%"&#=?!"


Jag är så jävla förbannad att jag får huvudvärk. Så frustrerande när saker inte fungerar som det ska, och det kan fan inte vara jag som är så jävla oteknisk att skiten fuckar sig. ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH VILL SLÅÅÅÅ NÅGOOOOT!!! Jag vill ju kunna använda min nya kamera ordentligt utan att den flippar ur?!

Nej fan, lägger in bilder på mina knepiga naglar jag fixade nu ikväll, självklart blev det inte lika bra som jag hade tänkt.
Varför ska saker vara lätt för när det kan vara svårt liksom?

Före:


Efter:

Använde svart lack under och IsaDora's vita graffitilack över. Ser ut som tippex, inte det jag förväntade mig. 69 kr, Kicks.

En dag med mamma


Dagens hat: försening.
Bidrar med oro och paniiiiiiiiiik. Hoppas det löser sig inom dom närmsta dagarna annars kommer jag gråta.

Rullade ner på stan efter lunch för att möta mamma. Vi slog oss ner på Spicy hot och tog en sen och stark lunch, haha! Satt och pratade lite. Försökte shoppa lite sen också men det gick ju lite sådär. Kom hem med två nagellack och ett minneskort till kameran iallafall, nu gäller det bara att förstå sig på den knepiga men otroligt snygga kameran!

Kunde inte andas tillslut och fick springa till Apoteket, det är fint när butiksbiträdet reagerar på hur täppt jag lät och tyckte synd om mig, hehe. Ikväll blir det fixa naglarna och bara gosa i soffan!



Min nya knepiga pärla! Någon som vet varför den stänger av sig när man ska försöka kolla på bilderna man tagit?
Så förbannat f-r-u-s-t-r-e-r-a-n-d-e!

Idiotiska förlossnings-åsikter mitt i natten.


Vi har en liten rutin, jag och Danne. På måndagar tvingas han kolla på buskiga könsorgan i "Sex education" och på onsdagar på "Livet på BB", och då flyger väl en miljon tankar om att sterilisera sig i hans huvud istället för att stå ut med den skiten! Jag får ont i magen varje gång, vi tjejer är sympatiska av oss.

Och det förbluffar mig varje gång hur förbannat toleranta männen måste vara, dels att inte svimma av dramatiken och att inte smälla till tjejen på käften när hon svär om hur allt är hans fel. It takes two to tango liksom! Lika mycket som tjejerna måste lära sig att andas rätt innan en förlossning, lika mycket behöver nog männen snappa upp metoden för att inte tappa humöret.

Men det är inte bara kvinnorna som klagar. Männen är det ju jobbigt för, stoljäveln ger honom träsmak i röven och det tar ju så förbannat lång tid och han börjar bli trött. Om min karl klagar på träsmak ska han få se på fan, då ska jag bokstavligen dra han i snoppen, under så lång tid värken håller i sig, varje gång till jag klämt ur mig ungen. Då kanske träsmaken var rätt bra va?

Sen det där med att ha halva familjen, plus en svärmor gloendes in mellan benen är inte heller min grej. Dom som får vara med i rummet är min mamma, fan ta henne om hon vägrar det alltså, och min karl i fråga om han inte lämnat mig vid det laget, och han inte svimmar. Jag vill inte ha en svärmor som står och beskådar mellan mina brett isärbända ben, som lägger huvud på sne och liksom säger med blicken "jahaja, så det är där min älskade son brukar hålla till". Då skulle jag bli lite fin i kanten och korsa benen och tvinga kvar ungen där inne!

Om någon jävel skulle få för sig att filma det magiska ögonblicket så har jag en nyhet för dig. Glöm det! Om det ska bli så förbannat roligt att uppleva det om och om igen på film har jag ett förslag. Jag torterar dig efteråt, exakt lika lång tid som min förlossning tog, och filmar skiten. Då kan du återuppleva det när du vill. Låter det kul?

Och du, karln som gjort mig på smällen, du blir automatiskt skyldig mig en rejäl fettsugning. För inte vill väl du helt plötsligt märka att du istället för mig är väldigt attraherad av grannfrugan med 70-tals permanenten som bor i träningsoverallen?  

...Nej, jag tänkte väl det.


Shut up slut, you love it



Cause revenge ain’t gonna get you, honey
Revenge is just gonna give you shit
And I told you because I found the reasons why you’re miserable
And it’s not my fault

Sorry sugar, you can’t fix this
I’d stop now if I were you
You screwed yourself
Kiss kiss, bitch
You’re the broken toy
I’m your glue

In my head.


Saaaataaans huvudvääärt, aaaj aaj aaj!

Avslutade födelsedagen igår med pojkvännen som sagt. Sjukt trötta var vi båda två och bosatte oss i soffan framför tv:n. Kollade lite film och CSI såklart. Övertrötta och skratta åt allt och ingenting innan sängen lockade för mycket. Drömde i natt igen att han dumpa mig, haha..alldeles förvirrad var jag när jag vaknade och han inte var kvar i sängen när han gått till jobbet. Jag ska sluta upp med det, har han sagt. Jag ska försöka!

Har inte blivit mycket vettigt gjort idag tack vare huvudvärken, men har sökt ett jobb iallafall och bestämt dejt med mamma imorgon. Hoppas inte huvudvärken hänger kvar!

Tjiing!


B-day 21

Hello mina goa läsare!
Har varit dålig uppdatering här nu, shame on me. Har varit full rulle hela helgen. Igår firade pappa, Noel, Camilla och farmor mig här med presenter och fika. Blev sedan lite fixande här i lägenheten och Camilla passade på att städa. Noel tjatade mest om Danne och diggade gulligt till deras musik. Fick en stor fin spegel som befinner sig över min soffa nu och digitalkamera, och såklart cykeln från farmor.

Strax efter 17 drog dom. 18:15 blev jag upplockad. Stressigt men jag hann! Jag, Sandra, Iza och Frida drog ut till Frida i skogen innan det blev förfest hos Wilmer. Ner på krogen sen och dansa oss svettiga! (tack för födelsedagsdrinken David och Jocke!)

