Rädd för min flaska rosé


Jag bestämde mig igår för att lära mig att dricka rosé. Det ser stiligt ut. Idag är dagen detta ska hända. Har införskaffat mig en flarra..sen skrämmer mamma skiten ur mig...

Alex: Ska du ut ikväll?
Mamma: Ja, jag tror de. Ska du?
Alex: Japp, och dricka rosé
Mamma: Du kommer spy
Alex: Varför?
Mamma: Minns du inte när Sofie drack de?
Alex: Nix?
Mamma: Du tröstade henne på toan iallafall


Hoppas någon tröstar mig på toan ikväll då, för dricka rosé ska jag fan göra. Ha en fin kväll!

Think this town need some rock 'n roll tonight


Jag satte för fan personligt rekord idag. Helt sjukt! Jag vann dock inget, mer än mer tid till att fixa mig.
En timme senare efter jag vaknat till liv hade jag hunnit tvätta håret, gått ner på stan och handlat alkohol, varit inne på apoteket och köpt nässpray och varit på hemköp och köpt groggvirke och cigg och hem igen. Är jag bäst eller? Fan snabbare än en karl för fan. Hur jag såg ut är en helt annan femma..

Ikväll blir det fest. Blev sjukt sugen igår, så så blir det. Blir att dra till Jennies lillebrors 20 årsfest med några av tjejerna. Sen ut och dansa och försöka undvika idioter, ikväll ska jag ha kul med mina fina tjejer!

Saknar min Daniel :)


sjuuuuuuuukt vacker bild.

Fatty Al.


Ännu en sysslolös dag. Hatar vädret, utan att överdriva. Får panik om sommaren är över redan och springer fan till ett varmare land om det är så. Orkade knappt borsta håret innan jag gick över till affären för att köpa onyttigheter. Jag kommer rulla fram, får hoppas att pappa är på på en promenad imorgon. Annars tvingar jag honom.

Har retat älskling för att han missar Ice age 2 ikväll, man måste ju gnida in det som salt i öppna sår det han missar. Vem fan vill vara på turné när det finns Ice age och......jag? Haha. Kom iallafall överens om att kolla på Ice age 3 nästa vecka, woho! Tur att man har en pojkvän som inte leker macho hela tiden! ;-)

Nej, dags att laga lite lax..mumma!

Kramar!

Butterfly fly away


Vi hade en jättemysig kväll igår. Vi promenerade ner till stan vid 7 och bestämde oss efter lite funderande för att käka på Håpes. Vad passar bättre egentligen än stället man fick upp ögonen för varandra? Vi åt oxfilépasta och drack gott. Blev kvar där och myste och pratade om det mesta nästan tills det stängde. Min fina bjöd mig på en helkväll jag sent ska glömma :)

Sen gick vi hem ht i duggregnet och myste ner oss i soffan en stund innan det var läggdags. Tråkigt att pussa hejdå på honom igen och vara utan honom resten av veckan. Men det är bra att sakna varandra :) Får se vad det blir för mig i helgen, göra något med tjejerna hoppas jag iallafall.

Kramar!


åååå min stora kille bli bebis igen så du kan vara still och mysa igen!

Be still my heart


Kom nyss ut ur duschen. Är lite smånervös nu och ett par fjärilar har bosatt sig i magen. Trots att det är min egen karl jag ska tillbringa kvällen med. Känns som om det är typ första gången vi ska träffas nu, vi har ju inte setts på nästan 5 dagar, haha!

Börjar kvällen med middag ute, min snälla älskling ska bjuda mig. Det där med att bli bjuden får mig att känna mig som en fattig snyltare, haha! Nej, dags att sätta fart så man hinner bli lite fin innan vi går ner mot stan :)

Hoppas eran kväll blir lika mysig, kramar!

Let's make this last forever.


God eftermiddag!
Solen är framme idag igen, hoppas den stannar nu! Jag har blivit blek och deppig när den strejka bakom molnen.
På sommaren mår jag som bäst, så jag vill ha den så länge som möjligt!

Jag och karln ska mysa idag, äääntligen! Han är på väg hem från Malmö nu. Efter mycket velande om vad vi skulle hitta på så ser det ut som att vi bestämt oss nu, kommer bli så mysigt!


Silent beautiful night


Knallade den dryga halvtimmens promenad bort till pappa tidigare ikväll. Mathilda hade lagat thaimat som uppskattades av alla utom Noel som matvägrade. Efter maten tvättade Noel sina trehjulingar och endel annat, bland annat mitt ena ben och hans mage, haha! Sen var det bara att bada skitungen och ha lite vattenkrig med hans badleksaker som sprutar vatten. Gosade lite i soffan framför "hajar som hajar" efter de innan det var läggdags, men det vägrade han såklart och låg i min famn istället till han tillslut slocknade efter 22 tiden.

