Bittersweet


Spanien vann, jag var överlycklig när David Villa peta in bollen på sin egen retur. Kvartsfinalen var nära. Men dum i huvudet som jag är hoppades jag ändå på en kvittering av Portugal, typ av Ronaldo som surade som vanligt. Han är mycket snyggare när han är glad, som de flesta människor förvisso. Hade varit roligt med förlängning, kanske till och med straffar för att öka spänningen till max. Men nu blev det alltså 1-0 och kvartsfinal nästa.

Jag var svintrött i början på matchen, kämpade för att hålla ögonen öppna. Nu är jag pigg när jag äntligen kan gå och lägga mig. Förbannat retsamt. Orkar jag se på ett CSI-avsnitt jag sett för att se på ett Criminal Minds avsnitt som jag kanske har sett? Hm.

Jag: "Var du i Borsökna idag?"
Danne. " Nej, somnade när jag vaknade".


Tur att du är söt. Förbannat tur.

Sol och bad


Jag gick upp kl 9 idag och åt frukost och packade badväskan. Vid 10 var jag vid Elin och vi blev upphämtade av Jennie. Åkte till poolen och solade och badade hela dagen. Sen kom Emma och Amanda också. Mycket mysig dag, och färg har man fått och några kallsupar!

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska slänga ihop något att äta. Laddar redan för kvällens match! Jag tycker om Portugal, men jag äääälskar Spanien. Kommer bli en grym match, det känner jag ända ner i tårna!


10 things I hate about me


Som ni kanske förstått är jag en förbannat klantig person. På mina 4 yngkliga månder som jag bott själv har jag lyckats med en rad olyckor och klantigheter. Jag tackar mina föräldrar för att dom älskar mig ändå, det kan fan inte vara lätt alla gånger att ha mig som dotter. Här är min top-10 lista på klantigheter sen jag flyttade in här: (som jag kommer på nu)

1. Jag glömde anmäla att jag flyttade in, så min el la av någon dag efter jag flyttat in. Många samtal och akutavgift blev betalningen på det.

2. Min frys gick sönder, precis efter jag varit och handlat massor av frysvaror bla. Allt blev förstört.

3. Jag glömde mina nycklar i cykeln så den blev snodd.

4. Mina resterande nycklar var på vift innan polisen fick in dom. Jag kom inte in  min lägenhet på ett dygn eftersom jag hade mina reservnycklar inlåsta i lägenheten. Securitas släppte in mig kl 23 dagen efter för 700 kr.

5. Jag fick en kaffebryggare av mormor, jag tappade den direkt i golvet när jag packade upp den och den pajjade.

6. Jag fick för mig att mitt brandalarm inte riktigt fungerade och skulle kika på skiten, tappade dock balansen på stolen och tappa eländet i golvet och den gick i ett par delar. Jag skyllde för övrigt på stackars Rickard.

7. Jag satt och borstade tänderna i vardagsrummet, där jag även höll på att sminka mig för kvällen. Andersson ringer och jag svarar och ska springa och spotta ut tandkrämen i badrummet. Fastnar dock med foten i sminkväskan och snubblar och mitt smink pryder golvet. Jag har fortfarande kajal och rouge fläckar på vissa ställen, hittar alltid mer.

Jag lyckades även ramla ur min soffa en sen natt för ett tag sen. Enligt mitt sällskap försökte jag nog leka gymnast.
Jag är så fruktansvärt ograciös och det belönades med två osnygga ärr på knät.

(för övrigt är jag den enda jag någonsin hört talas om som hamnat på akuten efter kullerbyttor i sängen!)

8. Jag snubblade, igen, i ett nyvaket tillstånd på datorn och min dongel gick åt helskotta. Var utan internet i en vecka och skiten skulle kostat 995 kr, det verkar jag som tur var slippa att betala.

9. Jag kom hem en varm dag med en läskflaska, snubblade på tröskeln till köket och flaskan studsade och skakades som sjutton. Jag glömmer bort händelsen och en halv minut senare tänker jag "åå vad jag är törstig" och öppnar läskhelvetet. Jag blev kolsyresprutat i ansikte, hår och hela mitt kök var täckt i cola. Mitt golv är fortfarande klibbigt.

10. På dessa 4 månader har jag avverkar 2 dammsugare. Först min som jag fick 08, den slutade suga och bara putta omkring skiten vilket gjorde mig skitförbannad och dammsög-strejkade. Mamma kom med en ny, som nu får tuppjuck och lägger av titt som tätt. Dammsugare hatar mig, och jag dom.


