Lovedrunk


God valborg. Natten var lång, jag lyssnade på gamla brända CD-skivor med gamla godingar. Westlifes tårframkallande texter. Sen hittade jag en gammal skiva jag fick av en gammal pojkvän med utvalda kärlekslåtar, mina nya sängkläder blev våta. Mina ögon idag är hemska, ögonlocken hänger över ögonen. Ser förjävligt ut. Tur som fasiken att man är duktig på att sminka bort sina fulheter.

Gick upp vid halv 12 efter några timmars sömn. Drog på mig kläder och ett par solbrillor och satte mig på en kokhet buss. Kände hur det sved i ögonen. Jag hoppas för fan att det är pollen, det räcker nu. Övertalade kärringen på kontoret att ta min lönelapp, hon tänkte stänga mitt framför näsan på mig. Fan heller. Gick in på systemet, ville handla upp resten av mina kvarstående pengar för månaden. Men avstod. Köpte det jag brukar, blir bäst så. Lagom liksom.
Träffade gamla vännerna Alex och Danne insåg att jag fortfarande hade leendeförmågan kvar, det var trevlans!
Åkte hem igen. Lockar ett hår som inte vill det jag vill, smuttar på en Bacardi som är alldeles för god.

Hem till Fia och Putte sen. Återkommer imorgon!




I used to be lovedrunk
now im hangover.

A kiss for a heart.


Sömnlös natt. Jävla skit. Jag var redan ledsen, för egentligen ingenting. Mer tårar. Vred och vände mig.
Ville ha sönder något, strypa någon. Gråta i någons famn. Varför egentligen? Är det jag som är känslig eller du som är en idiot. Kanske båda. Jag tycker om dig. Fan också.


Gick tillslut upp ur sängen vid 09:30, minns inte att jag sovit något. Rödsprängda ögon. Ful är jag idag. Ovärdig, utbytbar. Lätt att glömma. Jag gjorde mig fin, döljde mig själv. Pussades och skrattade med Noel, träffade farmor och åt lunch. Jag hade ingen matlust, åt ändå. Det är fult att peta i maten när någon bjuder. Lämnade Noel. Slängde in tvätt i maskinerna. Mina sängkläder som luktar dig. Blev förbannad, sparka på maskinen. Fick ont i tån, släppte en tår. Tog tag i mig själv, en klapp på kinden och med ett leende gick jag ut till bilen och åkte och handlade med mamma. Mer jävla tvätt.

Fan, var ledsen då. Kämpa för mig. Be om ursäkt. Jag hoppas det var värt det.


:.

Talk to me
Now what is going on?
I don't know what you're thinking
Just look at me and tell me what is wrong
It feels so like we're faking
Remember how we used to say "forever"
Then you had to go and throw it all away, oooh

 



En kvinnas återkommande problem


Här ligger jag. Jag ligger i fosterställning efter en allt-iallo-dusch. Jag låg i duschen och bortade tänderna samtidigt. Varför är en rimlig fråga. Jävla kvinnorproblem. Jag tror inte killar förstår hur jobbig en vecka i månaden är för kvinnor. Det är plågsamt, ofräscht, dyrt och jävligt naturligt dessutom. Killar tänker nog "fuck, en hel vecka utan mys nu då". Ha, det är det lättaste..prova de andra grejerna det medför för kvinnan.

Jag är förbannad. Jag är ledsen. Jag har ont. Jag tänker på min ekonomi, jag får fan ligga upp och ner i en vecka så jag slipper produkter. Länge leve tyngdkraften!

Skulle behöva Alex nu. Då skulle jag inte vara varken arg eller ledsen. Jag skulle skratta som vanligt, inte bara för att han gör mig glad, utan för att inte visa att jag kan vara ett hemskt mensmonster. Han skulle få mig att tänka på annat. Han skulle lagt en hand på min onda mage när jag klaga, och troligtvis åka på en nit för att ens få för sig tanken att taffsa på min svullna mage. Men han skulle pilla mig i håret, det är så mysigt, och jag skulle skita i mina kvinnoproblem. Jag skulle tamefan kunna ha det två veckor i månaden, bara för den stunden när jag känner mig trygg och omtyckt.




GE.MIG.NU.!!





219:-


Titta vilken pärla jag hittade. Jag avlider, måste ha denna. Om det inte vore för min taskiga ekonomi denna månad hade jag köpt den på en gång. Om jag har en generös läsare kan ni köpa den åt mig, tack på förhand.
http://cdon.se/merchandise/tokio_hotel/ En Large vore nog bra, så ni vet.

Im in looove.

Hos mami.


Hej igen!
Nu sitter jag hos mamma och lyssnar på Rix Fm. Kom för typ en timme sedan. Bokade först tvättstuga tills imorgon innan jag trampade hit. Väl här snodde jag lite mat och slängde i mig. Passade även på att ta några lyft med hantlarna, man får ju passa på när man är här, och även iklädd träningskläder liksom.

Ska ut med hunden nu innan jag ska trampa iväg och bli lite neger. Lägger upp två (sov!)bilder som togs för rätt länge sen på Noel, men som fastnat kvar i telefonen. Min sladd verkar inte funka i laptopen hemma av någon anledning. Puss!



Tog en powernap i min famn mitt i flyttkaoset i februari.


Här hade det varit en tuff natt så han somnade sittandes på stan, haha!

Blir lite smått frustrerad på mig själv att jag raderat några supergulliga bilder på honom under flytten.
Han dammsög bland annat iklädd endast body, strosade runt med sin stora bil bland kartongerna och dansade.

