Ett helande telefonsamtal


Äntligen! Plötsligt mår jag inte lika dåligt längre..jag blev varm?! och jag blev glad, förväntansfull och mitt vanliga spralliga jag. Värsta medicinen! Vad var det då som hände? Ett ynkla telefonsamtal och allt är som bortblåst, för en stund iallafall. Nu ska jag njuta av att inte känna mig sjuk, och hoppas, hoppas och hoppas lite till! =)


PS. Jag kanske tog i lite väl mycket om hur missnöjd jag var med Bill's frilla förut, en skönhet klär ju i allt. Det var faktiskt rätt coolt när jag sett andra bilder, men han har varit snyggare, det står jag fast vid. Im a geek.


Du är snygg i allt.

Svenska pantade fruar istället för älskade CSI - inte okej!


Sjukdag 2. Sov iallafall bra i natt, sjuka drömmar..förbjudna drömmar. Bytt ut lite av det obehagliga illamåendet mot obehaglig kvinnovärk istället, otrevligt som fan! Jag har fortfarande ont i kroppen och fryser. Tog en långdusch för att tvätta ur tovburret som bildats på mitt huvud, blev skitillamående och fick sätta mig ner ett tag. Skumt?! Jag har ju inte ens någon feber, snopet som fan. Har iallafall bestämt mig för att jobba imorgon, får se om jag överlever det.

Åh, älskade Idol som förgyller mina kvällar. Blev dock aningen förvånad när bara 2 av de 5 killarna som sjöng igår gick vidare. Jag och Sandra har insett att Jon bara är en drygpropp som är skum. Jag tycker att Nicklas är förbannat söt i sin nya frilla, denna säsongs Johan Palm? - Nee kanske inte eftersom dryg-Jon tog en plats istället för han, charm-Eddie eller smör-Andreas som jag hellre hade sett gå vidare med cool-Calle! Får se hur det går för brudarna ikväll och vilka 4 utslagna som får bli wildcards?!

Jag sket i något som till och med förvånade mig själv, för något jag aldrig trodde jag skulle glo på. Jag valde bort mitt älskade CSI för..Svenska Hollywood fruar, whaaat!? Hade jag tillfällig hjärnsläpp? Anna Anka, vad ska man säga? IDIOT!!! Hotar sin stackars son för att han är blyg och inte ville ställa upp på att bli fotograferad?! Jag tycker det är helt okej med föräldrar som hjälper sina barn att bli modeller - då är man så stolt över sitt barns utseende, men då ska barnet vilja stå i centrum hela tiden och verkligen vilja bli fotograferad hela tiden när dom ser en kamera. Pantade blondinder, ursäkta, men är de så USA ser på svenska fruar, att dom representerar oss, så skäms jag. Och Maria, tjänar sina första egna pengar, eftersom hon och hennes man har ett system "han betalar allt, kanon!" - hon köper en överraskning för familjen, gulligt. Men vad köper den läppstiftsberoende människan? - ETT KYLSKÅP!? Jag menar, nog för att hon inte är van men, hallå? Hur glad blir man som barn när ens mamma köper ett kylskåp som överraskning!?

Robert Gustavsson: "Glöm inte att Anna Anka är gift till en Anka, innan var hon ju bara en dum gås."

Stackars mig!


Ännu en helg är avklarad. I lördags var det som sagt lite tjejfest. Jag, Josse, Sandra, Linda och en nykter Jenny hade det trevligt med spel och annat. Jenny skjutsade ner oss till stan och hämtade upp Frankie på vägen, som lyckats blivit dissad av sina killkompisar, haha! In på Harrys. Tiden flög iväg och helt plötsligt var det stängning. Ingen av mig och Frankie var slitna än, vad gör man då? Vi man åker lite busstaxi, bara för att liksom..sen ställer man till med efterfest! Var hur länge sen som helst jag efterfestade, det är kul! Men sliten som fan kom jag hem vid 10 snåret och sov bort hela dagen. Vaknade vid 18, ont i kroppen och fryser..Och när jag ska sova kom det obehagliga illamåendet tillbaka..fy fan! Låg bara och vände och vred mig för att hitta "en bra ställning" där jag inte mådde så illa. Vaknade hela tiden, varannan gång svettandes och varannan kall som en isbit. Så blev att sjukskriva sig idag, bu! Såg bara pengarna spolas ner i en toalett framför mig när jag la mig igen. Skit också!


