Flytt


Idag är det flytt, kommer vara utan internet ett par dagar så det kommer bli en liten paus i bloggandet.
Hoppas ni mår bra! Puss på er söta.

In my head.


Vilken underbar dag det har varit. Trots att jag motvilligt gick upp när klockan ringde blev jag rätt snabb pigg, jag kom på vad dagen hade att bjuda på! Fixade iordning mig och gick till HSB och hämtade mina nycklar till nya lägenheten. Efter de gick jag ner till stan och efter en stund kom Emma och vi köpte present till Elin och lunchade och hade roligt som vanligt! Inhandlade kvällens alkohol.

Nu färgar jag håret mörkt igen, woho, och lyssnar på massor av bra musik och peppar för ikväll. Blir middag hemma hos Elin sen utgång, mysigt!

Lägger upp en bild sen på resultatet=) Puss!

Mode-miss!


Hur tänker Lady Gaga?


Såg även andra bilder på denna lättklädda dam i denna outfit, med snippan halvt utanför.


Haha, jösses alltså..hög när hon valde outfiten för kvällen? Hoppas nästan det!

Skaka-rumpa-kompis

Grattis Sandra-hoe på din 23-års dag. Hoppas du har en underbar dag!
Och att du kommer hit nästa helg och skakar rumpa med mig.


Snart färdigpackad=)


Nu är det inte mycket kvar att packa, känner mig riktigt duktig och svettig efter ett par timmars hårt arbete nu.
Började direkt när jag gick upp och har packat resten av kläderna, och de mesta annat också, och även dammsugit lite på dom ytorna som blev tomma och hade samlat på sig damm..blä.

Jag har även samlat ihop mina viktiga papper och lagt dom i plastfickor som ska in i "viktiga papper"-pärmen.
Tycker att det har gått riktigt bra, men får väll se var mamma säger om saken, kanske får packa om allt igen, hehe. Imorgon ska jag hämta nycklarna till min nya lya, försöka hitta en present till Elin och senare på kvällen dra till Elin för tacos och utgång. Funderar på om jag hinner för de första, och om jag ska dricka för de andra..?
Om jag skiter i det kan jag ju fixa massor på lördagen också, men vore skönt med en liten paus och klä upp sig i annat än träningsoverall och lägga lite smink i fejset och gå ut och dansa med mina vänner!

Har jag sminkar mig två gånger de senaste 10 dagarna? Det stämmer nog. Dags att fräsha upp sig fasiken!

Snörvel, host och panik.


God kväll! Verkar som att för varje morgon jag vaknar upp - ju snorigare är jag. Idag hade jag lite mer ont i halsen också och för en liten stund kände det som att febern skulle smyga sig på. Men tur i oturen så försvann den känslan rätt snabbt! Jag vill knappast konka på flyttkartonger och vara sjuk, det känns inte alls lockande.

Undrar förövrigt vart mina lovade flyttkartonger tagit vägen? Har min pappa glömt bort det eller han kanske tycker att jag kan packa i natt :) Det går ju, men mycket roligare med musik som fyller lägenheten samtidigt!
Börjar få lite småpanik, inte mycket som jag packat än! Men det löser sig nog, får slänga i allt hullerombuller i värsta fall.



-
Varför finns det äckliga människor som tror att tjejer går med på allt? Jag har haft en kille på min msn lista i ett par år, pratat ett par gånger men vet egentligen inte mer än att han bor i Stockholm. Igår fick jag det värsta förslaget jag någonsin hört: Jag skulle få 7000 kr om jag gav hans kompis (som var i något afrianskt land och jobbade) en camshow. Jag menar, hur fick han för sig att jag skulle ställa upp på en sån sak? Och om det kändes obekvämt behövde jag inte visa ansiktet. Right, för det är ju ansiktet det är obehagligt att visa? Jisses. Om jag så fick en miljon skulle jag aldrig göra det, tragiska människor det finns alltså. Han är som tur var blockad och borttagen från min lista, så behandlar man inte mig helt enkelt.


