The harder we fall

Gone astray, it seems we lost our way
Come to learn the price we pay
Bought it all to fill the empty space
How did it get this far?

.Lost track what we're looking for
Got everything but we still want more
When we've been drifting too far
The harder we fall
Going blind staring at the sun
We feel on top as we come undone
When we keep wanting it all
The harder we fall
(the harder we fall)

Wide awake but still I'm feeling numb (feeling numb)
I can't believe what we've become
For all that's real I know we can't go on
How did it get this far

And through it all, the fact remains the same
We choose to fall 'cause we don't wanna change
The higher we climb, the harder we fall

Gone astray, it seems we lost our way



Duktiga Noel!





Igår kväll var Noel jätteduktig, han lyckades nämligen stå själv och hålla i vardagsrumsbordet
utan att någon höll i honom, vad stolt jag var :') Och Sofie blev stold åskådare till miraklet, fan
att jag inte tog kort kom jag på nu. 6 månader och så himla duktig är han, min lilla älskling!

One year, six months.

Sew this up with threads of reason and regret
So I will not forget. I will not forget
How this felt one year six months ago
I know I cannot forget. I cannot forget

I'm falling into memories of you and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that I can share with you

I can tell that you don't know me anymore
It's easy to forget, sometimes we just forget
And being on this road is anything but sure
Maybe we'll forget, I hope we don't forget

I'm falling into memories of you and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that I can share with you

So many nights, legs tangled tight
Wrap me up in a dream with you
Close up these eyes, try not to cry
All that I've got to pull me through is memories of you
Memories of you
Memories of you
Memories of you

I'm falling into memories of you and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that we can share
Falling into memories of you and things we used to do



Tuna Park


Hemma igen efter promenad till och från Tuna park med retstickan Erik :)
Strosade runt lite, han köpte iPod och hälsade på hans vänner. Känner mig som en vilsen liten blyg flicka, haha.
Busade. In på Coop av någon anledning, kom iallafall ut med hans godis, tuggummi till mig och två trisslotter, ingen jävla vinst såklart! Stod i regnet och Erik gjorde ett tappert försök till sång och jag gjorde en väl genomtänkt dans, eller inte. Blev hämtad av hans pappa och fick skjuts hem, guld värt! :)

Nu är de "Unga mödrar" som gäller innan de blir Noel-mys. :)

Onsdagsfesten


Sitter och väntar på att Erik ska komma från klippningen så vi ska gå till Tuna Park så passar på att skriva lite om gårdagen.

Började med middag och förfest hos Jennie, dock dök bara ett av födelsedagsbarnen upp, Linus. Men blev en bra förfest med mindre rolig utgång, så dåligt med folk tyvärr..men gjorde de bästa av de. Men var inte kvar så länge, en söt liten rackare var så gullig och mötte mig för att jag inte ville gå själv :P Takigt av mig att inte vakna imorse när du gick också, som vanligt när jag druckigt är jag helt död. Men vaknade av att jag hade två täcken (!) på mig, trodde du jag frös när du gick till jobbet?:P Och en söt lapp..:) Gull! Så nu sitter jag här, lite bakis fortfarande och ska ut i friska luften!

Puss!

What if leaving is a loving thing..


Är lite stressad, har inte börjat fixa mig än. Om knappt två timmar blir jag hämtad för att åka och handla, och de är mycket som ska göras innan de, yisses! Snart dags för panik. Sitter och peppar lite med musik. Ikväll ska vi fira Martin och Linus. Det blir middag, fest och utgång. Hoppas på en bra kväll med minimal baksmälla imorgon (man kan ju alltid hoppas liksom!)


Martin och jag i fredags!


Jag hatar denna stad.
Alltid en massa skit som händer.
Idioter väx upp och tänd eld på er själva istället!

/ Alex.

