You're the one who held me up, never let me fall.


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me



Älskar dig mamma!

Valborg, fritt fram småbarnen!


Hostattack. Jag dör. Jag blir alldeles varm och utmattad. Det börjar även kännas som att halsen är på väg till utplåning. Fan vad jag hatar hosta, inte bara för att det är jobbigt att hosta, det låter ju förjävligt högt och irriterande också! Ge mig en mirakelkur. Och jag vet ju att när jag har druckit lite blir mitt sug på en cigg outhärdlig, så jag kommer falla för denna ännu mer host och död-framkallande rykande pinne som ger välbehag. Fan också, jag är så svag!

Klockan är snart 12 och jag har varit vaken i snart 2 timmar, mycket bra. Har legat och läst ett par kapitel i min bok "små citroner gula" också, den är helt okej, men inte alls lika bra som boken jag läste innan, "catwalk", den är nog den bästa boken jag någonsin läst!

Idag är det valborg, med andra ord ett tillfälle för att små fjortisar att dricka häxblanding och hamna i parkens buskar med främlingar. Poliserna kommer vara överallt och granska oss myndiga också med vakande ögon. Blä! Men när det är en vårfest vill man ju kunna vara ute egentligen, inte packa ihop sig i en lägenhet som alla andra helger, men pga av alla omyndiga som leker vuxna trots att dom knappt är en meter höga och inte ens kan fylla upp sina AAkupor än så blir det nog inte så. En annan grej man oroar sig för vid sådana "familjefest tillfällen" är att man ska träffa på dagisföräldrar när man kommer vinglandes med sin burk med alkoholhaltigt i, och ännu värre är det om barnen är med. Då känner man sig genast som en halvmeter hög liten flicka igen, som har snott slurpar ur morsan och farsans barskåp. Fast värre.
Men men vi ska börja hos Fia iallafall så får vi se vart kvällen tar oss sen..Hoppas ni får en fin valborg.

waiting for you to come around.


En dag som såg ut att förbli osminkad, i mysisar efter att ha städat och diskat lite blev genast lite ljusare. Amanda hämtade upp mig, dock fortfarande osminkad i mysisar för att åka och sola. Först blev det dock ett stopp på skopunkten. Men sen blev det grillning i solariumet. Jösses vad det hettade i vårat dubbelrum. Svettiga och röda begav  vi oss sen till Mc på västerledsen och satte oss ute och mumsade på en cheeseburgare och lite dricka. Mycket trevligt idag gumman!


jättegammal bild, spanien 06
. jag och amanda<3

Min lilla guifsupporter


Matchen igår började med utvisningar hit och dit, slarv och alldeles för mycket heta känslor. Snacka om övertända, som jag nu ser det i efterhand. Men när det såg ut som någon slags bollskola blandat med brottningsmatcher och ordfajts-battle var jag minst sagt övertygad om att det roliga nu var slut för de våra. Lyckligtvis hade jag fel och Guif kämpade till varenda liten svettdroppe var ute ur kroppen, vilken lättnad, vilken glädje. Och att se Noel försöka klappa med till tv-skärmen var så bedårande att jag för en stund glömmde bort dramatiken på skärmen, jösses vad nära det är globen nu. Helt galet! På söndag rullar vi iallafall med bussen ner till den bästa staden av dom alla, göteborg för förhoppningsvis en riktigt grym match där också. Men vi kan gärna behålla Zacke på planen i mer än 15 minuter denna match. Men jag förstår att han blev arg, inte nog för det fula spelet han blev offer för när Ungesson drog igång men när även dock Sävehofsklacken beter sig så osportsligt mot honom match efter match, även jag utan muskler och speciellt mycket mod hade tillslut tappat tålamodet.


Nobody without you


Idag har det varit en riktig trevlig dag med Jennie och Carro, spenderade ett par timmar skrattandes på Waynes innan det blev lite shopping. Haft jättetrvligt! Sen hem och slängt i mig thaimat som blivit lämnat till mig, mycket snällt. Ska över till pappa om ett tag och kolla på matchen ikväll, hoppas verkligen att Guif tar der ikväll! :)


Jag och min lilla klängapa Caroline, typ i januari eller något..


Do you think of me
Do you care for me
Would you die for me
Like I'd die for you

Why I never said
I guess I was afraid
You wouldn't feel the same
Loving you away ...