Wierd dreams


Sjukaste drömmarna jag hade i natt, så otroligt verkliga känslorna var. Blää!
Fick en sovmorgon när jag inte blev inringd till jobbet. Tog tag i städningen efter bomben som måste slagit ner i min lägenhet. Plockade undan, hängde in kläder, dammade, torkade och dammsög till de ljuva melodierna av älskade Tokio hotel och den gamla hederliga Shrei-skivan.

Nu är jag färdig med städningen. Ska hoppa i träningsoverallen och trampa bort till mamma för promenad med hunden. Ska försöka få in en solning också innan pappa kommer hit och ska hjälpa mig med lite grejer :-)

Tur att man har sina föräldrar ibland!

Fjärilsbegravning och snålshopping


Skönt att sova ut lite innan jag drog till jobbet imorse. Var bara två fel. Jag åkte med en för tidig buss så anlände en halvtimme innan jag började. Lösningen blev 20 minuter i solskenet på en parkbänk med musik i öronen.
Kom in på jobbet strax före elva och då såg jag klantighet nr 2. Jag hade tagit fel på arbetstiden, dock inget värre än att jag jobbade till halv 5 och inte 4.

Vi var mest ute i solskenet idag. Flickorna råkade döda en fjäril och då vankades det begravning för Emma som denna stackarn fick heta. Blommor och annat skit prydde den så kallade graven och flickorna sjöng vackra sånger. Jag höll på att avlida femtio gånger av värmeslag när vi spelade fotboll, lekte kurragömma och busade runt. När klockan slog halv 5 drog jag och Elin till Tuna Park för shopping, jag var mest med som mentalt stöd till hennes spendering. Det sved i mina shoppingfingrar, men lyckades hålla mig och endast köpa ett par snygga solbrillor som jag verkligen behövde. Mina favvisar är trasiga och snea men används väl ändå.

Kom hem halv 8 efter en middag och snack med Elin också. Tog en snabbdusch, hoppa i pyjamasen och nu blir det tv-mys resten av kvällen!

Puss

Favorit i repris - FESTMETODEN FÖR TJEJER.

Känns som endel missat denna lista som publicerades för länge sen,
så här kommer listan en gång till:

FESTMETODEN, för tjejer.
1, Håll tuttarna i styr och ge dom värme.
Många festdeltaganade av det kvinnliga könet gillar urringar, och likaså det motsatta. Det finurliga i det hela är att välja lagom mycket, så man blir nyfiken, ine så att man ser hela tvillingparet Tutt och Lisa. Ha lagom, det ska ju väcka intresse för att se vad som döljer där, inte bli nockad av dom på dansgolvet när dom rymt! Right?
2, Less is more, även om de luktar illa. Hur många gånger har man inte kommit in på damrummet när det är fullpackat med tjejer som dränker sig själva i parfym och mumlar om att de blir så varma när de dansar. DET LUKTAR VÄRRE MED SVETT BLANDAT MED 7 OLIKA PARFYMER! Och huvudvärken för resterande i sällskapet är inte långt borta.
3, Välj rätt klackhöjd. Visst inte alldeles enkelt att avstå från dom där toksnygga skorna med aningen för hög klack, men det finns nog inget så osexigt på krogen/festen som en tjej som stapplar sig fram som en höna som letar efter frön.  När man sen fått i sig lite alkohol och börjar slappna av för att man tror de känns bättre med gången, de gör de inte. Nu är du istället en stapplande hösäck som tar sig fram.Jag är förvisso sämst på klackar jag själv, därför ger jag mig aldrig ut på för höga höjder i onödan.
4, Sjung lagom högt. Du står mitt på dansgolvet och en grym låt spelas, vad gör du? Jo du sjunger med , men tänk på hur högt du sjunger med. Bara för att du är alkoholpåverkad och tycker de låter jättebra, behöver det dock inte betyda att folk runt om kring dig håller med dig, och vill hellre höra på den riktiga låten än ditt after dark-liknande sånguppträdande.


Håller ni inte med?

Huvudvärk


Verkar som alla drabbas av den jävla huvudvärken hela tiden, vad är det för fel?
Sov illa i natt, ingenting hjälpte. Somnade när det började ljusna, då drömde jag helt sjuka grejer.
Hoppas huvud-jävla-värken ger med sig snart, har fått 2 ½ vettiga saker gjort idag:
- deklarationen
- disk
- top model..den får räknas som halvan då..

Blir en fortsatt nedbäddad dag med braiga program och handboll, jobb imorgon =) sen tuna park med Elin.

Blev ett tråkigt inlägg (läste gamla inlägg förut och insåg att min blogg bara blir tristare, huh?)
så bjuder på några snabbfrågor (som att de plötsligt skulle underhålla er till max..)

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Alex <3
Såg dig gråta: ett par av tjejerna.
Fick dig att gråta: En filmkaraktär
Skällde på dig: Pappa, för min lägenhet var stökig, haha.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit: Ja, till filmen "a walk to remember".
Kramat någon:  Ja, mamma, pappa, Noel och Alex såklart.
Pussat någon:  Ja, Alex och Noel.
Köpt någonting: Kontantkort och cheeseburgare.
Sjungit:  Yes, natten till lördag när jag väntade på att Alex skulle stappla in.
Saknat någon:  Ja, Alex igen..


Underhållande?
Kommer iallafall ett gammalt "favorit i repris" inlägg senare..håll utkik!

