jag orkar inte med mig själv


Jag är ju världens klantigaste människa, här har jag setat och kämpat med att försöka få mitt hår platt och vad upptäcker jag efter sisådär 15 minuter? Jo, jag har ju glömt sätta på plattången för fan :S

Inte konstigt att de inte blev rakt =/
Jag får panik på mig själv, ah.



o som i o-onsdag


Dagen har varit bra, började att gå med tjejerna på stan och leta present till Amanda, som inte fattade någonting och ville vara med, haha. Hoppas hon blir nöjd med de hon får iallfall =) Gick runt och kollade lite, finns så mycket man vill ha men så lite pengar. Funderar starkt på att sälja min kropp, men tror inte de finns så många intresserade av de köpet, så får väll råna en bank. Camilla tycker jag ska gifta mig med en snorrik gammal gubbe och eftersom han jobbar så mycket och aldrig är hemma, kan jag ha ett kärleksförhållande också. Smart tyckte jag, pappa höll dock inte med..

Ikväll är det ju som sagt personal/vip fest på Lotus, får väll se hur kul de blir =) Ska vara i Jennies nya lägenhet innan vi ska ner och käka osv =) Hoppas på en bra kväll med bra sällskap såklart.


Från och med nu ska jag tamifan börja skriva ner vad jag ska blogga om på mobilen när jag får mina knepiga tankar, har nämligen glömt bort de jag skulle skriva om idag =/ Minnet är inte riktigt som de ska.

Comeback


Har varit ute med hunden och träffat födelsedagsbarnet,
trevligt trevligt. Ska passa på att lägga in en lista innsn "Unga mödrar" börja.
Nu som följt min bilddagbok, (aleksis) vet att jag får för mig massa sjuka saker och omvandlar de till en lista.

FESTMETODEN, för tjejer.
1, Håll tuttarna i styr och ge dom värme.
Många festdeltaganadeav det kvinnliga könet gillar urringar, och likaså det motsatta. Det finurliga i det hela är att välja lagom mycket, så man blir nyfiken, ine så att man ser hela tvillingparet Tutt och Lisa. Ha lagom, det ska ju väcka intresse för att se vad som döljer där, inte bli nockad av dom på dansgolvet när dom rymt! Right?
2, Less is more, även om de luktar illa. Hur många gånger har man inte kommit in på damrummet när det är fullpackat med tjejer som dränker sig själva i parfym och mumlar om att de blir så varma när de dansar. DET LUKTAR VÄRRE MED SVETT BLANDAT MED 7 OLIKA PARFYMER! Och huvudvärken för resterande i sällskapet är inte långt borta.
3, Välj rätt klackhöjd. Visst inte alldeles enkelt att avstå från dom där toksnygga skorna med aningen för hög klack, men det finns nog inget så osexigt på krogen/festen som en tjej som stapplar sig fram som en höna som letar efter frön.  När man sen fått i sig lite alkohol och börjar slappna av för att man tror de känns bättre med gången, de gör de inte. Nu är du istället en stapplande hösäck som tar sig fram.Jag är förvisso sämst på klackar jag själv, därför ger jag mig aldrig ut på för höga höjder i onödan.
4, Sjung lagom högt. Du står mitt på dansgolvet och en grym låt spelas, vad gör du? Jo du sjunger med , men tänk på hur högt du sjunger med. Bara för att du är alkoholpåverkad och tycker de låter jättebra, behöver det dock inte betyda att folk runt om kring dig håller med dig, och vill hellre höra på den riktiga låten än ditt after dark-liknande sånguppträdande.

Tack för mig!