Life in a box.


God eftermiddag. Idag börjar stressen smått att smyga sig på, jag gick in i mitt rum och tänkte "fuck, hur ska detta gå till?". Jag började med att strunta i att ta tag i skiten och satte mig vid datorn och lyckades (förhoppningsvis) beställa adressändring. Efter det och en lite boost av nöjdhet insåg jag bara att det var att börja packa.. satte på Shrei skivan, för gamla tider skull och packa ner det mesta av min garderob i lådor. Med undantag för plagg jag troligvis använder i veckan och skitplagg som blir utfrysta ur min nya garderob.

Noel skrutten är sjuk igen så vi kunde inte åka och hämta mitt matbord och stolar och kolla på en läcker byrå idag, hoppas att skrutt är bättre imorgon. För hans egen skull och min givetvis! Försöker även glo på en laptop, men när min teknikkunskap är ungefär på minus så känns det hela alldeles för främmande för att försöka sig på en chansning till vad som kan bli bra. Min bror svarar inte dock på mitt rop på hjälp, kan möjligtvis befinna sig i en skolbänk (bäst för honom så det inte är en diss!). Hjäääälp!!

Fan, nu håller jag verkligen på att bli vuxen alltså.

Vuxenpoäng


Helgen var bra, missade dock Melodifestivalen, eller fick kolla utan ljud hemma hos Jocke. Hehe.. Ida kom till mig och jag fixade klart mig och vi hann se lite av Melodifestivalen innan vi, Jennie och Elin drog ut till grabbarna i Skogstorp. Musiken var på max, och det var bara att sätta igång och dricka. Blev lite ölspel, lite dans och massa kort innan taxibilarna kom och hämtade oss för att ta oss in till O'Learys. Ännu mer dans och alkohol, roligt hade vi de. Tack alla för en bra kväll!

F: "alltså inte för att skryta eller så, men på Whiteroom.."

Haha, jag höll på att avlida av skratt!

Morgonen efter vaknade jag upp vid 11 tiden tror jag av att mamma ringde, började svära för att jag missade Melodifestival-reprisen och fick ploga mig hemåt i klackar. Oskönt! Resten av dagen blev det tv, några omgångar sovstunder och McDonald's!

Idag har jag varit snorig, haft ont i magen och även en lätt kansla av illamående. Hoppas att jag inte åker på något skit nu bara! Har även fixat hemförsäkring nästan helt själv, vuxenpoäng! Försökt fixa adressändring, och kollat laptop. Nu står det ett par tomma kartonger som bara väntar på att bli packade! Spännande och nervöst!

Storm


Vilket satans äckelväder! När jag gick upp idag och tittade ut genom fönstret kändes allt bara blä, jag ville genast gå tillbaka till den varma sängen, burra ner mig och vakna när det är solsken ute! Men önska kunde man ju, istället blev det att dra på sig kläder och knalla ner till stan i stormen, har aldrig varit så äckligt kall i ansiktet!
Min korta promenad kändes som att bestiga Mount everest ungefär kan jag tänka mig. Inhandlade iallafall min förbannade alkohol inför kvällens fest i Skogstorp, gled även in på Apoteket och köpte mera nässpray och hittade en söt klänning som förmodligen ska invigas ikväll på H&M.

Nu är jag hemma igen, kall och blöt! Dags att börja småfixa sig snart, platta håret lär ta sin lilla tid idag!
Och mina ögon är småröda sen jag låg och snyftade till "P.S I love you" inatt, sorgligt värre!
Går något bra idag eller? Hoppas på en bra kväll iallafall, och med lite tur och övertalning kanske jag till och med kan få se på när Crucified Barbara lirar ikväll i Melodifestivalen :)


Elin: Vad ska du göra imorgon?
Alexis: Jag tänkte halvdö bara, du?
Elin: Tänkte att du skulle följa med till Västerås
Alexis: Nej, då dör jag helt
Elin: Okej vi ses i graven då
Alexis: Det gör vi!