En skön powerwalk hem på det. En sval, mörk och härlig sommarkväll. Underskattat! Kollat CSI, är inne på Criminal Minds nu och sen blir det Law and Order innan sängen kallar. Även pratat med min älskling såklart som kommer hem imorgon, då ska det mysas!

God natt!


Hemmafru-dag..igen


När  jag vaknade idag och såg att Fia hade skickat sms om vi skulle dra och steka lite trodde jag två saker. Att det var en dröm eller att Fia slagit i skallen. Inget av det var sant, det var rätt fint väder. Men hade redan bestämt mig för att ha en hemmafruga dag och eftersom jag är världsmästare på att skjuta upp saker jag inte vill göra så tog jag tag i skiten och motbevisade mig själv.

Började med att betala hyra, el och tv- räkningar. Blev fattig bara där, så sket i att betala sjuk- och olycksfallförsäkringen..får hålla tummarna att jag klarar mig från otur. Satte sedan på lite härlig musik och sjöng och diskade samtidigt. Plockade upp en miljon klädesplagg från golvet och sorterade och tvättade tre maskiner tvätt.

Nu ska jag snart hämta upp sista tvätten innan det blir promenad bort till pappa. Lil sis ska göra hemmalagad thaimat. Får hoppas att det är gott för jag har inte ätit något idag, har förvisso handlat mat men vill att det ska räcka så länge som möjligt nu när jag är fattig!


Rain.


Ännu en tråkig dag med dåligt väder, jag blir fan depp! Riktigt mysväder vore det, om man hade sin karl här hemma och inte längst ner i Sverige på gig. Om denna vecka inte bjuder på sol, och karln far runt hela Sverige lär jag bli lagom tråkig att ha att göra med. Längtar iallafall till onsdag kväll när han hinner hem för en liten paus så jag får pussa på fanskapet.

Har handlat idag och insett att jag kommer leva fattigt denna sista sommar(?)månaden. Fuck. Annars är det soffan som gäller idag, under täcket till massor av tv-program. Tack och lov för tv:n ibland!


Myskväll


Klockan är lite för mycket för att tänka på att man måste uppdatera bloggen nu. Men är pigg och aningen rastlös. Kanske var osmart att sova så mycket förut, men jag mådde grymt illa. Trodde nästan att jag skulle bli magsjuk, så obehaglig känsla hade jag i kroppen..men det visade sig bara att vara den gamla hederliga bakfyllan.

Tog en lång VARM (vaaart faaan är värmen?) dusch, hoppade i en träningsoverall och blev hämtad av mami för myskväll där. Blev lite ompysslad, det är aldrig fel..speciellt inte när man mår lite dåligt. Hon lagade tacos åt mig och kliade mig på ryggen när jag låg i hennes knä. Jag kommer ligga i min mammas knä tills jag blir 35, haha! Vi tittade på film också. En mysig kväll helt enkelt!



me.

Beautiful disaster


Bloggar i sängen, för skönt för att kliva upp. Eller för oskön känsla i kroppen om man vill se det så. Vi firade Anna igår i efterskott. Åt lite lätt middag och körde igång med sjukaste ölspelet nästan direkt efter de. Vi var lulliga innan 20:00, inte okej! Tog lite kort, dansade lite och presentöppning på det. Sen blev vi nerskjutsade i regnet och in på Harrys. Lite för mycket idioter och lite för mycket saknad och magont. Men dansa gjorde vi ändå. Tine var gullig och skjutsade hem mig. La mig självklart inte och sov, nix, lyssnade på sorgliga låtar, släppte ett par tårar och saknade lite till.

Det positiva med det hela var att jag blev opepp på att köpa i baren. Bra för plånkan! Fick en öl av Dan, och det fick räcka, folk runt omkring mig var fulla så det räckte åt mig med, haha! :-)


några av oss pinglor igår.

Girls night out


Har haft en mysig dag med min lilla skrutt. Började med lite promenad vid 10 tiden innan vi mötte upp Sandra och senare Mikaela. Vi lunchade och kikade runt lite i butiker. Köpte present till Anna och fyndade ett par skor på Monki och en söt rosett till håret på Gina. Mycket nöjd med köpen!

Noel tjatade hela tiden om glass idag, trots att han inte är speciellt förtjust i det. Direkt när han slog upp ögonen efter att han sovit middag och gett mig sitt solstrålende leende kom det igen.. "glass". Sötskrutten fick en Piggelin och smaskade gott på, gav även mig så jag fick smaka, min fina.