Nobody without you
But a wreck of a broken heart
Nobody without you
Just a cry in the desert
Everything about you
Oh Oh Oh Oh Oh
Reveals that I am
Nobody without you
Oh Oh Oh Oh Oh
I keep trying
I keep on trying

In your eyes I see tomorrow
Chasing every cloud away
In your hands I feel the sorrow
You have saved me
You have made me

Waiting for a sign, that you've made up your mind.


Hej äckelmåndag! Måndagar är trista. Speciellt när det är tråkigt väder också. Blä. Ingen träning blir det idag heller, Jennie har ont i halsen och jag hostar fortfarande snart ur mig lungorna. Ont gör det! Men men..

I lördags var det ju självklart fest på schemat och jag hade gottigott från Spaniens Carrefour att klunka i mig under kvällen. Mycket gott! Jag och Sofie började med att äta middag här, grillad. Mums! Vid 8 snåret tog vi cyklarna de 50 metrarna bort till Frankie där han, Rickard, Johan och Micke befann sig. Sen kom söta Emma. Vi drack, hade livliga samtal och lyssnade på rock, mycket bra! Vid halv 12 snåret tog vi hojarna, eller jag blev satt på pakethållaren och drog ner till stan. In på lotus och träffade gulligt folk, speciellt Madde och Amanda! När det var stängning efter en jävla massa roliga danser hittade jag inte min cykel på torget,sådan jävla otur. Har inte cyklat på den på nästan två år, precis lagat punkan på däcken och då blir den snodd. Men jag gav mig inte, fick ner Erik för att hjälpa mig men dock gjorde heller inte det underverk. Fick gå hem sur och motvilligt utan min cykel, på mina höga klackar med sår på fötterna. Men fick snart ett leende på läpparna igen, ohlala. Perfekt!

Vaknade rätt tidigt, mådde hyffsat och bestämde mig för att promenare ner till stan för att se om cykel möjligtvis inte stod där nu. Jag hade fel. fick ännu ondare i fötterna och beslutade mig för att sätta mig på bussen, där träffade jag Emma, min söta gulliga Emma. Senare på dagen blev det värre med baksmällan och tillbringade resten av dagen i soffan och kvällensplaner blev inställda.


(några veckor gammal partybild)

Feels just like we're losing control


Lördagskvällen börjar närma sig. Jag har nyss duschat och dansar runt i underkläderna, jättevackert för övrigt, till Metrostation. Älskar deras sound! Ikväll blir det party med min egna hoe, Sofie kan man också kalla henne. Hon kommer över på middag vid 18 tiden innan vi beger oss iväg på äventyr.



Another cigarette and I'm so bored
Your words are making sense
And I was taken but you were waiting
One more drink and I'm convinced

I feel just like we're losing control
But if you let go I'll let go tonight

Another minute lived
If you take me I'll take what you will give
I was late and she kept waiting
But I hope she knows where I've been

"Les afganes on tour" - världens mest patetiska tjejgäng.



Jag blev så jävla förbannat när jag läste ett inlägg på en blogg om ett maskerat tjejgäng som förföljer Tokio Hotel och hotar dom, kastar ägg på deras hus och trakasserar även deras familjemedlemmar. IDIOTER! Fula som stryk ser dom ut och vara också, inte konstigt att de måste maskera sig. Och den ena av dom, fimpade en cigg på Toms bilruta och fick ett slag för incidenten. HELT RÄTT TYCKER JAG, hur mycket ska dom behöva stå ut med? Och var gör den lilla kossan? Jo, anmäler honom. Fy fan. För att själva läsa inlägget går ni bara in på Tokio Hotels länk på min blogg och läser inlägget "Les afghanes on tour".


Heja Tom, det där gjorde du bra!

Im back dudes.

I natt landande planet i iskalla Skavsta, jag fick ångest på en gång och ville genast ta nästa flyg tillbaka...men men, bara att gilla läget liksom. Jag har iallafall haft det underbart i torrevieja, som alltid. Har varit ett skönt gäng på ca 12-13 personer som levt livet. Jag och pensionärerna, det är grejer det! Jösses.

Benidorm.
Redan på fredagen när vi kom ner packade vi in oss i bilar och åkte en dryg timmes bilresa till Benidorm där vi utfoskade staden lite på dagen och bodde på fyrstjärnigt hotell, jättefint hotell var det! kvällens aktivitet var det vi hade kommit för och jag skulle inte bli besviken. Vi var på show på Palace och åt femrättersmiddag med massa vin och champange, finaste stället jag ätit på och det gällde att uppföra sig, jag tycker jag lyckades bra! Showen var grym och innehöll allt från barbröstande dansöser till voltande kineser. Lite lulliga och glada promenerade vi sedan på natten hem till hotellet.