Idag var det segt att ta sig upp, när man var liten flög man ju upp på sin födelsedag, haha! Åkte ut på landet och firade mig och kusinen Sebbe lite. Åt massa god mat och fick presenter. Pengar av mormor och Stefan, vas och pengar av morfar, lakan-set, joggingskor och dongeln (som jag fick i tidig födelsedagspresent när jag pajade den gamla)  av mamma.
Nu blir det bakismys med pojkvännen!

Tack så mycket för alla gratulationer, och ni som inte grattat..släng er i väggen!


Jag och Sandra igår. Creeepyyy!

Broken


Får en miljon tårar i ögonen varje gång jag hör denna låt. Så jävla bra och fin text, värt att läsa igenom och lyssna på!
Är så svag för hesa rockröster i powerballader. Nu ska jag fortsätta gråta och sakna Danne!

(har tagit bort lite "onödig" text som körer och refrängen flera gånge!)
_

Lifehouse-Broken.

The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
And I am here still waiting though I still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning

The broken locks were a warning you got inside my head
I tried my best to be guarded, I'm an open book instead
And I still see your reflection inside of my eyes
That are looking for purpose, they're still looking for life

I'm hanging on another day
Just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I would, would be okay

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home


Jag rullar fram igen


..och med det menar jag inte att jag numera (eller någonsin) väger typ 120 pannor och rullat fram av egen maskin. Nej, nej och åter nej! Jag har en cykel igen och rullar fram på den. Min kära farmor köpte mig en begagnad pärla idag inne på en butik, jag fick givetvis peka ut den jag ville ha, och provköra den. Ni vet när man var liten och skulle få en sprillans ny och glänsande cykel, och stolt körde runt ett par varv på parkeringen och var så oförslämt mallig? Så fick jag göra idag, men jag bytte den sprillans nya cykeln mot en rostig pärla, och malligheten mot pinsamhet när folk stirrade på mig. Jag är ju ingen hejare på cykel annars, och nu hade jag inte cyklat på flera månader så det vinglade lite i början.

950 spänn gick min rostiga pärla på, tror jag ska döpa henne till Muttan. Och därmed hade jag fått min födelsedagspresent av farmor att rulla hem på. Efter vi hade varit och köpt fikagrejer till imorgon förstås och packat på cykeln med!

Jag tänker inte ta bild, för då är det någon jävel som ska jävlas och sno henne ifrån mig. Cyklar och jag brukar ju inte hålla ihop så länge!

In you'r shadow I can shine.


Jag h-a-t-a-r att säga det: men du var bättre förr,men jag kommer aldrig tröttna på dig eller sluta älska dig och musiken.
Framförallt älskade jag din stil mera förut. Snälla lilla rara, bli mera som förut?


Du ska vara långhårig, ingen bratfrilla..och örhänget, saay whaaat? Nospiercingen är okej, ringen hade varit sjuuukt mycket snyggare i näsvingen. Du har fortfarande din coola och unika stil, och du är du, det är ett stort feting plus.


Sådäääär ja, så ska du se ut! Okej?


Jag..typ..avlider.

Muttan.


I natt drömde jag en sjuk dröm igen. Jag köpte mig en liten söt hundvalp - och döpte den till Muttan?! Frågan är hur jag kom fram till det, mitt omedvetna jag är tydligen ännu mer idiotisk än mitt medvetna.

Då slog det mig - tänk om detta varit i det verkliga livet. Jag hade skaffat en söt hund, Muttan. Var stolt och glad, vart skriver man det? Facebook. Ni kan ju tänka er vad folk hade trott om mina statusuppdateringar om dom hade varit i stil med:

"Ikväll ska jag och muttan bara mysa"
"Danne leker med muttan, jag ska nog passa på att ta en powernap då"
"Någon som vill leka med mig och muttan ikväll?"
"Ska ut och passa på att fota muttan lite i det fina vädret"

(Och helst då alltid glömma att namn börjar med stor bokstav.)


Babypryls-shopping


Jag och Danne ska ner på stan och kika runt i butiker och leta babyprylar snart. Älskar att kolla på sånt, jag känner mig som ett litet barn på julafton, haha! Danne kommer pimpa sin lilla brorson, var så säkra.

Tjiing!


Jag älskar dig



Idag slog det mig vad stor du har blivit. Du babblade om vilka dina kompisar är på dagis. Du växte så mycket i mina ögon. Din bebisrunda kropp är borta och orden blir fler och fler hela tiden. Jag trodde jag skulle älska dig som mest när du var liten och gosade i famnen, men nu ändrar jag mig. För varje sak du lär dig och varje centimeter du växer, växer min kärlek i takt med dig.

Könshår.


Snyggt namn på ett inlägg va? Men det är vad detta inlägg handlar om. Det var samtalsämnet mellan mig och Danne på tisdagskvällen. Det var självklart Sex education på tv som drog igång samtalet pch funderingarna.

Nu är grejen sån att jag reagerade på en sak. På Sex education visade dom en gäng välbehårade kvinnor, men sa att dom inte kommit på vad könshåret är till för. Vi kan alla under 35 hålla med om att det inte är där för att göra det snyggt iallafall.
Men då slog det mig att: heey, vad är det tjejtidningarna brukar säga om könshår?
Jo, att dess uppgift är att bilda som ett "lufttäcke" och på så sätt behålla könets naturliga PH-balans.

Då kan man ju undra om det är England som är helt efter eller om det är några välpälsade medelålderstanter här i Sverige som försöker tutta i folk att könshåret är bra för att dom ska må bra med sina buskar?

Då kom jag på att tänka på en annan sak. Oralsex. Inte den mest hygieniska aktiviteten i sig. Men blir det fanimej inte värre med en buske man kan tappat bort både det ena och det andra i utan att märka det? Och hur skönt blir det för givaren med hårtussar som kittlar än i näsan?


Nattblogg: Today's pic.