Fettiskvällen


Ikväll har jag umgåtts lite med Mathilda efter middag och sen en snabbis till ICA, här skulle de handlas välling och annat grejs, sicken bra tid..hann precis ut innan dom stängde. Även semlor som jag inte tycker om köptes med. På väg hem från affären fick pappa för sig att skämma ut mig, Roger Pontare spelades och vad gör gubben? - Jo han höjer volymen, drar ner rutorna och slänger ut armarna mitt i stan. Jag skämdes! Tur att det inte var ljust ute, då hade han åkt på stryk. Vi satt och glodde på "Den rätta för Rosing" och slängde friskt ut våra ärliga kommentarer, vi hittade iallafall några sötisar. Sen pratade vi lite skit efter de innan jag åkte hem när Noel aka. Fläskläppen somnat så gott efter massa gnäll. :S

Mathilda fick tuppjuck när hon inte hittade en MSN-kontakt.
Mathilda: Men fan han är ju snygg vart fan tog han vägen
Jag: Är han?
Mathilda: Ja, eller jag har inte sett han men de måste han
Jag: Vadå måste?
Mathilda: Ja, han är klottrare.


HAHA. Enligt den lilla fröken är klottrare snygga, så håll ögonen öppna singeltjejer efter små ligister med sprutfärg! Kan ha hänt att vi gått miste om de, de småkriminella fanskapen kan helt enkelt vara snygga också.

How long will she wait for you

 

Fettisdagen ska spenderas med middag hos min käre far, ska först ner på stan och byta klänning osv först.
Sofie har även varit här hos oss på fika och jag har bytt sängkläder i sovrummet, kan också kallas "byta bort" haha, ojoj.

Jag: Aj *biter ihop*
Erik: Vad gjorde du?
Jag: Jag knäade mig själv
Erik: Vart?
Jag: På armbågen så jag slog mig i ögat *gnuggar*

JAG ÄR KNÄPP!!

Bye.

Fest och melodifestivalen


Blä, jag mår fortfarande illa. Jag är en amatör, det är bara att konstatera det...

I fredags var det fest, vilket har gjort mig ovanligt förvirrad. Jag brukar alltid festa lördagar, därför har jag trott hela dagen att det är måndag idag, det är knäppt.

Jo fest i fredags som sagt hos Jennie till att börja med, vi två och Sara och Maria var de enda kvinnorna i lägenheten med tiotalet av det motsatta könet. Det blev lite golvbrottning eftersom killar alltid ska visa sig starka, men jag tycker nog jag vann. Jag hade sönder ett vinglas med min bakdel vilket var enormt klantigt. Klantigeheterna stoppades dock inte där, efter en rätt vild förfest skulle vi ta den gröna bussen till stan, lägenheten som ligger ca 50 ismetrar från busshållsplatsen skulle vi gå på. Slutade med att jag drog på ändan inte en utan två gånger på den sträckan, Sebbe den jävleln beskådade allt från bilen och skrattade åt mig och min ömma rumpa. In på Lotus och hade som vanligt en viss vakt hack i häl som bevakade minsta lilla rörelse jag gjorde, dock såg han inte när jag hamna i knufftjaffs med en vild mulattbrud som tyckte att hon ägde hela dansgolvet, sicken typ. Om det hade varit så att det hade varit värt att stå där och stångas hade de ju varit en sak, men att jag inte hade någon koll på dom som spelade kändes de hela lite onödigt, då ville jag helst slänga ut henne med hennes knuffande arsel först. Hur som helst spelade Afasi&Filthy, därför vi skulle gå ut, men jag hade ingen koll och var ungefär den enda som stod still och inte hoppade hit och dit med armarna i luften, jag kände mig måttligt vilsen.

Efter krogen slirade vi hem till Jennie igen och fortsatte dricka, dumt gjort eftersom man får betala med en rejäl baksmälla efteråt, plus ett antal cigaretter på de. Jag som varit så duktig på den fronten. Hur som helst så somnade jag så jävla gott, var helt stendöd tills lunchsnåret då Jennie fick som hon lovat skjtusa mig till min lilla älskling, ha. Tack för de Jennie. Låg och var bakis och tyckte synd om mig själv som vanligt..Men det var en trevlig kväll, så tack alla!