Vardagen.
Jag har faktiskt njutit mycket av att sola, inte så vanligt för att vara jag kanske, blir alltid så illamående och otålig. Dagarna spenderades ute i solen ( när det inte regnade!),  lite promenader och modiga försök att njuta av att bada i den kalla poolen. Kvällarna var det mormors goda hemlagade mat som gällde och mycket vin.

Shopping.
Vi var på "citronmarknaden" på söndagen i spöregnet, vi var dyngsura och jag fyndade ovanligt lite. Två par skor och 3 par sjalar. Som straff för det blev jag sjuk, men det gick fint ändå. Tisdagen åkte vi äntligen till Habaneras, min favortigalleria, jag var som ett litet otåligt barn och hade tjatat sen vi kom. Jag var beredd på shopping till tusan, men även här blev det ändrade planer, kom hem med ett par jeansshorts och ett linne. På onsdagen åkte vi till "la mata marknaden" och där fyndade jag endast 3 BHer. Jag förstår ine vad problemet var, brukar alltid bli massa fynd! Då la jag all min tillit till spriten på Carrefour, dit åkte vi sista dagen och jag fick iallafall tre flaskor, varav en som jag lääängtar till att få smaka på. Mums!

Sista kvällen med gänget.
Tro det eller ej, men jag har underskattat äldre människor. Dom är minst lika fräcka och lätt för skämt och skratt. Att jag inte chockades av att nästan samtliga av dom kollade med förtjusning på "Ballar av stål" efter att ha spenderat tid med dom var inte så konstigt. Skämten flög fritt som flugorna runt en illaluktande ko! Just det, sista kvällen.. samtliga kom över till oss plus två till som chockandes slussades in i gemenskapen. Det bjöds på champange i mormors lilla trädgård innan vi begav oss mot Francis för det som skulle visa sig vara min mest vitlöksrika måltid någonsin! Det var grymt trevligt och även här flödade vinet och skämten innan vi stapplade oss hemåt.

Tack!
Till min käre mormor och Stefan som bjudit mig på allt detta, inte klokt! Åkte inte ner med ett öre, inte ens en egenbetalad flygbiljett och åkte hem med fynd och minnen och god mat i magen. Stort tack!


Hola españa!


Jag sitter peppad, jag är också nervös. Jag har aningen ont i magen. Snart bär det av mot flygplatsen, ber till gudarna att vi inte störtar. Vore rätt sorligt att man åker iväg för att få lite ny energi och ladda om och sen störtar man, bittert! Kommer vara nere hos mormor ikväll och det ska bli såå underbart, dock ska vi upp skapligt imorgon för att åka till Benidorm eller hur fasiken man ska stava det, lunch på hotellet innan det blir sola och shopping, på kvällen blir de shower och sova på hotellet innan vi åker tillbaka hem. Hoppas att jag blir någorlunda brun nu, när det inte är en "vanlig" festsemester, här ska det motioneras och solas mest! Mycket lovande ser det ut. Nej nu ska jag packa ner det sista och greja lite...

Hoppas ni får de bra här hemma. You will be missed!


Reaching for that love that seems so far.
/ A.


Torrevieja, spanien -06.

I think i'll escape this town for a while.


RESFEBER! Jösses.. drömde i natt i vanlig ordning precis sådär innan resa att planet störtar, jag är nersvös!
Jag är även stressad, inte mycket jag lyckats packa och fixa. Jag kommer glömma hälften! Jag börjar inse att att sätta sig vid datorn för ett tag sen och peppa musik och prata med H kanske inte var den smartaste ideén, hur fan ska jag hinna allt? Städning, packning, över till pappa... Nåja, får iallafall ta mig tid i att blogga lite, lär bli enda inlägget för dagen och kanske ett imorgon innan jag åker mot flygplatsen, åker hemifrån vid 12.30 så är framme i Torrevieja imorgon kväll, mysigt! Många kommer bli saknade, men tre stycken det kommer bli extra svårt att inte ha daglig kontakt med är Jennie, Sofie och Erik. Hur ska jag klara mig?!