Givetvis posade jag lite snabbt framför webcamen efter jag kommit hem från stan. Man måste ju passa på när man orkat fixa i ordning sig lite? Tänk vad mycket bättre bilder jag hade kunnat ta om jag inte var tvungen att balansera en data på handen, hitta rätt ljus, posa och trycka på den förbannade knappen på datan för att ta kort? Min webcam har ingen självutlösare, bittert. Hoppas jag får en ny digitalkamera när jag fyller år, då ska det fotograferas, var så säkra!

Dagens bild:


Vad tycker ni?


What to do liksom?


Jag skrev en liten lista på saker jag behövde köpa hem. Som badrumsgrejer..speciellt toapapper. Även ett par skönhetsgrejer åkte in på listan bara för att liksom. Idag skulle jag inhandla grejerna.

Vad kommer jag inte hem med? Självklart det vikigaste - toapapper! Blir man någe trött på sig själv eller?

Eyeliner, sotningspensel, rouge, hårfärg och anteckningsblock i all ära..med vad hjälper det vid toalettbehov?!


Break you'r little heart


Vaknade vid 5 tiden imorse och kunde verkligen inte somna om. Mina lungor värkte obehagligt. La mig och läste Pocahontas, sen kunde jag somna om igen. Drömde massor av mysiga drömmar sedan. Mår bättre nu, sista dagen inne hoppas jag. Vill göra något imorgon, får se vad det blir.

Lyssnar på massor av älskade ATL låtar, ääälskar dom! Läste intervjuven med dom som Mirre gjorde, så sköna grabbar! Tänk om man hade varit på konserten, heeeerre-min-gud. (dock inte lika stor upplevelse som en Tokio Hotel-konsert!).


World behind my wall


Har inte pallat att blogga idag. Är så förbannat trött på min kropp som aldrig kan funka som den ska. Ett nytt imunförsvar, tack? Har precis blivit kvitt den äckliga förskyldningen som drabbade både bihålor och magen också. Då är det dags för nya kroppsdelar att motarbeta mig och lägga av - lungorna gör mest ont just nu.

Som tur var är det inte lika uppenbart som en förskyldning när näsan håller på att kollapsa, så blir fanimej inte en till vecka instängd hoppas jag. Hoppas det stannar vid lite hosta och ömmande lungor. Varför kan inte min kropp må bra när jag gör det? Jag är ju för fan lycklig.

Idag har älskling blivit farbror till en liten pojke också. Stort grattis till Andreas och Alexandra!

_

Kan inte direkt sova nu när jag har ont i lungorna, så har bläddrat igenom en miljon Tokio Hotel bilder, kollat CSI-repriser och sms:at med Jennie och Danne. Mina bästa!


Hey, you're the worlds greatest.



Jag har världens bästa pojkvän.

Raise your hands together


Förbannat bra dag. Första dagen ordentligt på benen. Jag har nog världens bästa pojkvän som vips gav mig energi. Dels med alla fina sms, som jag alltid får. Sen kommer gullet hit och lämnar presenter också. Hur fan kunde jag få en sån bra pojkvän? Det är sjukt. Sitter och luktar på den stora fina rosen och bara ler för mig själv.

Vi hann med en vända på stan idag också och inhandlade den sista presenten till Noel. Jävla skitgrej för övrigt som inte funkade, haha! Lyckades även pillra in PUK-kod på mobilen, yey! Som tur var är det löst nu. Stackars Danne som får stå ut med mina klantigheter.

Ikväll har det varit kalas för Noel. Vi har grillat och ätit tårta. Kollade på "Hajar som hajar" som vanligt - fast med två små gosisar i soffan. Huuuur underbaaart som helst! Han och Lovis, hans kusin. Han har också fått massa fina presenter som han blev glad över, vägrade ta av sig sin ryggsäck. Vi sjöng och Noel klappade åt sig själv. Riktigt mysig kväll med familjen plus några andra.

Dags att tråka på soffan. Danne har spelning. Jag orkar inte festa, dock skriker mina sprittarmar efter öl :( Bara att ladda till nästa helg.


Another night in fantasy-land


God kväll!
Efter att inte lämnat lägenheten sedan i måndags och min tvättkorg höll på att kollapsa av all smutstvätt var det dags att ta sig ur lyan. Bokade tvättstugan imorse till 15-18. Sov till 15 (jag var ju vaken till 11 iallafall) och hoppade i en träningsoverall och kuta uppochner i trapporna mellan tvättarna och torktumlaren. Jag bor förvisso på första våningen men jag var typ död, så sista vändan la jag mig och väntade i tvättstugan istället för att springa upp. Otroligt oskön bänk jag låg på och maskinerna mördade mitt huvud. Men jag slapp springa en extra vända, och det var ju bra det iallafall!

Sen lagade jag i ordning vegetarisk tacos. Och med vegetarisk menar jag att jag inte orkade steka köttfärs. Vek lite tvätt och lyssnade på Backstreet boys till det, fick allt lite energi där. En lång och skön dusch på det och nu kikar jag Jönssonligan. Men är alldeles för okoncentrerad på filmen så blir Criminal Minds vid 21 istället, haha! Och sen en film på det. "Fjorton suger" för femtioelfte gången. Jag behöver känna mig lite vuxen tycker jag, och påminnas om gamla fjortisfyllor. Sen ska jag sakna Danne också.

Hur ser eran kväll ut? Inte som min kan jag tänka mig. Ni som dricker, drick en öl åt mig. Tack på förhand.


Just shoot me


När jag igår tidig kväll insåg att man älskade nässpray var slut kröp paniken sig på. Jag försökte med allt senare på kvällen för att kunna andas så länge som möjligt. Munskölj funkar inte som nässpray, det svider bara satan. För att göra nästäppan ännu värre väljer kanal 5 att sända ett Criminal Minds avsnitt i natt jag alltid gråter till, jävla Spencer Reid. Så jag kunde absolut inte andas efter det. Däckade tillslut av utmattning vid halv 5 imorse, hur jag lyckades andas under tiden jag var nerkubbad är ännu oklart. Vaknade av att jag inte kunde andas innan 8. Skapligt oskönt, är så trött!

