Dumpa mig!


Jag får ont i magen, tårar i ögonen och kaos i huvudet. Du tror inte att jag har tänkt på dig den senaste veckan, det är fel. Men jag ber om tid för att tänka, och det går inte som det är just nu när jag inte får vara ifred. Jag får panik, och jag vet att du inte mår bra av detta heller. Och alla fina saker, jag får mer ont i magen. Varför är det alltid så svårt? Vill jag verkligen ha någon som kan göra allt för mig, när jag inte är beredd att göra det samma för honom?
Jag hatar detta. Jag vill hundra gånger hellre bli dumpad än att dumpa, jag mår så dåligt av det. Och jag blir arg på mig själv för att jag drar mig undan istället för att prata om det. Jag kanske har överreagerat på saker, kanske för att få en riktigt anledning att dumpa dig. Jag vet inte, jag vet bara att något inte stämmer. För att det finns någon annan som finns i mitt huvud, eller för att vi helt enkelt borde vara vänner?! Ge mig ett tecken mannen där uppe, jag behöver det nu.


Förlåt.

Maskerad


I lördags var det äntligen maskerad för att fira Amanda. Tog typ halva dagen att fixa sig, speciellt håret med inflätat guldsnöre och guldstenar. Sandra kom hit vid 5 tiden och vi tog en cider och fixade klart oss innan vi gick till Amanda. Det var en riktigt lyckad kväll och alla var så fina. Lekte roliga lekar och skrev sånger om Amanda.
När det var krogendax gick vi sjungande ner med våra dräkter och jag hade iallafall den roligaste kvällen än så länge på O'Learys. Spårade lite och gick väll lite väl in i rollen som någon annan :P Men kul var det iallafall!

Tack tjejer för en underbar kväll!
"Ängeln" Amanda
"Emo" Emma
"Emil" Emma
"Ida" Ida
"Svart&Vit" Jennie
"Skolflickan" Sandra
"Amy Winehouse" Bella
"Katten" Carro
"Musen" Mischa
"Lucian" Ludde
"Jumbojet Pioten" Jossa
och jag, "Sjörövaren" ;)


Jag och Carro =)


Mat-Alex?


Jag kom på de, jag ska bli nya mat-Tina..Jag är grym, fast inte på matlagning dock. Men jag duger=)
Just nu lagas det tacos, mamma kommer om 20 min typ så ska skynda på lite. Tokio Hotel spelar i högtalarna och jag myser runt i pyjamas och nytvättat hår redan, skönt..dock en envis magvärk :( aj! Senare blir de Idol och mera mys.


Drar en lättnandens suck


Godmorgon! Har varit ute på en kortispromenad nyligen. Ska fixa ihop något att äta innan det blir städning.
Efter de är det innan-helg-fix, med andra ord ögonbrynsplockning, nagelfixning osv..:P Är supersnuvig just nu, hoppas det går över snart. Blir bara en dag i mysisar och ladda inför morgondagens maskerad. Var med Sandra igår kväll på Tuna Park och inhandlade presenter, båda blev även kära i varsitt par skor som vi hade seperationsångest över att lämna utan att de var i våra påsar :( In på systemet och skrämmas av Frankie som också åkt dit med sin vän Robin. Han fick några välförtjänta ord, efter att jag smugit runt på andras tomtar och försökt ta mig igenom buskar och kommit fram till Frankie och han inte var hemma OCH glömt hänga ut mina saker, din fjant alltså!
Detta var också Sandras fel, eftersom hon glömde släppa mig på rätt ställe:P Men hon är för söt för att få pikar!;)

Träffade även Linn med hennes lilla Theo, sååå söööt. Grattis igen gumman!

Ne, dags att börja fixa..och andas lite lättare idag!
Puss! / Alexa'.


Ibland undrar man faktiskt vart hans närminne sitter...?


Torsdag.