Strange

A freak of nature
Stuck in reality
I don't fit the picture
I'm not what you want me to be
Sorry

Under the radar
Out of the system
Caught in the spotlight
That's my existence

You want me to change
But all I feel is strange
Strange
In your perfect world
So strange
Strange
I feel so absurd in this life
Don't come closer
In my arms
Forever you'll be strange
Strange

You want to fix me
Push me
Into your fantasy
You try to give me
Sell me
A new personality

You try to lift me
I don't get better
What's making you happy
Is making me sadder

In your golden cage
All I feel is strange
Strange
In your perfect world
So strange
Strange
I feel so absurd in this life


Tjejkväll


Kvällen igår spenderades hemma hos mamma med tjejkväll. Vi kollade på handbollen, åt god mat och kollade på film. Bästa av allt- låg i mammas knä och blev kliad i håret och på ryggen, jag blir aldrig för gammal för att göra det!

Idag gick jag upp halv 10 och gick ut och gick med Noel en stund innan vi gick och lekte av oss i lekparken.
Sen blev det lunch för oss båda. Sen promenerade jag medans han sov middag. Sen busade vi lite till. Nu har pappa kommit och tagit honom, har en förbannad huvudvärk så ska vila lite hade jag tänkt innan jag ska se filmen "a walk to remember" - alla verkar älska den filmen och gråta så det är väll lika bra att förbereda sig med näsdukar.


en gammal men söt bild på oss..

PICTURES


Här kommer några bilder på mig och vänner från gårdagen, enjoy!

 
Sandra, Fia och jag körde på en liten gruppbild.



Sen pussades Fia och jag lite.


Emma och jag busade lite också.


Lördagsmys.


Hade en trevlig kväll igår hemma hos Jennie med vänner. Drack vin och goda cider. Vi spelade lite spel, tog massor av kort och hade livliga samtal. Sen tog vi taxisar ner till Harrys för dans. Alex kom också dit. Efter krogen gick jag till Kebabhuset där några av tjejerna satt och åt. Funderade på efterfest men gick hem istället och väntade på Alex som var på vift. Lyssnade på musik och pratade lite Sunny beach minnen med David så länge.

När Alex tillslut tagit sig hit började det ljusna ute. Myste ihop oss i soffan ock kollade "Landet för länge sedan"-klipp, haha ;-) Sen däckade vi rätt snabbt efter det. Sov inte alls länge idag. Mår illa och ser ut som ett lik med rödsprängda ögon. Ska på middag hos mamma om ett par timmar, blir nog en powernap innan!

Puss!


passade på att ta en bild i natt också medans jag väntade..


..sen spåra jag ur av uttråkighet

Life is good


Just idag känns alltid lättare, snäppet bättre liksom. Vädret är bättre också, super! Har insett att jag har bra grejer i livet nu (det har jag ju alltid i vänner och familj förstås). Men nu mår jag extra bra!

- Jag har en fantastisk familj. Bara det att mamma åkte och handlade ett par prylar så jag skulle slippa göra mig i ordning idag och kom och lämnade dom direkt, hur fantastiskt är inte det? Mina föräldrar är alltid stolta över mig och älskar mig precis för den jag är.

- Mina vänner är helt underbara, kan alltid vända mig till dom med funderingar och tankar. Vi har alltid förbannat kul och dom förgyller helt klart mina dagar.

- Jag har min plutt som jag älskar så högt och jag har A som gör mig lycklig och också förgyller mina dagar.
Mina fina killar.

- Jag har ett jobb som jag trivs jättebra med, jag får betalt för att göra något jag älskar. Fantastiskt!


En sliten tjej


God kväll!
Somnade snabbt som attan igår när jag la mig. Och idag när jag vaknade upp var jag trött och irriterad. Massor av snö liksom? För någon vecka sen strosade jag runt i endast jeansskjorta och converse..
Jobbade 7.30-16.00 och var ute i snöovädret på förmiddagen, iklädd vinterställ..det är sinnessjukt! Ge mig värme.
Alla barnen blev geggiga och blöta..blä.

På eftermiddagen myste vi med lite film.

När jag slutade gick jag till systemet och handlade morgondagens gottis innan jag hoppade på bussen hem.
En lååång powernap och nu står maten i ugnen, lite sent..men men. Nu blir det CSI!

Work


Skitbra dag. Trots ett par fjuttiga timmars sömn var jag pigg och förväntansfull inför jobbdagen, med all rätt. Var inte ens nervös, bara lite pirrig. Tog bussen ut till Elin i Torshälla och hon skjutsade mig så jag skulle komma rätt, och vi tog även en snabb tur förbi de andra förskolorna. Hur jag nu ska komma ihåg allt?  Det är tur att jag har min svartvita karta...fast den fattar jag ingenting av.

Jobbade iallafall i en mysig barngrupp på 16 barn tror jag det var idag mellan 07.30-15.00. Blev kidnappad, fastbunden, taffsad på rumpan och lekte. Är som tur var bokad där igen, perfekt, hade lärt mig alla namnen innan lunch också ;-) jag och namn alltså, det fastnar! Imorgon blir de 07.30-16.00. :-)

Nu ska jag springa ner till tvättstugan, håller på att tvättar två maskiner..
Puss!