Hoppas ni kommer sakna mig lite iallafall.
Puss!


Bjuder er på världens sötaste bild på stackars sjuklingen<3

I could never ask for anything more



Jag älskar er.

It's a love story.

Romeo save me - they're tryin' to tell me how to feel;
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid; we'll make it out of this mess.
It's a love story - baby just say "Yes.'"

Oh.

I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town,

And I said,
"Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think-"

Let's take what hurts and write it all down.

Ja, jag vet..skitdålig uppdatering, ber så hemsk mycket om ursäkt till de som tydligen drabbats av detta! HAHA
Men jag har faktiskt, otroligt nog, ett liv utan min älskade blogg också. Ja, hör och häpna!

Lördag: Fest på kvällen. Blev att sitta och dricka vin och cider och snacka skit till min braiga musik med mamma och Sofie. Efter de var det Harrys som gällde, mycket kul folk ute. Blev buren som vanligt av Christoffer, du borde typ gå på gym eller något istället för att se mig som din träning :P Dansade och hade oss, jag hade en flock av de svarthåriga efter mig, mycket irriterande.. Träffade en nykter Mäki som var hemma från skåne och hälsade på och sen träffade min förtvivlade Emma, vad jag älskar henne! Hade typ efterfest hos en bekant vid namn Marcus innan det blev promenad bort till Erik där även Anton befann sig, fick dock sova i trappan ett tag, haha..Jösses! Många konstiga samtal den natten.

Söndag: Vi vaknade rätt skapligt och åkte till Coop, killarna skulle äta köttbullsmackor och dricka öl ute i solen. Jag tänkte mer på att sova så gjorde de i ett par timmar innan jag, mamma och Sofie tog en promenad, sen var jag död igen och sov lite till innan tv-kvällen började!

Ja, det var resten av min helg, igår gjorde jag ändå ingenting intressant vad jag kan minnas!

Idag: Blev stan med min käre vän Jennie, behövde inhandlas lite. Blev törstiga och slog oss ner på 21an efter ett besök inne hos Erik. Jenny kom även och gjorde oss sällskap, men jag pratade i telefon med en uttråkad Erik jobbandes mitt emot, haha! Gick runt på resten av ärendena innan det blev träning, fy fan vad jag är slut i mina stackars lår! Promenerade hem och nu ska jag sätta mig på balkongen och mysa i min ensamhet innan Unga mödrar börjar.

PUSS

Ett oväntat samtal


Herrejösses! Fick samtal nyss av Krille, det var inte igår. Pratade om allt möjligt konstigt i en halvtimme drygt och skrattade åt gamla konstigheter vi sysslat med, haha! Så förhoppningsvis kommer han in till Eskilstuna imorgon, inte setts på ett par månader så det kan bli riktigt kul. Är så laddad för imorgon just nu, så blir att lägga sig i sängen och invänta morgondagen. God natt!


Krille.

Underbara älskade


Helg igen, satan vad veckorna går fort alltså! Idag försov jag mig, jättekul! Så fick slänga på mig kläderna och snabbfixa mig innan pappa skulle med mig och Noel på promenad. Så vi gick en promenad och pratade och hade oss i ungefär 2 timmar, åt glass som blev min frukost och hälsade på farfar en snabbis. Noel var skitgullig som vanligt och satt och pratade i vagnen! Hem till mamma och äta påsklunch innan jag tog tag i städandet. Blev en timmes rejäl städning av sovrum och badrum till Hansonskrivan som uppskattades sådär, men jag älskar den! haha! Somnade en stund i soffan innan det blev tacos med min mamma och bror. Efter de träffade jag Sofie och vi satte och på en bänk i vårkvällen och pratade, nu kollar vi på "underbara älskade" och bara myser vi två, Underbart!


Såhär mycket tycker jag om min vän, puss på dig!

Never look back.


Hämtat ut min medicin idag, läkarjäkel som skrivit ut för 30 dagar när det skulle vara 365 dagar, SMART!
Åkte med min mamma och handlade innan det blev hemfärd en stund innan sporthallen.
Efter de kom pappa och hämtade mig och min bror, åkte och hämtade mat och hem till honom.
även Noel deltog flitigt i samtalen kring matbordet, så jävla underbart söt! Sedan kröp han runt på matbordet, det var också charmigt, när han är liten iallafall:P Myste lite i soffan och busade med Erik i telefonen tills lillplutten blev kinking, fick sin välling och sa godnatt. Pappa skjutsade hem oss i sin nya pärla och min bror övningkörde hem medans jag gosade där bak och kollade på "Bernad och Bianca", Hahaha!

