, men det var ändå kul. Skulle varit bättre om sötnos varit där. Så blev en liten snefylla och jag skällde ut min stackars killkompis när han ringde när jag vinglat hem från krogen. Han fick arga toner till att han vill ligga med mina kompisar, att han inte bryr sig och att han hade massor av tjejer hemma. Inget av detta var ju sant, vilken fin fantasi man har ibland. Som tur var vet han hur tokig jag kan vara och vi kunde skratta åt det igår!:)

Idag är det tänkt att jag ska städa, fixa papper m.m.. Blev väckt med ett samtal om jobb - kan varit de bästa sättet att vakna på? Så nu har jag ett nytt jobb, känns helt fantastiskt. Ska in till kontoret imorgon och prata med chefen, som för övrigt verkar supergullig! Nu ska jag göra mig en god sallad och bara njuta!

Friday night


Efter ett par veckor med skumma sug efter saker vaknade jag inatt upp och var sugen på kräftskjärtar, har jag blivit medlem i familjen Warg eller? Och till och från den senaste tiden har oliver med kärnor varit i mina tankar. Så idag när jag var och handlade med mamma tog jag tag i sugbesvären och köpte oliver och har tryckt i mig ett par stycken, hoppas begäret börjar avta lite nu.

Drog ner på stan sen och inhandlade en söt klänning, foundation och vin till imorgon. Sen blev det en promenad hem i duggregnet! Har städat lite, målat naglarna och tittat på Top model. Ikväll blir det bara mys!


Im gonna cry some more tonight..


Låg och funderade på skitviktiga grejer att skriva i bloggen, men som vanligt när man vaknar har drömmarna totalt tagit över alla tankar. Typiskt!

Idag blev det en härlig sovmorgon efter drömmar att jag var i Spanien, mormors mat, sol och härliga dopp i poolen. Några fynd i favoritshoppingcentret blev det också, synd att dom inte kan användas på riktigt dock, hehe.
Noel har vänt upp och ner på min lilla lya (nej så farligt är det inte), snorat ner mina nytvättade sängkläder och nockat mig på näsan. Pappa har fixat min lampa i taket här i vardagsrummet så jag ser vad jag gör på kvällarna :)

Nu har jag precis smällt i mig dagens första mål mat, haha. Kollar Jerry Springer och skäms åt idioternas vägnar.
Ikväll blir de Criminal Minds och ett par tårar till Troja. Jag gråter alltid när snygga Garret Hedlund (spelar Brad Pitts kusin) dör. Varje förbannade gång!


Mes.


Typiskt mig och ligga i soffan och snyfta mina stackars ögon röda till Criminal minds, ett avsnitt jag sett förut och vet exaxt hur det går. Men när lilla Spence är i fara har nöden ingen lag, tårarna ska bara ut! Måste nog dricka ett par liter vatten också, kan hända att jag får vätskebrist annars, haha!

Se mig gärna som en tönt, det gör jag ändå själv!


Jag klarade det!


Igår tog jag tag i skiten. Jag gick ner till tvättstugan och bokade tid tills idag. Mina bra underkläder börjar ta slut och jag har gått i omaka strumpor i ett par dagar. Det var helt enkelt dags att lära sig! Så idag gjorde jag det, med endel hjälp dock, jag tvättade mina 3 första maskiner i världshistorien och varken krymte eller missfärgade något. Jag är stolt! Har även hängt med Sofie ett tag och nu står min goda laxmiddag i ugnen och väntar på att ätas, är så hungrig efter en dag av svält (jag glömde äta av nervositet att förstöra mina kläder tror jag!). Sen blir de handboll!

God kväll!

when love takes over


Ville bara säga att jag älskar mina underbara vänner. Ni förgyller tråkiga dagar med skratt och kärlek. Ni finns där när jag är nojig och behöver rensa mina tankar. Ni dansar konstigt när jag gör det bara för att jag inte ska se total dum ut. Ni skrattar åt mina dåliga skämt, och ni älskar mig för den jag är. Och jag älskar er för de fina underbara personerna ni är.


Don't stop the party


I lördags var den efterlängtade födelsedags/avskedsfesten för Jocke här. Vi i tjejgänget som var bjudna (jag, Jennie, Ida, Elin och Emma) började förfestandet hos Jennie redan vid 3. Sedan lagade vi en god middag som avnjöts med hundratals skrattattacker. Lite senare började vi byta om och sminka oss innan vi tog bussen till Skogstorp där festen ägde rum. Massor av härligt folk, bra musik och gott att dricka förgyllde min kväll. Film med gamla fyllebilder visades och skratten var inte långt borta! Ett av villans rum omvandlades till ett svettigt dansgolv och mina tjejer dansade självklart skiten ur dom andra! Efter midnatt kom sötnos efter lite övertalning av mig. Vi fick tillslut sova i tvättstugan efter att alla rum redan blivit upptagna. Dagen efter samlades dom som var kvar i vardagsrummet för skratt, historier om dygnet och tjat om pizza. Tack alla för ett underbart dygn!