Nu gör jag mig i ordning för kvällen till härlig rock. Ikväll är det att fira Anna som gäller och sedan utgång. Har ont i magen och är inte så jättepepp på utgång egentligen (saaaknaar danne!) men får bita ihop och försöka ha kul :)


tog bilden lite snart imorse, haha..halvdöd?

Another night on my own


Här ligger jag i min fläckiga och solblekta soffa. I en lägenhet som för drygt ett dygn sen såg helt okej ut. Nu är det kaos. Jag har inte fått på mig kläder än, och ska fan inte ha det heller, känns onödigt. Jag har en ekande kyl och frys, som vanligt ungefär och har ätit popcorn till middag, som förövrigt var halvbrända.

Min karl å andra sidan befinner sig i ett eget dubbelrum på ett hotell efter gig. Jag är skapligt avundsjuk. Vore bättre med dig här svarar jag på när han hoppas att jag har en bra kväll, men det vore ju fanimej bättre om jag var där. Vilket han också påpekade. Vet inte om han menade att det skulle vara mysigt där för att det är ett fint hotellrum, eller för att han tröttnat på min stökiga lya med uppblåsta kondomer...


All this days of love and rock 'n roll


God morgon, i stort sätt. Gårdagen var som vanligt lyckad. Torsdagar är alltid lyckade nuförtiden. På dagen drog jag, Elin och Jennie till Tuna Park och gled runt i lite butiker. Köpte kvällens öl på Systemet och avslutade det hela med att bli illamående-mätta på Max. Hem och fixa sig efter det.

Vid 18 tiden droppade några av tjejerna in här och tog lite att dricka, lekte med kondomer och mina nya ringar och hade det trevligt! Sen gick vi ner på Håpes. Hade varit ännu mer lyckat om Danne och dom spelat, men icke. Men det var mysigt ändå, nu kunde han ju sitta med mig hela tiden. Och Ola med, den jäkeln. Sen blev jag och Danne kvar ensamma och myste innan vi gick hem hit och sov. Något slitna idag, det botade jag med lite extra sömn medans han drog på turné..alla har vi olika sätt att vila upp sig på ;-) haha!


smaskigt med glidmedel från en uppblåst svart kondom.

I feel you're pain my friend


Ligger och kommer på mig själv att knipa ihop benen så förbannat hårt att jag kommer få träningsvärt imorgon. Funderar på sterilisering eller att knipa ihop låren till jag kommer i klimakteriet. Jag kollar med andra ord på "Livet på BB" och har fan sympationt i magen. Kanske fungerar med en Alvedon..de skulle ju mamma föda mig med.


Annars har dagen varit finemang. Åkte ut med min kära Sofia, (som jag förövrigt umgåtts mer med de senaste 2 veckorna än de dryga 2 åren vi känt varandra. Underbara människa!) till Sundbyholm strax efter 11. Senare kom även Danne ut och vi försökte tappert sola våra kroppar och badade lite. Mycket mysig dag!

Drog direkt hem till mamma efter ett stopp på Apoteket och H&M, iklädd badkläder..snyyyyygg och fräsch tjej, yepp.
Fick mat och presenter. Gillar den oskrivna regeln att man måste köpa presenter åt kvarlämnade barn på semestern.
Fick 7 ringar, ett par snygga tajts, 2 toppar, en flaska färdigblandad Mojito och en Escada-parfym. Jag älskar dig mamma!


Bild på mig och Sofia, gammal dock.

Dark side of the sun


Fan vad jag är irriterad på molnen just nu. Jag och Danne skulle åka och bada idag, vad fan händer? Jo, när jag halvstudsar upp ur sängen för att kolla vädret blåser det och himlen är täckt av moln. Fuck vad sur jag blev, gick och la mig i sängen igen och drog täcket över huvudet. Om det är molnigt imorgon med stryper jag mig själv.

Har gjort i ordning min supergoda sallad och kollat One tree hill, jag har inte ens fått på mig kläder..så sur är jag idag. Plus att jag har ont i huvudet. En positiv grej är iallafall att mamma, Simon och Carolin är i Sverige nu. Yey!


We only need the sun


Efter endast ett fåtal timmars sömn igår natt och en powernap på soffan på eftermiddagen somnade jag rätt gott i natt.
När jag vaknade i morse svor jag lite i mitt huvud, jag vill sova mera gick mina tankar. Varför var jag tvungen att dra igång med att vi skulle åka och bada. Tillslut blev det ändå bara jag och Fia som rullade ut till Sumpan ändå. Jag var glad att jag inte somnade om. Vi försökte pressa i solen stack bakom molnen alldeles för ofta. Erik, Robin och Dennus joinade oss. Danne skulle komma men blev än en gång fast i stan. Vi kastade lite boll i vattnet och käkade glass. Inte ett dugg brunare och flera timmar senare rullade vi hem igen.



