Rockfesten


Rockfesten ja. Pappa kom och skjutsade dit mig efter en liten sväng. Pratade lite om livet och andra grejer.
Kom till lokalen någon minut över 7, bland dom första. Folk kom med jämna mellanrum och den ena såg roligare ut än den andra. Dock var det väldigt snyggt på de flesta håll! Alkoholen flödade, presenter öppnades och dansmovesen var blandade. Musiken underbar! Självklart är det drama som ska dra ner på totalpoängen för kvällen. Så fruktansvärt onödigt och helt obefogat, har varit så förbannad och ledsen att jag inte orkar bry mig längre. Kom hem ledsen givetvis och la mig för att lyssna på musik.

Gårdagen blev det några tårar till, vet inte varför. Det är inte ens värt det. Prat med vänner och soffhäng.
Såg på filmen som handlade om Tina Turners liv, var gripande och bra. Sen älskade Criminal Minds.
Idag har det varit Sporthallsdag. Kollade Garres match, vinst! Var skitkul att se honom lira, trots att jag varit nervös och haft fjärilar i magen hela dagen. Gud vad jag vill känna så som jag gjort för honom för någon igen.
Tack till Sandra som följde med. Efter de satte jag mig vid Carro ett tag, vars lag Önnered dock åkt ut SM tidigare på dagen. Kollade lite handboll och gick till Godisland. Varför jag nu köper godis när jag inte ens är speciellt förtjust i de, haha. Stackars Carro som får åka tåg hem till Göteborg, dock har hon ju turen att hon får träffa min bror då iallafall!


Här har vi några festdeltagare.


Halva Jennie, Ida och sen jag :P Mycket bra fotograf, inte.


Jag och Linus.


Bröderna Tajtsbralla.


Nu ska jag återinta soffläge efter en spännande EM-final. (Dock förlust för Kroatien) och mat.
Senare blir det den fina filmen "a lot like love" och drömma mig bort. Puss!

Sporthallen


Har inte tid att skriva om Rockfesten just nu. Kommer ett inlägg senare om det! Var iallafall en lyckad kväll allt som allt. Nu ska jag lägga på ett kol och dra ner till Sporthallen för att se Garre's match mot Eskil, sen blir det väll att kolla på Carro också. Är supernervös och låg och tänkte på massa minnen i natt, sen kom frågorna "kommer han känna igen mig nu?", även klädvalen inför dagen cirkulerade i huvudet. Blev dock ingen skräll i klädväg - legging, linne och svartvit rutig skjorta. Ne nu är jag varm och snurrig i huvudet!

 

Önska mig lycka till med att försöka att inte svimma!


Rock 'n roll all night


Här sitter jag och är tokpeppad iklädd träningskläder och ögonmakeup, Sandra har varit här för ett tag sen och lämnat mina nya gula strumpbyxor som jag ska ha ikväll. Har varit svårt att bestämma outfit till denna Rockfest, man vill ju inte se ut som vanligt, och heller inte för överdrivet så mans er ut som en idiot. Jag ska köra på EMO-stilen har jag kommit underfund med. Passar bra eftersom min bror använt det som trashtalk mot mig under våra bråk de senaste åren "men du då ditt jävla emo!". Hm, jag undrar hur han kom på den ideén, eller vad han rättare sagt grundade den på?!

Jag vågar inte åka buss, så pappa ska komma och skjutsa mig. Guld värt! Plus att jag ska konka med mig presenterna också. Sitter och dunkar musik nu, småfixar mig lite och bara vill att tiden ska gå.
Har verkligen insett att kvällen kommer bli lyckad, har inte riktigt fattat innan igår. Det kommer vara massa snygga rockers, kommer få mycket fint att glutta på. Bäst att hålla fingrarna i stryr dock! Plus att det endast kommer spelas massa härlig rock i högtalarna, hur jävla gott som helst! (synd bara för stackarna som inte gillar rock!)

Här kommer presentbilderna:


Jennie's present.


Ida´s present.


Emma's present.


Vårt söta presentkort!

Presentshopping.


Sandra hämtade upp mig förut för shopping på Tuna Park, vi väntade även tillökning i form av en Madde som dock aldrig dök upp. Vi besökte Apoteket med lyckat resultat. Sen alla butiker inne på Tuna Park femtio gånger i sökandet på saker vi bara skulle ha - i mitt fall ett par gula strumpbyxor för morgondagens rockfest. Till min besvikelse fick jag ge upp och ge Sandra pengarna för att köpa dom på stan imorgon. Vi har skrattat mycket idag, hon är rätt knäpp och det är kul! Handlat fejkpiercingar till morgondagen, ska bara hitta utrymme i mitt ansikte där dom kan sitta bra och snyggt! Vi kom på oss själva att gömma (!) oss för killarna, vände på klacken, fast jag bara skulle dra upp mina läderbrallor som promt åker ner hela tiden. Haha! Måste sett skumt ut, men vi kunde ju inte avslöja våra presentplaner. Hade även en lite obehaglig känsla av att vara iaktagen - och jag hade rätt om den saken också. Vart spionen var någonstans har jag ingen aning om, men tydligen var jag fin i affärerna iallafall, det var ju skönt att höra!

Nu har jag slagit in presenterna a la Alexis style - personligt och pyssligt! Lägger in bilder på presenterna under morgondagen. Nu blir de småfix med outfit och liknande innan CSI börjar. Puss!



Hehe, bjuder på en söt bild på födelsedagsbarnet (från förra inlägget!)