Kollade Melodifestivalen också. Om man räknar bort de där skämtbidraget (?) med rapparna så var det ju ändå ett rätt starkt startfält kom vi underfund med. Maja har en sån skön röst men så tråkig musikstil. Sofia's låt var skitcool med trummorna, dock minus för att hon sjöng på grekiska, det är ju faktiskt svenska melodifestivalen. Han gubben var ändå rätt skön och musiken var bra. E.m.d's låt tyckte jag om, tror faktiskt att den kan gå riktigt långt. Jag gillade Velvets refräng men varför hade hon bara höga trosor på sig? Märkte hon inte att hon glömt sätta på sig resten?! Jag fick såklart gåshud av Bwo's låt, de flesta vet ju att jag har en liten crush på Martin så jag njöt under de ca tre minuterna han bjussa på lite skönsång och lite ögongodis, förstår dock inte varför Alexander Bard inte hann byta om efter ridlektionen, och vem fan som klippt Marinas hår efter en potta? - Jag tycker hon borde stämma denna person. För att inte tala om vad dom hade på sig. Ett dåligt halvförsök till rymddräkt eller vad? Den där nya unga fröken Molly hade ju en härlig stämma, dock alldeles för "vanlig" låt tycker jag, men söt var hon.


Martin Rolinski.

You'r not alone
You'r not the only one who hurts.

It's love.

JENNIE NILSEN ÄR BÄST.
Farmor är grym och köpte en klänning till mig för ikväll.


.. Och Erik, du är också rätt bra du!

Godmorgon!


Vaknade för ungefär en timme sen, Erik slog rekord och fick mig att skratta nästan på en gång, den du! Har drömt väldigt sex-fixerade drömmar i natt, blev nästan rädd för mig själv, haha. Blev dock på lite sämre humör nu, men ska ner och träffa farmor på stan snart och då blir jag alltid lika glad :) Vi ska äta lunch på Ming idag och tjocka oss innan vi tar en sväng på stan. Ikväll är de party med min stjärna Jennie och grabbarna innan spelning på Lotus.

Puss!

6 månader


Idag blev min lilla plutt hela 6 månader. Sinnesjukt vad fort de går och vad han växer och växer. 70 cm lång är han nu och väger 9,3 kg. HELT SJUKT!! Börjar allvarligt bli jobbigt att bära honom, klen som  jag är. Han somnade ovanligt tidigt och lugnt efter en flaska välling och massa grattis-på-6-månaders-dagen-pussar. Då passadade en film bra, blev "Utanför din dörr" som jag sett förut, men den är faktiskt bra så låg och fnissade endel. Jag provade även på konsten att vara kissnödig under en hel film och ha dubblabyxor och filt på mig, jag överlevde. När filmen var slut var jag varm som en kamin. Börjar bli trött nu så tror jag ska lägga mig och försöka sova tidigt, förväntar mig stående ovationer av Erik. Ha!






Stänger du av mobilen när du sover?
- Nope, har den på ljudlöst...

Vem såg dig senast naken?
- Erik den stackaren.

Hur såg du ut på högstadiet?
- En fulare version av nuläget med träningsoverall.

Hur är du att ha som arbetskamrat?
- Lättsam.

Har du celluliter?
-  Haha?!

Biter du på naglarna?
- Nej ursch nej.

Har du något handikapp?
- Inte direkt.

Är det rädd för att få hängbröst?
- Få!?

Svär du?
- Jajamensan!

Är du trevlig mot Jehovas vittnen?
- Jag är alltid trevlig.

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
- Ingen som helst aning.

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
- Något läskigt, typ som sniglar.

Har du blivit arresterad?
- Nej, de har jag inget minne av iallafall.

Är du rädd för Securitasvakter?
- Haha, absolut inte.. de är ju urgoa.

Har du någonting att dölja?
- Har väll alla.

Ljuger du?
- Händer väll nån gång.

Har du kysst en polis?
- Som sagt..inte vad jag minns.

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
- Skulle jag nog kunna göra :)

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
- Finns många. "Vänner" verkar mysigt faktiskt.



Heta linjen, välkommen!


Jag hade en extremt låg humornivå igår.
Som alltid dvs. Telefonsamtal är great och mitt svarsätt ännu bättre..

Jag; Hej, välkommen till heta linjen
Pappa: Hej gumman!

(Han märkte ingen skillnad dvs, Carro trodde de var för att han är van att ringa dit!)

Jag: Heta linjen!
Farmor: Ja, är det Sassa på Heta linjen?

(Min farmor är störtcool, haha!)

Jag: Jaa..heta linjen här!
Mamma: Och vad vill du med de där då?

(Vi har inte samma humor ibland är det bara att konstatera!)