Nu sitter jag och pratar av mig med min stjärna, Jennie, Det är guld värt! Ska väll säga godnatt till Erik strax innan jag ska försöka sova för imorgon ska jag upp tidigt, pappa ska med mig och Noel på promenad!

NATTI!


Don't say the words if you don't mean it.


Hej torsdageftermiddag!
Jag har faktiskt varit vaken sedan 11 idag, mycket starkt kämpat tycker jag. Igår kväll var det handboll, buzzspelande och lite dricka som var aktiviteterna. Sällskapet bestod av Jennie, Sara, Erik, Andreas och Anton. Mycket trevligt, många skratt bjöds de på. Jag blev dock dumförklarad för många gånger för att vara okej! Tog förbannat lång tid att gå hem, förstår inte varför det alltid ska tjaffsas och bli så komplicerat? :(

Idag har morfar varit över på lunch och gett mig pengar, vilket jag var i grymt behov av, TACK!! Kollade även "Så ska de låta!" - Fy fan vad Makus är bra, fick gåshuuuuuuud!.. Men ska väll snart börja fixa mig innan det blir träning, ska väll inte träna jättehårt, vilket kanske inte är någon risk, för jag har ont i halsen :( Mycket synd om mig, och även om lilla plutten Noel som har fått feber! :'(

Markus Fagervall - if you dont mean it.

   

Bild 1: Fint bord med gottigott.
Bild 2: Sara kan ha knäppt historiens finaste bild.
Bild 3: Jag blir idiotförklarad av Erik, igen. Haha.
Bild 4: Jennie och Erik har det trevligt.

Lite mys är aldrig fel..


Idag är det onsdag, vilket betyder en vecka och en dag kvar till värmen! JAAA!!!
Mådde piss igår kväll och lyckades somna till massa liv, mitt i matchen också vid strax efter 8 snåret. Vaknade upp av att fotbollen var slut och jag var pigg, Jättekul!:( Men somnade om rätt snabbt igen efter CSI :) Om 20 min ska jag sola med mamma och Sofie så det är väll läge att slänga på sig kläder..Ikväll blir de handboll och mys med lite vänner, det är aldrig att klaga på! Puss på er!

Sveriges sämsta cykelförare


Undra hur många gånger jag säger ordet "jösses" per dag? Någon som håller räkningen!?

Nåja, har uträttat dagens inbokade ärenden, plus hämtat min käre cykel i Ärsta där den varit på långsemester, gick lite skakigt i början tyckte jag, livrädd som jag var. Och vad upptäcker jag efter ett par hundra meter? Jo, ingen luft i däcken.. skapligt trögt att ta sig hem, men hem kom jag, halvdöd och hann inte ner och träna med Jennie..men något säger mig att jag får lite träningsvärk ändå, klen som man är och oerfaren cykelförare!

Nu sitter jag med kladd i håret, äntligen!
Ser visst att jag måste springa in i duschen och skölja snart, hoppas det blir fintfint, yeho.
Sen ska vi laga mat, typ och jag ska se "unga mödrar" givetvis!

Jösses amalia!


Dra på trissor, hoppa upp och rita kors i taket... ja gör vad fan du vill när du är förvånad!  Jag är vaken och har varit de sedan 9.45, det är fanimej inte illa pinkat för att vara jag. Som toppet på moset har jag dock sovit ungefär 5 timmar efter att pojkarna igår fått för sig att lira poker här hela natten, och med öl med i bilden blev grabbarna väälidgt högljudda när stackars jag skulle sova :( så inte mycket sömn fick jag! Men upp kom jag och till mötet och träffa läkaren, sen har jag varit och köpt hårfärg så får väll se om jag hinner slänga i den i skallen idag. Har ont i magen och mår illa men ska iväg och besöka ett föräldrarkooperativ nu efter lunch också innan det kanske blir ett träningspass idag också.

Puss!