TOYBOY


Min toyboy, ex man och goda väns stora dag är här, hans födelsedag. (Jag grattade honom givetvis på 12 slaget, snäll som jag är) Jag hoppas iallafall att den söta ruffsiga frisyren med tillhörande pojke har en underbar dag, eftersom jag dock inte är där blir den inte magisk, (han skulle bara veta). Jag är hans idol.



Vetifan vad som hänt, lyckas inte ladda upp en bild på pojkskrället!
Har blogg.se tagit ifrån mig rätten till att publicera bilder kanske, med tanke på gårdagen?
Hm. Får väll slänga in någon i efterhand istället då. Dum, dum, dumma blogg!

Sex, sex and sex.



Efter att ha haft en rätt tråkig dag, mestadels framför datorn snokades runt på andra bloggar har jag hittat två nya härliga bloggar värda att följa:

http://leastankar.blogg.se
http://truthtobetold.blogg.se 

Blev alldeles chockad av 3D sexställningarna att jag bara satt och flinade och fnissa för mig själv hur länge som helst. Fiffigt! Ber om ursäkt på förhand om pappa sneglar in på bloggen på jobbet, hehe. Var tvungen att lägga upp denna 3D sexställning kallad "69 standing", inte så otippat kanske när man ser den. Jag garvade ett par sekunder innan det slog mig, när blev sex så komplicerat att man måste vara stark i armarna och klara sig utan att få syrebrist upp-och-ner?


Mina ögon fastnade även vid denna bild:



Jag fick skitont i rumpan bara av att kolla på bilden.
Hoppas att stackars tjejen på bilden var rejält bedövad och fick en rejäl slant för besväret.

Jag glömde dig aldrig min förlorade vän


Jag har kommit på mig själv flera gånger på senaste tiden att låta mina tankar vandra tillbaka till mitt barndomshus. Jag drömmer ofta drömmar att jag fortfarande bor där. Många gånger har jag tänkt på min granne, Philip som under många år var min bästa killkompis. Vi hängde alltid ihop, vi gick tillsammans till skolan på morgonen, gick i samma klass, gick hem ihop och hittade på saker. Även min bror Simon var ofta med på våra upptåg. Plötsligt en dag berättade han att hans familj skulle flytta (kommer dock inte ihåg vart), men jag kommer precis ihåg vart vi var när han berättade det, och att jag blev ledsen. Senare när flyttdagen kom försäkrade hans mamma Lotta mig och mina päron om att vi skulle ses i fortstättningen också, och att vi alltid fick hälsa på. Jag blev lugn av hennes ord, dock blev det aldrig mer av det än just ord. Jag saknade min vän länge, plus att jag hade en liten förälskelse i hans storebror, men det hör inte hit.

Igår kväll när jag skulle sova bestämde jag mig för att leta rätt på Philip idag på Facebook, sagt och gjort - det visade sig tillochmed att jag nyligen sett honom på stan, utan att fatta vem han var. Sjukt, han har alltså alltid varit i närheten, men ändå inte liksom. Hittade även hans bror, som det visat sig är både gift nu och har en söt liten dotter, och bor ett par 100 meter ifrån mig. Världen är allt bra liten alltså!



Philip, 2007.


Jag orkade inte


Ursäkta! Sa ju igår, i förra inlägget, att ytterliggare ett inlägg om dagen skulle komma. Jag insåg efter matchen att det inte skulle gå, var toktrött och däckade 30 min i soffan istället. Resten av kvällen spenderades med Paradise Hotel såklart och sen CSI. Efter de var jag trött igen och somnade gott!

Nu till gårdagen. Började med att ta en promenad bort till pappa och Camilla och hämtade Noel vid 12 när han ätit och halvsomnat sittandes, haha. La honom i vagnen och passade på att röra på mig i 2 timmar medans han sov.
Gick till Dennis där Sandra befann sig. Noel vaknade och var gnällig och klängig ett tag innan det släppte och han fick mellis och blev sedan ett yrväder som babblade på om allt, skulle peta på allt och slängde sig i säng och fotöljer, haha sötnos! När han är igång med sitt babbel, som han är helt säker på är helt förståligt för oss andra, svarar jag ofta med "jaha, är det så?" och "varför då?" m.m., Sandra kollade på mig med en liten skum blick och sa "förstår du verkligen vad han säger?" hehe, gullig hon är. Sen klippte Sandra hans lugg och vi busade runt och dansade lite till innan vi tog på oss kläderna och motvilligt gick hem igen i det äckliga vädret.






Skövde


Fick ett meddelande med påminnelse att jag måste blogga, så here we go.
Var ju som sagt iväg till Skövde över helgen. En helg full med handboll, hotellövernattning och en busig Noel.
Vi åkte på lördagsmorgonen och kom fram efter lite bilproblem direkt till hallen, laddade för match.
Tyvärr blev helgens facit tre tunga förluster och en vinst, vet inte riktigt vad som hände. Hade förväntat mig mer,
men det är bara att komma igen nästa år. Carro, min brors flickvän, kom även på söndags morgonen och hejade på. Stackarn har ju legat i matförgiftning en vecka sedan hon kom hem från Thailand, så hon skyllde allt knäppt hon slängde ur sig på det. Haha! Mådde illa på söndagen och sov hela vägen hem nästan, skönt att komma hem efter en fartfylld helg.


Hotellrummet.


Mina läckra brallor och jag myste på hotellet på lördagskvällen.





Nu blir det en varmdusch och mat innan Tyskland - Spanien matchen börjar.
Försöker hinna med ett blogginlägg till efter det om dagen som varit.