Helt sjukt att det snart är helg igen, tiden bara flyger förbi. Är lite småkrasslig, men hoppas det inte blir något mer av de än så. Idag har jag lunchat på Ming med farmor och glott i affärer, inhandlade 4 söta ringar, sen fick jag en mini- cascada parfym och lite grejer till håret till maskeraden på lördag av farmor :)

Hem och mysa ner sig och kolla one tree hill och unga mödrar, nu ska jag fixa något att äta, byta om och knalla över till Frankie innan Sandra hämtar mig för att titta på present till Amanda på Tuna Park!



gammal men söt bild på mig och Sandra <3


Nära döden upplevelse


Igår kände jag mig lite krasslig och sov mig igenom hela eftermiddagen. Det resulterade ju såklart i att jag hade svårt att somna i natt, så vid 03 slumarade jag till och vid 08 ringde klockan. Ögongrus, ögongrus!
Fixade till mig och rullade mot doktorn för samtal, återigen en ny :S Hur många olika ska man egenligen behöva träffa?!  Efter de och lite nyckelletning rullade jag ner mot stan, ovetande om min kommande upplevelse.
Gick till arbetsförmedlingen och banken som jag skulle, nu i efterhand helt i onödan..skrattretande.

Fick för mig att svänga in på H&M, fast jag skulle ta ut pengar. Vad händer? - Jo, han-jag-dör-när-jag-ser-killen från jobbet står i kassan (så nu vet vi dock vart han försvunnit på sistonne!). Jag får panik, snurrar runt och tänker att jag måste köpa något, annars ser det dumt ut. Jag plockar på mig två hårprodukter, inser att jag fortfarande inte tagit ut pengar, ställer tillbaka och halvstormar ut. Halvspringer bort i regnet till 21an och tar ut pengar och springer tillbaka, kommer inte ihåg vad det var jag skulle köpa och får snurra runt lite till. Tillslut är kassan bredvid honom ledig, trodde jag..båda blev lediga men jag valde den bredvid. Slänger ut pengar på golvet, får be kassörskan att hjälpa mig att ta pengarna ur min plånka..knallröd och börjar svettas. Ut så fort som möjligt tänkte jag när jag vände på klacken, fel håll, fick snurra ett halvt varv och kila iväg..röd som en tomat och ett hjärta som bultade alldeles för snabbt. Vad är det för fel på mig egentligen?!




Grattis Amanda på 20 års dagen!

Angel


Jävla skit, skit skit..Just när man kände sig på topp och allt flöt på kommer det alltid något som får en att få en 50 kilo ryggsäck på ryggen. Allt är så förvirrande, känns som att jag tappat kontrollen lite. Idag är det en av årets jobbigaste dagar, och det gör allt bara så mycket värre. Saknaden är stor, och orättvisan större. Kan inte förstå att det är 6 år sen du lämnade oss, min ängel. Jag tänker på dig, saknar dig och älskar dig föralltid.




Snälla, gör det lättare att andas igen!

In your shadow


Måndags eftermiddag, alltid lika händelselösa. Det enda vettiga jag lyckats gjort än så länge (om det ens räknas) är att läsa tidningen, VeckoRevyn och duscha. Jag menar, vad finns måndagar till för när man är jobbledig för liksom? Transportsträcka. Söndagar gör man ingenting, men då har man iallafall inte dåligt samvete för det.
Ska väll iallafall slänga på mig lite mascara åtminstonne så man ser lite mer levande ut och dra över till pappa senare.

För bara ett par dagar sen kändes allt bra. Nu har jag en klump i magen igen. Fan! Vill bara dra täcket över huvudet och sova tills det blir bättre, eller helst tills det blir vår. Kan man göra det?



Puss på min lilla sjukling.

 

Och grattis till Linn och hennes Robert (lite sen, jag vet) 
deras son är äntligen född, en liten Theo.