Slow down


Det blev inte riktigt som jag sa. Inge liggläge, tablettknaprande och vattensipprande. Insåg att man kyl var tom, likaså min mage. Men det var inte det värsta - mitt toapapper tog slut. Då var det bara att dra på mig en träningsoverall och lite mascara och flåsa som en gris dom få minuterna på cykeln till Hemköp. 400 spänn fattigare och lite gottigheter senare kom jag inflämtande in genom dörren igen, efter att ha balanserat på cykeln med tre matkassar och ett paket roarullar.

Går jag och lägger mig och dör efter att ha packat upp maten? - Nej! Jag irriterar mig så förbannat på diskberget att jag tar tag i skiten och diskar alltihop. Sandra kom förbi en snabbis också. Visade sig att jag är senil också, trevligt!

Nu ska jag dö på soffan, men bara till handbollen börjar...


Ingen bra start..



Riktigt dålig start på dagen idag. Vaknade upp och mådde skit.. Chefen ringde och som reflex sa jag ja till jobb imorgon. På ett utedagis, alltså ur & skur. Vad ska det bli för väder? - Jo, regn! Så upp imorgon 05.30, jag kommer avlida.

Tur man har alltså. Ska bara ligga och kurera mig hela dagen, knapra tabletter och få i mig mycket vätska. Sen handboll också, det mår man alltid bättre av.


NEW PIC



Min stora kille


Just idag, denna måndag den 19e april är det 20 månader sen Noel föddes.
De 20 bästa månaderna i mitt liv. Min stora kärlek och önskan som blev uppfylld.

Du är det finaste och jag älskar dig.





19e april


Har lätt sovit igen de förlorade timmarna från helgen, är pigg igen. Dock för slö för att städa, hur går det ihop?
Drog på mig en träningsoverall efter Top Model förut och cykla iväg till mamma för att gå ut med Hampuz.
Sen trampade jag hem efter promenaden och gjorde i ordning dagens mat - tonfisksallad med feta, mycket gott!

Har tvättat håret också så jag är redo för jobb imorgon i fall jag blir inringd :)
Försöka lägga mig skapligt också, hur det nu ska gå till..

Nygifta


Ville passa på och gratta Nicole och hennes Mattias som igår gifte sig.
Kunde dock inte närvara på bröllopet men jag har hört att dagen var perfekt,
vilket inte är så konstigt när två människor som älskar varandra så högt gifter sig.
Önskar er all lycka till.


Makarna Fältskog.

En mysig helg


Ligger i soffan och tuggar gårdagens popcornskärnor, halvglott på andra halvlek mellan Sävehof och Lugi.
Alex drog till sin pappa för ett tag sen så passar på att sammanfatta lördagen..

Dagen blev en heldag med Noel. Ut och promenera redan vid 9. Vandrade runt lite på stan, åt mat och busade oss. Mötte Alex, Berra och deras gulliga tjejkompis som var rätt sliten efter gårdagen, haha. Sen gick vi hem och städade, Noel med duschskrapan och hammare i högsta hugg. Sen dansade vi lite till Lady Gaga bland annat, Noel var givetvis iklädd mina smycken. Pappa kom och hämtade Noel vid strax efter halv 4. Då var det bara att börja göra sig i ordning och slänga i sig lite mat innan Sandra kom strax före 5.

Vi fixade klart oss, snacka lite och lyssnade på musik innan vi hoppade på bussen till Elins födelsedagsfirande. Var trevligt. Alla drog dock väldigt tidigt, vid 21 tiden för att komma in innan 22 så det skulle vara gratis. Jag och Sandra hade ingen lust med det så vi drog hem till mig igen. Dit kom födelsedagsbarnet Joss också:) Och självklart var Alex här med Kim och Sandra också.

Sen blev det krogen. Vi satt mest och pratade, blev inte alls mycket dans..kanske var bra för mina trötta ben efter all promenadande på dagen. Mamma kom en stund också för att hälsa, tvinga henne att bjuda på shot ;P Tack mamma! Vi drog hem innan det stängde och myste istället...eller ja, fick nästintill bära karln till sängen som somnat i soffan, haha! Det är fanimej tur att jag är så stark!

Idag har vi bara myst, sovit massor och kollat "En annan del av Köping" klipp. Tobbe är Alex stora idol.
Nu ska jag nog slänga ihop något att käka, känner att magen börjar återställa sig lite, har varit som en berg-och dalbana i ett dygn.


Malin, Samira, Sandra och jag hemma hos Elin.


Födelsedagsbarnet Joss var söt och glad hemma hos mig.


Alex hittade gamla skolkataloger att kika i.


..Sen tog han ett snyggt kort på mobilnörden och tönten.

Mina rappande homies


Drog och mötte pappa på stationen vid 18, kom lite tidigare och stod och njöt av kvällsolen.
Trampade hemåt. Busade med Noel och åt god mat. Busade lite till med busungen innan läggdags. Då blev det Talang. Blev alldeles chockad när Ramin och Puria rullade in på scenen. Dessa två bröder har jag jobbat med på MPS-lägret, svå störtsköna killar som rappade om allt dagarna i ända. Helt fantastiskt, var så stolt när dom gick vidare, och glad för deras skull såklart, dom är så talangfulla och livfulla trots deras hinder i livet.

SE ARTIKELN OCH KLIPPET HÄR:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6970163.ab


Sol, snö och regn..


Ja, ni läste rätt. Gubben där uppe spelar oss ett spratt idag. Det snöade i morse har jag hört, trött som jag är så sov jag självklart och missade detta. När jag vaknade var det sol, mycket härligare. Gjorde mig i ordning och drog och mötte Alex och Berra. Blev en liten rundvandring.. Det spelades hög balkan-musik på torget och folk dansade, hur jävla härligt som helst - kände verkligen sommaren och glädjen! Butt- Alex tyckte dock det var sämst och att sån musik är dålig. Sen började det regna lite också.. bara för att liksom.