Mitt lilla skrikande hjärta


Igår hade jag namnsdag, vilket resulterade i sponsrad lunch och latte av min mamma. Jag blev upphämtad av Jenny vid strax innan 1 och mötte Carro vid Waynes och lunchade och myste i tre timmar. Jennie åkte hem och jag och Carro gick på stan till 6 tiden med Sara innan jag mötte pappa vid tågstationen och gick hem en stund. Stackars Noel är inte helt på allerten och var gnällig och jätteledsen emellanåt, och tillslut somnade en stund på min mage, så mysigt..tills han vaknade och skrikandet började igen, det är ingen fara för mig som är van och kan koppla bort ljuden, värre för ex. pappa haha. Men det är så hjärtskärande att höra honom gråta, man känner sig så hjälplös och värdelös :(

Nästan brytit ihop i telefonen idag med pappa, tårarna ville bara ut. Jag är så fruktansvärt trött på att gå hemma och blir så deppig. Skönt att han peppar mig iallafall och säger så snälla saker, det behövde jag. Ska samla ihop mig nu och passa på att ha en "ta-hand-om-mig-dag" med hårfärgning, fix av ögonbryn och naglar och ansiktsmask! (Y) hoppas de gör mig på lite bättre humör. =/


-`o´-


Fan vad trött jag är på vintern.
Ge mig s-o-m-m-a-r, tack!



Redbergslid vann för övrigt över Sävehof, yeho.
Almir var klockren, haha.

En efterlängtad match ikväll


Lördagskvällen:
Åt "alla hjärtans dag" middag med mamma och Sofie innan Sofie skjutade mig till Jenny där vi förfestade.
(med Anna, Amanda, Sandra, Erik, Andreas, Gurra, Linus, Johan, Jocke..Glömt någon!?)
Kollade Melodifestivalen och mina två favoriter gick vidare- Heat och Måns. Jag blev skitglad! Men det blev lite kaos såklart med lite missförstånd, tjafs och krossad fönsterruta. Men alla samlade ihop sig och fick skjuts ner till Harrys av Johan. In och hittade mamma och Sofie direkt och dansade och hade oss tills de stängde. Då blev det mys efter att jag nästan frusit hjäl, haha. Och jag var skitnöjd, var knappt bakis medans en viss annan mådde skit :P Snacka om skadeglödje :/ Jag är en ond kvinna!

Gick över hem till Jenny en stund vid lunchtid (så en annan sötnos fick sova lite) och snackade innan det blev bakismat med mamma och Sofie.Var så glad att jag inte var så bakis, sån lättnad. Tänk om det alltid kunde vara så, oj oj oj vilken lycka! :)




Idag har morfar varit över på en fika och setat och snackat lite skit, mycket trevligt.
Ikväll blir de att glo på när Almir och resten av Redbergslid möter Sävehof, som jag har längtat!
HEJA ALMIR!




Almir Suljevic'.

Valentine


Idag har jag varit på alla hjärtans dag fika hos farmor, halvsprang genom stan till henne med en gnällig Noel i vagnen. Den lilla gullpuddingen har feber. Fikade gott och hade trevligt innan Sofie hämtade mig och vi åkte hem och käkade och jag fixade klart mig sen skjutsade hon hit mig till Jenny. Ikväll blir de partypå Harrys, även mamma och Sofie ska ut där så får väll se, hoppas de blir kul iallafall och att Erik hinner ut efter sin match i sthlm. Vi får se helt enkelt, har inte så mycket förväntningar av dagen men det bli bra med sällskap av tjejerna och lite av grabbarna.

Massa kärlek
/ A.

Myskvällen


..Igår var fortsatt klockren. Vi åkte och hyrde film när Lets dance nästan var slut och passade på att hämta upp Micke. Filmen sög dock men vi hade kul ändå. Efteråt spelade jag, Jenny och Micke en omgång Buzz. Jag sprängde mig själv, så duktig. Jag som tyckte att fredag den 13 hade varit rätt snäll mot mig, ramlade ut genom dörren också. Men mest otur hade nog iallafall Jenny, men det var mest Mickes fel iof.

Nu ska jag snart över till farmor på alla hjärtans dag fika.
PUSS, hoppas ni får en mysig dag.