Puss, ha en fin lördag! <3

18 månader av kärlek


1 år och 6 månader, 1 ½ år eller 18 månader om man vill det. Idag är det Noel så gammal. Lille plutt!
Du växer alldeles för fort ibland. Kommer knappt ihåg hur liten du varit en gång, hur mycket kärleks som byggdes inom mig och all längtan innan du kom. Nu har du varit här i 1 ½ år, och du blir mer en liten människa med din egna unika personlighet, du är underbar! Jag älskar dig mer och mer för varje dag. Föralltid.


Bebis- Noel.


Börjar bli stor och stilig och kan sitta själv =)


Vi två när Noel är ca 1 år.


Nu är han 1 ½, har massor av spring i benen och "babblar" jämnt!

Syskonrivalitet.


Sen Simon ploppade ut i till världen för exakt 18 år, 1 månad och 6 dagar sen har det pågått en ständig tävling om vem som är bäst mellan oss. På gott och ont! Jag hade alltid en anledning att vara lite bättre, för att slå lillebror. Min mamma har berättat att det började med avundsjuka, redan på BB, första mötet med den lilla bebisen och jag bet honom. På mamma låter det som att jag var en elak liten 2 och ½ åring som inte uppskattade konkurenten som just ploppat ut till världen. Det menar absolut inte jag, jag ville bara märka honom så dom kände igen honom och inte tog med fel bebis hem!

Dom började filma min nya lillebror, och jag ville alltid synnas i bild - inte populärt! Jag blev avundsjuk och drog stackarn i snoppen många många gånger. Tillslut efter att försöka få mig att gå ur bild, så insåg dom att den enda lösningen på problemet med deras uppmärksamhetskåta dotter var att filma den lilla killen medans jag sov middag. Tiden gick och jag fortsatte med att visa vem som bestämde med att bita, nypas och rivas. Det var osmart, för ett par år senare hade han vuxit om mig och kunde spöa skiten ur mig hur enkelt som helst- så det var bara att lita på sin snabbhet och springa!

När vi blev ännu äldre var det tävling i allt från betyg till insatser på handbollsplanen, jag inser att han vunnit det senare så jag ger allt mitt hopp åt att jag iallafall står som segrare på betygsfronten när han tar studenten nästa år!

Det tog många år innan vi kunde vara i samma rum ensamma utan att psyka varandra med diverse elakheterna och tack och lov för det. Vi växte upp, lärde oss att vara glada för varandra och erkänna att vi nog älskar varandra ändå, trots många år av förnekelse. Vad jag ville komma fram till att jag är stolt över min lillebror och jag älskar honom och saknar honom ibland. Jag kan till och med säga att han på många vis är min bättre halva.


Ett magiskt ögonblick för våra förädrar - dom kramas!
Jag såg det nog mer som en möjlighet att fastna på ytterliggare ett kort.


Jag klädde ofta ut min stackars lillebror till tjej -
i önskan om att han skulle bli min syster istället.


Men idag är jag ganska nöjd med att han är min bror iallafall!=)


Onsdag


Det blev en riktigt mysig dag igår. Jag promenerade ner med en sovande Noel till stan vid 12 tiden och mötte upp Sofie. Uträttade lite ärenden och snackade lite skit. Vid 2 tiden väckte vi lilleman och slog oss ner på 21an för en sen lunch, och mellis för hans del. Satt kvar rätt länge innan vi började röra oss! Noel och jag hoppade på bussen hem till pappa och Camilla, första gången (tror jag!) jag åker buss med han, han satt bara och stirra, tyckte det var riktigt spännande! Hemma hos pappa och Camilla blev det god mat och handboll. En riktigt bra dag!


Noel på bussen, spännande!