Har plockat upp kläder på golvet och bokat tvättstugan till senare. Väntar på att mami ska komma hit med nässpray så jag kan sova middag, på förmiddagen. Det går bra nu!

Har bara lyckats kolla på två av dom elva filmer pappa kom med häromdagen också. "The wedding date" och självklart den gamla godingen "Festival". Någon mer som hade en crush på Sverrir i både den filmen och i älskade serien "Nya tider"? Jag hade det iallafall, haha ;-)


Sverrir Gudnarson.

# 4


Idag är det fanimej sjukdag # 4. Jag får väl snart liggsår och mina små snart obefintliga muskler förtvinas. Min näsa kommer snart ramla av av allt snytande och om jag dricker 2 liter, så svettas jag minst 4. Jätteskönt, verkligen!

Min tvättkorg är överfull och rena underkläder slut, tror jag har några små trådar kvar i lådan bara. Bokstavligt talat..idag knöt jag på mig trosorna, ska detta vara sexigt? Hur fan tänkte man när man var ung och längtade efter att få använda stringtrosor, några gick tillochmed så långt att dom klippte sönder sina annars bekväma trosor. Nej fan, nu är jag vuxen och vill ha underkläder som faktiskt är sköna, med andra ord måste jag tvätta imorgon så jag slipper trådar i rumpan!

Pratade med Noel om att det faktiskt var hans 2-årsdag idag och om han var medveten om det, ja svarade han. Sen babblade han bara om att han åkt bil med pappa. Jag fick med andra ord inte en syl i vädret. Blev sedan rastlös och samlade krafter till att diska, städa kök och badrum. Nu är jag helt varm och slut, nu ska jag avlida på soffan!


Lilla prinsen förra året <3

Mitt lilla hjärta


Idag fyller mitt lilla hjärta år, igen. Han blir 2 hela år idag. I 2 år har jag älskat den lilla växande varelsen mer än jag någonsin trodde var möjligt. Aldrig trodde jag att han skulle betyda så mycket för mig och få mig att vilja bli en bättre människa. En bättre förebild. För varje sak han lär sig växer min kärlek och stolthet i takt med honom. Du är världens bästa unge och jag kommer alltid älska dig och finnas där för dig!

GRATTIS NOEL PÅ 2-ÅRS DAGEN.



Första bilden, kärlek vid första ögonkastet.


Första bilden när han fått komma hem från BB.


Vi föralltid lillskrutten. Jag lämnar dig aldrig!

Frågor & svar.


Det här med min lilla frågestund gick ju helt okej iallafall. Det vällde ju direkt inte in frågor, men jag är ju ingen toppbloggare. Men fick en massa nya bloggläsare, tackar för det och hoppas att ni fortsätter läsa min blogg. Nu kommer svaren!

Soje: Vilken Disney film är favoriten?
Svar: Det var en svår fråga. Jag tycker de flesta Disney-filmerna är geniala. Men för att säga mina tre favoriter för det är svårt att välja en? Då vore det Lejonkungen, Pocahontas och Skönheten och Odjuret tror jag :-)

Elin: Vad är det mest pinsamma som har hänt eller du gjort?
Svar: Nu ska jag vara ärlig, som jag lovade. När jag kissade på mig, när min stackars kompis bar mig på ryggen. Jag och en killkompis tävlade i att shota en riktigt stark och kryddad sprit på en fest. Killkompisen spydde efter en shot, men jag blev påhejad av mina kompisar och det slutade med att jag shota i mig hela flaskan, skjutsade ner min kompis på stan med cykeln och sen slog det till. Stackars min kompis som både fick bära mig på sin stackars rygg och utstå när jag inte kunde hålla mig längre. Detta skrattas det ofta åt när det kommer upp under "jag har aldrig"-leken. Jag var 16 eller 17 då förövrigt.

Zalle: Är inte du gift?
Svar: Jo, jag var låtsasgift med dig innan du dumpade mig. Shame on you my friend! ;-) Men nej, jag är inte gift.

B: Läser du någon sexblogg?
Svar: Ja, jag tycker det är superintressant med sex så självklart gör jag det! Jag läser bloggen http://www.truthtobetold.blogg.se som drivs av Issa och Marie. Bloggen är väldigt personlig, spännande fakta, sexiga bilder (dock aldrig på dom själva) och andra roligheter. In och läs!

C: Ska vi ha sex?
Svar: Är du snygg? Nej, skämtåsido. Det framkommer ju inte ens med "C" om du är man eller kvinna, plus att jag har en pojkvän så får nog tyvärr passa på det erbjudandet.

O: När får jag gosa med min pojkvän igen? ;)
Svar: Jadu, OLA! Du brukar väl ha honom på söndagar? Eller vill du ändra dag?

C: Vill du vara som kissie o pissie o dem där? =)
Svar: Nej, jag skulle inte vilja bli som Kissie. Varför skulle man vilja bli känd och rik på att låtsas vara en annan och dessutom sämre version av sig själv? Den enda bloggaren jag skulle kunna byta plats med är Kenza, där har vi någon som jobbar på riktigt för sitt kändisskap som designer, reporter, modell osv. Och självklart för att hon får träffa Tokio Hotel! :-P

Anonym: Har du och din kille några planer på att gifta er?
Svar: Detta måste vara en ny läsare på bloggen, hehe. Jag och min pojkvän har inte varit tillsammans länge och har därför inte tagit upp det ämnet. Jag återkommer!

Emma:
favorit parfym ?
vilka bloggar läser du ?
hur många inlägg dagen tycker du man ska skriva ?
har du bra själv förtroende ?
vem betder mest i ditt liv ?
Svar: Mina favoritparfymer kommer från Escada. Tycker dom är fräscha, ungdomliga och passar mig mycket bra!

Jag läser många bloggar. Mina vänner, vänners vänner om jag har tid och lust. Men om du syftar på storbloggarna så är det Kenza, Kissie, Gaybloggen och Paow.. och ibland även ett gäng andra kända bloggares bloggar.

Det är ju helt upp till en själv, men ett par inlägg om dagen. Tycker personligen att det är skitkul att gå tillbaka i arkiven och se vad man pysslade med för ett tag sen, och de går ju inte utan inlägg, eller hur?