Gjorde självklart en mumsig sallad till middag idag igen, så jävla gott!

Utelåst...igen.


Jag sov till 14 igår för att vara säker på att jag fick tillräckligt mycket sömn. Vid halv 18 tiden satte jag mig på bussen mot Jennies pappa, en väääldigt skum busstur blev det. Jag fixade Jennies hår innan dom andra dök upp. Jag och Ida tog en romantisk middag på Max. Vi lärde sen "gamlingarna" att skaka pattar och rumpa, spelade kortspel och dansade till Spice Girls. Sen hoppade vi in i en taxi och drog till Harrys, dansade lite men det var så olidligt varmt så hängde mest ute och pussa på Danne.

Sen gick vi till Corner och hängde där innan vi gick hem till mig jag och Danne...eller neeeej, det gjorde vi ju inte för jag var utelåst, igen. Glömt nycklarna hos Jennies pappa. Så var bara att knalla den lilla biten till Dannes lägenhet där en snarkande ljudtekniker också slaggade. Inte så värst mycket sömn blev det, haha!

Pappa kom iallafall hit och släppte in mig med reservnyckeln, förmodligen en aning trött på sin dotters klantigheter.."Fan vad du är klantig alltså. Men du är fin, jag älskar dig ändå!" Jag mumlade något tillbaka och stapplade in på mina klackar (ja, jag glömde mina låga skor där också) och däckade ett par timmar i sängen. Helt trött och utmattad på grund av mig själv.

A+D.


Kvällen igår var som vanligt lyckad, god öl, bra sällskap och fin musik. När Danne och dom spelat klart satte han och Ola sig med oss. Skrattade massor och hade det jättetrevligt! Jag och Danne var lite romantiska (läs: fulla) på hemvägen, haha!

Efter att bara ha sovit ett par timmar i natt drog jag, Fia, Jennie, Ida och Göteborgs-Magnus till sumpan för att svettas bort bakfyllan och jag och Jennie fick i oss ett par återställare. Badade lite också, guld värt när man är halvrisig!

Vid 18 ikväll mötte jag upp pappa, Camilla, farmor och Noel för middag på Grappa. En fet pizza (nästan hela) och god cider blev det för min del. Sedan gick vi till Stadsparken och lyssnade på lite livemusik och Noel fick leka av sig och dansa i lekparken. Mitt fina busiga charmtroll, vad jag älskar dig! Sedan var det ju tänkt att det skulle bli Håpes med tjejerna, men jag känner att jag är fruktansvärt sliten och inte orkar. Så blir lite film och sen sova och ladda för morgondagen!


15 juli


Vi gled ut igen mot Sumpan igår. Jag, Fia, Ida och Jennie låg och solade ett tag innan Danne och Micke kom. Bad, skratt och alldeles för lite vätska. Började flaga gärnet på mina stackarn armar! :( Vi var där till halv 5 igår igen innan vi rullade hemåt.

Somnade tidigt igår också, haha..jag ska införa siesta i Sverige när det är såhär varmt. Sjukt skönt ju!

Idag blev det inge solane och badande. Istället ner på stan och lämna in papper och köpa alkohol med Jennie och strosa runt i ett par butiker. Sen hämtade Sofie upp mig för matshopping, nu är kylen lite fylld iallafall med massa salladsgrejer och...alkohol, haha.

Har dammsugit och diskat i värmen också, inte så jätteskönt direkt.
Ikväll blir det Håpes och glo på Danne och resten av gänget när dom lirar!

Kramar!

Dagar i sumpan


Vi gled ut till Sundbyholm igår och stekte fläsket. Var där mellan 12-16.30 och blev sådär lagom sexigt brända, haha! Badade endel och lyssnade på musik. Älskade Carro var med också, hemma från Italien en vecka innan hon flyttar tillbaka.
Det gick mindre bra för Danne att komma ut, haha..stackaren blev kvar i stan.

Så idag kör vi en repris, byter ut ett par av tjejerna och in med några nya..och Danne såklart!


här är en bild från igår när jag steker bak-fläsket!

Ny vecka


Äntligen en ny vecka. Denna kommer bli bra, det känner jag på mig. Mysiga planer. Idag gick jag bort till pappa i värmen och grilla, mums! Noel badade sen i poolen med pappa och fy fan vad roligt han tycker det är med vatten. Jag gosade med lilla Nelly i famnen hela tiden, världens bästa hund. Som en jättehårig bebis.