Han tjongade iväg sin stackars docka som fastnade lite roligt! :P


Sen hjälpte han till med maten också. :)



Framgångssaga


Första gången jag såg dig visste jag att du var speciell, du hade en dragningskraft och jag var fast. Min kärlek till dig var stark, och jag beundrade dig så mycket. Jag såg något andra inte såg..än. Medans jag såg min lysande stjärna såg dom en söt blyg kille. Jag satt med vid sidan om planen på dina träningar, matcher och varma sommardagar följde jag med dig till planen. Du visste vad du ville, jag hade det jag ville. En vinter lämnade jag dig, kan varit ett av mina största misstag. Du började på gymnasiet. Du växte upp, blev tjejernas favorit. Du blev skolans snygging. Tjejerna föll för dig, du gillade det. Alla visste vem du var, du var framgångsrik och du var självsäker. Inte alls den osäkra blyga killen jag föll för, som jag såg något i för länge länge sedan.
Men du gick vidare och glömde det livet..och mig också.

Grattis till din framgång, jag sa ju alltid att du var speciell...
V.P

Puss!


Nu har tequila smaken i munnen försvunnit. Dumma Madde som drog igång shotandet i lördags, hehe. Kom nog upp i fyra st innan pengarna tog slut, typiskt! Skönt att jag slapp baksmälla igår, var endast trött men mådde faktiskt bra. Superskönt! Nu har jag tvättat ur all spray helgens frisyr krävde och känner mig redo för en ny vecka av..hm, ja någonting..dags att börja packa snart och andra nyttigheter!

Kanske lära mig tvätta också?


Hehe, denna bild fick min älskade Zalle på begäran på lördagskvällen.
passande som Alla hjärtans dag bilden i år tyckte jag. :)

"Ge mig en puss då, det är alla hjärtans dag"


Började gårdagen med att åka till Jysk och leta matbord och stolar - hittade ett jättefint som jag ska få av min snälla farmor! Åkte till Mio och hittade en hylla som jag fick med mig hem från farmor också. Sen fick farmor "vakta" sovande Noel i bilen medans jag fick bärhjälp av pappa på systemet. Åkte hem till farmor så jag och Noel fick äta, haha! Sen åkte jag, pappa och Noel och handlade innan det var dags att åka hem.

Hem, och kollade handbollen medan jag fixade mig. Vid 7 tiden började tjejerna droppa in här hemma och det blev melodifestivalen-förfest. Jag blev både kär i hjärtekrossad inom 3 minuter. Blev tokvarm när han klev in på scenen och förkrossad när Ida informerade om att det var Mollys pojkvän jag suktade efter, typiskt alltså!

Sedan var det dags att rulla ner i två bilar till krogen. In i lagom tid för att utnyttja förmånerna som medlem innebar. Dansade på samtliga dansgolv och såg min barndomskärkek/idol E-type slänga med håret och DJ:a.
Var en riktigt lyckad kväll faktiskt! Sen åkte vi taxi hem. Jag blev "lovad" frukost på sängen och en söt lapp eftersom det är alla hjärtans dag idag, jag slog vad om att det skulle bli en ljummen öl. Jag hade mest rätt, men den var faktiskt kall!:P Somnade i knät i soffan när OS var igång inatt, helt slut efter en fin kväll med mina fina tjejer!


Sandra, Ida och Linda.


Ida, Madde och Linda bjöd på afrikansk dans!


Jag och min söta vän Fia.



Nu blir det soffläge i väntan på en pizza och tv-mys! God kväll!


Förfrysta lår och allsång i vagnen.


Burr och hej! Nyss hemkommen från en dag på stan med lillemannen. Efter att han varit och lekt av sig på öppna förskolan så slocknade han direkt. Jag promenerade runt och hann göra mitt ärende på Försäkringskassan innan han vaknade. Då mötte vi farmor för en fika på 21an. Strosade runt lite och Noel bjöd på allsång i vagnen och skulle heja och flörta med alla, inte kräsen han inte! Fyndade en fin klänning som jag tänkte ha på mig imorgon :)
Träffade även Robin och hans dotter Isadora på 21an, gulliga Noel och hon var alltså.

Nu ska jag försöka tina upp mina stackars lår och lägga mig i soffan tror jag :)

En glad liten skrutt!