Tankar en fredagskväll


* Jag är irriterad  på Claes Hellgren. Han tror han kan allt, och verkade idag hålla på Tyskland. 
Och visst fan håller jag på Tyskland i andra hand, nu när Sverige är ute. Men jag skulle aldrig kommentera det i TV.

* Jag hatar Oliver Roggisch fula spel, inte populär alls bland sina motståndare eller oss tittare och det röda kortet kom alldeles försent, tror fegis-domarna var mutade och hotade med stryk av självaste Roggisch.

* Småkär i Michael Kraus. Det enda som var okej med att Tyskland gjorde mål, var att Mimi gjorde dom. Då kom jag på mig själv att småflina lite.

* Undrar varför i helvete seg-Källman får spela, borde varit Petersen, då hade vi vunnit. Jag tror att Källman kan vara den enda spelaren som inte bara kan sova med ögonen öppna, utan även spela i sovläge. Häftigt ändå!

* Kom på mig själv med att värma två färdigrätter för att få potatisen från den ena, och köttet från den andra. Mitt i alltihoppa tänkte jag "det här är fan inte ekonomiskt". Lätt att vara efterklok, slöseri med pengar..och så gott var det inte ens att det var värt det.



Mums, mjau och mmmmm michael!

Weekend away.


Idag har blivit en riktig såndär fixdag. Jag har tvättat håret och haft inpackning, ansiktsmask och målat naglarna och plockat ögonbryn och färgat både ögonbryn och fransar nu. Har även hunnit med att packa lite inför morgondagen. Kl 9 tror jag det är så beger vi oss mot Skövde och steg 4 i SM, sjukt taggad..ska bli skönt att komma bort en helg. Även Noel är taggad tror jag, bara att han har svårt att visa det ;)


Ikväll skulle jag egentligen till Jozephine på avskedsfest. Ytterliggare en vän som drar, som tur var inte till Austrualien, då hade jag skjutit mig på fläcken. Nej, denna snygging ska till Madrid - avundsjuk är jag som tusan.
Speciellt när jag fick samtal från Spanien idag av mormor och Stefán, 21 grader har dom just nu.
Jag förklarade att vi har skitväder, vilket är helt sant. Jag hatar vintern!

Som sagt, skulle egentligen på avskedsfesten, men eftersom jag inte fixat klart och ska upp tidigt imorgon tror jag att jag hoppar den. Är ändå inte så jätteroligt att vara på fest nykter, speciellt inte när jag bara kan vara där en liten stund. (måste ju självklart se Spanien - Frankrike matchen kl 22.00) och innan det är det Sverige som spelar vid 18.00. Hoppas dom iallafall får jätteroligt på festen!



Ha en trevlig fredagskväll!

Ett vuxet barns bekymmer


Idag var en såndär dag när sängen var nästan förbjudet skön att ligga i, lagom mjuk och varm. Motvilligt drog jag mig ändå upp, efter en lång "bara gosa lite till" stund. Idag har jag börjat så smått att ta tag i flytt-görat. Jag har slängt typ 5 kilo saker, varför jag inte slängt ut det tidigare har jag ingen aning om, jag gillar att samla på massa skit - som mina päron brukar säga. Nu ser mina väggar rätt kala och tråkiga ut, innan hade dom ju iallafall lite personlighet med massa bilder av roliga händelser, sportögonblick och framförallt favoriterna som får varenda ny kille som kommer in i rummet för första gången att höja på ögonbrynet - fotbollströjorna! Så länge jag kan minnas har mina älskade fotbollströjor prytt mitt flickrum. Jag förstår ju att jag inte kan ha dom i lägenheten, seperationsångest! Men det ska bli trevligt att ta hem sitt nya ragg/pojkvän utan att få kommentaren "oj, jag trodde det skulle vara med..tjejigt, du vet" haha.

Har även slängt två av 4 TH-affischer, mer gick inte. Jag knöggla inte ens ihop dom i sopporna, utan la dom fint. För vad liksom? Ifall jag fick panik efteråt och springer ut och letar i sopprummet efter dom, att dom då inte är förstörda? Jag vet inte. Men de två finaste ska jag banne mig ha kvar, jag ska ha min barnslighet kvar trots nya lägenheten. Dom kanske inte får synas direkt, utan typ på innedörrarna på garderoben? Tycker jag låter bra. Då är det ändå ett vuxet hem med barnsliga inslag. Ungefär som jag är - vuxen och barn på samma gång!

I see the light


Herremingud. Mötet tog en timme, lite längre än jag trodde. Ungefär 20 minuter in i mötet började jag nästan gråta, det var inte sant tänkte jag, det är inte sant. Som tur var så hade han glömt bort att anteckna vid senaste mötet och glömt bort vad vi kom fram till, tur att jag påminnde honom, jag gav mig inte! Jag gick därifrån glad och lättad, men en skvett panik. Jag hade liksom inte insett det på riktigt innan, jag flyttar snart. Var nog detta möte jag väntade på, det avgörande, trots att jag redan har lägenheten så var det som att detta fick mig att verkligen inse det.

Folk kollade lite skumt på mig när jag gick hem från stan, med hörlurarna i öronen, leendes och mimandes till min musik. Men det struntade jag i, jag var glad och ville flina och mima! Har en liten klump i magen nu, av längtan och nervositet. Mycket som ska fixas innan flytten, och mycket nytt som ska inhandlas. Jag kan inte vara så kräsen, är inte gjord av pengar, men vill ju att det ska vara så fint som det går med en rätt liten budget för tillfället.