Nja, det varierar. Jag har alltid haft ett superdåligt självförtoende och behövt mycket bekräftelse, och inte alla gånger på bra sätt. Men nu när jag är äldre och insett att det inte handlar om vad andra tycker om mig, utan hur jag själv känner har det gått bättre. Vem bryr sig om någon tycker jag är ful, fet och dum i huvudet? Det finns säkert flera som tycker att just jag är fin, har en kruvig och vacker kropp och är smart, så varför lyssna på dom som trycker ner dig? Så jag försöker helt enkelt fokusera på de bra sakerna med mig och mitt utseende.

Kan tyvärr inte välja en som betyder mest i mitt liv. Båda mina föräldrar är mitt livs klippor. Det är tack vare dom två jag står här idag. Jag älskar mina föräldrar över allt annat och tackar dom för att dom aldrig gav upp hoppet om mig och alltid hjälpte mig.
(självklart syskon och vännerna också!)
A: Tjenna bloggen! Nu är jag här och undrar igen, does size really matter!? och är mina 10 activa min lagom!? whats hot and whats not!

chaaa chaaa =D
Svar: När jag och mina tjejkompisar diskuterar så lyder det alltid så att en kille som är välutrustad oftast tror att det räcker med det, och därför inte anstränger sig som en "mindre utrustad" kille gör som känner att han måste "kompensera". Det har vi alla varit med om, och vi är alla överens om att vi hellre har en "mindre utrustad" kille som anstränger sig och vet vad han gör än någon med ett par centimeter till.



Hoppas ni är nöjda med era svar, tack som fan!

I know you want to


Jag mådde piss i natt, låg bara och for runt och kunde inte koncentrera mig på att ligga still och försöka sova. Det värkte till och med i ögonlocken när jag rörde ögonen eller blinkade. Jag är jättesugen på att kolla gamla älskade Disney- och Astrid Lindgrens filmer. Jag blir alltid grymt barnslig när jag är sjuk. Men har inga hemma tyvärr :(

Och jag vet, att du vet, att jag vet att du funderar på att skicka in en eller flera frågor till min Frågestund i inlägget innan. Tveka för fasiken inte, hjälp en stackars sjuk kvinna i nöd att sysselsättas och få på så sätt också reda på frågorna om mig du undrar över.

Ni har till 22 ikväll på er (ändrar tiden så jag hinner att sova lite och förhoppningsvis några fler frågor droppar in!)



Frågestund


Eftersom jag är sjuk och det är eeeeextremt synd om mig så behöver jag sysselsättas lite. För att tänka på annat än att försöka andas liksom. Nu skulle jag haft en maffig stor blogg, mina läsare skulle skicka massor av krya på sig- gåvor och när jag bad dom ställa frågor på min frågestund hade det droppat in en miljon frågor om hur jag kan vara så fuckig bäst. Nu har jag ingen stor blogg, så det skiter sig rejält. Men för er som ändå vill pigga upp mig lite kan ändå slänga in några frågor.

Jag tänkte alltså ge mig på att ha en Frågestund. Så nu vill jag att ni frågar det ni undrar över så jag har något att pyssla med imorgon. Ni får kommentera här i kommentarsfältet, givetvis får ni vara anonyma om ni så vill, ni som har mig på Facebook kan skicka privat meddelande eller skriva på min status. Jag är en ärlig person och svarar därför så ärligt jag kan utan att mina stackars päron skäms satan över sin enda dotter!

STÄLL ERA FRÅGOR!!!!!! vaaaad som fucking helst.

Ni har till imorgon kl.18 på er.

2010 Augusti 17


Bara för att det är så förbaskat roligt att vara sjuk så kör vi på det. En konstant droppande näsa (som nu blivit röd av allt snytande), massor av nysningar, tungt huvud och värkande bihålor. Så jävla underbart! Eller inte.. måste bli frisk.

Var tvungen att pallra mig ner på stan för att fixa med lite papper och kika på presenter åt Noel. Fick ta med mig massor av snorpapper att snyta mig med varannan minut. Fräsch tjej! Frös och svettades samtidigt. Lyckades iallafall hitta två presenter till lillprinsen. Hoppas jag inte blir sämre för fler måste inhandlas!

Ikväll blir soffhörnet min bästa vän, och jag som ville kolla på älsklings och deras spelning. Attans!
Hoppas ni mår bra.


Bästa vän, jag och Fia (som för övrigt fyllde 22 igår, grattis gumman!).

Proooooosiiiiiit


Tror jag tog världsrekord på antal nysningar på raken. Som belöning får jag troligtvis en halvskön träningsvärk i magen som passar till min tunga skalle. Finemangens så att säga! För övrigt har jag snelugg idag för första gången på ett par månader, jag ser mycket sämre men vad jag saknat det!

Nu ska jag snyta mig för hundrafemtonde gången och fortsätta min kriminalkväll, godnatt!

Ps. Grattis till älskling och mig, wiiieehoo.




Bilderna är tagna idag innan mat-shoppingen :)

Girl next door


Kollade på filmen "Girl next door" igår, har sett den förut men tycker att Emile Hirsch är så fruktansvärt söt att jag var tvungen att se den igen. Blev 3 CSI-avsnitt på det och sen sängen. Kände mig hängig redan igår och idag är jag alldeles tung i huvudet. Hoppas fan att jag inte håller på att bli sjuk!

Har varit och handlat idag med mamma idag så man har lite mat att få i magen. Lagade tacos ikväll och är nu helt död på soffan. Blir att ligga kvar här hela kvällen!


Girl next door.


Emile Hirsch.

This is my life my friend


Kvällen igår blev riktigt blöt. På alla plan. Massor av alkohol, svett och även tårar (inte av mig). Jennie hämtade upp mig vid 5 tiden för att sedan dra hem till henne och käka och fixa oss. Folk började droppa in och helt plötsligt var vi 10-talet tjejer och David. Han trivdes nog. Speciellt när det blev dans och rumpor och tuttar skakades flitigt! Spelade lite "jag har aldrig" också.