Run,run,run!


Jag trodde jag drömde. Men jag pratade med pappa imorse i telefonen. Han ringde och väckte mig, helt borta var jag och han frågar "är du ute och springer?" då vaknade jag till. Sen när i hela mitt liv har jag frivilligt varit ute och sprungit på morgonen? Eller så drömde jag just den biten. Blev klarvaken iallafall av samtalet och gick upp, slog på MTV och började fixa mig. Ska snart ner med lillskrutten till stan och försöka uträtta lite ärenden om lilleman inte protesterar!


Handbollskväll


Efter att ha tvättat håret med jordgubbsinpackning, fixat naglar, fixat och färgat ögonbryn och fransar och haft två olika ansiktsmasker var tjejpysslandet slut för denna gång. Istället blev det en bra match på tv mellan H43 och Lindesberg. Söta Linus var grym i målet! Efter det blev det ett avsnitt CSI, nu Law and Order sen ytterliggare ett CSI avsnitt och ett Criminal Minds..Jag tror bestämt att jag gillar kriminalserier! :)

Puss, god natt!


Linus.


Jag är avundsjuk, men ändå inte.


Jag satt igår och funderade på en sak: Jag är fast. Inte bokstavligt talat, men på något sätt är jag bara fast.
Tänkte på att om saker gått lite annorlundare hade jag förmodligen bott i Spanien just nu, förhoppningsvis flyttat ut från mormor och hittat mitt eget ställe och ett bra jobb. Istället är jag i Sverige med skitväder och vänner som flyr titt som tätt. Alla är på väg någonstans känns det som ibland..men man gör ju sina val, hoppas jag inte kommer ångra mig i framtiden bara. Men å andra sidan har jag ändå inte planerat att bo i Sverige föralltid..

Jag har Emma i Austrualien.
Jag har Carro i Italien.
Jag har Jossa i Spanien.
Jag har Frankie i Austrualien.
Jag har Jennie i Egypten (tur att det "bara" är en veckas semester!)

Men men får väll se det positivt, medans dom får massor av sol och andra härligheter på sina underbara resor, får jag se alla småsaker Noel lär sig, det om något slår en bakisdag på stranden med sand i bikinin :)

En snygg Emma på en strand (troligtvis bakis med sand i rumpan!) i Austrualien. Saknar dig!


Miffo.


Vad jag är trött! Känns som jag varit vaken i 2 dygn och sprungit marathon. Men jag är inte ens i närheten av den bedriften. Nej, jag gick ju upp klockan 8 och gick promenad. Mötte en försenad farmor på stan för lunch någon timme senare och moffade Ming. Min träningsvärk var fruktansvärd, men det hindrade inte oss från att fynda lite!
Farmor är nästan ivrigare än mig på att hitta saker till lägenheten - så nu är jag lite småsaker rikare:
- stekspade
- "såndär man tar upp pastan med"
- disktrasor
- tvättsvampar
- WC skylt
- potatisskalare

Det var vad jag fick med mig från stan från henne denna gång. Var tvungen att stoppa henne lite, hehe. Hon själv hittade en söt sommarskjorta till sig själv på Gina. Ja min farmor är modern! Jag själv hittade ett par skor (skräll?). Dock inga klackar denna gång, utan vanliga söta tygskor jag har haft ögonen på ett tag. En eyeliner och ett svart nagellack fick även följa med mig hem!

Angående rubriken så är jag tydligen ett miffo också. Är det mitt fel att jag är inne i min egna värld när jag är på shoppings-uppdrag? Plus att du kanske inte förtjäna min uppmärksamhet. Det tror jag mer på än din förklaring i ditt sms "Miffo! Du är ju både blind och döv" haha! IM A MIFFO, AND SO ARE YOU DEAR!!

När jag kom hem så såg jag slutet på One Tree Hill och sen somnade jag platt på magen, helt slut.
Kanske ska nämna vurpan jag drog på utanför lägenheten också? Mitt knä tog smällen och det var så pinsamt att jag började skratta.