Nu ska jag laga något gott ikväll också, och kolla på 3 matcher ikväll också. Men nu ska jag fortsätta dansa runt här till bra musik!

Nervös och förväntansfull innan jag gick hemifrån till mötet.


....


3 av 3 förluster igår, inte bra! Men det var roliga och underhållande matcher iallafall.
Men kunde inte motstå att slå över till Paradise Hotel så jag missade första halvlek av Norge-Kroatien matchen.
Blev lite småsur, sjukt egentligen, haha!

Nu ska jag snart iväg på möte, är faktiskt lite nervös..önska mig lycka till!



Ansträng dig lite för fan, det suger att jaga dig.



Handbollskväll


Godkväll! Efter att ha varit superhungrig ett par timmar bestämde jag mig för att börja laga maten. Det blev hur gott som helst och nu är jag proppmätt. Ser fram emot en kväll med tre bra handbollsmatcher (om jag kan motstå att slå över till Paradise Hotel dvs). 

Tyskland - Polen
Sverige - Slovenien
Kroatien - Norge

(de i fetstil är såklart favoriterna i matcherna!)

Kycklingfilé i egengjord marinad, skivad ugnstekt potatis och ett härligt berg av sallad gjord på fetaost, tomat,gurka, sallad och oliver. Dock fattas den stora favoriten i sallader - rödlök. Till detta: Ett stort glas kall lättmjölk.

MUMS!


Äntligen EM- premiär


Idag har jag äntligen mått bättre, förutom ett litet illamåendeanfall när jag hade ätit lunch, men det släppte när jag la mig ner i 5 minuter! Har varit nere på stan och fixat lite ärenden och vikt lite tvätt idag, även bestämt kompisdate med Jocke nästa vecka innan han drar till Austrualien. Ja ni läste rätt, en till vän som lämnar mig för det landet. Tredje på sjukt kort tid, men hans resa varar "bara" en månad.

Ikväll är det EM-premiären, efterlängtat som sjutton! Matchstart 20.30 och jag är redan supernervös, hehe.
Ska laga lite god mat som laddning innan, kycklig med massa god sallad till, mums!

Får bli en gammal blondin-bild idag, orkar inte leta upp någon bättre! :)


No regrets?


Dag 2 av baksmälla och en gnutta ångest till det. Ett par nyktra helger känns faktiskt lite lockande. Får se hur det blir med den saken, bättring ska det iallafall bli.

Vi festade hemma hos Jennie i lördags. Jag, Jennie, Elin, Sandra och Frida började skapligt och fixade oss och drack lite innan Erik, Johan och Linus dök upp. Trevligt som alltid! Alex och Jeppe kom även förbi en stund, det var också uppskattat! :) Och även Nicklas och Danne. Sen åkte vi ner till stan med den sistnämnda och gick in på O´learys. Jag träffade Jocke som bjöd på ett långt snack om livet, shot och cider. Efter krogen gick vi till Corner innan vi tog taxin hem till Jennie, somnade alldeles försent och var död när jag kom hem vid 15 tiden igår eftermiddag, osmart.

Någon bild kanske kommer sen, nu ska jag försöka få i mig något att äta och dricka femton liter vatten!

He.is.to.die.for


Myskväll igår med Jennie och Elin. Vi åt mat, spelade massa Buzz (Elins första gång. "Vad fan är Buzz?")
Stackars människa, vad hon missat! Blandat resultat, men jag var inte sämst iallafall ;) Sen gjorde vi ett halvförsök att kolla på en film, gick inge vidare så blev tittandes på massor av gamla bilder. Vad man förändrats, alla. Sjukt kul att kolla på iallafall, många skratt blev det!

Jag och Elin promenerade hem vid halv1 tiden, massa prat om livet, hehe. Kollade på två dokumentärer, trots att jag var aptrött! Osmart, för när dom var slut började min telefon ringa. Varför börjar man ringa någon halv 4 på natten för? Vet för övrigt inte ens vem personen är. Sen blev jag tokpigg och somnade inte förän kl6, oskönt!


Nu lyssnar jag på 30 seconds to Mars, kärlek! Ikväll blir det fest och utgång, hoppas på en lyckad kväll!



he.is.to.die.for. SÅ JÄVLA APSNYGG ATT DET FINNS INTE!

Fredagskväll


Nu sticker jag iväg på myskväll och har det tevligt med vänner! :)


Jag har en norsk bästa vän, det säger väll allt?

Jävlaskitjagorkarintemedattskrivaalltengångtillsådetblirenlitensammanfatting, skit!

Idag har jag tre vettiga saker att göra:
- Städa, kan vara bra att se golvet jag kliver på.
- Åka till Systemet, behövs det ens en förklaring till det?
- Ha en Alex-Jennie-Elin-kväll, om jag får bestämma innehåller den Buzz.


Igår haglade det billiga skämt, "pinsamt låg nivå" kallade Jennie det. Här är ett av hundra exempel.
Alex: Min pappa sa faktiskt att jag är typ över medelsmart
Jennie: Din pappa har fel

Ni ser? Personangrepp, tomma hot om stryk..Min bästa vän är norsk, det säger väll allt?


Tips från en vis kvinna till Facebook cheferna


Jag tänkte på en sak förra vecka. Facebook borde utöka civilstatus valen.. hört talas om att dejta? Det sätter inte press på det nya spännande förhållandet genom att samtalet om man ska "sätta i ett förhållande" ,  för det resulterar bara i två saker.