Började kolla Boogie night när jag kom hem trots att den redan börjat. Fick för mig att det var en dans film, men det var det ju inte..haha! fixat mig lite strandsnygg inför morgondagen också.

Imorgon blir det häng i Sundbyholm med några av det bästa och min fina.

Nu ska jag återgå till...ja, porren nästintill.

Kramar!

VM-Guld


Jag släpper några tårar av glädje. VM-guld för Spanien, vilken match det blev tillslut..vad jag lyckades med innan spänningen ökade får bli min och Dannes hemlighet. Dåligt av mig!

Känner deras lycka, fy fan vad bra. Hatar Holland..och har kommit på att det inte är för deras fula oranga tröjor enbart - dom spelar så frukstansvärt fult. Helt rätt lag vann. Nu blir det fest i veckor i Spanien, och jag är inte där. Mamma, Simon och Carolin får njuta åt mig också när dom åker dit nu på tisdag. Jag ska njuta hela veckan här hemma, tro mig.

Jag är lycklig, speciellt av min bästa vän och bästa Danne.


gammal bild.

Tough love


Jag brukar aldrig önska att helgen ska vara över. Tvärtom. Jag brukar få ångest att helgen snart är över på söndagskvällen, när baksmällan äntligen släppt. Det är skönt med lite variation, men en sån här ensam-helg vill jag inte ha på ett bra tag igen.

Jag kollade på en film i natt, "The invisible". Den var spännande och förbannat sorglig, släppte en tår eller två..eller okej flera än så.
Sen blev det sängen. Vaknade upp idag, tidigt, men fick somna om flera gånger för att sova till 11..gick och la mig efter 3 i natt så tyckte att det vore bra med några timmar till ;-) gick upp och satte på mig bikinin och gick ner till tvättstugan och slängde in lite tvätt. Solade mellan varven när maskinerna var igång. Så 3 maskiner tvätt och nästan 2 timmar solning ute på gräsmattan blev det.

Nu svider mitt ansikte, har nyss duschat och kollat på "Tough love". Träningsläger för kvinnor som inte lyckats med sina förhållanden och vill hitta den rätte. Man lär sig helt enkelt hur man blir en bättre flickvän. Jag är typ sämst, så jag gillar att känna igen mig i deras misstag och lära mig något nytt..haha! :-)


En annorlunda lördag


Tack och lov för telefoner, annars hade det varit ännu tristare denna helg. Är lite gadare nu, men jag saknar fortfarande Danne, min bästa Jennie och familjen. Jennie har det bra i Norge, familjen har det bra i Göteborg och brorsans RIK är i semifinal. Danne har det fint på turnén och dricker nu lite öl efter att ha spelat färdigt.

Jag har kollat på semifinalen mellan Tyskland och Uraguay, Tyskland vann..wooho! Sen har jag tränat lite också. Ja, ni läste rätt..jag fläskpaddan, den sjukt lata slöfocken har ju samlat på mig lite energi nu när jag inte festat i helgen. Så blev ett styrkepass till grannens förfest-surrande. Jag vet inte vad i helskotta som hänt med mig, men jag gillar det.

Har även bokat tvättstugan till imorgon förmiddag, den ni..

Hoppas ni har en fin lördagskväll, kramar!


saknar lilleman jättemycket.

Remember me


Jag sov skitlänge idag, till 15. Jag kände liksom att jag inte hade något att skynda mig upp för direkt. Förutom matchen senare, haha. Jag drömde som vanligt om handbollen och lite om Danne, men jag var dum i drömmen så det ska vi försöka glömma. I handbollsdrömmen hade jag totalt glömt hur man passar och kastar utkast, sjukt frustrerande var det.

Jag kollade på Emil i Lönneberga, i pyjamasen med ett glas mjölk. En lite ovanligare bild än hur mina lördagar brukar se ut.
Tog på mig en träningsoverall och gick till affären, äckligt varmt var det ute men orkade inte gå tillbaka in och byta om. Då fick jag helt enkelt skylla mig själv att jag höll på att svimma av värmeslag.

Söta Louise ville festa med mig ikväll och få mig på bättre humör. Skaka lite rumpa och dricka lite gott vore i vanliga fall inte helt fel. Men av någon anledning har jag ingen lust alls idag. Så blir en hemmahelg med fotboll och...mig själv.


min plast-sis och jag hemma hos mig.

Reklam


Eftersom jag har endel tid till att tänka så dyker självklart vissa knepiga tankar upp. En grej jag tänkte på idag var reklam. Ni vet, sånt som kanalerna sänder alldeles för ofta, länge och när programmet man tittade på är som bäst.