"Fan, det blåste sand i ögat..nu fick jag säker klamydia där"

Drog hem till mamma och skulle hämta ett par skor, var visst fyra par (säkert fler vi inte hittat än) som jag glömt kvar i flytten. Snackat ikapp om livet lite. Så nu sitter jag här och bloggar, ska dra upp till stationen och möta pappa om ett tag för middag där. Sen blir det myskväll..och städa, fuckfuckfuck.



Budgetshopping


Idag har det varit en supermysig dag. Solen har varit framme och solbrillorna på! Drog en snabbsminkning (mascara, foundation och lite rouge) och trampa ner till stan och fixade med lite papper. Mötte sötnos en snabbis innan det blev shopping med Elin. Jag gjorde budgetfynd och blev endast 98 kronor fattigare efter en snygg tröja och en klänning på Gina. Hur bra som helst! Köpte alkohol för lördagens födelsedagsfirande av Elin - likör med smak av päronglass och vanilj, den måste bara vara supergod!

Sen ett snabbt stopp vid affären, hem och byta om och dra till Jenny för en liten promenad och solning :-)
Hoppas man fick lite färg så svettig som man blev.


Nu ska jag duscha och ha hårinpackning, fixa naglar och bryn - som varje torsdag ;-)
Pusspuss!


Lamborghini


Kom på att tänkta på en dag när jag och Almir var ute och promenerade i Skatåsskogen i kära Göteborg.
Han såg en skruttig traktor skymta mellan ett par träd och utbrast på skoj:

Almir: -Titta en Lamborghini
Alex: - Vadå? Vart då?
Almir: - Ser du inte där bakom träden?
Alex: - Försöker du inbilla mig att det där är en gurka?
Almir: - En gurka?
Jag: - Ja, en Lamborghini är väll en slags gurka?
Almir: - Nej, det är en dyrt bilmärke


Jag kände mig ganska dum. Vad skulle en jättegurka göra i skogen?! Men ett gott skratt fick vi allt.


Hjälten Alex


Vaknade idag av ett sms från födelsedagsbarnet Elin "Har du läst om Alexander Schöld?!"
Jag fick en enorm klump i halsen och fick dom värsta tankarna i huvudet..han är död, han är sjuk. Helvete, han som hörde av sig för ett par dagar sen och jag hann inte prata. Fan, fan, fan!

När jag sedan läste historien på Aftonbladet.se visade det sig att Alex hjälpt en tant som blivit bestulen på sitt Visa-kort på McDonald's. Han grabba tag i sin nyköpta McTasty och kutade efter tjuven och kasta hamburgaren i ansiktet och satte sig på tjuven. Haha :-) Duktig var han iallafall. Kallades hjälte av tanten och fick 20 kr som tack.

(detta hände i Maj förra året, som tur var, men publicerades nu!)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6949141.ab



Sunshine


Blev beordrad att blogga så blir ett snabbt inlägg så jag inte missar så mycket av Cougar Town som är superbra.
Jag har väll vänt lite på dygnen nu igen, längtar tills jag börjar jobba snart igen så det blir lite mer rutiner i min vardag. Drömmen vore ju dock att bara jobba tisdagar, onsdagar och torsdagar..hehe, men det kan jag ju glömma ;-)

Idag sov jag såklart länge, gick och la mig vid 03 i natt efter ett mycket bra Cold Case avsnitt..Lite senare blev det lek ute med Noel. Han älskar den nya sandlådan pappa byggt åt honom, så mycket att han även stoppar sanden i munnen, uääkk! Sen åt jag middag hos pappa också. Kycklingfilé, strips, tzatziki och sallad - hur gott som helst. Vilken bra dag att komma över! Senare gav jag Noel ett bad, och han mig med typ..fan vad han plaskar alltså! Busade och gosade, min prins. Sen tog jag hojjen och drog och solade. Vart så varmt att jag höll på att tuppa av =/ Här ska man bli brun!!

Ha en mysig fortsatt kväll, Puss!

A
<3

Kärlekstips


Hitta en kille du tycker är söt. Fråga chans på honom..och PANG 10 år senare har han nappat.
Tro mig, det fungerar. Om du har tålamodet såklart!

Ja, det var en släng ironi där. Men det är faktiskt sant. Jag och Carro fick våran dåvarande tränare att fråga chans åt oss på varsin kille i 87-laget som vi hade gått och "kärat" ner oss i. Tyvärr avböjde båda killarna erbjudandet med motiveringen "ni är söta, men för unga, när ni blir äldre kanske". Hur kunde dom ha så rätt? 10 år senare och typ 50 kilo senare så fick jag min nya chans, haha ;-) undrar om han kommer ihåg det?! Kanske ska påminna honom, det blir allt något att skratta åt..jösses alltså!


My girls


Sov ut riktigt ordentligt idag efter att ha varit uppe alldeles för länge. Såg på en rysare "Cabin fever" som inte var mycket till rysare och gick inte och la mig förän fram emot 04.

Har städat upp lite här i lägenheten. Diskberget är borta och man kan se mitt golv. Även en snabbtur med min kassa dammsugare gjordes. Nu ska jag nog slänge ihop något att äta så jag får i mig något idag och kolla på Top Model. Senare ska jag nog träffa Sofie, mysigt.