Min kropp


Aj, min stackars kropp! Jag har träningsvärk i samtliga kroppsdelar utom röven. Tur de så jag kan sitta ordentligt iallafall :P Fick tuppjucksanfall igår igen och drog igång musik och körde styrka på golvet, jösses vad det känns idag! Var uppe redan klockan 8 imorse, starkt jobbat! Har varit ute och gått med träningsvärken i benen, men det är rätt skönt ändå, det känns som man gjort någon nytta!

Nu är jag hemma igen, ska möta farmor på stan om 2 timmar för lunch så innan dess blir det lite musik tror jag allt. Lite sång på det också!



Gud vilket fult ord kropp är för övrigt, satt och sa ordet ett par gånger för mig själv och insåg vad fult det låter. Och på tal om ful - designade facebooksteamet nya utseendet på fyllan eller? Blääkk.

Min stackars näsa


Åh, nej. Jag som är nässpraysberoende, och alltid måste ha med mig mitt lilla mirakelspray glömde det först i lördags. Jag fick panik, frågade folk på förfesten om någon hade, jag försökte få mamma att komma och lämna det och även ett lätt överdrivet sms till sötnosen som senare hämtade upp mig "jag dör". Riktigt så illa kanske det inte var, men det är jobbigt att vara nästäppt och jag blir irriterad lätt också. När vi kom hem frågade han snällt "har du fått nässpray nu?" jag kom då genast på att jag var hemma och kunde spruta in hur mycket jag ville i min stackars näsa. Sagt och gjort. Vad händer då? Jo det tar ju slut såklart. Så idag när jag vaknar med en snuvig näsa, så är den slut. Överväger att skicka ett nytt sms "nu dör jag på riktigt", haha. Får bli näsdukar hela dagen för det ser inte ut som att Noel är någe bättre, och då blir det väll en till hemmadag.

Ja, det är faktiskt synd om mig.

17:46


Ännu en helg är avklarad. Ännu en bakfylla genomliden. Började helgen med en myskväll med bästa granne som hade tråkigt. Vi fick för oss att färga mitt hår, sagt och gjort så efter tre omgångar blondering har jag nu blonda slingor - i mellanhåret! Hur kommer man ens på att färga något som typ inte syns? Hehe. Blev fint iallafall.

På lördagen vankades det födelsedagsförfest för Josse på kvällen. Sandra och jag rullade dit till halv 7 och då var Maria redan där, senare kom Isa. Vi 5 spelade spel och avnjöt skumpa för födelsedagsbarnet. Innan utgången på O'Learys var det Bistro och fördrink som gällde. Jag avstod, bra för både min plånbok och mig. Iväg till O'Learys, mötte Elin och Samira direkt. Dansade och hade det roligt! Efter det sprang jag och Samira mest runt, jag undrar lite varför nu i efterhand. Sen kom en sötnos och hämta upp mig och vi åkte hem till mig och sov. Nackdelen dagen efter var att jag inte fick mycket till sympati när jag var bakis och han inte, orättvist. Tror jag även svor på att jag aldrig mer ska dricka..får väll se hur det går med den saken.

Hoppas Noel är friskare imorgon, då ska vi fika med farmor och pappa! :)
Puss!

Sandra tog några bilder med sin mobil, eftersom samtliga glömt kamera (!)


Smells like rock'n roll.


God eftermiddag! Här sitter jag i pyjamas och dunkar bra musik. Är totalt inne på Emil Bulls nu alltså, sjukt bra!
Har halvkollat på en halvbra film och bara vill att tiden ska gå lite snabbare. Ikväll är det födelsedagsfest för Josse som står på schemat. Efter de blir de en drink på Bistro innan det blir utgång på O'Learys som det ser ut just nu.
Är grymt laddad eftersom det blev lokalfest förra helgen. Längesen man träffade Josse också!