Jag kom på att tänka på Ipren-reklamen, ni vet "jag är Ipren den intelligenta värktabletten..." som satte sig i hjärnan.
Den reklamen togs bort med förklaringen att det vet fel att kalla en värktablett intelligent. Okej, fine.

Men är det då inte lite dubbelmoral att sända en reklam där man påstår att man får vingar av en energidryck? Ni vet.."Red bull ger dig viiiiingar". Man förstår ju att det inte är bokstavligt talat att ett par vingar plötsligt skulle ploppa upp på ryggen. Men ett barn kanske går på det. Kanske därför det är åldersgräns på köp av energidryck? För att man ska vara tillräckligt gammal för att kunna förstå att reklamen är en bluff.

.. sen kom Redbull reklamen när en man på en nudiststrand blir bjuden på en Redbull och får genast stånd. Löjligt. Stackars dumma kåta karlar med problem med att få upp den. Mycket billigare än Viagra kanske dom tänker och smider planer på att ge sin fruga ett ligg hon sent ska glömma. Tragiskt!




Mitt mål för helgen


Kvällen igår blev trevlig som väntat. Vi tog ett par glas här hemma, lyssnade på musik och pratade lite innan vi drog ner på stan. In på Håpes och lyssna på bandet och pussas i pauserna ;-). Drack några öl också, gott. Ola bjöd på ett par nr som uppskattades av publiken, han är skön. När spelningen var slut och endel gått hem så satt jag, Danne och Elin kvar och snackade. Sen gick vi hemåt. Om det varit svårt att släppa taget innan var det fanimej dubbelt så svårt nu.

Idag är jag depp. Hela helgen ska jag klara mig själv. Jag har givetvis andra att roa mig med, men det är inte samma sak. Jag är van att få hundra sms om dagen av Jennie, nu är hon påväg till Norge så det kommer inte gå, och vi kommer inte umgås på hela helgen. Min fucking bästa vän bara lämnar mig. Inte nog med det, för att göra det värre så drar ju Danne på turné också. Min familj är i Göteborg också, så dit kan man inte dra och sysselsätta sig lite. Skaplig tajming av er tycker jag. Så nu är mitt mål att överleva helgen och inte dö av saknad.


Sofie och jag för några veckor sen.

Put it on repeat


Jag har sagt det förr och jag säger det igen..detta kan vara världens bästa bild (nedan,igen).
Jag avlider halvt av svarthåriga, långhåriga karlar med kajal och rockstil. Ni vet, ni känner mig.

JAG DÖR, SÅ VACKER ÄR DU.


världens vackraste bild på Billan.

Ännu en spelning


Jag sitter med ett glas äckligt vin i handen, topless men ändå varm som fan och ändå är jag glad. Vid 6 droppar ett par tjejer in här för att ta ett par glas innan vi drar ner till Håpes, Danne och hans band lirar där idag igen och självklart är jag där då. Är fan tredje spelningen så förbannat kort tid jag ser..fast den första var ju inte medvetet, och tur det för det var ju så vi träffades :) hehe. Kommer iallafall bli en mysig kväll med trevligt sällskap!

Nu återgår jag till att vifta med tidingar och dunka musik, kramar!


Jag och hakan.


Idag tog jag och min fula, onda och dumma haka oss ur lägenheten. Vi drog ner på stan och lämnade in ett par papper, postade ett brev och mötte upp farmor. Vi lunchade och åt libanesiskt, mums! Blev lite shopping också, fick en jättefin ring och nässpray av farmor, haha! Sen pillade jag Danne i håret (!?), köpte vin och vandrade hemåt, varm som ett element.

Påminnelse: Ha inte en fluffig klänning på dig, IGEN, när det blåser ute.

Nu ska jag nog sola en timme innan det blir dammsugning..skiiiitkul. Men sen blir de kul ;) Mer om det i nästa inlägg.


Saknad blandad med avundsjuka.


Jag tror jag är lite deppig denna vecka av en endaste anledning. Jag är inte i Göteborg. För första gången på 11 år är jag inte i Göteborg denna vecka. Hela min familj är där, i Sveriges bästa stad, och får hälsa på min bror och se honom lira. Känns som att det är evigheter sen jag träffade min bror, jag saknar honom. Noel saknar honom, och han saknar förhoppningsvis oss också.

Inte nog med det, när dom tillbringat veckan där nere med honom och massor av bra handboll så slutar min avundsjuka inte där. Icke. Då drar mamma, brorsan och hans flickvän Carolin till Spanien också. Som tur var kommer brorsan hit sen innan ett tag innan försäsongen åter igen drar igång. Jag är stolt över dig, min bättre halva.


Syskonbild från förra påsken hos farmor när Simon var hemma på besök.