Mina godingar på Maddes 21års firande i lördags. (Jennie tar kortet).
Ni är fantastiska och har alltid superkul med er.

Nattens sysselsättning


Jag tog alla krafter jag hade i eftermiddags och drog röven ur soffan och gjorde en sallad. God som alltid, men med mitt illamående gick det helt enkelt inte. Fint när man ansträngt sig, förbannat irriterande. Kollade på matchen och höll på att somna hela tiden. När slutsignalen gick var det som någon knäppte med fingrana opch jag slocknade. Några timmar senare vaknade jag och hade totalt glömt bort hur matchen gick.

Nu börjar jag piggna till. Jag har tipsat sötnos om sexbloggen http://www.truthtobetold.blogg.se och nu ligger vi vid varsin dator och kommenterar det vi läser, haha! Vi har kommit fram till en vettig sak iallafal "sex och porr är inte samma sak". Tack och lov för alla dödliga människor!

Läste detta också:
" Jag är en tjej på 14 år. När min kille klämmer på mina bröst blir jag alldeles blöt i trosorna . Har jag vatten i lungorna?"

Jag höll på att avlida av skratt. Min sexhumor är grym alltså!


Söndagsmys


Gårdagen blev som förväntad lyckad. Supergod mat hemma hos pappa - grillat, min favorit! Avstod dock från tzatziki och vitlöksbröd, som är så jävla gott! Pappa tyckte det vore en bra idé att proppa i mig vitlök, så killarna håller sig borta förklarade han. Sen åt vi hemmagjord tårta som också var god, jag som inte gillar tårta!

Sen vid halv 7 mötte jag upp tjejerna för att promenera dom hundra metrarna till Madde. Där blev det firande med presenter, ölspel, gruppbilder och massa sånguppträdanden. Jag var självklart seriösas med en fjärrkontroll som mikrofån. Åkte snålskjuts med Sofie till Harrys och dansade loss, drack lite mer och hade det trevligt med mina fina tjejer.

När krogen stängde stod sötnos utanför och väntade på mig. Snurrade runt lite på torget innan vi knallade hem till mig. Lyssnade på musik och gosade. Sen somnade vi, trötta efter en bra kväll. blev attackerad med både armar och ben och inskuffad i mitt lilla hörn. Inte ens täcke fick jag. Då gick jag och hämtade filt. Efter att ha halkat på tvättpåsen och tjoat till. Ingen reaktion, tänk om jag typ slagit i huvudet och svimmat?!

Efter ett par fjuttiga timmars sömn blev det soffmys med täcke och Scrubs. Garvade gärnet. "tänk alltså att vakna upp med någon som inte alls ser ut som dagen innan" Då tänkte jag för mig själv vad fan han har för syn på bakfyllan. Kollade mig själv i spegeln, utsuddat smink och ett hår som ser ut som ett fågelbo. Inte riktigt så jag såg ut igår?! "Du ser ut som en typisk festivalmänniska!" Jag vet inte riktigt vart den idéen kom ifrån. Min stil för övrigt eller mitt sunkiga morgonfejs?!

Klia på ryggen, kramas och pussar på kinderna..och några värktabletter och massa vatten på det. Sen sa han tack och hej och åkte till sin kompis för en stund sedan.  Nu kan jag fläska ut mig hur mycket jag vill!!

Dubbelfirande


Blir ett snabbt inlägg nu, är superstressad! Tänkte dra och sola skapligt idag, men vädret gjorde att jag snabbt drog täcket över huvudet och somnade om. Pappa ringde som vanligt med sina konstiga "morgonsamtal" och frågade om jag varit ute och joggat, haha.

Nu blir jag snart hämtad av farsgubben. Vi ska fira honom och grilla. Senare ikväll ska jag möta upp tjejerna och ta sällskap hem till Madde, som också ska firas idag. Efter det blir det utgång - underbart!

Ha en fin lördag!



Påminner lite om gårdagens bild, men om man kollar så är det faktiskt bara mascara jag har på ögonen på denna bild.

My drug of choise


Nu somnar jag sittandes snart, har läst skvallerbloggen falsksanning ett bra tag och mina ögon är supertrötta!
Hoppas jag somnar snabbt så det fortare blir lördag, jag är så laddad!

Nej, nu kallar sängen. Slänger in en bild på Bill, var ett tag sen han fick vara med här nu.
God natt, och tack för alla fina kommentarer!




Gammal bild, men tycker att han är så sjukt vacker på denna ;-)

NEW PIC


Ligger i soffan och är proppmätt. Blev en supergod middag med egenkryddade små kycklinglår, pommes och vitlöksbröd. Hoppas jag inte osar vitlök imorgon bara! ;-) hehe. Halvligger nu i soffan och kollar på Jerry springer, sen blir de film och mys.

Bjuder på min nya profilbild på fb som togs igår.


Drog och solade


Är supervarm och rosenröd i ansiktet. Låg i soffan och plötsligt slog det mig "nu ska det bleka fläsket stekas!"
Sagt och gjort, jag hoppade på cykeln och trampade bort till RixVideo och solade. Dags att få lite färg på mig. Jag har solat solarium 2 gånger på ett år, och det var idag och i lördags. Men nu jäklar, här ska man bli vårfräsch!

Nu blir det dusch och sen laga mat, har fått i mig en halstablett idag..inte mycket att stå på, hehe.