En hemvändande göteborgare


Ja som sagt så kom min bror hem och hälsade på idag över påsken, mycket trevligt tyckte jag. Mörkhårig har han också gått och blivit, så nu är vi heta brunetts båda två! Började göra mig iordning för träning, dock sa Erik något hysteriskt kul innan jag lyckats spotta ur tandkrämen så den flög ju all världens väg, haha. Och råkade blotta mig i underkläder för  våran stackars granne. Jag drog ner och tränade med Jennie och fick lufttorka efter duschen när jag insett att jag glömt handduk, riktigt snygg stil, Haha. Sedan  vi fick skjuts av min käre Jennie från träningen till våran käre far där vi skulle kolla på hans nya tillskott, en skitsnygg bil med både de ena och de andra finesser som inbyggd playstation och video. Kände dock att det hade varit roligare för ett antal år sen med de men jag kan nog ha nytta av de där med någon gång :P Simon har ju även träffat Noel för första gången sen jul, så han var skapligt blyg till en början innan han var sitt charmiga lilla jag och busade på golvet och diggade till Nigthwish som vi spelade in, så jävla urgullig han är!

Sen fick vi skjuts hem i pappas nya pärla och har tagit igen med skvallret. Nu har jag ont i min stackars mage och ska nog gå och lägga mig och glo tv, "ballar av stål" är just nu på, weho!


Min käre broder, Simon.

It's not a crime to want love more.


Hallå.
Lördagen blev rätt lyckad som jag hade hoppats. Jag, Jennie, Sofie, Catrin och Carro började med pizza, handboll och dricka hemma hos Jennie vid 16 tiden. Åkte därefter hem till Lindbergs/Von Bahr där vårat födelsedagsbarn var lagom på lyset. Drack och skojade och hade kul för de mesta, dock lite tråkiga händelser, men det känns ju rätt oundvikligt egentligen. Ner till stan och in på Harrys ett tag innan det bar av mot Lotus för några av oss. Sen blev det en galen efterfest som vanligt när jag och Sofie slår våra geniala skallar ihop, jösses vad vi kan! Haha. Låg och sov i Sofies sköna säng halva dagen innan jag beslutade mig för att jag lika gärna kunde gå hem och må dåligt i min egen!

Om ca 1 timme kommer min bror hit :D Hört rykten att han färgat håret mörkare så får se om vi är någe lika nu då när även han svikit blonderingsskiten! :) Ska hinna med att träna förmodligen om mitt illamående kan lägga sig lite och Simon ska få träffa Noel för första gången sen jul?!



Bild 1 : Ungefär såhär nykter var jag, haha.
Bild 2: Trion fick tuppjuck.
Bild 3: Amanda visar sin kärlek för Madde.
Bild 4: Jag med fejknegern Sandra.

All I have is you.

Äntligen lördag! Sitter med plattången i högsta hugg och massa rock strömmar ur högtalarna,jag trivs så bra. Dock börjar jag bli lite stressad så blir ett snabbt inlägg. Ska snart iväg till Jennie där hon, jag, Sofie, Catrin ska käka och se handbollen, yummi! Efter de drar vi vidare till våran Madde's födelsedagsfest innan utgång. Hoppas på en riktig lyckad kväll och att ni också får de, PUSS!

Fick mig även en glad överraskning av Jocke som skulle komma hem den 10e, men han kom hem idag istället, CHOCKAD blev jag, haha! :D


-
text ur, Dead by April - Losing you.

Distant from all, yesterdays electing me
murder these thoughs life is disconnecting me,
Noooo,
Loving is affecting me, count all the times
You were there protecting me

So cold. So alone.


All I have is you
it is all that I´m waiting for
All I need is you

Friday night lights


HEJ FREDRIIIIK! :D

Så där då har helgen dragit igång. Började med solning med min Jennie. Senare på kvällen var det mys framför tv;n med Emma och Sofie, så jävla trevligt! Fick tuppjuck och började åka bil, hämtade Rickard och sen hämtade upp Johan, körde dom till stan och sen gick vi runt en promenix och träffade fulla glada människor, mycket kul! Nu pratar jag lite med min gamle göteborgsvän Fredrik som jag inte träffat på evigheter :( Och har även fått reda på att han läser denna blogg då och då, därav hej:et i början :) Jag är partysugen och redo för morgondagen, yehoo! Kommer förhoppningsvis bli en sjukt bra dag!


Här har vi min söta kåta vän Emma, henne tycker jag mycket om!

On the edge

Everyone is watching
Her arms are so sore
But she doesn't care anymore

And falling from the edge
The scars will stay forever
Side to side with death
This last time even better
Darkness and light are blinding her sight
She's not coming back
Not coming back

The sky is casting over
Her last wish stays unsaid



(Ja, jag mår faktiskt bra! Fortfarande, vacker text.)