1. Man väljer att använda statusen "I ett förhållande", säkert alldeles för tidigt och det sätter för mycket press på förhållandet som kraschar och alla sina Facebooks vänner tänker "jävlar, vad snabbt. rekord?" och kommenterar något helt annat sympatiskt och uppiggande.

2. Man säger till sin partner att det kanske är bäst att vänta, som får intrycket av att man inte är ute efter något seriöst och bråken och "vad vill du med mig egentligen?" snacket är bara en tidsfråga.

Så snälla Facebook, lägg till statusen Dejtar också för allas färska förhållandens skull, okej? Det vore även fint om man kunde då ha typ två stycken, för det är ju lite tjusningen i med just dejtning, man kan ha fler.  Sambo kunde också finnas som val möjlighet tycker jag. Jag är en mycket bestämd kvinna och man ska ha många alternativ, punkt.

Sen kom jag på att tänka på att det vore roligt om man kunde beskriva sina förhållanden lite, så man får en liten inblick liksom. Hur avundsjuk blir man liksom inte om de typ står:
Anna Andersson har en underbart förhållande med Kalle Johansson
Jag försökte också med detta, blev inte direkt någon avundsjuka utan mer sympati från andra:
Alexandra Linnéa Sonesten har ett öppet och sexlöst förhållande med Zalle Von Andersson

Hänga ut någon? Nej, inte en chans. Vad menar du nu? Men om man nu väljer att skaffa dessa beskrivande orden som lyckligt, underbart, katastrofalt m.m så kanske man anstränger sig lite mer in förhållandet för att folk ska se det, ordet, beviset på att man faktiskt är en rätt så bra partner. Hjälp oss på traven Facebook, ge oss mer alternativ!

Konsten att handla utan pengar


Fan var trög jag är, det där med Paradise Hotel inlägget. Vem ställer till mest problem och rör om i grytan? - Jo, Rami! Och han glömde jag totalt bort. Haha! Jag kanske inte ska klassa mig som en Paradise-tönt ändå.

Idag gick det lättare att vakna, har varit sjukt jobbigt att gå upp ur sängen de senaste dagarna. Ingenting händer, ingenting! Tror mitt jobb glömt bort att jag finns nästan, och det är äckelkallt ute så har inte lust att göra så mycket heller. Men idag tog jag tag i saken och tog mitt utseendefixerande ett steg åt rätt riktigt. What?
Jo, alltså jag sket i det vanliga sminkningen och sminkade mig med endast mascara, som jag brukar göra när jag är bakis eller sjuk och bara ska iväg till pappa typ, hehe. Nu fick det vara min dagssminkning, känns så skönt att dra ner på fixningstiden till 1/3 än vad det brukar ta att göra sig iordning, underbart!

Gick och hämtade ut min medicin och strosa runt lite på stan, Noel fick agera smakråd och pappa svans!
Kom iallafall hem med medicin (tack och lov!), nässpray, armringar, ring och lädertråd och smycken att göra egna armband med. Kan bli spännande, återkommer med resultatet! Nu ska jag ha dåligt samvete att jag spenderade pengar jag egentligen inte har och kolla på One Tree Hill!


Paradise Hotel tankar


Nu blir de lite tönterier, låg vaken i natt och tänkte igenom lite Paradise Hotel avsnitt, vet i sjutton vad som gjort mig beroende av det denna säsong. Vad jag kan minnas har jag inte varit speciellt intresserad tidigare. Kanske när en killkompis påpeka att det skulle vara en serie att vara med i för mig, så jag tänker hur jag själv hade passat in och agerat i sakerna som händer nu. Hur som helst så tycker jag om det, hehe.

Låg och gick igenom alla personer, och vad jag tycker om dom, ungefär detta kom jag fram till. (med fint språk för det mesta, allt kan man ju inte skriva ner!)

Cimon: Riktigt smart kille med något under pannbenet, älskar hans kommentarer och hans brösttatuering är så sexig. Dock minus när han valde att hångla upp Dalin.. tillfällig sinnesförvirring?

Kristoffer: En del av tråkparet. Vad kan man säga? Fin ihop med Anneli, snygg..men mer än så då?

Anneli: Som ovan, andra delen av tråkparet. Puh, gjorde du något roligt under din tid i huset kvinna?!

Peter: Kunde lätt varit Peters bror, också snygg..men sen minns jag inte så mycket mer tyvärr.

Catja: Starkaste tjejen, verkar inte så känslig och kan spelreglerna bra. Rytket säger ju att hon och Andreas håller ihop nu i det verkliga livet. Kul för dom, spännande att se hur deras barn skulle se ut: skitblonda med jättekrull.

Jackie: Om jag ska vara ärlig, så är nog hon den jag skulle kommit bäst överens med om jag hade varit inne i huset. Lite barnslig, impulsiv och sprallig - lite likt mig faktiskt. Jag skulle nog ungefär haft hennes roll, på gott och ont dock. Förutom det där att se det som typ ett plus att ligga i tv, nästan ett måste. Eller har jaf fattat fel?!

Greta: Söta rara tjej, ser ju ut som en barbiedocka. Kan dock hamna väl mycket i bakgrunden och märkas alldeles för lite, med tanke på vilka andra som finns i huset sticker ju inte direkt fröken Normal ut så mycket.

Andreas: Drygpropp säger jag bara, tror att han är snyggast, och visst fan är han snygg men han kan väll bete sig som en människa och inte någon slags gud? Som sagt, Catja kan nog sätta honom lite på plats i vardagen, he.