Och såhär snygg var jag i söndags morse 05.36 på Frankies toa, yey!



Lördag, lördag, lördag..


Inte mycket till yrsel idag, yippie! Hade jättesvårt att sova i natt, tankar, tankar och ännu mer tankar.
varför kommer man på allt precis när man ska sova? Men var som tur pigg när klockan ringde iallafall.
Småfixat och städat lite, ska väll ta tag i det mer snart. Ikväll är det tjejfest. Sandra har skickat ut sin pojkvän igen ur sin lägenhet så vi fruntimmer har tak över huvudet när vi klunkar alkoholhaltiga drycker. Snäll pojke den där Dennis! Så ikväll ska jag träffa Linda D, har inte träffat henne på flera månader?! Sjukt kul ska det bli, aldrig festat ihop heller så det kan bli riktigt kul. Även Sandra (såklart!), Josse och Emma ska vara med. =)
Mamma och Sofie har lagfest, å älskade Kvickan lagfester!!, så dom möter vi upp sen på Harrys, och förhoppningsvis Sandra B också, jag saknar henne!

Hörs senare!
Puss A

Fredagsfix


Idag är det fredag och hela min värld snurrar, yrseln är tillbaka. Fuck! Kom igår efter jobbet, hoppas det inte blir något allvarligt av det denna gång och att det går bort fort för på måndag är det full fart på jobbet igen. Men innan det är det helg! Idag har jag spenderat dagen med pappa, farmor och Noel :) Vi har varit på Ming och käkat, Noel gillar kinamat! Och sen shoppade vi lite. Noel är ett par jeans och en mössa rikare. Jag fick eyeliner och läppstift av farmor och köpte hårfärg och slinghätta till mig själv. Var på systemet och inhandlade helgens gottigheter, farmor provade på cider, tror med all säkerhet att hon lär gilla det. "men vad bra, då kan man ha de när man kollar på tv!" Sen blev det en tur till apoteket och hämta ut min medicin och sen hem.

Nu ska jag nog ta tag i hårfärgandet. Gissa vilken färg det blir denna gång?
Jag har haft 5 olika färger i håret på ett år, jag gillar variation och förändring! =)

Bill's nya frilla


..Känns inte riktigt okej. Tuppkamm liksom? Känns bara fel på alla sätt och vis. Dock ser man inte mycket av helheten på de få bilder som tagits sedan makeovern. Får hoppas på att han får tillbaka vettet snart och sparar ut, till en lite lättskött frilla kanske?

Favorit frillan på godbiten måste helt klart vara den nedanför, enkel och sexig!

MUMS!!


Världsmästare i sovning


Det skulle jag lätt kunna bli! Det är redan onsdag pch vad har jag gjort hittils denna vecka - ingenting alls!
Jag sover och är i liggläge framför tv:n hela tiden, allmänt trött och blä. Har varit vaken i ett par timmar nu efter det enda (?) nyttiga jag kanske gör om dagarna, promenad med Hampuz. Jag är redan trött, sjukt. Imorgon blir det iallafall andra bullar, jobb. Skönt ändå att göra något och att skratta med tokfolket. Ser mindre fram emot en mils cykeltur för att ta mig till jobbet i mörkret på morgonen. Fan vad jag hatar det, varför måste det ligga så långt bort, mitt ute i ingenstans?

Sofie kom hem igår från Grekland. Kan inte minnas senast jag var en vecka ifrån henne..eller jo, när jag var hos mormor i Spanien i våras..men förutom det. Nu är hon iallafall hemma och jag ska få en present från resan ikväll :P Spännande!

Kollade på "Systrar i jeans" igår, tycker om den filmen. Sen somnade jag efter det. Sjukt. vad hände med nätter med CSI och Cold Case?:S

It's time to vote!