Sol, sool, soool! -`o´-


Sol = Energi! Så är det bara. Flyger runt i lägenheten med mina bedrövliga dancemoves och tandborsten som mikrofon, yeeehoo. Känner mig bara gladare och gladare för varje dag som går, och det är inte jobbigt att gå upp, träna osv. :)
Jennie hämtar upp mig om ett tag och då ska vi åka och sola, mysigt värre! Och snart behöver jag inte sola i solariumhelveten som gör så man bränner sig på skinkorna och vaderna, nej då är det beachen som gäller! WOOO. 13 dagar kvar nu!

Criminal Minds, I loveee.


Blev en osminkad dag i myskläder idag, men jag ska fan inte hamna i gamla vanor och stanna här. Nix!
Det skulle egentligen varit träning, men Jennie kände sig lite ur form så vi hoppade det idag, och tog helt enkelt inte tag i att hitta på något. Så blev lite städning, bädda rent och låtsas vara sur på Erik, det gick i ungefär 1 minut innan jag började garva. Fan jag måste lära mig att hålla masken mera!

Snart börjar mitt älskade Criminal Minds med spänning och ögongodis, jag gillar det.
Har även bestämt med Jennica att det börjar bli dags att ses snart.
Jag har även kommit underfund med att jag vill ha lite snygga grejer tillagda på bloggen nu till våren, så Ida. Igång med kreativiteten tack! :D


och nej, innan du ens tänker tanken...
..jag är inte kär i honom heller.


:)

April, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!


Igår var det ju den största skämtdagen på året. Jag klarade mig galant tycker jag, blev nog inte lurad en enda gång.
Därimot var det en lurifax vid namn Erik som busade och fick med mig på ett skämt. Vi lurade min stackars mamma att han ramlat och brytit benet i rulltrappan när han hjälpte en kund på jobbet. Stackars mamma, vad lurad du blev!

Så busigt gjort!

Happy birthday to you.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MADELEINE LINDBERG.
HOPPAS DU HAR HAFT EN UNDERBAR 20ÅRSDAG<3


Semestra med en knarkare

Igår kväll var det GUIF-Lugi match, jag, Jennie och Sara var på plats och tjoade och hejade på de våra!
Mycket knäppt folk runtomkring, jag menar..om man ska leka expert, då ska man väll kunna uttala namnen rätt?!
Och små fjortisar som skriker prsonangrepp, mycket omoget och osportsligt! Men Guif vann och vi var glada ch kokheta!

Idag gick jag upp rätt tidigt, för att vara jag. 12! Yeho. Fixade mig lite och sen häntade Jennie upp mig för ett träningspass på gymmet. Blev inget direkt höjdarpass så får skärpa mig imorgon, först var vi bara 3 st. Jag, jennie och snyggingen. Helt plötsligt var det jättemånga. Det är inte lika kul! Sen åkte vi på lite ärenden. Nu har jag klämmt i mig en sallad och pratat med Erik som har tråkigt på jobbet. Ska strax se "unga mödrar" sen ska jag läsa min nya VeckoRevyn och bara mysa i soffan hela kvällen.

Catrin påminde mig om något roligt som hände när vi var i bulgarien 07. Jag skrattar bara jag tänker på de. Vi misstänkte att en av killarna (det var vi tre tjejer och 14 killar!) betedde sig så konstigt, och de andra höll med oss. Han var liksom för sig själv hela tiden, även när vi gick och åt, badade osv. Så jag och Catrin tog tag i saken och följde efter honom en dag, spioner på högsta nivå gömde vi oss så galant. Vi såg att han gick fram till en gubbe och betalade honom, vi utbrast direkt "Vi hade rätt, han köper knark!" mitt i våran extas om hur rätt vi hade och hur skumt det var så hade han kommit på oss. Men icke var det knark han hade i nävarna, det var en plastmugg med melonbitar! Vi var skapligt förvånade och fick bara ur oss "vi följde efter dig för vi såg att du var själv och skulle kolla om du skulle med oss?" JÖSSES! Tänk om det hade varit knark, då kanske han hade typ dödat oss för att vi upptäckte honom :S Läskigt.
Men vi alla kom hem helskinande som tur var och knarkfunderingarna lades på hyllan, han ville bara vara för sig själv.

RSS 2.0