Fredag den 13


För idag är det dagen då alla klantar är extra försiktiga. Jenny gick rakt in i spegeln för en stund sen, bra jobbat!
Jag och Ludde är här och har precis haft middag, så gott. Vi lagade lax med skitgod potatis grej, sås och sallad. Och när jag säger vi menar jag Ludde, jag dukade. Jag dukade fel så Jenny dukade om, vi är duktigast ihop. Vi ska snart gå och hyra en film att se efter Lets dance. Många skratt har det bjudits på och flera kommer de garanterat att bli!

Hoppas eran dag inte varit alldeles för olycklig.

This is how it feels



And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same

And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound

We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?

I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

Man kan kalla de mardrömmar..


Har haft en sån där dålig dag igen. Jag sov skitdåligt. Jag hade en dröm, jag kan nog nästan kategorisera den som mardröm. Jag vaknade upp med en klump i halsen och gråten i ögonen, det var så verkligt. Det värsta med det hela är att det kan bli verklighet, eller det kommer nästan med all säkerhet bli så. Och om jag känner så över en dröm, vad kommer jag då känna i verklighet? Vill bara att klumpen i halsen ska försvinna nu, och mina tankar sluta snurra...
Tack vare det har jag sjukt ont i huvudet.

Jag tycker jag bara städar hela tiden, eller nej nu överdriver jag.
Men så fort jag tagit tag i eländet så max ett par dagar efter är det dags igen. Det är sinnessjukt!
Jag vill anställa en personlig slav, kan dock inte ge ut lön i form av pengar. Intresserad?

Städningen väntar..Fuck.

Crash and burn

When you feel all alone
And the world has turned it's back on you
Give me a moment please to tame your wild wild heart
I know you feel like the walls are closing in on you
It's hard to find relieve and people can be so cold
When darkness is upon your door and you feel like you can't take anymore



Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone





Pappas lilla flicka


Har varit uppe rätt tidigt idag. Jennie kom och hämtade mig vid 12.45 och jag vaknade försent som vanligt och fick springa runt i lägenheten i stress som vanligt. Åkte ner till stan och mötte Carro, gick till Waynes och pratade massa minnen och annat skit i ett par timmar, så mysigt och trevligt! Gick runt en sväng på stan och tittade på allt jag vill ha men inte kan få. Jag fick tuppjuck, satte hårbandet som Björgn Borg och lekte pirat mitt på stan, tror Jennie och Carro undrade skarpt varför dom är vän med mig, men det blev endel skratt :P Kom även underfund med att det var mina skor som gick med mina ben, inte tvärtom. Fyfan! Väntade på att Erik skulle sluta. Åkte hem.
 
Kollar nu på The hills, men jag måste snart gå mot stan igen. Ska möta pappa vid stationen vid 18. Ska hem ett tag och mysa och umgås, tror min syster behöver mig lite också. Lilla gumman! Tycker så synd om henne, trots att jag inte har världens flyt just nu själv heller :/ men det är en annan historia. Noel har även fått tand nr 2 nu, stora killen!<3
Min gullpappa skrev: "Jag längtar efter dig och jag älskar dig, du är min fina lilla prinsessa ! "

Lyrics of an emty heart.




A knife cuts deeper than a hammer's fall
but the pain is the same when you're losing it all

:.

The sound is coming closer
I feel it in my veins tonight
Shame on me, my heart is black
The sound is taking over
Becoming me, I cannot breathe
Shame on me, my heart is black

No one can never get me to stay
And nothing can stop me from acting this way
I'm alone for sure but I'm standing tall
When the rest of you are losing it all

Roliga tidningsrukbriker


(Jag snodde från mammabeckas.blogg.se som snodde från Wenches blogg.
Beckas blogg är riktigt värd att läsa, grym tjej alltså och underbart söta döttrar!)

Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)


21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.

(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)


Ingen av de omkomna hade livshotande skador

(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.

(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)


Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.

(Nähä...?)

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.

(Inte undra på!!)

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.

(Vad blir då festmat?)

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)


Polisen grep torsk i fiskhamnen.

(Var hittar man annars torsk?)


Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.

(Yeah right!)

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

(Åker älgar motorcykel...?)

Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)


Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.

(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på

Finlandsfärjor??)