Jag förstår när min mamma säger "det är tur att man satte dom extra klant-föräkringarna på rätt barn".
Det är fanimej inte lätt att vara jag kan jag tala om.

Rutiner


Rutiner är fan inget för mig. Uppenbarligen! Jag har varit vaken hela natten och snurrat runt i mina lakan. Vid halv 9 tiden imorse däckade jag av ren utmattning, jag trodde jag skulle svimma. Klockan 10 skulle jag stå utanför Elin och bli upplockad för sol och bad hos Jennies pappa. Tur i oturen att Jennie bangade ur också, annars hade jag väl avlidit på solstolen.

Istället sov jag i kapp ett par timmar innan mami ringde och väckte mig innan hon kom över. Ikväll ska jag dit och grilla och se på fotboll, så det blir nog en bra dag ändå, trots inte likabra som den skulle blivit. Jag hade ju förfan gjort sallad.


Seg-Emma har inte lagt ut bilderna än, men har snott ett par från Nina:


Grabbarna fixade ihop en midsommarstång på dagen.



Nina och Sofia.

Midsommar-inlägget

Nu äntligen har jag lite ork till att sammanfatta midsommarkvällen, efter 12 timmars sömn i "natt" och en långdusch.
Bilder kommer i ett inlägg efter, för Emma har inte lagt upp dom än.

Jag började iallafall med att glutta fotbollen på eftermiddagen efter jag kommit hem från Vilsta. Näck med en cider i handen, precis som det ska vara. Rätt trist match dock. Gjorde mig i ordning och drog till Puttes och Rickards föräldrar i Lundby där festen ägde rum. Trevligt folk från förra året och några nya, halvjobbiga typer med ostbågssmulor i skägget, haha! Vi drack gott och skrattade. Vi gick och hälsade på hos Nilsen's där Jennies lillebror hade fest. Tog knäppa bilder på vägen tillbaka och ringde och härja med Ida. Fia tog priset som fullast tjej och bara snacka om att blå påsatt i armhålan, haha! Fias bror kom sedan och hämta oss när det var dags att åka hem. En trevlig kväll med trevliga människor! Och trots att jag var lugn fick jag ändå betala med en ihärdig baksmälla och låg i sängen hela dagen igår.

Hoppas eran midsommar var bra.
Kramar!


Grattis tjejer!


Ska passa på att säga grattis till tre fina tjejer på deras födelsedagar idag. Mitt hjärta Emma fyller 21, likaså Linda och Nicole blir 23. Hoppas ni har haft en fin dag <3

Ett inlägg om midsommaraftons kvällen kommer imorgon, jag är helt slut och ligger och gluttar skräckisar i sängen!

Kramar!


Nu har dagen gått..


Det där funkade ju halvbra. När vi anlänt till Vilsta hade ingen dans börjat. Barnfamiljer överallt. Noel och Lovis åkte karusell och sen däckade dom, lagom till dansen skulle börja. Poängen med att gå dit var ju för att det var deras första år som dansande varelser, men då började det så sent att dom han stupa i sina vagnar. Attans!

Drog och köpte mat på Nattkröken för att få i mig något idag. Den svettiga nissen som stekte min hamburgare påstod att jag luktade gott. Inte en chans tänkte jag när var tokvarm. "Nej, det är nog inte jag" svarade jag och hånade samtidigt mig själv. "Nehe, det kanske var svartskallarna i dörröppningen" svarar nissen och nickar åt dörren. "Jaa, kanske de" svarar jag och glor mellan dessa svartskallar och nissen som stekte min hamburgare. Ni ser ju exakt likadana ut?! Bara att dom luktade förbannat mycket parfym, och du gammal kebab.

Första halvleken spenderades näck med en cider i handen. Precis så som VM ska vara. Nu sitter jag dock i min klänning jag ska ha senare på festen. Efter matchen kommer Emma och Tine hit så vi tar sällskap bort till Lundby där vi ska hålla till och bli berusade ikväll.

Ha en fin midsommarkväll, kramar!


Kass bild. Min klänning är hur som helst från Indiska!

Vi börjar dagen med dans


God midsommarafton! Idag var det inte att sova ut för att vila upp sig för kvällen som gällde. Icke. Halv 11 var jag uppe, tur att jag inte var alltför trött trots att jag somnade vid halv 3 tiden i natt. Att tjuvlyssna på grannen var roligare än att sova, haha!