Stefan: Mr. Spännis som verkar kunna fånga tjejerna. Franscesca först va? Sen Erika? Sen Dalin? Massor med minuspoäng när man är så osmart att ligga med en strippa, I TV!, och sedan gå in till sin partner och ligga med henne, I TV! Hur tänkte han där liksom? "jag ska visa att min snopp fungerar minst två ggr per natt"?.

Patrik: Okej, han är ganska töntig! Men nu erkänner jag: utseendemässigt är han den av killarna som dock är mest min stil. Om han bara sitter och är tyst och ser söt ut, då jävlar är han ett riktigt kap! ;)

Erika: Tyckte hon var dryg till en början, och man fick intrycket av att hon ansåg sig vara snäppet bättre än resten i huset. Nu tycker jag dock att hon är en söt, naturlig tjej som hade oturen att få dopp i grytan när Stefan inte ens hunnit tvätta av sig "stripplukten", stackare!

Franscesca: Henne fick jag bara dåliga vibbar av. Lite av ett kontrollfreak som gärna smutskastar både höger och vänster, jag vet inte..bara en känsla jag fick av den tiden hon var med.

Dalin: Vad ska man säga? Okej, du är strippa! Fine, och du väljer själv att "spela dummare än du är" som du själv uttryckte det. Tyckte du inte att det var en bra idé att komma in i huset, som strippa, och motbevisa folks fördommar? Det vore en bra taktik tycker jag iallafall. En tjej som kan dansa sexigt, förmodligen skitbra i sängen (mycket träning ju! men kanske mycket på automatik och inte känsla?) OCH faktiskt kunna tänka lite längre än näsan räcker. Vore inte bättre än att gå in med taktiken att leva upp till "strippa" stämpeln? Suck, sorligt hon verkade ändå rätt gullig på något korkat men sött sätt.

John hade sexc med Jackie första kvällen och Karolin kommer jag inte ens ihåg..kanske inte gjort ett bra intryck eller så har jag missat något.
Sen kom det ju in en läckerbit igår, vad fan hette han nu igen? Verkar dock skum som tusan, får se om han blir lite roligare ikväll. Ni missar väll inte avsnittet kl 22.00-23.00 på tv6? :)





Ursch, vilken tv-nörd jag är! Nu blir de promenad sen matlagning, Puss

Söndagstramserier.


Är så dålig på att skriva ibland, ber om ursäkt! Lördagen hemma hos Sarah och Danne var iallafall lyckad, bara nya ansikten (förutom Sarah och Sandra) - riktigt trevligt! Med försök till spel, lite dans, frisörsalong m.m hon bjöd på bål och tilltugg! Sen blev det ännu mer dans ute på Harrys med alla tjejer utom Sandra som vi bytte in mot Danne som fick agera fejkpojkvän åt mig, tack och lov för de! Vilka idioter det finns alltså.

Mötte upp andra vänner på Corner och efter myckt om och men liftade med en skum snubbe till Slagsta där dom andra befann sig. Paradise Hotel - tittning och sova!

På söndagskvällen var jag fortfarande bakis, då har jag noll energi och tycker allt är extremt jobbigt. Att ge Noel ett bad efter vi mumsat tacos var ungefär lika jobbigt som ett marathonlopp, hur i helvete jag nu kan veta det eftersom jag inte är ett stort fan av löpning! Haha. Och efter det, insmorning, pyjamaspåstättning, lite mer lek, välling och nattningsförsök kände jag mig som en pensionär. Skrattade åt ingenting, och var sjukt trött och hade torr humor, stackars Noel fick bli Noelle, haha! Efter ett tag somnade han iallafall, då passade jag och Mathilda på att mumsa lite paj och kolla bortklippta scener på Paradise Hotel och I en annan del av Köping, hehe.

Tyckte han var väldigt söt sådär, dock kommer pappa inte tycka det när han får syn på dessa bilder, haha!


Inte en förebild?


Igår kväll lagade jag tacos till mig och mamma, gott! Sen kollade vi lite på Let's dance, mm Mattias!
Halv tio var det dags för Sverige att sopa mattan med Portugal, haha! Sen blev den en natt i sängen framför tvn till Criminal Minds och två dokumentärer m.m. Idag kom Sandra och plocka upp mig vid lunch och vi snurra runt för att hämta Sarah, begav oss till Systemet och köpte gottigott till ikväll. Ska börja fixa mig nu innan jag ska iväg till Sarah för fest och utgång!

Fint att jag försöker lära ut livets läxor om män till de yngre, tycker jag..
Alexa: Jag vill ju inte att du ska följa i mina fotspår
Mathilda: Syrran, jag kan tänka!


Aaw snap..Där fick jag så jag teg!
Ha en underbar kväll sötnosar!


Grattis!


Ett stort grattis till Maddo och Micke som nu har fått deras lilla Leon,
lycka till med allt och hoppas du mår bra gumman!




En sån liten goding. Har nästan glömt bort hur mysigt det är med små bebisar!

Lämna mig inte, din pellejöns!


Gick inte att blogga igår, vet inte vad det var för galet, men idag funkar det som det ska igen!
Hade massa yrsel igår och var alldeles slut i huvudet redan på eftermiddagen, och vet inte vad jag hade tänkt blogga om heller, hehe! Idag har det blivit lite bättre (tack och lov annars var det farbror doktorn nästa!)
har städat lite, till Humanoid skivan såklart! Undra vad grannarna tycker om min vackra morgonstämma? Hm.

I natt låg jag och pratade problem med min bästa vän, och helt plötligt halv ett på natten får Frankie för sig att ringa videosamtal, knäppskalle! Tror han börjar få resfeber! Åh.