Eld i baken


Idag när jag vaknade slog det mig: Jag har fan inte gjort något vettigt denna vecka, inte ett endaste skit.
Förra veckan var ju så förbannat underbar. Ska jag deppa ihop och sova alldeles för mycket för att min bästa vän jobbar? Nej fan, skärpning på mig. Om inte det går så har hon ju semester nästa vecka - då ska det hända grejer annars stryper jag mig själv.

Jag tog iallafall tag i städningen idag. Jag satte på musik och diskade och sjöng samtidigt. Sen plockade jag upp ett ton kläder som låg överallt. Torkade av invändigt på både kyl, mikro och badrumsskåpet. Städade lite i badrummet. Torkade av alla ytor som drar till sig damm. Handtvätta ett par tajts och strumpbyxor som var smutsiga. Jag är nöjd, endast dammsugning kvar. Jag kan när jag vill! Fast om jag känner mig själv rätt kommer det se ut som fan här innan veckan är slut :(


Jag och min bästa.

Spontant


Ibland önskar jag att jag kunde tänka efter lite innan jag slänger ur mig saker. Som till Danne att jag gillar Eric Saade, som tur var var det okej. Man måste ju acceptera varandra sa jag så smart, men med det menade jag att han måste acceptera mina konstigheter. Jag fastnade vid Allsång på Skansen när Elin avslöjat att Eric skulle uppträda. Jag missade ändå inte en så värst bra första halvlek på matchen, Holland vann. Jag stör mig på Holland, vet inte varför. Kan vara för att jag inte är så förtjust i färgen orange? Kan det bero på att jag stör mig på det?

Sen fick jag ett sådant träningssug, precis när jag är nyduschad. Jag stör mig på mycket idag, och det är mest på mig själv. Nu blir de CSI, Criminal Minds, Law and Order och sen sova. God natt!


Vad ska det bli av ungen?


Noel kommer intågande med Camillas skor på sig, ser skitstolt ut och vickar lite extra på blöjrumpan.
Pappa frågar "tränar du inför Pride-festivalen eller?", Noel kollar tillabaka och säger "Ja" och tar sedan inte av sig skorna förän jag tvingar av honom dom när han ska duscha.

"Vill du vara min lilla älskling?" säger jag medans jag skrubbar hans skitiga tår, "Nej tack" säger skitungen och skvätter vatten i mitt ansikte. Senare fick jag en traktor i skallen när vi brottades, då han för övrigt satt på mitt huvud och studsa.

Han gillar att smycka ut sig, är oförskämd och slåss...han kommer med andra ord inte få det lätt på dagis!
Nu kollar jag Allsång på Skansen där Dannes bror är med och lirar idag, sen blir det fotboll :)

Kramar!

Jag vaknade helt klart på fel sida


Jag hade ont i magen i natt igen. Låg upp och ner med benen som stöd mot väggen, inte för att det är roligt på något vis, utan för att det var det som var skönast för magen. Jag vaknade upp och ner i sängen och hade drömt massor av drömmar om handbollen, jag var bänkad. Jag var redan då arg, varför var jag tvungen att vara klen och sluta? Och inte ha tillräckligt mycket självdiciplin för att orka göra comeback igen som jag sagt? Fuck vad dålig jag är. Jag har även skitont i hakan.

Jag kände ett åskmoln över mitt huvud redan när jag gick upp. Pappa ringde, jag klagade, han sa att jag är fin som jag är, jag skällde. Jag kommer få rynkor i pannan, för jag känner hur arg jag ser ut idag. Jag vet inte vad det beror på. Jag är ju för fan lycklig. Jag hoppas det är typ åska i luften, då är det inte helt ovanligt att jag är en bitterfitta med tungt huvud. Hatar dock åskan, men det är bättre än att vara grinig för ingenting!



Att föda tre rocktrillingar i natt tog på krafterna.


Bara för att förra veckan var så bra så var ju denna tvungen att börja dåligt. Jag hade svårt att somna, och när jag väl gjorde det drömde jag att det var massor av bråk med tjejerna och jag födde trillingar, ungarna var mulatter men försökte ändå övertala Danne att det var hans barn?! Sjukaste. Plus att vi piercade ungarnas näsor också. Rock 'n roll babies!

När jag vaknade mådde jag illa, var varm och slängde mig in i duschen för att svalka mig. När jag kom ut var jag vmmelkantig och fick lägga mig naken på golvet ett tag för att samla krafter. Pallrade mig iväg och handlade lite iallafall så jag kunde laga mat. Sen gick illamåendet över till magont så nu är min mage alldeles svullen, dumma mage! Är det priset man får betala för en underbar vecka? Kan dock vara värt det. Jag svettas som en gris också.