Snart är det dags för musikfesten MTV Europe Music Awards. Den 5 november smäller det och redan nu kan du hjälpa dina favorit artister att komma ett steg närmare priserna på http://ema.mtv.co.uk/vote - In och rösta nu, du kan även rösta flera gånger!

Såhär valde jag att lägga mina röster detta år:

Best Song: Kings of Leon - Use Somebody
-Älskar deras sound, texterna och sångarens rispiga röst.

Best Live Act: Kings Of Leon
- Som ovanstående.

Best Group: Tokio Hotel
- Ingen kommentar behövs kanske? Älska, älska och älska!

Best New Act: Taylor Swift
- Söta lilla hjärtekrossade flicka. Hon har varit tillsammans med
Joe Jonas, bara det förtjänar ett pris. Och bra låttexter fick hon ut av uppbrottet också!



Best Female: Lady Gaga
- Hatar hennes fula klädstil, vill tydligen visa upp sitt skrev så fort hon får chansen.
Moppen till frilla är inte heller en hit. Hon blir dock redigerad snygg på sina videos, lureri!
Trots att jag inte gillar henne, kan jag inte låta bli att digga hennes låtar.


Best Male: Kanye West
- Inte min musikkategori, men han är talangfull och verkar ödemjuk.

Best Urban: Kanye West
- Som ovanstående.

Best Rock: Linkin Park
- Minns inte den tiden då Linkin Park inte leverade låtar som dunka sig rakt in i hjärtat med klockren musik och
texter som man alltid kan relatera till, på något sätt.


Best Alternative: Paramore
- Om jag fick välja, vore jag Haley. Vilken brud alltså! Avundsjukan är stor, hon är söt och har en förbaskat bra röst och grabbarna gör bra musik till klockrena texter!

Best Video: Britney Spears - Circus
- Hon hänger fortfarande i allas våran Brittan. Och då och då förvånas man över att hon faktiskt är bättre nuförtiden, efter allt skit, än hon var som en nyfödd stjärna på 90-talet.

Best Push Artist: Metro Station
- Fan vad glad jag blir att dom är nominerade. Dom har ett totalt unikt sound som gör att dessa rocklåtar också funkar fint på dansgolvet. Finns väll ingen människa som undgått att höra deras hit Shake it?

Best World Stage Performance: Linkin Park
- Som ovanstående.




Favoriterna inför EMA galan den 5 november, dom ska även uppträda!

Jag börjar bli bra på detta


Hej!
Igår var det fest, som 90% av mina lördagar består av. De andra 10% går åt att vara bakfull. Och på tal om just bakfylla, nästan obefintlig idag också. Jag börjar bli riktigt bra på att undvika det alltså. Och inte äter jag fyllemat eller dricker mängder med vatten på natten heller, jag är bra helt enkelt. Kan också vara för att jag inte röker som en borstbindare nu heller, haha.

Jennie kom som sagt efter att hon hade varit på bio, vid 8. Innan det satt jag och sörpla i mig alkhol framför dataskärmen, inte så peppande direkt. Men när hon kom började babblet och likaså humöret gå upp. Emma kom efter ett tag. Och även Frankie, som blivit övergiven av sina egna kompisar, så nu börjar han sno mina. Typiskt killar! Ne skämt å sido. Vi drack lite, lyssnade på musik och drog sedan tidigt, vid halv 11 typ. Vi gick till O'learys först som det var bestämt och drack lite och kolla fotboll innan vi slirade iväg till Harrys och schlagerbaren. Ye!
Jennie och Emma svek oss för kebaben så jag och Frankie intog dansgolvet själva innan vi vid stängning gjorde ett tappert försök var till att köra hem oss på cykeln, inte bra! Och du gjorde det, (stackars GB-gubben!) nu är du nästan lika cool som jag!


Här antastar Frankie stackars GB-gubben, men det var inte det värsta
han utsatte allas våran färgglada älskade plastclown. =/


Im humand you know.