Är färdigfixad nu för midsommarfirande i Vilsta. Dans runt midsommarstången. Detta är inte för min skull, jag blir inte direkt road av att hoppa runt som en groda i värmen. Det är givetvis för Noels skull. Har till och med satt på mig en klänning med blommor på, allt för min lilla prins. Det är ju första året han själv kan dansa, vilket han gärna gör var som helst och till vilken musik som helst!

Nu kilar jag, kramar!



Ett chockerande avslöjande


Rickard: Vill du veta en sjuk sak?
Jag: Ja, vadå?
Rickard: Jag tror jag gillar Eminem.

Pinsam tystnad.



Min svarthårige kompis bjöd mig på det avslöjandet. Jag hade förväntat mig något hett skvaller. "Bara svarta som sjunger om sitt hoodliv" - är ju hans förklaring på Hip hop. "Jag hatar fan hip hop" lägger han till efter sitt erkännande.. som att det inte alls är med mening, som att han ber om ursäkt för att han faktiskt råkar gilla Eminem. Men jag kunde muntra upp min vän med att jag fan också kan gilla Eminem, trots att jag inte gillar Hip hop heller.



Jag kan fan se det framför mig när Rickard sitter och lyssnar på Eminem i smyg.

Effektiva Alex


Jag slutade fanimej inte vid dammsugning, och alla som känner mig vet hur mycket jag hatar att städa.
Jag kan vara omringad av mina saker, kläder får gärna pryda golvet och ett diskberg kan jag gå förbi utan att blinka. Fråga bara mina föräldrar.

Dammade av, torkade av, plockade undan och gjorde rent badrummet..till och med golvet, haha. Det är fan inte kliniskt rent på något vis, jag ska nog ta en dag snart och riktigt tokstäda så det inte finns en dammtuss att nysa för. Någon som tror jag klarar det? Jag är en expert på fuskstädning.

Har även tvättat tre maskiner tvätt och solat lite genom fönstre. Jag orkar dock inte sortera tvätten än. Jag får plocka ur påsen när jag vill ha något tills jag orkar ta tag i skiten. Nu är de Cold Case, fixa ögonbryn och naglar som gäller. Sen duscha och tvätta håret, ansiktsmaskar och lite annat skit på tv.

Hejdå!


Jag just nu, varm efter solandet :)

Att blotta sig för grannarna


Pallrade min svettiga röv ner på stan vid lunchtiden idag. Det lilla sminket jag kletat på försvann ungefär lika snabbt, tur att jag kunde gömma mig bakom lite vattenfast mascara! Hm. Inhandlade lite saker som jag verkligen behövde, som toapapper. Tur som satan att jag snodde med en rulle från mamma igår, mitt egna tog slut igår ikväll..vad gör man då liksom?

Köpte även alkoholen till imorgon. Är rädd att jag kanske överdrev en aning eller överskattade mig själv, det visar sig..och i värsta fall får man spara. "Hellre köpa för mycket och spara, en för lite och snåla".

Jag höll på att halvdö hem från stan med påsar med förbannat tung alkohol, smågrejer och toapapper. Jag var varm, jag hade ångest och tänkte knäppa några cider och klunka i mig, dels av törst och för att jag är så svag att jag inte pallade bära. Tillslut kom jag hem, flåsandes och varm. Drog av mig kläderna, hällde i mig en liter vatten, på med bikinin och la mig utanför på gräsmattan. Solen ville dock inte se mitt fläsk och gömde sig titt som tätt bakom molnen. Så där låg jag, exposed och med grannar som förmodligen undrade vad jag sysslade med.

Till slut sket jag i det, solen var dum. Har tvättstugan om ett tag. Ska ta en efterlängtad cigg nu och dammsuga lite.

Kramar!

Sunny day


Igår slog de total slint i hjärnkontoret. Det var bara piss-program på tv;n så jag gick och la mig kl 21, när solen förövrigt fortfarande envisades sig in genom persiennerna. Men tur var väl ändå det, för då var jag utvilad när jag gick upp 9 i morse. Duschade och åt frukost i lugn och ro innan mamma hämtade mig kl 10. Vi åkte ut och pressa på landet. Svettades som sjutton, och som tur var gav det resultat också. Var ju en solarietorsk förut och ville bli brun, så jag solade varje vecka. Sen gav jag upp, eller min plånka sa ifrån och färgen försvann fort.