(www.lyxlirare.blogg.se)


Let's celebrate the drama


God söndag- kväll! Är för första gången på sjukt länge inte bakis. Nej, för denna vecka skrällde vi lite och festa på fredagen istället. Möttes som sagt hos Jennie och drog i oss alkohol, jag hann få i mig en vinare och en bacardi.
Massa tjaffs med några av tjejerna som kände sig bortglömda, men om vi hade setat hos Jennie och tagit varsin pizza hade det ju inte blivit något tjaffs..eller hur? Så nu blev det både tjaffs och dyr mat. Men trevligt hade vi som tusan =) Även F och hans två vänner kom lite senare. Vi dansade gärnet bland dom äldre och sista timmen var jag, Jennie och Emma dom som bestämde musiken. Haha!  Många hundralappar senare rullade vi hem, jag gråtandes utan min älskade telefon.

På söndagen vaknar jag av att F ringer och säger att jag ska komma ut, tar mig en titt i spegeln och borstar tänderna fort som fan och drar på mig myskläder - Han hade min telefon i fickan. Så jag blev glad igen för det såklart!

Senare på natten var det dock inte lika kul. Först var det filmer, sen massa tankar i huvudet. Sen började en gammal kille återigen ringa i telefonen ett par gånger. Somnade. Vaknar igen vid 5 tiden utav att F står ute och ylar utanför mitt fönster. Trots att han lovade mig att han skulle ta det lugnt. Annars hade man kanske sett det som en romantisk grej, men inte av en full tjoande kille kl 5 på morgonen :( Har inte hört av han idag, och vet ärligt inte vad jag ska säga längre heller.

Nu blir de One Tree Hill!
/ Alex.


Tik tok


Helgen är här! Sitter och peppar till Kesha - Tik tok, jag älskar den! Hör du de F, jag ä-l-s-k-a-r den! Haha.
Har fixat ögonsminket redan och nu är det dags för att platta igenom burret till hår innan jag ska testa min nya älskade locktång. =) Ikväll är det middag med vissa av tjejerna på O´Learys, men först lite fördrinkar och fix hemma hos Jennie senare i eftermiddag/ början på kvällen.

Hoppas ni får en underbar kväll, för det ska jag ha!

Puss! / Alex.

Min nya pärla!


Shopping= glädje!

Ursch, jag glömde bort att jag hade min älskade blogg...inte bra!
I tisdags gick det iallafall bra att jobba, trots att jag var klarvaken 04:00, klockan ringde 05:00, jag var först ¨på jobbet 06:30, så jävla segt! Och inga av mina pärlor var där..men två av dom kom efter ett par timmar=)

Idag har det varit shopping på schemat, på tuna park. Inhandlat massa strumpbyxor, stay up's, klänning, ringar, armband, örhängen, ögonfransböjare, eyeliner, massa ögonskuggor och locktång..plus morgondags alkohol.

Efter de var det friseringsdax för Elin. Sen käkade vi MC här hemma hos henne och hennes sambo och sen har jag färgat hennes hår. Nu ska jag snart åka hem, ringa F och sen pyssla om mig själv med att fixa ögonbryn, fransar och naglar.

Puss!


Fylleri


Som sagt så skulle vi till F´s kompis, Ralle, i lördags. Denna Ralle visade sig vara en gammal kompis som det var sjukt kul att se igen, din galenpanna! Mys, dricka och alldeles för hög musik bjöds de på innan jag och Emma gick ner mot stan för att möta Sandra, Sarah och Josse som gick tidigare. Jag och Emma hamnade på O'Learys, dansade lite..drog därifrån, kom tillbaka, gick igen, till McBeth och mötte Anna och sen gick jag till Harrys för mer dans med mamma och hennes sköna jobbarkompisar. Efter många danser, några shotar senare så slirade vi hemåt, efter kom F som varit på fest i Nyfors. Dagen efter var vi båda sjukt sega och låg kvar i sängen och bara myste till strax efter 16, då var det dags för promenix. Mysig dag!=)

Ralle: " Jag beställde en öl, och sen fick jag en cider med grönsakssmak, typ päron"

Imorse gick jag upp halv8 för att ringa och avboka min läkartid, ingen ork eller lust att gå dit idag.
Tog 35 min innan jag kom fram, då blev jag sur och somnade om till nästan 1 efteråt, haha!
Bara slappat idag i soffan. Men imorgon blir de andra bullar, jobb, jobb, jobb..Puh!