"En sån tjej som dig ska inte behöva säga något eller göra något speciellt för att få höra något av det jag har sagt...Du ska få ett sånt ord per minut som genomsnittlighastigehet. Jag kan fan inte fatta att du är singel en enda dag då en så vacker tjej som dig ska vara som prinsessor....Och sitta på sin kungliga soffa och ha framför sig de vackraste killarna som finns att ha...och var o en av dom ska göra sitt bästa för att bevisa för dig att just han är  den perfekta för dig... men du väljer den som DU tycker är perfekt och som du har drömt om sen barndomen...låter som en osann saga...men din skönhet är minst lika osann..de finns inget vackrare."

:)

Ne, i vanliga fall vid denna tid en lördag hade jag varit i full gång med att prova kläder, svära åt att jag är stressad och snart vara på väg till förfesten. Vad gör jag? Jag har fortfarande träningskläder, håret står åt alla håll och jag har precis dammsugit hela lägenheten. Ska städa badrummet också. Anledningen till detta är skitenkel. Jag är ensam. Mina två kompanjoner för kvällen ska iväg på bio, så Jennie kommer inte hit förän 8-tiden och Emma ännu senare. Därför är jag totalt ostressad, ofixad och kommer få börja dricka i min ensamhet. SKÅL!

Nobody puts baby in a corner


Igår kväll var det grillning hemma hos pappa som gällde. Efter att Noel slocknat blev det Idol, Smallville och Dirty Dancing. Mys! Nu är pappa och Noel nere i Göteborg hos Simon. Undrar hur de ska gå, önskar pappa all lycka till.
Jag skulle egentligen följt med, men passar på att umgås med Jennie denna helg istället :) Noel har fått en jättefin tröja av farmor, med en spelarbild av Simon på och texten "RIK supporter"- as söt, haha!

Idag har jag och Jennie varit på stan för diverse ärenden. Jag hade bestämt att jag skulle hitta en outfit till ikväll, bestämd som jag är så gav jag inte upp..slutade med en kjol bara dock. Skit också! In och handla kvällens alkohol också, bra bra. En Zhara dök upp bakom en hylla och tjoa, sen bara försvann?! :/ Knepigt!
Ska återigen ge mig på en ny vinsort att testa mina smaklökar på, hoppas den är god. Förpackningen var iallafall fin. :) Ne nu ska vi fundilera ut hur vi ska sysselsätta oss ikväll. Have a nice day fuckers!

Konsten att charma


"Vi känner inte varandra, men får jag säga en sak?"

"Ja, visst!?"

"Ursäkta men fan va snygg du är. Jag kan inte inse hur en så fin tjej kan vara singel,ja bara om du själv vill de. Alltså när du är singel så betyder de att alla killar runt om dig är blinda,att de inte ser en så vacker tjej. Ja hur ska de se dig när du är lika fin som en ängel,som inte kan ses. Du är en av de vackraste ,finaste och snyggaste tjejena jag har sett i mitt liv. Det va vad jag hade och säga!"



TACK SOM FAN!

Att vara död i en levande kropp


Är ungefär så jag känner just nu. Efter en hektisk vecka på jobbet med på tok för mycket att göra är jag helt utmattad. Det positiva är att man har störtsköna arbetskamrater att skratta bort den oundvikliga värken och mattheten i kroppen under dagarna.

Gårdagen var ändå den jobbigaste. Gick upp klockan 05.00 och tog cykeln i kylan på morgonen, cyklade den iskalla milen ut till jobbet, mina öron höll på att förfrysa och det var fortfarande mörkt ute. Jobbade hela dagen och hade tokmycket att göra, speciellt på eftermiddagen när jag och Ellinor tillslut sprang runt med varorna för att hinna klart! Äntligen var dagen över vid 16.00.

Dagen innan hade jag beklagat mig åt Frankie, dragit till med att jag skulle dö och hamna i diket eftersom jag skulle vara så utmattad. Vad gör han? Jo, när jag har slutat jobba så står mannen där med bilen på parkeringen för att hämta mig och cykeln. Lätt att han är "Veckans kompis" alltså, du är så bra! Men dum som jag är säger jag att jag cyklar hem också. Så då blev det en mil till på cykeln, i jordens motvind..Jag var helt slut när jag kom hem och sov middag.