Nu ska jag ha tillbaka den, fast 10 gånger brunare..naturligt. Så det så!!! (en och annan solariestund också kanske).

Städa? Diska? Träna? Dela en vinare med Rickard? Dö innan Tyskland-matchen börjar?








That's when I knew, Im gonna love you forever.








The pain is real


Fortfarande i liggläge. Har pratat med sötnos och försökte få sympati när jag berättade om min dröm om hans diss i natt, det floppade rejält när han skrattade åt eländet. The pain is real my friend, the pain is real.
Hur jävla töntig jag än framstår så var det en obehaglig känsla. Om det är någon som ska dissa är det jag, det är fanimej min tur nu.

Rickard påstår att jag är arg, när jag bara att depp för min envisa förskyldning. Han därimot får vara sur för att jag inte har lust att hitta på något idag. Då slänger han ur sig att en dusch är det enda roliga han har att se fram emot idag. Han ger mig alltså dåligt samvete, då vill jag bara sparka honom mellan benen lite lätt och be honom tycka lite synd om mig istället.

Ikväll blir det mera fotboll..det går bra nu, vinst igår för Brasilien, idag för Portugal och då ska ju bara Spanien också göra det. Hör ni det nu?

Lite smått avundsjuk på Miss Sweden just idag


Skit natt. Kunde fan inte andas och somnade inte förän halv 5 imorse när jag tillslut däckade av ren utmattning. Tur i oturen att chefen inte ringde, då hade jag avlidit på jobbet idag. Min näsa droppar konstant, och mitt toapapper håller på att ta slut. Ska jag strunta i att kissa eller snyta mig är frågan?

Kännner mig bara allmänt ful idag, och då hjälper det fan inte att hamna inne på min barndomskompis från Göteborgs facebook och se hennes fina bilder från diverse skönhetstävlingar. Hon är som jag tidigare nämnt fuckig jävla Miss Sweden, det är fan orättvist och gör mig skapligt avundsjuk att hon får göra massa spännande uppdrag (nu ville MTV ha med henne i en svensk version av "My super sweet") medans jag ligger med oborstat hår och ett par gamla hipsters och snörlvar förbannat osexigt. Ska vi byta liv gumman?

Sen drömde jag att sötnos dissade mig superhårt i natt också, så var tvungen att glutta igenom hela inkorgen för att se om det var sant att han verkligen skickat sånna sms i natt. Som tur var hade han inte det..än iallafall.


Det här tillhör vardagen för henne, ungefär like glamoröst lever jag..inte.
Hon befinner sig i den snygga klumpen till höger på bilden.



Näst längst till höger har vi min vän, den förbannade lyckosten.

Fredagen i bilder



Erik, Linus, Tobbe och Rickard.


Jag och mupp-Linus.


Jag och mina pinglor Jennie och Ida.


Mina hjärtan Ida och Jennie.


Jag och min bästa Jennie.


Jag fick ett smakprov på Ida's ena patte, utsökt!


Jag, Ida och Linn myste lite.


Daniel, jag och Albin posade glatt.


Rickard var glad i folkvimmlet.


På Harrys ena dansgolv med någon annans cider i högsta hugg...?

Borta bra men hemma bäst


Nu är jag äntligen hemma efter 1 ½ dygn nästan på vift. Jag och världens segaste Rickard kom tillslut iväg till Jennie igår där förfesten ägde rum. Jag, Jennie, Ida och Linn var ensamma tjejer med ett gäng karlar. Vi spelade ölspelet, kolla fotbollen och drack. Tog taxisar ner till stan och hamnade på Hå'Pes igen. Att sitta ner två dagar på raken funkade inte så jag, Ida och Jennie drog och skakade rumpa på Harrys och mötte upp ytterliggare några killar. Efter krogen drog jag och Ida med de "nya" killarna på efterfest. Det bjöds på både öl och massage, hur bra som helst. Jag tvingade även dit sötnos som var trött och skulle upp och jobba idag, var bara tvungen att pussa lite på sötsaken!

Klockan 6 drog jag därifrån, orkade inte gå enda hem så gick och väckte min kära syster och slaggade på hennes soffa. Har varit hos pappa hela dagen och lekt med Noel. Vi grillade på kvällen, hur gott som helst var det och smaskig efterrätt. Nu är jag jättetrött och ska bädda ner mig i soffan och kolla på SAW 2 :-)

Kramar!