Elin, Jennie, jag och Ida poserade på bild för Jockes present! ;P


Elin och Ida är redo för smarriga kycklingfajitas.


Jocke poserar sött i våra presenter.


Jag, Jennie och Ida avnjöt goda drycker!


Bobbo bjöd på lite hud!


Jocke och jag hade en liten udda dansstil!


..Ännu mera dans bjöds de på hela natten lång!

Härliga fredag


Idag har det varit full rulle hela dagen. Gick upp vid 8 tiden och gjorde mig i ordning. Gick promenad med Noel en stund innan vi mötte farmor. Sen blev de lunch med henne och pappa på Kina, Noel mumsade också god mat och glass! Efter att vi ätit oss proppmätta gick jag iväg för att möta upp Jennie, sen kom Ida och sen Elin. Slog oss ner på 21an och planerade lite presentköp. Strosade runt och köpte presenter, egna grejer till morgonagens fest och massor av alkohol ;) Även en sväng in på Telia, vilket inte gjorde mig ett dugg smartare..

Sen gick jag hem och lasta in grejerna innan jag gick till äffären och handlade lite nödvändigheter. Sen kom pappa och lämnade en snygg taklampa som jag köpte idag och påpekade om att det behövdes städas här hemma. Men eftersom jag varit lite lamplös har det varit svårt att städa när jag kommit hem på kvällarna och de redan blivit mörkt och man inte ser vad man gör knappt Nu är lägenheten iallafall rätt fin och disken är diskad!

Ikväll blir det lugnt och ladda inför morgondagen under en filt, med mig själv, en kompis eller sötnos!


I love Shane


Idag har det varit ytterliggare en bra dag. Efter en rad sjuka drömmar (jag var tex. på semester med gaybloggaren Amir) var det bara att kliva ur sängen och ruska på huvudet, jag drömmar alltid om knepiga saker.
Fixa lite lunch och göra sig iordning i lugn och ro och traska ner till stan och möta upp emma, ida, linda och amanda. Slog oss ner på waynes, skulle prata om semesterplanerna för sommaren, men blev mest skratt och snack om annat. Lite klokare blev vi iallafall, och taggade. Sen strosade vi runt innan det blev lite onyttigheter på donken innan en sista runda i affärerna innan dom stängde.

Hem, tvätta håret och slå sig ner i soffan till étt br avsnitt som alltid av criminal minds..om en stund blir de L word (ni vet att jag älskar Shane!!) innan sängen kallar, upp tidigt med lilleman imorgon för en sväng på stan innan lunch med pappa och farmor!


I feel good


Jag känner mig femtio kilo lättare nu. Inte bokstavligt talat tack och lov, men en skön känsla har intagit min kropp. Jag grubblar inte längre på onödigheter som får mina stackars hjärnceller att brännas. Jag förväntar inte att allt kommer gå skit och jag kommer bo på en parkbänk och sälja kastanjer i sommar (har fått för mig att jag kommer bli utslängd ur min lägenhet) Varför vet jag inte. Jag är en perfekt granne, iallafall bra.

Jag blev inte ens sur när jag dränkte mina stackars fötter i gigantiska vattenpölar som samlats på våra gator. Nej nej, jag log och kände att våren är påväg. Mina nya tygskor var nog inte lika glada av doppet. Jag har fantastiskt fina vänner, något sjuka i huvudet..men vad gör det? Vi har roligt ändå.

Har varit en fin första halva på veckan, och andra halvan kommer bli ännu bättre med tjejerna, sommarplanering, lunchning, Noel, dejt (skulle jag inte komma tillbaka sa du? -nej du!) och fest. Undeerbart!


Mysig dag



Har haft en mysig dag med blöta fötter, massor av skratt och lite shopping och andra nyttigheter med Emma och Ida. Nu har jag hoppat i myskläderna och ska mysa i soffan med bra tv-program och lite soppa senare :)


this is the time we can lurn to love again


Shopping


Idag kom mamma och hämtade mig och vi åkte ut till Tuna park i sökande på fynd. Jag som inte bara är ekonomisk utan även snål nuförtiden lyckades bara komma hem med ett pat skitsnygga skor, som mamma betalade, hehe.
Längtar till våren så jag kan skutta runt och dansa i dom!


Im a dreamer, a dreamer i am.