Jag har även räknat ut att man lyfter minst 400 kg under en arbetsdag, och då ska jag inte ens börja räkna efter hur långt man går ;o

Hello my new love


Så sjukt underskattad. Jag har varit halvblind, nästintill förtrollad av brodern. Låter det sjukt?
Det är det också. Jag har alltid tjatat om hur snygg och fotogenetisk, talangfull och allt annat man kan tänka sig, Bill är. Hur som helst, han är fortfarande allt det, men hans bror då? Hans också snygga, fotogenetiska, talangfulla och allt annat man kan tänka sig... bror Tom! Detta inlägg är för honom, haha. För hur jävla yummie är människan inte? Och två plus till för honom är ju att han är naturligare och har snyggare kropp ;)



Gillar dock hans nya frisyr mer än denna på bilden.
Men wow!



Där har vi allt. Nya frillan och snygg brorsan. Vilket team, wooho!

Ett dimmigt farväl


Sammanfattning sen i lördags kanske vore på sin plas nu. Vi hade som sagt avskedsfest hos Madde för våran Carro som flyttar till Italien på fredag. Många utav hennes närmaste vänner, gamla klasskompisar och jobbarkompisar kom för att ha en sista fest med henne. Spårade lite kanske och många mådde rätt risigt innan vi ens kom ut, några till hamnade under den kategorin även ute på krogen. Vi var på O'Learys i 20 minuter kanske innan vi drog till Harrys istället. Blev lite kaos där också, men det hade inget med illamående att göra.. Och ja, det löste väll sig tillslut det också, nästan, som vanligt. Kom hem 9 dagen efter och hade äntligen fått rummet att sluta snurra och somna, ja då väcks man av en Sofie som hoppar och lägger sig på mig. Skitpelle! Sen på kvällen åt vi lite kebabrulle och snackade lite om helgen.

Jobbade tidigt igår och var helt död som vanligt efter arbetsdagens slut. Men så klockrena arbetskamrater!
Skulle vara dötrist utan dom. Skönt att ha varit ledig idag iallafall, har hjälpt C med att söka jobb ute hos oss, kul om han får det. Imorgon börjar jag tidigt igen, bara att bita ihop! Ikväll ska jag se Viktors match också, i soffläge! :)

Avskedsfest


Är halvfixad,peppad och lyssnar på Crusified Barbara.. Så skönt. Har dock halvpanik. Lugg eller inte lugg ikväll?
Hm. Sandra säger lugg. Nå ja, ikväll ska vi i allafall ha fest för Carro, eller Madde står för lokalen och vi andra deltar ;) Våran lilla Carro flyttar till Italien för ett tag, hon kommer vara mycket saknad. Hoppas på en bra kväll hos Madde innan det blir utgång. Har skrivit upp mig och några på VIP-listan till O'Learys/FUSE så lär väll hamna där. :)


Without you I am dying
and with you I am just hurting you.


Kommer sakna dig Carro-barro-diskmaskin!

The kind of pain i like


Idag när jag strosade runt själv på stan och skulle köpa present åt Carro (som tänker dra ifrån Sverige och fyller under tiden hon är borta) så var jag ju bara tvungen att köpa något åt mig själv. Det resulterade i inte mindre än 9 par "plupp"örhängen kan man väll kalla dom. På en platta alltså, ja ni förstår säkert. Fina färger! Brukar ju alltid tappa bort örhängen så är alltid bra att ha såna. Sen blev jag ju bara så förbannat sugen på att ha några nya hål i öronen, och så uttråkad som jag var tog jag tag i saken. Jag är nu 10 hål rikare i mina ömma, röda och värkande öron. Ursch det svider så mycket, bara efteråt, och i ett par dagar. Bara att härda ut! fint blev det iallafall :) Så nu har jag totalt 17 i öronen! :)

För övrigt så var Sofie här och åt tacos, nästan som en fredagsritual ;) Min andra halva.