Den bästa torsdagen på länge resulterade i droppande näsa.


Jag hann aldrig uppdatera mer igår. Det blev en heldag med Jennie och Elin. Först drog vi till Västerås och shoppade, eller dom shoppade och jag som är fattig kollade på när dom haffade åt sig plagg efter plagg. Avundsjuk!
Sen blev det en fika i solen och träffa Jennies gulliga kusin Hannah. Sen åkte vi till Systembolaget och sen hem. Elin var död och somnade.

Väl hemma vid halv 7 var det bara att byta om, slänga i sig något till middag och dra ner till Hå'pes och mysa.
Erik, Johan, Linus och Robin joinade oss, vilket var superbra eftersom dom bjöd på ölkannor, haha! Blev ett par öl, massor av skratt och härlig livemusik. Den helt klart bästa torsdagen detta år! Det belönade jag mig själv genom att åka på en förskylning, toppen!

Nu kommer mami snart hit. Ikväll blir det hem till Jennie och avnjuta lite cider, innan en utgång. Vi hade tänkt uteseervering och en mysig kväll, men vädret sviker än en gång..så lär väll blir dans ikväll ändå, inte mig emot ;-)


Mitt enda kap, en killkeps som fick hänga på min skalle resten av dagen :-)

En gång till

 
Nu drar vi iväg på en liten roadtrip igen, men vi har bytt ut Emma mot Elin. Kommer bli så härligt att dra iväg över dagen i det fina vädret..Berättar mer sen när vi är hemma igen! ;-) Besoooo!


övertaggad?

Bilder från Nyköpings-trippen igår



Älskade Catrin och Sonnys lilla prins Leo.


Naturbegåvningen själv med lillemannen, finns fan inte ett barn som hatar mig...än.

GRATTIS VÄNNEN


Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Rickards födelsedag..HURRA, HURRA, HURRAAA!!
Min bästa killkompis fyller 22 år idag. Ett stort grattis till dig min fina vän!




Snart matchstart.


Jag är laddad. Har sysselsatt mig med diskning och undanplockning för att få tiden att gå snabbare.
Kollat på Honduras mot Chile också som pågår just nu. Matchstart för Spanien om mindre än 45 minuter!

Jag ska fixa i ordning en tonfisksallad att avnjuta till matchen också som seeeeen lunch/ tidig middag.


Hoppas att Torres och hans söta stjärt bjuder på härlig underhållning.

Roadtrip


Jag sov fjuttiga 4 timmar i natt och var fruktansvärt trött när jag skulle upp halv 9 imorse. Stod i stort sätt och sov i duschen, brände mina rostade mackor och ville bara dra täcket över huvudet och somna om..

..men icke. Ner till stan för ett par snabba ärenden vid 10 innan jag mötte upp Jennie för lite klädshopping till Leo.
Åkte och hämtade upp Emma vid 11 och drog mot Nyköping förväntansfulla. Om jag innan längtat efter en liten skrutt så fick dagen mig bara att längta ännu mer, vill hålla småbebisar hela tiden. Att Noel varit så liten känns overkligt.
Var så kul att krama om Catrin och skratta åt alla minnen och uppdatera varandra om vad som händer.

Hon och Sonny bjöd på lunch och fika, hur mysigt som helst. Vi började rulla hemåt igen efter 16 någongång och jag slocknade lite i bilen, helt slut. Hem och kolla ett avsnitt "unga mödrar" och laga mat..Ikväll är det mer fotboll, HEEJAA BRASILIEN!!!!!  Vet fortfarande inte hur de gick för Portugal eftersom vi åkte mitt i matchen, hoppas fan på vinst!!!!!!!!

(Bilder från dagen kommer sen.) Tack för idag tjejer, jag älskar er!


Kaka'

Tears.


Eftersom min dator varit sönder har jag inte kunnat skrivit ett inlägg på Carros födelsedag. Hurvida jag nämner den eller inte så finns den alltid i mina tankar. 5 juni. Jag släppte tårar, jag mindes och jag kände trots att jag inte skrev om det. Vi skålade för dig, kämpen! Du kommer alltid vara en stor inspiration och en kämpe i allas ögon.

Läste Carros lillasysters blogg nyss om födelsedagen. Givetvis tårades ögonen på en gång. Jag vet hur det är att förlora en vän, kan inte föreställa mig smärtan att förlora sin syster eller dotter. Jag beundrar er. Hon hade även lagt en bild som återkommande visats här i bloggen på Carro och mig på mitt första kalas.