Pusss!

En farmor med silikon

Gårdagen blev Idolkväll med Jennie, Linus, Erik och Johan (Emma kom en stund). Mycket trevligt! Dock åkte Eddie ut, hemskt! Fuckfuckfuck. Blev lite kortspel, "jag har aldrig" och "sanning och konsekvens"..Mycket sjukt bjöds de på. Vid halv 2 tiden höll jag på att somna och knallade hemåt i snöstormen.


Imorgon fyller min älskade söt-farmor år, det innebar att vi idag firade henne. Med smörgåstårta till lunch och vaniljhjärta till fika. Dåligt illa jag mådde efteråt, jag är inte överförtjust i de direkt. Efter de somnade Noel i min famn, mysiga snutt. Var länge sen han somnade i famnen, saknar de sen han var bebis.

Farmor: Inte ville han ligga i min famn, de var väll för platt du har ju mycket mjukare där uppe
Jag: Ja..men du får väll skaffa silikon, då vill han nog ligga där
Farmor: Ja, jag får nog ta och göra de tror jag

Väckte det lilla grynet och det begavs till systemet för att inhandla kvällens dricka. Nu är jag hemma, ska väll ringa F snart och sen börja fixa mig. Sandra kommer hit vid 18, sen ska vi till F´s kompis ikväll.



Ha en bra kväll!
/Alex.

HAHA!

Feel alive


God kväll!
Idag har jag och snuffsen busat lite inne innan det var mellisdags. Efter de tog vi på oss massa kläder, packade ner skrutten i vagnen och gick mot Skogsängen. Lekte i en lekpark ett tag innan det var dags för Noel att bli klippt på salongen av Sandra:) Gick förvånandesvärt bra, satt och kollade på allt runtomkring, kunder som blev friserade och apparater som lät. Jättefin blev han (Tack Sandra!), och duktig var han..tills jag släppte taget om han, galet hur han kan bli så blyg ibland. men det gick fort över när han kom upp i famnen, sen busade han omkring lite. Sen gick vi till affären och hem och busade lite mer, haha vilka idéer han får ibland.

Nu har jag precis duschat, ska över till Jennie ikväll för hämtmat, idol och lite vin! Hur mysigt som helst i kylan!


Du gör mig glad!
/ Alex.

It's you and me, snuttis


Har varit en bra dag. Vid 12 tiden rullade jag ut vagnen för promenad och bränna lite kalorier medans Noel sov i vagnen. Blev 2 timmar ute i kylan innan vi mötte Emma vid tågstationen vid 2, gick ner till stan, mötte upp Amanda och tog en fika. Jag med min latte, dom delade på mat..och Noel med sin gröt, nöjd liten skitkorv. Min solstråle! Härligt att ta igen lite med er också tjejer. Sen gick vi hem och åt, senare var det match..VINST, skönt som fan. =) Sen älskade Criminal Minds. Nu blir de sängen och lite mer tv innan det blir sovdags=) Puss, natti!

(Skänker en tanke till min sjuka bror som ligger hemma i Göteborg, love you!)

Peter Jihde: Hur tänkte du imorse när du vaknade, hur laddade du?
Nacor: Imorse? Jag vaknade 2 i eftermiddags och gick till samlingen

HAHAHAHA, klockrent!=)


End this.


Var verkligen samtalet förra lördagen bra? Jag trodde det. Men nu är jag inte lika säker längre, för vad händer?
Efter att du försvunnit ur mina tankar så gott som helt, och mina drömmar. Vad gör jag nu? - Jo, drömmer om dig.

:.