Herregud vad gör jag uppe? Klagade vid 20 på min elaka huvudvärk och skulle kolla på csi och sova. Det är snart 4 timmar sen de är slut och här sitter jag. Vill bara sova, men är inte riktigt trött och jag hatar att bara ligga i sängen och fara runt för att hitta en skön position och övertala sig själv att man är trött tills man slocknar av ren uttråkning. Får väll lägga mig med lurarna i öronen ett tag och småle lite för mig själv som jag gjort den senaste tiden när jag ska somna - jag är så fjantig men gillar energin man får av attraktion och allt annat mysigt..svårförklarat.



Tror bestämt att jag ska drömma att denna hunken ligger i min säng med mig ikväll..omväxling är fint ibland. Och hett, jag blir smågalen av bara tanken! :)

Att ligga med Ashton Kutcher


..Är inte helt fel. Det gjorde jag i natt, jag ville inte vakna. Han är ju bland de vackraste människorna jag vet.
Det var en av de tre skumma drömmarna jag hade inatt. Den första var att samtliga tjejerna drog på en resa till Egypten utan att ens fråga mig, jag var verkligen skitledsen för att jag hade såna dåliga vänner, för det var mer därtill. Det var skönt att vakna upp ur den drömmen, och jag insåg att jag gråtit ner mina kuddar och var alldeles rödsvullen under ögonen. Tur att jag inte har dåliga vänner! Sen drömde jag knäppa drömmar om mig och min gamla granne och bästis Philip, hehe. Vi bodde grannar i samma villor vi växte upp i men vi var i nutid, knepigt.

Idag har det annars blivit lite diskande och undanplockande efter helgens bravader. Amanda svängde förbi en stund, trevligt! Sen lagade jag skitgod lax och nu försöker jag hjälpa söt att hitta en bra film, svårt när jag är kass på filmer! :)

Puss!


Morgonsnygg



Jag är halvdöd. Jag är inte speciellt bakis men trött som tusan. Igår var det party. Jag, Rickard och Sandra började här med lite vin, öl och melodifestivalen innan jag och den sistnämnda drog på en annan förfest och lekte lite. Söt var såklart där och var full och söt. Sen drog vi till o'learys och skakade rumpa!

Jag är otroligt morgonsnygg för övrigt har jag hört, är tveksam dock..Nu blir de soppa o h musik!


Heaven or hell


Jösses vad trött jag är, trots myskvällen igår. Unnade mig ett glas vitt till filmen. Mysigt värre!
Sen blev det ett par timmars sömn innan jag vaknade halv8, då var de bara att ta på sig kläder och börja leka med en pigg lilleman. Efter pappa tränat kom han hit och hjälpte mig få ihop byrå och skohylla men även sätta upp grejer på väggarna.Noel hjälpte också till så gott de gick, på gott och ont. Nu är jag alldeles slut, skulle vilja sova men det kan jag glömma, ska städa undan lite skit och börja fixa mig. Ikväll blir de melodifestivals-drickande här hemma, Rickard kommer sen =) och även Sandra och Sofie efter deras match. Sötis kanske också ska vara med. Sen blir de ut och dansa med mina fina vänner!=)

Älskar Crucified barbaras låt, hoppas som fan att dom tar en finalplats ikväll :) heeejaaa!


you'r automatic to me


I natt fick jag sova ostört, skönt men dock lite ensamt. Sov länge igen, till 12 innan jag slet mig från kuddarna och satte igång med städandet..men något säger mig att jag får städa lite imorgon igen innan vännerna kommer när virrvelvinden Noel varit i farten,hehe. Lyssnade givetvis på Humanoid skivan medans jag städa, då gick allt mycke lättare och snabbare. Efter de la jag mig i soffan med nya VeckoRevyn. Nu har jag fixat bryn och naglar och kollar The Hills. Ikväll blir det bara myskväll!


Love,love,love.

Girl crush


I min nya fina lya


Äntligen fungerar mitt internet. Tillslut gav jag mig på ett försök själv när jag inte orkade vänta på hjälp och de gick ju vägen. Lite teknisk är jag allt, hehe. Veckan har varit fantastisk, och hektiskt. Har fått en fin ny laptop av mamma och en fin flatscreen tv av pappa och Camilla, hur bra föräldrar har inte jag?

Åkte till IKEA också, med pappa och en vild Noel. Inhandlade mer grejer till min mysiga lägenhet, fint börjar det bli! Dock var både jag och pappa svettiga och helt slut efter att ha hjagat runt på Noel.
Sen har mamma och jag farit runt hela stan och köpt andra grejer också:)

Nu ska vi snart åka och handla mat, får se hur det går, och vin för helgens vinkväll!
Sov till 14 idag, haha, men så går det när man varit igång hela veckan och blir väckt några timmar av en full sötnos!

Hej och puss!

RSS 2.0