Alexis: Gay
Frankie: Spegel
Alexis: Jag är supergay
Frankie: Det vet jag redan
Alexis: Och jag vet att du brukar pilla Rickard i röven
Frankie: Jag vet att du gillar det
Alexis: Självklart, Rickards rumpa är fin
Frankie: Mmyeeah
Alexis: Men du gillar det mer än mig, har allt sett hur du sneglar på han när han inte ser
Frankie: Haha, han ser alltid. Och han älskar det!
Alexis: Kunde nästan ana det, han spelar alltså bara så korkad. Tur egentligen, började bli lite orolig
Frankie: Han älskar det bara. Det gör alla!
Alexis: Att spela dum eller bli pillad i röven av sin bästa vän?
Frankie: Både och
Alexis: Jag tror egentligen att ni är ett par och att jag bara få vara med er för att ni ska verka normala
Frankie: Hur har du listat ut det?
Alexis: La ihop ett och ett, matte har aldrig varit min starka sid så det tog lite tid
Frankie: Jag förstår det! Din lilla pajas!
Alexis: Jag som var lyckligt ovetande, typiskt!


Åh, vad jag kommer sakna dig din pellejöns! Packa med mig i resväskan, annars håller jag fast dig så du inte kan åka! :( Nå ja, ska träffa den förrädaren imorgon för att säga hejdå, sorgligt men sant! Alla lämnar mig, bu!


Kvällens citat


Jag snurra in mig själv i ett samtal med min vän Marcus och han utbrister
"Äsch, inget fel att vara så kåt att man blir trög ibland, Alexa."

Vad ska man säga? Vad har man för vänner egentligen!? :)

Burr i burr burr!


Om jag tyckte det var kallt igår, var det inget mot när jag promenerade ner mot stan idag. Mina ben var som isbitar när jag kom fram, och de tar ca 7 minuter att gå. De längsta 7 minuterna i mitt liv tror jag! Mötte iallafall upp Sofie för att strosa runt lite, bytte ett par brallor men inte mycket mer än så, var väll mest en ursäkt för att träffas och snacka lite tror jag.

I natt glömde jag totalt bort att sova, när klockan var nästan 03.00 kom jag på att det kanske vore en bra idé att sova och be till gudarna att jag inte skulle bli inringt till jobbet ett par timmar senare. Så la ifrån mig telefonen vid tretiden och somnade sött! ;)

Skulle egentligen vara i Sporthallen nu, mer handboll såklart! Men är så frusen att det var mycket skönare att burra ner sig under ett täcke och fortsätta bli siamesisk tvilling med min telefon, haha! En varm dusch vore inte heller fel, ska nog ta en paus med telefonen om jag lyckas och ta mig en! Pusspuss!

Sitter och läser Carros "resblogg" (för en treveckorsresa är det tydligen ett måste! haha),
och såg denna bilden, blir man inte avundsjuk är det ju något fel i skallen. Jag vill också ha sol!


Dags att skaffa nya hunkögon?


Skärpning! Mina hunkögon var uppenbarligen bara i halvform igår, hur kunde jag annars missa sötingen Martin, som jag hade närmare än "Mr Välhängd", haha! Tror denna Martin får ta första hunkplatsen i Slovakiens lag iallafall. Nyss vann dom över Egypten i en halvtråkig match som Martin livade upp en aning med snygga kontringsmål.

Nu väntar Sveriges match mot Norge. Massa hunkar på planen då och ska trycka i mig massa clementiner, såg att det står en hel skål på vardagsrumsbordet som behöver ätas upp, överdos av C-vitaminer, yeho!


Martin Stranovsky.


En tår för glömd kärlek.


Burr! Kom nyss in från en promenad med hunden. Jag höll på att förfrysa, trots att jag hade massa kläder på mig. Nästan 20 minusgrader är inte okej, ursch vad jag längtar efter våren och sommaren!

Har pratat lite med Garre idag, som ometvetet skrämde slag på mig att han inte kommer hit, pga av landslaget (brittiska) men den virrpannan hade på något vis snurrat ihop datumen så nu är allt som vanligt igen, han kommer hit och spelar i slutet av månaden. För ett tag sen kom vi underfund med att vi inte träffats på TRE JÄVLA ÅR, hur sjukt som helst, men ändå bra..hur skulle jag annars kommit över honom? Ursch, vill inte ens tänka på det. Kan varit bland det svåraste jag någonsin gjort, nästan så jag får en tår i ögat när jag ser tillbaka på åren som gått.

Nu blir det upptining av fingrar och andra nedfrusna kroppsdelar, matlagning och sen mera handboll :)
Först ut är det Slovakien mot Egypten och sen den mest efterlängtade matchen, Sverige mot Norge!



Världens bästa Garre.


Bilder från nyår


Ett par stycken, bättre sent än aldrig. Eller hur?


Anna, Sofia och Emma i bakgrunden. Ida och Amanda längst fram.


Emma, Ida och Amanda visade lite afrikansk dans!


Senare var det friserings dax, Ida hade fullt upp och jag var bara taggad?!


Jennie, Sandra, Elin och jag!


Elin och Jennie.


Såhär glada och onyktra var vi på tolvslaget. Ludde, Jag, Ida och Linda!


Jag tycker om mina tjejer!
"Skål för ett bra slut på ett år och en start på det nya med mina bästa!"

Är lite småkär nu faktiskt..