Tråkig vecka, typ inte ett skit har hänt. Nu börjar veckan för mig kan man säga: Idag blir det stan med Elin.
Får se om jag ska över till pappa senare också, eller kanske färga håret? Haha. Jag dör på mig själv, aldrig nöjd.

Puss!/ A

Dom lockade dit oss med lättklädda osynliga tjejer


Fest i lördags som sagt, hos Johan. Där drog det igång tidigt med ölspel. Drickat tog slut snabbare än förfesten, illa. Ner mot stan och O'Learys där det väntades Victoria Secret grejs..men var det något? Jag minns inte att jag sett något iallafall. Lureri tror jag! haha. Dansade, drack shots och hade det kul. Efter de mötte jag upp dom andra på Corner, vetifan hur jag kom ifrån dom..mötte även F där. Efter ett tag beslutades det att det vankades efterfest hos Jennie så tog två (?) taxibussar med fulla människor hem till henne där det blev Buzz och sprit. Jag var på kasst humör och satt mest med telefonen i handen, pinsamma samtal och nervikning. Skit!

Mådde självklart kasst på söndagen, trots det vaknade jag prick halv 12, som en Idol-väckarklocka, såg reprisen..tog en tupplur igen och sen bara tv hela dagen, kvällen och halva natten. Idag har jag ont i magen, ska se om jag ska över till Ludde som flyttat in i Sofies port så nu bor vi alla tre på samma gata.

Puss!

EMA


Lite sent nu men fuck..I love the EMA's. Bra artister och uppträdanden. Och älskade Tokio Hotel uppträdde med "world behind my wall" - underbart! Och tog hem priset som "Group of the year" tror jag de hette, hade självklart röstat. Kollar reprisen nu också!

Rabih åkte ur Idol. En sötsak.
Fick sms direkt av pappa efter utrröstningen "Yes, äntligen". Haha! Jag blev småsur och svarade inte.

Nu börjar klockan bli mycke, ska till Johan om ett tag och festa! =)

Puss!



VÄRLDENS BÄSTA!!!!

En dag i huvudstaden


Dagen började med tåget mot Stockholm vid 9, Noel busade runt och charmade som vanligt på tåget.
Promenerade bort till pappas jobb så han fick visa upp den lilla snutten, sprang runt och flinade på allas kontor och luktade på plastblommor. Lunch för Noel på pappas jobb. Sen gick vi till stan och jag och pappa lunchade på Taco Bar. Gick till Buttricks och inhandlade min maskeraddräkt ;) Strosade runt lite till, hittade ett nytt svart nitarmband och ett vitt, skitsnygga! Även en tuttpiercing och en ögonbrynspiercing inhandlades innan vi virrade oss iväg mot tåget hem. Jättemysig dag med mina favoritkillar (simon också såklart!). Men det slutade inte där, var tvungen att springa ner på stan också för att inhandla alkohol..råkade köpa en hårfärg till också. haha!

Nu ska jag ligga och vila mina stackars ben som trippat runt i massa timmar i klackstövlar..osmart skoval!
Sen senare är det Idol som gäller :)

Puss!

äckelpäckel jävla snöfan.


Ursch vad jag hatar snö!!!!!
Skulle vid lunchtid bege mig ner mot stan, hittade inget paraflax så fick cykla ner, böja ner huvudet och försöka "inte nudda snö", inte det lättaste, de äckliga vita vattentussarna skvätte och blötte ner mig som fan. Var alldeles blöt och kall när jag hade cyklat ner på stan, som tar typ 3 min. Äckligt! Mötte upp farmor och tog en lunch på 21an, skrattade och pratade om det mesta. Mina enda fynd var ett vanligt diadem och ett "flätdiadem" (köpte förvisso nässpray också, men de gills inte). När vi skulle skiljas åt stötte jag på en jobbande Danni, klagade på hur sur han såg ut och blev erbjuden en filmkväll som tack för det - var tvungen att tacka nej, givetvis..det är ju för fan EMA-galan ikväll! Går inte att missa. På vägen till min cykel ringde jag F, han var nog förvånad att jag var så glad, trots mina beskrivningar om skyfallet. Kall, blöt och glad..njaa jag försöker iallafall!