Du är alltid saknad, och du kommer alltid vara älskad.

Kika in hennes inlägg på http://patriciaabengtsson.blogg.se.



(det är absolut inte så att denna bild är den enda jag har, har ett helt
album med bilder, dock finns ingen annan inlagd på datorn.)

Längtar.


Var och handlade som sagt förut. Behövde det mesta, ser dock fortfarande rätt tomt ut. Mamma var gullig och betalade i stort sätt hälften av grejerna, även medicin, nässpray och värktabletter. Min plånka tackar och bockar, likaså jag. Hon förstod inte varför det alltid blir dyrt för henne när vi handlar, det kostar att umgås med mig förklarade jag. Hon godtog den anledningen och nöjde sig med en kram.

Jag har varit äckligt sugen på sushi ett tag, så köpte det. Jag tycker inte ens om det speciellt mycket, men ibland får jag mina begär.

Jag längtar som fan till imorgon, roadtrip till Nyköping och både Brasilien och Portugal lirar imorgon.Woho!
Ikväll blir det att glutta annan fotboll, CSI och andra sevärdigheter.


mami.

The fall


Fick rysningar nyss när det var ett litet repotage om Spaniens trupp. Jag längtar så förbannat mycket till onsdag.
Det är kärlek från mitt håll, det är sjukt bra fotboll och grymt mycket hjärta från deras.

Lyssnar på Sibel feat. Lazee - The fall..rätt bra låt faktiskt ;-) Väntar på att mami ska hämta mig för en rejäl mat-shopping så min kyl och frys inte behöver eka tomma längre. Har fyllt i en massa papper, tvättat håret, kollat Danmark- Holland och planerat morgondagen lite med Jennie också.


Just nu med halvblött hår i soffan :)

When it's time to let go


Jag och mamma har haft en mysig söndag. Vi åt gott grillat och kolla fotboll, och rabarberpaj till efterätt. Gottis!
Endel skratt bjöds det på och jubel varje gång Tyskland gjorde mål (eller jag tjonga upp armarna lite i luften och ropade lite).

Mamma erkännde att hon tipsat Robin om mitt inlägg "När tiden flyger förbi, finns ändå känslan kvar" tror jag det hette. Mitt töntiga förbannade inlägg, dock varken det första eller det sista. Tur att han tyckte om det iallafall.

För övrigt förstår jag mig inte på karlar. Så fort jag hittat någon som jag tycker om, tänds hoppet om oss för dig igen. Varenda fucking gång jag håller på att finna lyckan vill du ha en ny chans. Är det inte dags att inse att två personer som sårat varandra så mycket genom åren, helt enkelt inte hör ihop? Jag vill bara kunna umgås normalt med dig igen, utan att känna att jag ger dig falska förhoppningar, få massor av övertalningssamtal och ha dig utanför min port. 
Jag kommer alltid tycka om dig, trots allt ont vi gjort varandra. Men ibland räcker det inte.

It's time to face the truth
I will never be with you.


Lukas Podolski.

Nu kallar sängen, God natt!

Middag och fotboll

Kollade en till film i natt, "stulna år" tror jag den hette med grymma skådespelare..en riktig psyk-film som får en annan att känna sig förbannat normal, haha. Mycket bra var den iallafall och slutade inte förän nästan 3 i natt.

Sen var jag var pigg som sjutton när jag vaknade vid 9:30, försökte verkligen somna om för att ta igen den förlorade sömnen. Sen när jag verkligen ska upp somnar jag om 2 gånger och verkligen får släpa mig ur sängen helt vimmelkantig. Jag förstår mig inte på mig själv ibland.

Har tagit en dusch nu och piggnat till lite. Mami kommer snart och hämtar mig.  Det blir en mysig söndag där med middag och fotboll :)

Du, du, du
:)

Puss och kram!


En mysig kväll på Djurgårn var jag mongolid.

Den utvalde


Jag är fortfarande trött. Trots att jag sov ett tag till förut. Jag har knepigt ont i knät, det svider..så kan det går när man trillar ur soffan. Hur jag lyckades med det vetifasiken alltså, försökte väll mig på någon konst. Alltid så fruktansvärt graciös. Jag var dock inte den enda som lyckades göra illa mig. Den söta vaknade av att han tjongade skallen in i väggen, nu kan man ju tro att jag tog all plats och tryckte in honom i ett litet hörn av sängen. Icke, han är helt enkelt inte så smidig han heller. Sen hittade vi inte hans skjorta när han skulle iväg heller, puttsväck. Sen hittade jag den, upphängd på "tork" i garderoben jag har pyjamasar och lakan..haha!