Fredag


Sov sjukt gott i natt, ville inte vakna alls när klockan ringde. Men min mage behöver få lite mat och eftersom min kyl och frys var nästintill tom var det tvunget att fixas. Mamma kom och hämtade upp mig vid 13 och vi drog runt lite och kolla på ny säng till henne. Sen till Coop för att fylla på våra kylar och frysar med mat. Sen hem och slänga in det, konstigt nog ser det fortfarande rätt fjuttigt ut. Men nu har jag så jag kan äta mer än ett mål om dagen iallafall, haha.

Nu ska jag fixa naglarna, orkade inte göra det igår och vänta på att Top model ska börja. Ikväll ska jag tydligen vara toffel (!?) och bara ha fredagsmys och ladda inför en rolig morgondag. Läängtar!<3

Ps. Hade bara mascara idag, hoppas du är stolt över mig Ida! ;)


Bilden är tagen igår..

Ingen rosévinare för mig


Amanda ringde mig tidigare ikväll och upplyste mig om att vi lyckades förväxla våra systemetpåsar. Slänger en blick ner i påsen som kändes lite för lätt och ser rosévin, blä! Tack och lov att vi ska på samma födelsedagsfirande på lördag.

Annars ikväll har jag tagit en långdusch, pratat med roliga människor och kollat criminal minds. Nu blir det Law and order, L-word sen Law and order igen :) Behöver jag säga att jag gillar kriminalserier?




Underbar dag


Vaknade upp av att frys-nissen plinga på och låste upp lägenheten, var bara att greppa tag i en t-shirt och täcket innan han vandrade in. Jag som trodde han varit här igår, ack så fel jag hade. Började göra mig  i ordning och trampade ner till stan för att möta tjejerna som lunchade på 21an. Hittade presenter till Madde, present till pappa och en kjol och tröja till mig själv. Jag som inte skulle shoppa något till mig själv denna månad, fan vad dålig jag är!

Efter 5 timmars strosande, skrattande och shoppande slog vi oss ner på MC, tryckte i oss lite onyttigheter och vilade våra stackars fötter! Tack för en fin dag tjejer.

Nu ska jag måla naglarna och se fram emot en mysig tv-kväll =)


Onsdagslyx som blev onsdagsblä


Typiskt, typiskt, typiskt! Innan jag tog min lite för långa powernap kände jag att halsen ömmade lite. Var riktigt trött så blev en tvåtimmars sovstund, vaknade upp stel som en pinne efter att ha böjt mig lite konstigt i sömnen. Började självklart klaga att det var synd om mig (vem ska annars tycka synd om mig liksom?). Började få ont i kroppen, nästäppa..smart när jag glömt mitt nässpray! Finemang. Kunde blivit lite onsdagslyx med massage och öl. Bara massagen skulle gjort susen! Men nixpix. Nu ligger jag här i stället med myskläder, iproppad med värktabletter och täcke. Tur att pappa kom hit och lämnade nässpray, annars hade det blivit kaos i natt!

Hoppas ni mår bra!

 


När man inte duger längre.


God eftermiddag!
Efter en kväll fylld med bra tv-program blev det sovdags rätt sent i natt. Vid 2 slogs tv:n av och sängen väntade. Gick upp vid strax efter 8, tur att man sover rätt djupt så man inte vaknar av folks tokförsök att väcka mig ruggigt tidigt på morgonen :P Fixade i ordning mig i lugn och ro innan det blev en två timmars runda med Noel, stötte även ihop med farmor som slog sällskap med oss i väntan på pappa. Mötte pappa vid lunch och slog oss ner på 21an med varsin nachotallrik, den bästa! Noel var fruktansvärt trött och det dög inte med mig, nixpix, när han är grinig är det bara pappa som gäller. Varför är det så? Dumma plutt.

Drog hem vid 2 tiden och satte igång och sortera papper så nu är allt i sin ordning. Kollat gamla skolkataloger och tänkt tillbaka och flinat lite. Kollat på sista "Sex and the city" avsnittet och fått massor av tårar i ögonen. Nu blir det Top Model och sen en liten powernap tror jag bestämt. Ibland är livet bra skönt =)

Hemmafru-dag


God tisdag! Igår blev det en bloggfri dag. Sov igen de missade timmarnas sömn från helgen innan det på eftermiddagen var matchdags. Jag, Tobbe, bror och pappa trängde ihop oss i ett hörn, dock precis där studion filmades, haha! Blev iallafall en het och bra match.

Olle kom fram och kramade mig efter matchen, (har varit med i Guif i evigheter och båda jag och mamma har haft honom med i laget när vi varit unga och i damlaget.)

Tobbe: Är inte han typ jugoslav?
Jag: Nej han heter ju Olle
Tobbe: Jaha, men han kunde ju hetat typ Olejk egentligen.

Haha!

Idag kom den snurriga nissen igen som skulle laga min frys. Stackarn, medans jag låg och vakna till i sängen (japp, han kom när jag sov 09:45) så stressade han sönder och skramlade och flåsade som sjutton i mitt kök. Var rädd att stackarn skulle få hjärtattack. Nu är den fixad iallafall och imorgon kommer han igen (3e gången) och kollar så den är okej! Annars är detta min städ-tvätt-och-disk-dag. Har de första två maskinerna igång, har diskar och städat undan det behövligaste.

Grattsi till Anna och Kattis idag!!



Här har vi min vän Kattis, granne i Spanien. Alltid ska hon vara värst, när vi var små skitungar fick hon sin mens före mig. Hon fick tuttar först medans jag var som en planka. Nu när jag går runt med mjukisbyxor och damm i håret blir hon iklädd vackra klänningar, får fina titlar och tävla i diverse skönhettsävlingar..alltid ska hon vara bäst!