 


Look-a-like


Jag satt och kollade lite på The City tidigare ikväll..och då slog det mig, fasiken vad min brors bästa vän Adam är lik just Adam i The City, tror han kommer se ut så om några år och lite ansiktshår-sparande faktiskt.


 

Eller är det jag som inbillar mig?!

 

 


Back to dark


Halva veckan redan passerat..tiden går så sjukt fort. Inte mig emot, jag vill ha vår! Idag blev det verkligen vinter, äckligt kallt ute. Var nere på stan med Sofie en stund och köpte två hårfärger för att bli vintersnygg i håret, tajmning som tusan eftersom det började snöa idag också. Fan hatar snö! Fint att se på, men thats it.

Hem och kollade One tree hill och färgade håret, först svart/brunt som förut, och sen en rödaktig färg som jag la i andra omgången, blev lite rött skimmer..kunde varit lite mer men blev ändå nöjd=)

Ska färga ögonbrynen nu och glo mer på tv=)
Puss! /Alex.


Världens bästa! <3


Bist du lesbisch?


Seg dag. Mamma kom hem från göteborg, och det var ju såklart kul att träffa henne - fick i mig mat och några skratt. Såg tillbaka på helgen och insett att jag i stort sett inte öppnat kylskåpet alls, osmart. Är inte hungrig denna kväll heller men en macka ska jag försöka få i mig. Har mest legat och glott på tv i soffhörnet, sjukt seg.

Kollade på älskade One Tree Hill, alla är så förbannat snygga första säsongen. Fattar inte! Började garva för mig själv när dom började prata om sina porrstjärnenamn, att man lägger ihop sitt första husdjurs namn och sin mammas flicknamn. Jag höll på att kävas..Skulle någon verkligen vilja ligga med mig om jag kallade mig för Skrållan Nurkka? (hon är inte finsk!!) och dessutom tog betalt för det? Skulle inte tro det va.

Fick även ett sjukt meddelande. "Bist du lesbisch? Mädchen fragt freund".. Ja..ibland undrar man vad folk har i skallen, folk man dessutom inte känner. Idiot!

Handboll igår- slakt av Guif från RIK. Såg morsan flina genom rutan i sin RIK-tröja, lyllo.
Handboll idag - Magdeburg (Tokio hotels hemstad för övrigt) mot Kiel. =)

Puss! / Alex.

Jag skulle åkt..


Blä. Illamående. Man mår precis som man förtjänar sen i lördags. Skulle bli en kul kväll ute, ta igen från förra helgen då febern satte stopp för dansadet. Vad händer? Jo,  vi har förfest här. (Emma Ida Jennie Emma Ludde Frankie). Jag fick dricka äckligt vin, några helt okej cider och en ljummen öl. Blev konstigt nog rund under fötterna, vatten nästa. Ner till stan, mötte Fia och Tine och gick mot Harrys, kom såklart inte in..för det var 21, sjukt patetiskt. Ville inte betala på O'Learys när dom andra redan gått in där och listan inte gällde så tog en taxi hem till en stökig lägenhet. Drog på musik och hällde i mig en flaska vin till, pajade både datastol och tangentbord. Lyckat! Frankie var här ett tag och beskådade allt efter han kommit från krogen, stackars barn.
Fick iallafall något bra ur kvällen: Samtal med någon mycket speciell. Tack!

Jag borde fan åkt till Göteborg.. Då hade det aldrig blivit galenfylla utan utgång, illamående i 2 dagar.
Då hade det blivit härligt folk och handboll. Istället får jag glo matchen här på datan, inte okej! :(


Såhär snygga var Adam och brorsan hemma i gbg i lördags,
 sjukt stolt jag var när jag såg bilderna. ;)


RSS 2.0