Jag kollar halvt på en film jag sett förut, "den utvalde". Att skumma igenom bloggar tar det mesta av min uppmärksamhet, och att gäspa mellan varven och sms:a lite med Jennie.

Jag har lyckats äta gammal bacon, så det skulle väll inte förvåna mig om jag blir sjuk och avlider som följd på det. Det vore just snyggt, "killed by bacon". Typiskt min otur.


En aning bättre dagen efter.

Min syster och tre av hennes vänner joinade mig, Sofie och Rickard i vårat förfestande här hos mig. Fotbollen var självklart på och bra musik. Senare kom Linus, Dennis, Erik, Robin och Johan också hit. Spelade lite spel också, jag var sämst.

Gick ut på Harrys sen och dansade. "var de inte du som var 80-talare förra helgen..shit, de är hooon hörru" haha.
Denna kommentaren kom i bankkön för övrigt. Var en idiot som följde efter mig. Fick tillbaka mitt armband av Eddie. Dansade lite mer, drack lite vin med Viktor på bakgården. Drog hem sen med idioten tätt på. Sen kom sötnos hit, dyngsur..var bara att slita av stackaren kläderna och linda in honom i en handduk. Idag har vi båda ont lite här och var som två gamlingar. Mitt dumma knä! Nu har han dragit för att fira studenten. Jag själv lagar mat och gluttar VM! En helt okej dagen efter med andra ord.


Ready, set, go!


Jag sitter klar och har kollat fotbollen näck som en äktra karlakarl. Min syster tycker jag är cp, men jag tycker jag är ganska normal. Har nästan sminkat klart mig, bara foundation, rouge och lite läppglans så är jag klar..men de sätter jag inte på förän senare, onödigt att vara fin hemma tycker jag.

Snart kommer min lillasystser hit i släptåg med ett par vänner för att förfesta med mig och några andra. Första gånger ever vi fester tillsammans, hehe.

Noel, den lyckosten, får tillbringa hela helgen med pappa i Göteborg hos min bror. Jag har måttligt avundsjuk. Kommer sakna mitt lilla hjärta, som får ringa och säga god natt i vanlig ordning. Finaste!

Nu kom Sofie, dags att vara social. Hejdå!


nästan färdigsminkad partypingla.

VM-start.


Här sitter jag lite småsvettig och äckligt mätt i soffan. Jag har städat och proppat i mig fiskbullar.
Snart är det första matchen i VM 2010, inga direkt spännande lag enligt mig kanske, men kul ändå! Mina favvisar är självklart Spanien, Portugal, Brasilien och Tyskland.

Måste börja göra mig i ordning också innan Sofie kommer över. Ikväll blir det vinpimpling. Hade hoppats på solsken och lite värme så man kunde njuta lite på en uteservering men självklart så blir det pissväder då. Får se vad kvällen bär oss, även Rickard och några av de andra grabbarna kanske joinar oss.

Kramar!


Smooth criminal


Hårfärgningen gick bra, nu ser jag inte förjävlig ut i håret längre :) Har haft ansiktsmask på, nopprat ögonbrynen så inte ett endaste ovälkommet fjun existerar och färgat dom som blev kvar. Målat naglarna med favoriten svart som alltid (eller ja..oftast!). Har fått i mig middag - knäckebröd, haha! Tro för fasiken inte nu att jag fått för mig att droppa 10 kilo på en vecka, det är bara så att min kyl och frys ekade lite tomt helt enkelt, och de som fanns orkade jag helt enkelt inte laga i ordning.

Blev en riktig kriminalserie-kväll också.
20:00 Cold Case
21:00 Criminal Minds
22:00 Law and Order SVU
23:00 Criminal Minds
00:00 CSI
00:30 Law and Order SVU

Tummen upp för den tv-tablån!



Riktigt härligt med proffsfotografer ibland, dom får fram mitt rätta jag.
Denna tog Nigel Barker..ni vet hunken i Top Model?