Losing the game


Har fått order om att blogga, so here we go! Sammanfattning av helgen..

Fredag:
Började hos Anna med Emma och Jennie (som sedan åkte till jobbet). Drack vin. Fick skjuts av Jenny ner till krogen. In på Lotus. In på Nybron. Tillbaka till Lotus. Och ut redan vid halv 1-1 för min del, haha. Rätt ovanligt för att vara jag, men fick trevligt sällskap såklart och det är det allt värt. Plus en säng. Vaknade, halvbakis. Blev senare helbakis.. Jobbigt.

Lördag:
Tillbaka till Anna igen med Emma och Jenny. Jenny gick hem. Vi gick till Rickard där även Frank var. Danne aka coolingen kom hit från Strängnäs. Jag drack väldigt mycket sprit. Franks pappa hämtade oss och körde ner oss alla till stan. Grabbarna gick till Raw och vi tre tjejer gick till Linus Larsson födelsedagsfest på Grappa som vi lovat. Men blev inte så långvariga, Anna och jag hamnade på Lotus igen och shotade. När de stängde hamnade jag på efterfest hos Jonas med Christopher och Patrik. Drack öl och lirade Guitar hero och lyssnade på musik, precis som de ska vara. Fick dock tränga ihop oss i en liten soffa när de var sovdags. (Jag har nu halvnackspärr!)

Söndag:
Vaknade tokbakis vid lunch. Var den jobbigaste promenaden hem, kändes typ lika omöjlig som att bestiga Mount everest. Skit! Sofie ruskade och retades och jag var skitgrinig och troligtvis fortfarande onykter. Låg och tyckte synd om mig själv i soffan hela dagen till massa tv, och även Almir var med på tv :D Som han själv inte visste om så fick meddela honom de, haha..

Dagens skönaste


Sebbe förlorade ett vad.
Han håller nu på att slingar håret blont.

HAHAHAHA
Kan nog se ut som en slags Eminem-kopia!

Let my spirit dance in the night when no one can see the real me.


Idag är det fredag. Idag är de fest. Så är planen iallafall. Antingen här hemma i stan eller förmodligen Strängnäs. Antar att coolingen inte är i Strängnäs vilket är ett stort minus. Lite otur! Men det kan fan bli jävligt kul ändå, med mina blonda pinglor :) Skönt att komma iväg också, inte för att de är långt..men då är man ju inte omringad av folk man känner när man kör sina moves på dansgolvet eller vinglar omkring på krogen, yeho. Det är alltid en liten lättnad att man nästa dag inte får frågor som "kommer du ihåg att vi träffades igår" och "var du lite onykter igår eller" haha.

Vet ju även att en fylla innebär fyllesms.
Så var beredda, haha. Speciellt du Erik.




Måste bara lätta mitt hjärta, ingen som kommer förstå vilket är bra.
Men med tanke på hur vi hade det känns detta som en jävlig lättnad.
Och absolut inget jag behövde. Men nu är jag så glad och lättad.
Jobbigt att gå runt och bära på det själv, men som sagt. Nu är de över.

I bruise easily







I've found your finger prints on a glass of wine
Do you know you're leaving them all over this heart of mine too
But if I never take this leap of faith I'll never know
So I'm learning to fall with no safety net to cushion the blow

It's not easy to tell you goodbye

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window
Dreaming of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I'd pray
I could break away

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance,
Make a change, and break away


Jag är uttråkad


Hej!
Idag är jag uttråkad och allmänt blä.
Ingenting är bra, stör mig på precis allting på mig själv. Vill ha en förändring. Vill även hitta på något, men vet inte vad än. Ska kanske sola med Jennie senare. Men än så länge får stackars Sebbe stå ut med mitt tjat om hur tråkigt allt är.
Kikade runt på vännernas bloggar, och ingen typ har skrivit. NI SUGER!! Vill ju läsa ju :) Men du är duktig Emma <3

Någon som ska festa i helgen?
Hör av dig då :)

Losing grip

Are you aware of what you make me feel, baby?
Right now I feel invisible to you, like I'm not real..
Didn't you feel me lock my arms around you?
Why'd you turn away?
Here's what I have to say...

I was left to cry there, waiting outside there
Grinnin' with a lost stare,
That's when I decided...