Jag ska aldrig mer åka buss


..Så länge det inte är nödsituation. Hatar det nya systemet! Idag hade jag bestämt med en vän att vi skulle shoppa på tuna park, jag skulle först åka till henne i torshälla. Vad händer? Jo, jag står ju som ett fån på bussen och räcker fram kontanter. Det fick jag inte betala med, endast kort. WTF? Så där stod jag i en fullproppad buss med blickar av erfarna bussåkare, och får inte åka med. Vad hände med att kunna ta en spontan busstur om vädret sviker? Och hur många gamlingar har mobil och ska kunna förstå sig på sms-biljett?
Och hur många andra som inte har tummen i arslet köper ett busskort för flera hundra som man inte ens hinner använda upp? Allt för en ynkla liten busstur. Så dåligt system så det finns inte, ta bort det!

Ingen av oss kunde därför ta bussen till varandra så det blev inge tuna park, istället fick jag strosa omkring på stan själv som en vilsen människa utan vänner. Tack Länstrafiken, ni gjorde verkligen inte min dag bra!


Våran lilla modell








Fotograf: Mariah Lejon
www.studiolejon.se

Hur fan äter man nachos?


Idag vaknade jag vid 7, tokpigg..inte direkt vanligt för att vara världens morgontröttaste människa.
Tvingade mig själv att somna om iallafall och gick upp vid 10 istället. Då var jag skittrött, haha.
Gjorde mig iordning och åkte ner och mötte farmor på stan. Fixade lite ärenden och tog en lunch på 21an.
Lärde farmor att äta nachos efter att hon tagit gaffel OCH kniv och trott att det var okej, haha..Hon såg så vilsen ut när hon envisades med att skära i nachosen och dom sprack. Kladdigt men supergott var resultatet efter att vi proppat i oss varsin tallrik.

Inhandlade lite nödvändigt som Neutrogena Daily Scrub (hoppas på att den är bra!), nytt svart nagerlack, nässpray till min dumma envisa näsa, 2 par örhängen..Kommer jag någonsin hem utan ett par? och lite smink.
Vi tog även en runda inne på systemet och jag inhandlade en flaska fruktvin som jag tror kommer vara skitgott med smak av äpple, päron och banan + några cider. Nu blir de top model! =)


Massa smaskens! 21ans nachotallrik är helt oslagbar.


TH intervjuv

Reporter: Vem skulle du vilja ge en utmärkelse till? Och vad för?
Bill: Vem skulle jag vilja ge ett pris till ...
Tom: Jag skulle vilja ge en till Bill, för "Osexigaste kvinna.".
Bill: Jasså?! Jag tror att jag redan vunnit en sådan.
Tom: Har du? Men jag skulle ändå vilja ge den speciellt för dig.
Bill: Okej, vad söt du är.

Hahahaha!


Work with what you've got


Idag överraskade jag mig själv, jag tog på mig träningskläderna och löperdojjorna och tog mig ut på en runda.
Det var inte igår. Tycker det är sjukt att jag inte är ett levande bowlingklot när man tänker efter hur lite jag tränar nuförtiden, men inte fan är man smal och smärt..men, ja. Kanske borde ta tag i de här igen? För femhundrafemtioelfte gången, man måste ju kanske börja tänka på beachen 2010!? Haha.



(Bilden är tagen innan rundan, jag var rätt mycket ofräshare efter!)


Ikväll är det en bra kväll framför tv;n:
- Fotbollen
- Idol
- Fråga Olle dokumentären

:)

It's automatic

It's automatic
Everywhere in your letter
A lie that makes me bleed
It's automatic
When you say things get better
But they never...

There's no real love in you
Why do I keep loving you

It's automatic,
Counting cars on a crossroad
They come and go like you
It's automatic,
Watching faces I don't know
Erase the face of you

Each step you make
Each breath you take
Your heart. Your soul.
Remote-controlled
This life is so sick
You're automatic to me


Noel

En riktig badsnygging =)


TH


Sitter och glor på Tokio Hotels nya video Automatisch från kommande skivan Humanoid (som jag ska få!)
Hur läcker får man inte vara liksom? Trots det mindre sexiga pudlarna som ingår i hans klädsel.
Ytterliggare en låt man bara måste älska och köra på repeat!



Tack!


Stort tack till er som kom och firade min födelsedag i efterskott i lördags.
Jag hade jättetrevligt och är supernöjd med mina presenter.