Pretty little thing


Idag sken solen för fullt. Precis sådär så man vill lägga sig och glassa och få lite färg. Det gjorde inte jag. Jag satte på mig kläder, fixade mig och gick på möte. Självklart var jag där alldeles för tidigt (!). Gruppmöte med presentation, gick galant trots att jag fick de övriga deltagarna att fnissa åt mig när jag avslöjade hur dålig koll jag har på saker, att jag inte kan laga mat, inte är teknisk och dålig på att städa. Jag var ensam tjej för övrigt.

Sen gick jag stolt till Systemet. Jag hade fått hjälp med det jag behövde och vågade erkänna att jag inte fattade en skvatt. Inhandlade vin till morgondagen. Köpte även eyeliner som jag så deseperat behövde, nytt nagellack eftersom mitt gamla totalt torkat ut.

Kvällen blir en liten skönhetskväll, typiskt torsdagar. Jag ska fixa mina naglar, ögonbryn och färga mitt förbannade hår som återigen har en gräslig utväxt. Hoppas färgen hamnar i håret och inte i fejjan som senast, var inte speciellt snyggt med fläckar här och var på kroppen.

You'r my pretty little thing
Puss.


Här har vi mig och en ointresserad Rickard en sen kväll efter krogen hos mig.

Bitches..im back.


Nu gör jag comeback på bloggen, min dator är lagad och mitt nya modem är hemkommet. Dock efter mycket om och men och en extra vända till mamma efter att ha glömt SIM-kortet i den gamla.

Vet inte vad jag ska skriva om? Maskeraden var kul. Var i en lokal i Stenby vi tjejer först och käkade middag. Var en rolig blanding av utseenden. Jag var en 80-tals brutta med allt det innebär, inklusive tajts och body. Jag gick ut på krogen så. Ni fattar, killarna stod på rad för fasiken. För att få det låta som att jag absolut inte såg ut som en småfet galning i trikåer, var meningen "du ser ut som dom i Eric Prydz videon". Ni vet, supertränade tjejer som juckar i luften. Det funkade inte vidare bra som raggningsreplik.


Sen fortsatte jag min kväll i min supersexiga outfit, drog och träffade en toksöt kille en stund innan jag drog på efterfest.

Idag har jag och Noel varit ute i stort sätt hela dagen. Vi började promenera vid halv 10. Mötte pappa, Camilla och en virrig farmor för lunch på Ming (förvånad?). Sen mer promenad när hjärtegullet sov. Gick till Wayne's där Ida, Emma och Amanda befann sig och gav Noel mellis. Tittade runt lite i butiker innan vi gick hem. Grillade senare på kvällen med alla, hur gott som helst var det! Sen blev det lite badstund för Noel innan sängdags och då blev det en syster-stund. Sen hem till mamma och hämta mitt nya modem. Hem och inse att jag glömde SIM-kortet, gå dit och tillbaka. Mina ben är döda!

Nu ska jag bädda ner mig framför tv:n!



såhär var min outfit, plus benvärmare på pjuxen..haha!

Klumpeduns


Ursäkta min frånvaro. Det finns en anledning - jag är jordens klantigaste människa! Det räcker fan inte med stulna cyklar, borttappade nycklar och massa annat skit, dramatiken måste fortsätta. Så jag snubblar på datorn och pajjar mitt modem också. Inte på fyllan ens, illa. Då kommer man bli ytterliggare en tusenlapp fattigare, bara för man är född med otur. Får se när jag får tillbaka internet, bloggar hos mami nu!

Sexpartyt som Johanna och Fia hade i lördags var grymt kul. Först var det pinsamt och massor av nervösa fnitter innan bekännelserna kom igång vem som ägde vad, haha..mina tjejer är riktiga pornstars må jag säga!
Vi var 8 st och beställde varor för över 6 000. Ni fattar. Johanna hade massor av bakverk kvar sen Davids kalas och det gottades även med smörgåstårta. Sedan gick vi ut på Harrys och dansade. Jag och Rickard tog sällskap hemåt och hamnade hos mig med allvarssnack och annat tok innan Putte, Jacke och tillslut Alex snubbla in.

Jag mådde rätt så bra förvånadsvärt i söndags, sov hela eftermiddagen. Gick upp och fixade mig lite innan jag mötte Sarah och Sandra för bio - Sex and the City 2. Sjukt bra, skrattade som fan! Riktig lyckad bakisdag, en Calippo, en grym film, CSI och Criminal Minds på det. Perfekt!

Vi hörs när vi hörs. The klumpeduns is out!

RSS 2.0