Full like a kastrull


Fick ett sms från Bella nyss,
som dissade Stockholms flottiga hak och kom hit igår istället.

"Vaknar upp i Eskilstuna full lika a kastrull.
Kommer till Stockholm och går ut full lika a kastrull."

=D knäppis!




19:51


Lördagskvällen bjöd på festligheter med några av tjejerna här hemma hos mig. Har insett att jag har haft förfest varje helg sen jag flyttade in, tur att mina grannar inte verkar störas av det iallafall. Vi drack massor av alkohol, lyssnade på gamla godingar och spelade kort. Lulliga och glada gick vi sedan ner till Harrys och dansade gärnet, både på scenen och dansgolven. Tack tjejer!

När jag kom hem lyssnade jag på sorglig musik och tänkte på sötnos som befann sig i Flen.

Idag kom pappa och hämtade oss strax innan 3 för påskmat hemma hos dom. Massor av god mat blev det, bra bakfyllemat fasiken. Sen gick vi ut och blåste såpbubblor som Noel fått i påskpresent. Jag fick pengar och matchbiljett till morgondagens viktiga match och även ett par snygga kängor som varit Camillas. Hämtade hem ett par tavlor som ska upp också. Sen blev det tårta till efterrätt efter utevistelsen. Noel fick smaka en bit chokladgodis och fick tokspel när han inte fick mer och flaxa, grät och skratta på samma gång. Då kollar Elias storögt på oss andra och sa "oj, fick han sockerkick nu?" hahaha!

Nu blir de mys, Puss=)

Påsklunch


Nattsamtal igen..jävla trögfattade killar alltså. Varför har jag bara såna killar som inte fattar i bagaget? Som tänker att om dom tjatar lite till får dom mig tillbaka, eller ta steget längre och till och med friar. Jag har inte tillräckligt starka känslor för att fortsätta med dig, men visst..gifta mig med dig, det kan jag.

Mamma kom och hämtade mig vid lunch idag, osminkad med blöt hår satt jag ute på ett staket och sola :P
Stolt Ida? ;) Åkte hem till henne och käkade påskmat med bror också. Sen åkte vi och solade, första gången på ett år, woho! Är alldeles svettig nu. Ska plocka undan lite och diska innan jag ska börja fixa mig för kvällen :)

Ha en mysig kväll!



Tänk vad mysigt de var att ha båda sina favoritgrabbar hemma hos sig igår=)

Boys,boys,boys...


Vad fan är manfolkets problem? Sen när blev "nej" ett "ja"? Vad är det med otillgänglighet som gör er helt galna?
Har sovit ungefär 4 timmar i natt. Massor av samtal, sms och en karl som inte kommer in i porten. Tacka gudarna för portkoden! Varför inser inte killar, förän man träffat någon annan, att man är värd att kämpa för?

Nåja, efter mina fjuttiga timmars oroliga sömn var det bara att gnugga ögongruset ur ögonen vid 8. Upp och göra sig i ordning och gick ut en promenad med Noel. Gick och väckte Simon, haha! Gav Noel lunch lite senare efter bus med Hampuz. Blöjbyte och ner i vagnen för promenad igen. Sen gick vi tre ner och mötte pappa och farmor på stan för lunch på Ming (ja två dagar på raken - börjar mina ögon bli snea?) proppade i oss mat och lite efterätt innan vi gick hem till mig och gav Noel lite påskpresenter. Fick en jättefin kanin och en snygg Kiss-tröja av mig och Simon, och av farmor fick han en fin tröja från PP :).

Sen åkte vi och handlade lite smågrejer på Ekängen, Noel åkte kundvagnsbil och hade skitkul!
Ikväll blir det bara mys, kommer slockna tidigt! Tvätta håret igen för att få ur överflödig färg och fixa naglar också. Bilder på mitt nya hår kommer i ett inlägg lite senare!

Adammmmjau.


Jag: Adam Lambert är så snygg
Simon: Nej, han är läskig. Han sminkar sig. Men han sjunger bra
Jag: Nej, han är så snygg, men han är ju bög dock.
Simon: Va? är han död?


April, april..


De jobbiga dagarna är över, jag känner mig lite mindre förbannad på allt nu och paniken är halv försvunnen. Ekonomin kommer fortfarande bli tuff denna månad. Blir shoppingförbud tror jag bestämt.

Idag låg jag vaken ruggigt tidigt och funderade på om jag skulle sova ett tag till, med kläder på, ifall gubbarna bara låser upp dörren och knallar in när jag ligger i trosor i sängen och sussar. Var typ..nervös? Slutade med att jag gick upp och duscha. Vid 10 kommer en förvirrad gubbe, konstaterar att frysen är trasig (NEEEHE?) och säger att han återkommer på tisdag. Hm?

Gjorde mig i ordning och cykla ner till stan och mötte farmor för påskshopping till Noel och sen fick jag två hårfärger i påskpresent. Sen en lunch på Ming innan jag mötte upp tjejerna för resmöte på Waynes. Planerna är lite spruckna men hoppet finns kvar, och längtan!

Nu ska jag slänga i de svarta(!) hårfärgerna i skallen och vänta på att bror kommer från götebrg om 1 timme. Ikväll blir det handboll och tv-mys!



PS.GRATTIS ÄLSKADE MADDE!<3

RSS 2.0