Åkte ner på stan och in på Harrys. Så fruktansvärt äckligt svettigt att vi inte klarade att vara inne. Dansade loss på bakgården istället till lite live-musik. Svettigt och lite dramatik på det. En käftsmäll av misstag och avslagen öl.
Drog hem innan det stängde för att hoppa ur de svettiga kläderna jag dansat i och hoppa i en annan klänning och tillbaka ner på stan och mötte upp dom andra igen. Även min fulla fnittriga pojkvän och Ola joinade oss efter spelning. Skulle bli efterfest men det sket sig, satt ute ett bra tag innan jag och fullis-Danne traskade hem till mig igen.

Idag har vi sovit länge. Jag har ont i magen och mår illa, han ont i huvudet. Vi kompletterar varandra så att säga.


När vi kom hem i natt gjorde Danne sig lite fin för mig. "maaaanligt" som Jennie hade sagt.

Girls, girls, girls.



Blev en lugn kväll igår. Jag kände mig som 16 år igen. Lyssnade på gamla låtar hemma hos Emma och busade med henne, Ida, Tine och Fia. Sen drog vi ner på stan och åkte karusell och vandrade runt och kollade på fulla fjortisar och andra packade människor. Vid 12 tiden gäspade vi ikapp och beslöt oss för att avsluta kvällen. Promenerade hem och somnade ganska så snabbt.

Nu blir det lekparken med Noel och Danne, bästa killarna!


Hide and seek


Natten var lite ovanligare än de flesta andra nätter. Kl 4 i natt sprang jag runt med golvmoppen och jagade en äcklig trollsländsliknande fanskap som surrade mig i öronen och väckte mig. Jag hade redan dödat hans kompis innan jag gick och la mig. Jag och Danne var helt säker på att dom flygit ut genom fönstret igen, men icke det alltså.  Dom lekte kurragömma, och nu är dom döda. Perfekt slut på leken!

Ska strax gå bort till Emma för ytterliggare en kväll med tjejerna, perfekt! Skulle egentligen vara utflyttningsfest för Dannes lilla stalker Ola. Men min klantiga pojkvän kom på igår kväll att han hade spelning. Mamma säger att det passar bra att han också kan vara klantig, för då passar vi bättre ihop. Jag kanske håller med.

Hejdå.

Ps. Vilket knäppt sms jag hittade från Danne.
"Du är unik! På ett bra sätt:) Jag tar hand om skiten sen. Puss på dig!"

Låter ju som att jag beordrar honom att göra lite skumma saker.

All I need is you.


Fruktansvärt jävla apbra kväll det blev. Jag kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon av allt skratt. Jag promenerade bort till Jennie till halv 5 och var där ett tag innan dom andra segisarna dök upp. Så jag och Jennie hoppa i bubbelbadet, plaskade och sjöng lite sånger. Sen droppade dom andra tjejerna in och vi bubblade, bastade, dansade, hade hår-och ansiktsmaskar och hade grymt kul.

När vi duschat tillsammans, bytit om och städat gick vi vid halv 10 tiden och köpte mat. När vi ätit klart var det dags för spel! Jag och Pagge vann "med andra ord" över dom andra dummisarna. Sen fick jag och Ida stryk i Buzz, sen även jag själv..2 gånger till.

Helt underbar kväll med de bästa tjejerna som finns (självklart var inte alla där, ni räknas också!)
Jennie Ida Pagge Amanda Emma Sofia Tine.

00:30 var kvällen slut och jag tog en powerwalk hem. Nu vankas det sömn!


Bästa vän Jennie och jag i våra ansiktsmasker och varsin öl.
Min ser äcklig ut, men det var chokladmask som luktade exakt som Nutella, mums!

Spakväll med bästa


Gårdagen blev mysig, som vanligt med min älskling. Trots hans försök att ge mig hjärtattack och svalda hårbollar som följd av försöket! Vi hyrde film. Ice age 3, äääntligen! Men först blev det "Livet på BB" och få lite sympationt i magen.

Vi garvade oss igenom filmen som var riktigt bra, dock inte lika uppenbart roliga skämt som i 1an och 2an, men bra var den ändå! Sen blev det lite CSI (yes, jag har fått honom att bli en kriminalserie-nörd!) och lite Criminal Minds innan det var läggdags. Var tokdöd imorse uppenbarligen när klockan ringde, vaknade av en fullt påklädd karl som pussade mig i pannan, haha!

Nu blir det strax stan och inhandla nya hörlurar, ääntligen ska jag slippa gå och nynna på låtar i huvudet. Köpa ansiktsmask också. Sen knalla bort till Jennie för spa-och bubbelbadskväll med de bästa tjejerna som finns.


(bilden är snodd från Google!)

Make me wanna die


Jag somnade vid 5 tiden imorse, trött som fan utan hjälp av CD-bok. Måste fan hem till mami och hämta hem mina roliga böcker så jag har något att sysselsätta mig med om nätterna, annat än att fara runt och leka akrobat. Ikväll kommer jag iallafall somna gott. Av två anledningar. Jag gick upp 12 idag, och har därför inte fått överdrivet mycket sömn. Sen att älskling ska sova här. Då går det helt enkelt inte att flyga runt i sängen, då blir stackarn mosad och dessutom sömnlös han med.

Jag är lite trött redan nu, fy fan.

Jag har iallafall fått tummen ur arslet så att säga idag. Drog ner till Arbetsförmedlingen, handlade badrumsgrejer på Hemköp, nödvändigheter på Apoteket och alkohol till helgen på Systembolaget. Belönade mig själv med att köpa med mig en cheeseburgare till lunch.
Har även diskat lite och bäddat rent. Senare ska älskling och jag gå och hyra film och mysa!

Denna låt förföljer mig, love it: The pretty reckless - Make me wanna die.


HJÄLP?


Någon av er söta läsare som har lite tid över att skapa mig en ny design?
Svara i kommentarsfältet, tack.

Bästa ovänner.