Why should I care?
'Cause you weren't there when I was scared
I was so alone...
You, you need to listen!
I'm startin' to trip,
I'm losin' my grip
And I'm in this thing alone...

Am I just some chick you placed beside you,
To take somebody's place?
When you turn around can you recognize my face..?
You used to love me, you used to hug me
But that wasn't the case,
Everything wasn't okay..




I miss you, but no one needs to know.

When it's time to face the truth..


Hej alla glada!
Idag var jag uppe tidigt och var och lunchade med farmor på stan. Och som alla vet att när man går på stan efteråt med henne kommer man aldrig hem tomhänt. Konstigt att Erik inte "la märke" till mina påsar?! Nåja.. Blev iallafall ett par varmare dojjor eftersom hon alltid klagar på mina skoval, eyeliner, kajal, ögonbrynspenna och mascara :D YEAAH!
Sen gick hon hem efter att ha spanat in Erik ännu en gång, haha..och jag fortsatte gå på stan en stund fast med Anna och Jenny :)

Jag: Det känns nästan som vår ute
Farmor: Du, de där krävs det en bra förklaring till

Dagen har bjudits på många skratt, hon är så tokig min farmor. Hon påstår att hon ska gå runt med en skylt så att gubbarna ska lägga märke till henne, inte för att hon inte älskar farfar men ändå..på den ska de stå "ledig" och hennes nummer på haha. Vi köpte även en snygg randig tröja till farfar som vi hoppas att han blir glad för :)


IDAG FYLLER MIN MAMMA ÅR, GRATTIS!<3


(bilden är från en kryssning i mars 08, sliten och go!)

When words is'nt enough for my love




Vi passade på att mysa lite efter Noel fått mat, sitt bad och fått
på sig sin fina mysiga pyjamas. Då vi busade och gosade tills det var
dags att sova för mitt lilla hjärta. Jag älskar dig min lilla skrutt
(som för övrigt nu fått en tand (eller början) och åt macka idag, wooo stora killen!)

When I can't find the words to say what I wanna say


Har inte så mycket att skriva idag tror jag.
Jag har träningsvärk.
Jag kollar på One tree hill.
Jag ska bara mysa med Noel ikväll.
Möta pappa vid stationen kl 18.



Jennie Nilsen
Du betyder så mycket för mig <3


Jag är så fruktansvärt fotogenetisk ibland, oja!

Tack!


Jag uppskattar kommentarer jag får på bloggen.
Men lämna helst ett spår av vem du är också =)

Tack för kommentaren
"Du är snyggare utan smink!" - vem du nu är.

Tidsfördriv.

Namn - Alexandra Linnéa Sonesten
Födelsedag - 29 augusti
Hemstad - Eskilstuna
Ögonfärg - Mörkblå
Hårfärg - Mörkbrun
Längd - 1,68
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Skostorlek -38-39
Är dina föräldrar skilda - Yes.
Mål för året - Jobba, resa, njuta.
Det första du tänker på när du vaknar - Fan, vill sova mer.

ANTAL
Antal personer du kysst - Vet inte.
Antal syskon - En helbror, en halvbror, plastsyrra och plastbror.
Antal piercings - Förutom öronen, 4. med öronen 12.
Antal tatueringar - 3 än så länge. (magen, nacken, armen)

FAVORIT
Mat -
Kryddat och grillat.
Sport - Handboll och fotboll.
Djur - Hund och katt.
Låt - Finns många.
Nummer - Inget speciellt.
Tuggummi - Mint.
Helgdag - Lördag
Årstid - Sommar

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Ja
Rymt hemifrån - Typ, haha.
Skolkat - Ja
Sovit utomhus - Ja
Gråtit i skolan - Yes.
Spytt i skolan - Nix?!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ohja.
Sett en död människa - Ja.
Ätit sushi - Japp.
Retats - Jadå.

THIS OR THAT
Grogg/Öl - Grogg
Pepsi/Cola - Cola Light
Mc Donalds/Burger king - MC
Kärlek/sex - Båda.
Choklad/vanilj - Choklad?
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött.
Gitarr/trummor - Båda.
Kinesiskt/mexikanskt - Båda.
Mtv/Vh1 - MTV
Blind/döv/stum - Stum

KAN DU
Gå ner i splitt - Inte längre.
Vissla - Ibland :S
Hjula - Japp.
Ha dina ögon i kors - Ja.
Nudda näsan med tungan - Nix.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - Sofie?
Du pratade med - Mamma
Du msn:ade med - Jennie
Du kramade - Karl
Du skällde på - Minns ej.
Du kysste - Erik.
Du sov med - Erik.