Fantastiskt slut på en underbar vecka


Denna vecka har utan den minsta tvekan varit den bästa på hur länge som helst. Vad jag har njutit av sol, bad, grillningar, uteserveringar, goda drycker, trevligt sällskap, D, fest, Noel, bra fotboll och mys.

Vad finns det att klaga på? - Ingenting.

Lördagen spenderades med tjejerna hemma hos Madde och Gabbe. Vi firade Emma där. Vi grillade gott ute på gården, drack gott och hade det så trevligt som vi alltid har. Promenerade ner till stan och Harrys. Jag lyckades "tvinga" ut D efter en hektiskt dag, men nervarvning var inte på tal för mig, han skulle komma ut och vara med mig och träffa mina tjejer. För första gången nuddade inte mina klackar dansgolvet, flickorna fick skaka rumpa åt mig också. Jag och D stod i puben och lyssnade på härliga rock-klassiker som ett coverband körde, satt på uteserveringen och pratade och bara myste. Efter krogen satte vi oss ute på torget och fortsatte med detta innan vi insåg att det började ljusna ute och det började bli morgon, då var det dags att gå hem.


Tack alla som förgyllt min vecka.


En förvrängd bild på mig och D från i torsdags.

Årets varmaste dag


Idag har det varit årets varmaste dag, 32.5 grader i skuggan. Dagen spenderades med lilleman. Vi gick ett par ärenden på stan, Noel jagade fåglar på torget, vi tog lite kort och käkade hamburgare. När han slocknade i vagnen gick jag hem till pappa och passade på och sola och bada lite innan Noel vaknade igen. Då busade vi runt lite till innan pappa skjutsade hem mig.

Har duschat och tvättat håret, plockat undan kläderna som i stort sätt täckte mitt golv och ställt smutsdisken i en hög istället för huller om buller. Jag har alltså inte städat, men det ser fortfarande mycket bättre ut. Måste ta tag i detta snart, men har haft så mycket annat roligt att pyssla med hela veckan. Bästa veckan på evigheter!

Nu kollar jag Tyskland - Argentina och fixar mig inför kvällen. Vi ska fira Emma och grilla!


Bilder kommer när pappa laddat upp och skickat dom, och eftersom han är både glömsk och seg tar det nog ett par dagar tyvärr!

Äntligen!


Var över till pappa igår på middag, det var sjukt gott eftersom jag inte orkar äta på hela dagen och promenerat bort dit. När Noel somnat så kollade jag och pappa på fotboll, snackade kärlek och massa annat och garvade gärnet. Han är bra knäpp ibland!

Väl hemma igen kollade jag på The Grudge och däckade sedan. Upp 8 nu idag för en mysdag med Noel.
Ska fixa lite ärenden först sen kanske bada lite :-) Mysigt! Och jag ska få låna pappas kamera (måste fan ha en ny!!!!) så jag äntligen får lite nya kort på busungen.

Nu sticker vi,
Kramar!


En snart 1 år gammal mysbild!

Onsdagens sol och bad-bilder.


Jag, Erik och Robin kastade lite boll.



Erik smygfotade mig när jag låg och stekte.



Stekande brudar och handikappade Robin.


Jag passade på att sola baksidan, då passade Robin på att spana in min röv.

After work


Promenerade ner till Håpes och mötte Jennie och Elin vid halv 6 för after work. Jag var fortfarande illamående mätt sen glassen under spelningen att jag nöjde mig med öl och ingen mat, haha. Världens segaste trubadur bjöd på lite musik när han inte drack, haha..rolig var han iallafall, och erkände att han var seg!

Vi fick sällskap av Eddie och en full Virre, sen även Danne när han blev lämnad ensam ;) inte mig emot! Då slapp man sitta och göra gester till varandra tvärs över serveringen, haha!

Vi tog sällskap hem eftersom vi bor 100 meter ifrån varandra, världen är fanimej bra liten ibland.


Tack för igår, kramar!


Eddsan gillar öl.

Underbara sommardagar


Gårdagen var hur bra som helst. Solade lite, badade massor och hade det trevligt med tjejerna + Erik och Robin.
Grillade och drack gott. Senare på kvällen blev det spontanutgång på Håpes och Royal. Riktigt bra kväll, trots att jag fick gå ut "utan smink" och klor i huvudet. Kände mig rätt osexig, hehe.

Sen slaggade en killkompis som låst sig ute här. Idag gick jag upp och duschade och fixade mig snabbt för att gå ner på stan med Sofie. Satte oss och lyssnade på musiken och inväntade Jennie och Elin för glass. Mysig dag!
Nu ska jag fixa i ordning mig för after work på Håpes med några av tjejerna.

Kramar!

RSS 2.0