Jag kan ha nått en ny nivå av barnslighet i natt. Jag bara låg och snurrade runt i sängen och var inte alls trött. Då kom jag på vad som brukade få mig att somna i yngre dagar - CD-bok. Och inte vilka som helst utan "Eva & Adam" såklart, mina stora favoriter! Så där låg jag, snart 21 år gammal i en Hello Kitty- pyjamas, i fosterställning och somnade till "Eva & Adam- Bästa ovänner".

Vuxenpoäng avdragna: 10.


Dags att växa upp.


Det är fan dags att vakna upp fröken Alex. Har vänt på dygnen lite, tillbringar för många timmar i pyjamas, nerbäddad i soffan. Sjukt mysigt dessa regniga dagar. Men jag vet ju hur förbannat mycket bättre jag mår när jag är aktiverad. Sökte som tur var ett jobb idag, först gjorde jag det bara för att. Sen när jag berätta om det för Danne slog det mig att det vore lite awsome med det jobbet faktiskt, får väl se om man får det. Eftersom man måste vara superutbildad, erfaren som en 40 åring, men helst ung och aktiv och samtidigt kunna flertalet språk lär jag hamna rätt långt ner på bäst-listan. Plus att jag har en jävla massa otur, mest där det hela skiter sig om det gör det, faktiskt.

Varför ska jag kunna flytande arabiska när jag ska städa tillexempel?
Pratar jag bort skiten?

Vimmel.


Hittade en vimmelbild på pubilken på Duo jag's spelning i fredags. Och vilka två svarthåriga turteduvor har fastat med på bilden? VI SÅKLART!


I will survive


Lördagskvällen spenderades med en familjen hos pappa. Vi åt kräftor och annat smått och gott på uteplatsen i duggregnet. Vid 22 tiden var jag äntligen hemma hos Sofie och fick klunka i mig det i min flaska rosé som jag hade kvar. Ner på stan och in på O'Learys, jag fick direkt åldersnojja. Det enda postiva med stället igår var att min älskade Wictor befann sig där. Sen gick vi till Royal, knökfullt och vi gav upp rätt snabbt och hamnade tillslut på Håpes istället.
Gick hem innan det ens stängde, så opeppade var vi. Gick hem och inväntade Danne som varit på spelning.

Sen blev det en cigg ute i pyjamas när Rickard ville säga hej. Hoppas inga grannar ser mig tänkte jag när jag satt i min lilla pyjamas mellan två killar. Ingen granne såg mig vad jag vet, men min syssling gjorde en liten snabbvisit i jobbet i min port. Jag hade förövrigt ingenting med det att göra.

Kan man bli mera bortskämd än jag blev när vi skulle sova? Blev kliad på ryggen och somnade fan fort. Mådde dock apa när vi vaknade. Min fina var gullig och höll om mig och pussa på mig, mysigt trots att jag kände mig döende typ, haha!
Har äntligen fått i mig lite mat och mår bättre nu som tur var.


All the love i need and feel keep me going.


Förbannat bra kväll igår. Vill svära men pappa tycker jag svär så mycket, förstår inte vad han fått det ifrån?
Vi var ju som sagt på middag hos papi och dom igår. Pappa stod för matlagningen, hämtmat med andra ord. Thai.
Noel var speedad och lekte pajas för att impa på Danne. Men vi fick allt en liten mysstund i soffan med honom när han åt välling och kollade "Hajar som hajar" som vanligt. Sjukt mysigt var det att gosa med båda samtidigt.

När min kära familj mobbat klart mig, vi fått i oss några cider/öl och jag bytt om till min nya klänning körde mami ner oss till Harrys. Min dude är ju så förbannat cool att vi fick gå in på VIPen och fick lite gratis alkohol under den grymma spelningen av Duo jag. Väldigt lyckat måste jag säga!

Sen efter lite velande på stan så gick vi hem hit till mig och myste! Sov så gott i natt. Lyckligt sovande.


You are the one


Jag är mer eller mindre halvdöd. Jag har gäspat så mycket att jag förmodligen kommer ha träningsvärk i käkarna imorgon. Jag sov skitdåligt i natt, eftersom jag sov bort halva dagen igår. Släpade mig upp vid halv 9 tiden och vid 10 var jag och lillskrutten ute på promenad. Idag var en dag när en stegräknare hade setat fint, jösses mina fossingar!

Mötte upp brorsan och Carolin för lite shopping innan det blev lunch på Ming med farmor. Sen gick vi runt lite till. En klänning och en mascara (av farmor) rikare och lite alkohol blev mina fynd. Sen gick farmor med hit hem en stund och busade med Noel som var sprallig och överenergisk. Han dansade till Dannes och deras fina singel "you are the one"  iklädd i massa armband. Finns inte ord för hur mycket jag älskar honom, det är sjukt.

Nu är jag lagom klibbig och ska snart ta en härlig dusch och fixa mig för kvällen.  Blir middag hos papi med familjen och brorsans och mina respektive. Mysigt!


min ögonsten och jag hösten -08.

Min värld snurrar, men jag står still.


Inte en effektiv dag. Försökte förgäves sova bort illamåendet, vilket inte lyckades speciellt bra. Bädda ner mig i soffan sen och har hinkat i mig massa vatten, springer som en jojjo till toaletten..och får då yrsel, oskönt! Det enda vettiga jag lyckats gjort idag är att diska, i trosorna, till Miley Cyrus. Som en 5 åring som hjälper morsan i köket.

Imorgon blir det fan andra bullar, om jag så skulle vara döende så ska dagen bli lyckad. Får ett lyckopirr i magen. Är så lycklig! Får hoppas att Noel behandlar mig väl på dagen så jag har lite energi till kvällen. Planerna avslöjas i nästa inlägg.

Nu ska jag avlida i soffan till kriminalserier.
Puss och kram!


världens fucking bästa.

Förlust


Jag mådde apa i natt, trots att jag sov kände jag hela tiden att jag var illamående. Hur fan går det till?
Var redo att slänga in handduken när jag skulle upp och skita i familjens lilla fisketävling. Sängen lockade mer. På något magiskt vis lyckades jag ändå hoppa i kläderna och dra på en keps på huvudet och bli upphämtad för att åka ut på landet.