SENAST DU
Skrattade - Nån timme sen.
Grät - Lördags. HAHA
Filmen du såg - In America
Tuggade tuggummi - Lördags
Sjöng en sång - Lördags

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - Järnväg och andra lägenheter.
Lyssnar du på musik just nu - 30 seconds to Mars- from yesterday.
Vad har du på dig - träningströja och långkalsonger, haha.
Vad är det på din musmatta - ingenting, bara svart.

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Ja, min bror kan vara charmig.
Ljugit om din ålder - Ja.
Bråkat utan anledning - Ohja, det är jag och Amanda experter på tex.

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - Ja.
Rökt - Ja.
Shoppat - Ja.
Skejtat - Nej.
Bakat - Nej.
Solat - Ja.


More like me and less like you


I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless lost under the surface
Don't know what you're expecting of me
Put under the pressure of walking in your shoes
Every step I take is another mistake to you


I've become so numb I can't feel you there
I've become so tired so much more aware
I've becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you



Haha fick nyss ett samtal från en go liten unge på 2 år.
"lägga på!" säger han när jag svarar "hej" haha, sötnos.
Så hör man i andra änden "men det är ju alexandra, säg
hej nu du ville ju ringa" han svarar åter "lägga på"

Kanske ska orka träna en snabbis innan Unga mödrar börjar?
Får väll bli så, har ont i ryggen och dåligt samvete för snabbmaten vi åt igår. Haha!


KISSES!

Facebook


Bill fick frågan "do you have a facebook?"

Bill: No, i don't have a facebook.
Bill: A facebook ?
Bill: What's a facebook?
Tom: what's a facebook?
Kvinnan: like Myspace
Bill: Ah! No!
Tom: No
Georg: We have an official page on facebook.
Bill: on Facebook???!! :-o
Bill: Oh Yeah! :D


Se klippet här → http://www.youtube.com/watch?v=cCz6nhcYKzw&eurl=http://tokiohotel.blogg.se/&feature=player_embedded



En cykeltur från Köping?


Igår var de fest som sagt. Big time. Började hemma hos födelsedagsbarnet Jennie och alkoholen flödade i hennes fullproppade lägenhet. Dans, lek och snack var även ingredienserna för kvällen. Tog bussen ner till stan, stackars övriga passagerare som fick höra deverse hammarbysånger av oss fullisar, eller jag sjöng typ inte, men iallafall. In på Lotus och fortsätta..Jimmy kom dit vilket jag var glad över, och även Krille kom hit med sin kompis Fred ifrån Köping. Vi hade inte träffats på länge så det var kul och han tyckte om att jag färgat håret (fast det var ju ett tag sen jag lämnade blonda håret) Dansade och hade oss, och blev buren såklart..måste vara någon slags festmetod?! Hamnar ofta i luften. Efter krogen skulle vi efterfesta, men de gick ju siochså, hamnade vid Subway med Jimmy, Karl och Maria. Gick hem till min kära inneboende Sofie och härjade. På med musiken och öppnade en cider, vet inte varför. Erik ringde. Jag skrattade och grät. Jag satt och tjoa och vinglade på toan, det tyckte Sofie var kul. Jag började värma mat.

Idag har jag lite minnesluckor men är på fruktansvärt bra humör, konstigt nog. Har tydligen bloggat i natt också, knäppt.
Vi ska snart köpa hem mat till matchen och bara ha de gott :)


Krille fick även för sig att komma tillbaka till Eskilstuna när han vänt hem till Köping efter krogen, fullis. Men han hade ingen skjuts så fick sms 03:52 med texten "Jag ska bara leta rätt på en cykel" HAHAHAHA! Så sjuk, tänkte cykla hit..


PUSS.

..............

Kul
Bra kväll ute
jag gråter i telefon, väldigt ovanligt¨
sofie är helt däckad
krille ringer snart


jag tycker om dig.
bara dig.

RSS 2.0