Har nyss kommit hem från Sporthallen. Min rumpa och rygg gör ont efter timmarna sittandes, men det var dock ett par härliga timmar. Först var det en rätt trist match mellan Norge och Egypten. Sen spelade Sverige mot Slovakien. Den i Slovakien jag tyckte såg bäst ut hade uppenbarligen glömt kallisipperna, för där flängde det och for värre än jag någonsin sätt..eller han kanske bara är välhängd med rätt ord? Haha. Kan även erkänna att jag gillar Petersen, grym teknik..satt nog och blev lite småkär i den långhåriga och tatueringsprydde V6an, hehe!

Ska kolla på reprisen på tv snart och se om jag hamnade med i bild något ;) och självklart på Fredriks läckerheter! (och med det menar jag självklart målen, han hade iallafall kallingar på sig!)


Inte helt fel en ensam vinterkväll, eller hur? Eller med en boll rusandes mot ett mål!

Söndagsmys igår


Ja, igår var det söndags mys. Middag hos pappa, eller..vi hämtade pizza, haha. Sen var det dags för mig att ge lilleman ett bad, skulle passa på att filma lite också tänkte jag, och som den lilla busungen han är skvätte han ner hela badrummet totalt så jag fick ha handduk som skydd över huvudet och sen hänga mina strumpor på tork och halva badrummet låg under vatten. Sen tyckte vi att det var dags för han att sova så vi skulle se inspelningen av handbollen, så han fick välling men icke, han ville vara med. Haha! Skrutten vad jag älskar dig, trots att du är jobbig ibland ;)

I natt drömde jag skumt igen, återigen om min killkompis..vad händer egentligen? Nu var han några år yngre, så han hade sitt långa fina hår..så söt! :) Nu har jag tagit en lång härlig dusch, FB-gnabbats med mina töser och ska snart börja göra mig iordning lite innan jag drar ner till Sporthallen. Ni vet väll att det är dubbla landskamper ikväll? Eskilstunabor - kom och titta :) och ni andra kan ju se det på TV!

17:00 Norge - Egypten
19:00 Sverige - Slovakien

Pusspuss!

Den här snyggingen kommer till Sporthallen ikväll, mums!


Sitter..


..just nu i soffan med mjukiskläder och glor på handboll. Först ut var det Norge som mosade stackars Slovakien.
Nu spelar Sverige mot Egypten och Tobias Warvne gör landslagsdebut, mycket roligt. Ska över på middag hos pappa senare, ska egentligen se matchen då som han spelat in, men kunde inte motstå, så får se den två gånger,hehe.


Tummen upp för Sverige!


Waiting for someone like you.


Jag drömde massa konstigheter inatt, osammanhängande och knäppt. Jag hade hästar, var tillsammans med en killkompis, hade handbollsläger mitt ute i ingenstans och hamnade på fel lagbuss, haha. Hur som helst, innan jag somnade var det bara tråkigheter på tv så la mig med lurarna i öronen och lyssnade på gamla skivor, bland annat Westlife - jag fick tårar i ögonen. Varje gång jag hör den skivan flyger mina tankar tillbaka till när jag "mot min vilja" i sjunde klass fick lämna min dåvarande pojkvän och dra med familjen till Turkiet och satt och lyssnade på skivan om nätterna vid mitt sovrumsfönster och grät efter honom, hemskt - men vad jag saknar att vara så kär att man inte fungerar utan den andra personen. Nästan så jag får en tår i ögat igen.

Igår kväll hade jag ett samtal med min bästa vän, peppade henne till att satsa på det hon vill ha. Varför är det alltid så att jag kan komma med bra ideér annat folk ska göra - och sen följer jag aldrig mina egna råd? Detta är ju året vi ska våga, har jag sagt. Kanske det är dags att ta tag i det då, om jag vill ha den där känslan av att vara halv utan den man håller kär. Och efter ett år av misslyckade försök, kanske det är dags nu att våga satsa på något annat? (och nej, det var inte ett misslyckat kärleksår helt och fullt - underbara månader med dig E!)


Jag och E. Du fick mig att öppna ögonen, evigt tacksam och jag kommer alltid minnas dig med glädje.


Jag lever


Ville bara berätta att jag överlevde nyårsafton utan köldskador eller brutna fötter. Hade en underbar middag med tjejerna ute hos Emma i Slagsta. Alkoholen flödade och det var allmänt trevligt, trots vårat kökshäng ;) Dansade av oss lite innan taxin kom och hämtade oss för att se fyrverkerierna på tolvslaget. När fyrverkerierna startade pussade vi varandra tjejerna och berättade att vi älskade varandra, supermysigt i kylan. Sen sprang jag, Elin, Jennie och Sandra till bussen som skulle ta oss till festen i Brottsta. Mycket småfolk befann sig på festen, men det sket vi i. Vi dansade loss rejält och hade roligt ändå! Sen fick vi skjuts hem och jag slocknade direkt.

Middagen:
Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Kött, potatisgratäng, rödvinsås, bearnésås och sallad.
Efterrätt: Chokladmousse med chokladkross i

Bra jobbat tjejer med maten och tack husvärdinnan för en fin fest!
Jennie Nilsen
Ida Linde
Emma Andersson
Elin Karlsson
Anna Westman
Amanda Olsson
Sandra Höglund
Linda Lundqvist
Sofia Nordström
Jennie Samuelsson
Anna Lundin


Bilderna får komma i efterhand, nu ska jag gå och rota i frysen efter något ätbart och kolla LA Ink =)


En peppad Alex på nyårsafton, innan avfärden mot Slagsta.
Jag vill ha glasögon, jag är knäpp!


RSS 2.0