Tror det är ikväll min bror och Lönn har deras födelsedagsfest hemma i Göteborg, skulle annars varit skitkul att varit på den. Men fick jag ens en inbjudan att komma? Nej du! Något fel på syster må tro? ;) Kanske inte räknade med att jag skulle åka ner för en fest, men hade fasiken varit roligt ändå. Hoppas dom får en fin kväll iallafall!

Nu ska jag fortstätta dunka musik och peppa mig själv, alkoholen är inställd i kylen (jag kom ihåg denna gång!)
Ha en underbar lördag!


Jag och snygg-Josse i somras.

Lite mer shopping gör väll ingenting..


Så var min tanke idag när jag strosade runt på stan. Mitt mål för dagen var en försenad present till mamma och hämta blankett på Försäkringskassan. Present hittade jag, men ingen blankett. Har dock laddat ner blanketten på internet istället, varför sa ingen de från början? För tusan fjärde gången jag står utanför Försäkringskassan och rycker i en låst dörr. Hittade även en snygg jeansskjorta, och en blå party/tunnjacka till mig själv och då blev jag glad med en gnutta dåligt samvete till det. Men får väll passa på medans jag har pengar, från och med nästa månad ska jag leva fattigt!

Gick även till Panduro och köpte kedjor och säkerhetsnålar - här ska det göras axelsmycken. Blev dock dyrare än jag räknat med så jag hoppas resultatet blir bra!

Puss så länge!


Gossip


Jag spyr på vissa människor. Människor som använder sig av falsk påhittad information och sprider det vidare för att få sig själva att må lite bättre. Jag bor i en stad, där skvaller är vardagsmat. Titt som tätt får man höra saker om sig själv man själv inte visste, vissa saker skrattar man bort, vissa saker är inte lika lätta att borsta bort. Jag kan själv tycka att skvaller är spännande, jag erkänner det, vem gör inte det? Därimot finns det ju alltid något i historian som ändras mellan berättarna.

När man får höra saker om sig själv och ens vänner blir man bara så förbannad. Vilka idioter det finns, med sjuk fantasi. Vart får folk saker ifrån? Har dom inge bättre för sig än att sitta hemma och peka ut folk dom ska sprida ut rykten om? Och sen sitter dom där på festerna, och det enda sättet för dom att få uppmärksamhet är att dra en lögn om mig eller någon annan. Suck, vilket liv. Låtsas att man känner mig och veta saker om mig i mitt liv, jag menar..varför?

Ett rykte jag kan ta upp, som jag kan skratta åt, för det är inte så farligt är att jag skulle ha silikon. Jag menar, varför i hela fridens namn kommer man på en sån sak? Tog ett bra tag innan detta rykte kom fram till mig, genom en killkompis som frågade "om det var sant att jag hade silikonbröst?" jag skrattade, men insåg att han var allvarlig. Jag? Silikon? Jag menar..hur skulle jag kunna betala det? Jag har inte direkt tillräckligt med jobbdagar för det, skulle jag ha en gammal gubbe i garderoben som får ha mig som "sällskap" och jag får operation på köpet? Och väljer en storlek som inte heller gör någon skillnad? Blir så trött på allt skit i denna stad alltså. Skaffa er ett eget liv!


Horoskop


Till min stora förtjusning hade nya VR tidningen skuttat ner i brevlådan när jag vaknade igår, hade dock inte tid under gårdagen att läsa den. Idag däremot, då skyller jag på min onda träningsvärk och burrar ner mig i soffan med den. Det är egentligen mammas födelsedag och jag borde vara runt i butiker och leta present, men jag känner att det kan jag göra imorgon. Hon är ändå inte hemma och hon fick en söt lapp (enligt mig iallafall) imorse på frukostbordet, där jag givetvis inte deltog. Jag låg och drömde massa skumma drömmar, som alltid.

Fastnade på mitt Horoskop, brukar vanligtvis skumma igenom just det delen, det är ju inte det intressantaste i tidningen om jag säger så. Men nu fick jag en liten rysning längst ryggraden..