Strykjärn, hårblåst, toaborste (ha!), diskborste, disktrasor, sanning&konsekvensspelet, bakis-paketet,
presentkort, balonger och Tokio Hotels nya CD Humanoid, som släpps i oktober.

Jennie Nilsen
Sofie Karlsson
Amanda Ohlsson
Anna Lundin
Emma Pargelius
Ida Linde
Sofia Nordström
Frank Pettersson
Emma Andersson
Rickard Johansson
Jenny Nordberg
Jozephine Gimling
Catrin Warg + Sonny Säterkvist
Madeleine Lindberg
Sandra Höglund
Marlene Öjeholm
Caroline Isokääntä
Linda Lundqvist


Efter festen blev det utgång på Harrys. Efter de gatugäng med Frank och lyssnade på gamla låtar,
innan vi liftade hem och städade lite i lokalen. Vilken vän, ska hälpa till att städa men ligger raklång på golvet istället ;P Ha! Städat det sista idag också och lämnat tillbaka nyckeln.

Om man vill vara någorlunda fin...


Frågan är varför i hela helsike jag känner mig så sjuukt stressad? Slängde i mig en soppa som om gästerna skulle traska i vilken sekund som helst. Och det är inte riktigt så, det är 5 ½ timme kvar för i helvete!
Men sån är jag, ska ta en hel dag på mig att fixas inför fest, välja kläder osv.. och nu när man har en lokal att fixa till och dona i också önskar man att man vore lite mer..snabbfixad? Men jag har ett nytt motto "Om man vill vara någorlunda fin, så får det ta lite tid!". Har iallafall skrivit ner en lista på de sista sakerna jag ska ta med till lokalen.
Ska väll börja fixa lite nu. Jag vet att det kommer bli som vanligt, jag börjar smått alldeles för tidigt, och segar och segar..så jag tillslut får stressa ihjäl mig på slutet. Ganska osmart, jag vet. Jag är hopplös!
Jag hoppas iallafall att det kommer bli en bra kväll och mina gäster ska trivas!

Puss på er!


en osminkad, nyvaken tönt! ye

Dagen före-fix


Jag är trött. Ingen ovanlighet. Blir en lugn fredag, ladda. Jag har städat och varit i lokalen och möblerat om och ställt ner lite saker inför morgondagens försenade födelsedagsfest för mig :) Jag längtar, samtidigt som jag är nervös för att det inte ska bli kul, eller jag kommer ha kul, men att gästerna inte tycker det. Nåja! Det får bära eller brista, jag har gjort det jag kunnat iallafall.

Jag sitter nu med jordgubbshårinpackning i håret, har fixat mina naglar och ska göra ögonbrynen efter ursköljning. Kommer vara före-dagen-fixad lagom till filmen början, "Brokeback mountain" Åh, Heath! Kommer med all säkerhet fälla en tår för den läckerbiten. Efter de blir de nog sova. Puss!


Keep on rockin'


Har inte haft tid, ork eller lust att skriva på ett par dagar.. Var på halvdåligt humör efter helgen, har inte gjort mycket att skriva om osv. Men i onsdags var jag iallafall på möte, vilket gjorde mig på bra humör. Gick skitbra, precis vad jag hoppades på! Igår jobbade jag 07.15-15.45, jag hade tydligen fått förlängt kontrakt på jobbet, ser man på! :) Jobbade på en ny avdelning med Sara och Anna, klockren dag! Men sjukt jobbig och stressande i slutet. Men kul hade vi!

Sara: Vad är du utbildad som?
Jag: Barnskötare
Sara: Porrskötare? Jaha.

Idag har jag, Noel och pappa flängt runt hela stan för att inhandla grejer till morgondagen. 5 ställen tror jag vi besökte, haha. Stackars Noel! Men vi hittade det vi skulle ha och jag blev av med min systemet-oskuld också för jag passade på att köpa spriten till festen och dricka till mig själv också! Nu blir de Top Model innan jag ska städa lite, och kanske gå till lokalen och fixa lite också.



fina trötta unge


du var så duktig idag, puss lilla älskling. jag älskar dig!


RSS 2.0