Vi laddade med fika först. Min frukost/lunch med andra ord.

Sen drog jag, brorsan, Carolin och mamma ut på sjön. Jag satt mest och glodde på när dom andra samlade poäng, tjonga fiskar i skallen på varandra (inte med mening givetvis?) och torterade på maskarna på krokarna. Carolin halshögg även en av sina fångster..med stöveln? Jag försökte ligga och sola och meta firre samtidigt, inget av det funkade. Sista halvtimmen på tävlingen fick jag mina två firrar, två abborrar, vilket gav ett resultat på 4 poäng och en säker sistaplasts. Carolin vann med sina 14 poäng och brorsan och mamma hamnade på delad andra plats med 11.

Sen gick vi tillbaka till huset och blev bjudna på grillat, sjukt gott. Ett glas rött slank ner också och jag glömde illamåendet för ett ögonblick. Tills krusbärspajen åkt ner också, då påminnde min kropp mig om det genom att dra till med en förjävlig huvudvärk också. Jag och älskling skulle hyra Ice age 3 idag, dock är båda lite hängiga så det orkade vi inte med så blev bara att kurera oss istället! Hoppas vi mår bättre och gör det imorgon.


Göteborgsbesök.

Knallade upp till tågstationen helt snurrig i skallen vid halv 2 tiden idag för att möta Simon och Carolin från tåget. Jag drömde att Danne dumpade mig på natten och var lite småförvirrad, haha. Åkte hem till mamma sen och åt maffig lunch, oskönt för min redan spända mage. Glodde tv, skrattade och pratade. Vi spelade 'fia med knuff' också, min bror skrek mest och vann, trots att jag var typ bäst i början. Åt räkmackor ikväll och nu putar min mage verkligen ut. Skönt att ta en kvällrpromenad hem iallafall på det. Nu blir det film, och kanske ett par kriminalserier innan sängen kallar. Blev lite konstig sömn i natt och gäller att vara pigg och fräsch imorgon när vi ska fiska, då ska jag fanimej vinna!




Simon och Carolin i Spanien för några veckor sedan <3


Välkommen hem


Imorgon kommer min älskade bror och hans söta flickvän hem hit och hälsar på. Som jag längtat! Hoppas på en rejäl bättring med vädret det blir lite roligheter gjorda. Ikväll blir det bara att längta till morgondagen, jag blir som en liten flicka som får krama om tomten nuförtiden när jag träffar min bror, haha! Ska självklart sakna min karl också som inte nog med att han var på rymmen nästan hela veckan (325 mil åkte dom runt om i Sverige och lirade), så nu har han dragit på kryssning med Ola också, den förbannade Ola som försöker sno min pojkvän med fula knep ;-)




Min snygga bror.

Because of you.


Min pojkvän får mig att känna mig bekväm. Han är noga med att påpeka att jag är världens finaste, vilket är väldigt överdrivet och totalt omöjligt (ingen människa har ju sett alla människor i världen). Jag kan känna mig snygg i en plastpåse om det skulle vara så, tack vare honom. Jag andas som en vanlig människa och håller inte ens in magen längre för att inbilla honom att jag vore ett par centimeter smalare i midjan.

Han har fått mig att bli gullig, nästintill kärleksfull. När jag avslöjade för min mamma och vänner att jag minsann säger gulliga saker tillbaka och inte lackar fan och stöter bort killen när han överöser mig med gulligheter i verbal form. Det där med att hålla i handen har aldrig varit min grej, förän nu. Nu ska jag hålla handen, om vi så sitter 5 centimeter ifrån varandra.

Jag har aldrig trivts utan smink inför pojkvänner, och andra mänskliga varelser heller för den delen. Ofta körde jag med "jag orkar inte tvätta av mig sminket" och såg ut som en misshandlad panda dagen efter. Nu går det på automatik att ta bort det. Jag försöker inte leka sexig och hoppar i snygga underkläder för att sedan sova i. Min Hello Kitty- pyjamas är skönare. Pattarna får hänga fritt tillochmed, annars kunde man ju ha något form av stöd under så att det ser fastare ut, men förbannat oskönt att sova i.

Mitt ansikte och pattar tackar dig, för att dom får sova fritt..utan stöd och dagens äckliga makeup.
Du är rätt suverän!


Lördagsbilder.


Lina och jag.


Mina fina. Fia och Ida.



Jag och snygg-Ida.


Jag och Ida.


Fina Fia och söta Jennie.



Lite folk.

Fyllesvammel


Kan hända att det blev ett glas för mycket eller två igår, men jag hade kul och det är fan huvudsaken.
Vi började med 20års firande för Jennies lillebror Jeppe som sagt i huset, massor av folk, mestadels småbrudar fyllde altanen. Tur att vi äldre damer ingav sådan stor respekt att vi fick ha våra stolar i fred, haha..Lärde dom att skaka lite booty också, de lilla dom hade att skaka..haha! Nu menar jag absolut inte att låta bitchig, dom man pratade med var rätt gulliga...tills dom fick för sig att det var helt okej att byta bort våra låtar. Blev lite bråk också och polisbesök(?) när vi tjejer hoppat in i taxin.

Vi drog till Harrys och dansade, men som den rocktjej jag är trivs jag inte bäst på partygolvet (vad fan heter det?)..nix, schlagerbaren ska det vara för att det ska vara roligast för mig. Haha! Tur att man hittade morsan i vimmlet och kunde skaka lite rumpa och sjunga där då. Skrämde slag på min älskling också förmodligen med mitt fyllesvammel. Man borde uppfinna någon grej som ger en stötar när man säger/smsar gojja på fyllan.

När jag kom hem var jag en aning rund under fossingarna, vilket ni säkert såg i det tidigare inlägget..Piercade läppen och lyssnade på musik. Piercingen är dock borttagen nu och läppen är aningen svullen, ser ut som jag gjort en liten läppförstoring..rätt snyggt dock, matchar inte så bra till överläppen då kanske, haha! :-)


saknar dig redan kompis! r.i.p piercingen

Nejmen titta!


RSS 2.0