Jungfrun:
Något helt oväntat händer och plötsligt är ditt kärleksliv kaotiskt. Det kan vara att du blir blixtrande förälskad utan förvarning eller att en hemlighet avslöjas. Det är hur som helst inte enbart positivt men absolut spännande att vara med om. Det stjäl också all din lediga tid.

Hm, mja. Hade hoppats på det första alternativet, sådär inför Alla hjärtans dag och så, men får väll nöja mig med nummer två. Och visst, snälla..gör det igen så jag får uppleva denna härliga känsla av dumhet igen. Eller vänta nu lite..det har du ju redan gjort.


21:21


Idag har det äntligen blivit lite fart igen. Började dagen med att stressa, inge roligt alls. Varken frukost eller lunch hann ner i magen innan jag gick ut i yrvädret och höll på att bli till en snögubbe. Halv 12 var det möte på kontoret. 9 minuter senare, men lite klokare var det klart. Gick då till stan och hämtade Noel. Traskat runt, ätit mat och fönstershoppat hela dagen. Pappa har också varit med endel emellan hans ärenden. Sen åkte vi hem och lagade mat, gott. Sen fick vi ett rejält träningspass att försöka få Cryslern som vägen en miljon ton som hade fastnat i snön. Vet inte hur länge vi kämpade och mina stackars armar brann innan den äntligen lossnade. Jag kommer garanterat ha träningsvärk i armarna imorgon!

Noel lekte flodvåg som vanligt i badet idag...

Ja, då var det bara för mig att ta skydd!

 

Nu blir det en härlig dusch innan det blev tv-mys i sängen!


Min lilla skatt




Jag älskar dig varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund.
Du får mig att vilja bli ett bättre människa, en bättre förebild för dig.
Du är mitt ljus i mörkret, och jag kommer alltid finnas för dig.

Mitt hjärta. Min Noel. Du är det finaste som finns!

Det går bra nu..igen. Inte.


Jag har en fruktansvärd huvudvärk, känner mig alldeles vimmelkantig av värken.
Men lite flyt har jag, det magonda hann precis gå över innan det satte sig i skallen.
Har legat i soffan och masserat min mage ungefär hela dagen, skitdag.
Kände mig tom igen, lurad och allmänt dum i huvudet.

Vill bara dra täcket över huvudet. Endast en sak att fått mina mungipor upp idag, tack för det.
Ska laga middag till mig och mami om en stund, sen blir de väll soffläge och vänta på Paradise Hotel finalen innan jag får somna igen.

Det känns inte riktigt bra idag helt enkelt. Jag vaknade inte på rätt sida idag heller!


Ingen Hollywoodfru direkt.


För en stund sen slog det mig hur olikt mitt liv är från en Hollywoodfru. Jag kände en gnutta avundsjuka när det såg de jag-har-en-personlig-tränare kropparna, smuttandes på ett glas vin medans dom lagade iordning en god middag. Jag vaknade upp ur dagdrömmandet och fann mig själv ståendes i en ful träningsoverall med håret år alla håll, smuttandes på ett glas halvljummen mjölk och var halvsvettig från ett tappert försök till träningspass på mitt vardagsrumsgolv. Ibland är livet bra orättvist alltså!

Nu ska jag snart avnjutna min middag med 3 ingredienser, varav en är ketchup som tillbehör. Tänk om man hade massa pengar, vilka roliga rätter man skulle kunna hitta på och expremintera med. Jag skyller helt och hållet mina taskiga kunskaper i köket på ekonomin, så nej mamma och pappa..jag är inte dålig, jag är bara snål.

Tummen upp till hemmafruar med pengar så dom kan trolla lite i köket!


7 things i hate about you.



The 7 things I hate about you
You're vain, your games, you're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
And when you act like them, just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I hate the most that you do
You make me love you

It's awkward and silent
As I wait for you to say
But what I need to hear now
Is your sincere apology
And when you mean it, I'll believe it
If you text it, I'll delete it
Let's be clear
Oh I'm not coming back
You're taking 7 steps here



RSS 2.0