891264873659


Sitter här och sjunger, börjar bli hes också känner jag. Tänk om jag blir sjuk? Attans, hoppas inte.
Passar till låten iallfall, får väll se de positiva i de. Nåja.. Har varit på möte idag igen, gick jättebra tycker jag.
Folk måste ju tro att jag går på AA möten eller något liknande, men det för jag inte kan jag lugna er med, inget sådant alls, utan bara mötet med arbetsförmedlingen osv. Efter de så gick jag och Sofie runt lite på stan och glodde. FY FAN VAD KALLT DET ÄR för övrigt, blir som en isbit. Ska snart ut med hunden också, jag längtar inte direkt..=/

Amanda fyller år idag också, sist ut i gänget. Hoppas att hon har haft en underbar dag och att jag kan får träffa henne lite senare, imorgon ska vi shoppa present/er till henne också :D Personal/VIP fest på kvällen, börjar bli pepp för de eftersom de sket sig i helgen, men har redan nu ångest om vad jag ska ha på mig?! :( Vill bara ha en ny garderob eller ny kropp, eller helst båda om jag ska vara fullkomligt ärlig.

ÅÅ JAG VILL BARA FLYYYYTTA!

my angel


Idag är det en sorglig och jobbig dag känslomässigt, idag är det 5 år sedan Carro lämnade oss och tog sin plats som den vackraste ängeln i himlen. Har varit vid graven idag och fixat och lämnat kort och blomma. Känns som en mardröm jag aldrig tycks vakna ur, du kommer aldrig tillbaka. Det är en stor plats i mitt hjärta som  värker efter dig.

I miss you, I miss you'r smile
and I still shed a tear every once and a while
and eventough it's diffrent now, you still here somehow
my heart won't let you go, and I need you to know
I miss you,
I miss you

I know that you are in a better place
but I wish that I could see you face
I know you are where you need to be
eventough it's not here with me


Jag älskar och saknar dig min vän.
Du finns i mitt hjärta och mina tankar.

*1989-2003+

::.

Sofie och jag har nyss moffat Corner, har måttligt dåligt samvete eftersom jag både är nästintill pank och inte borde trycka i mig onyttigheter =/ men men..Håller på att återigen kolla filmer när jag är liten (inte mitt förslag!), Carro är såklart med,Sofie skrattar gott i soffan. Var på möte imorse och det gick bra, ska hem till pappa senare ikäll tror jag.

Camilla: Ja, hej vi skulle anmäla oss att vi är här
Personal: Okej, vem ska ni till?
Camilla: Jaa...Hon har dubbelnamn
Personal: Du det är det faktiskt många här som har
Camilla: Jamen hon ska åka till Indien
Personal: Dubbelnamn som ska åka till Indien?
Camilla: Ja..DÄR ÄR HON!


Mitt internet är knas så vet inte när jag kan blogga igen hemma =/
Ha de bra! / Puss

2 timmar och 55 minuter


.. kvar tills årets jobbigaste dag börjar. ='(

Lost but never forgotten


En gång hade jag en vän, vi hittade på allt tokigt mellan himmel och jord och satt ihop dag som natt.
En dag ändrades allt och vi gled isär, men minnena finns alltid kvar.
Nu har vi äntligen tagit upp kontakten igen efter dessa år av saknad, och alla minnen kommer tillbaka.

Endel av de bästa tiderna, har varit med dig
STINA LARSSON


SMART SOM FAN

BUSENKELT ATT FÅ GRATIS SMINK =)
Så kan du lägga pengar på annat, jag gillar de.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=160418


my dream come true



Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag älskar dig.
Du är det bästa som hänt mig och önskan som blev verklighet.

I forgot my heart somewhere along the way


Ibland är det så frukstansvärt sjukt hur bara ett par ord kan få en ett vakna upp, och herregud vad jag har behövt de. Jag har varit i min egen lilla drömvärld allför länge. Men nu är jag starkare, och har vaknat. Skyll dig själv att du är så förbannat osmart, ren idioti rent ut sagt. Och vännerna, jag älskar er, speciellt dig  som aldrig gav upp hoppet och fick mig att vakna upp igen, du vet vem du är, nu ska jag aldrig mer gå in i dimman. :) Hur sjukt som helst också med kommentarerna på Facebook när jag ändrade status till "single", HAHA! Världans många som hejat på dedär nu känner jag, åå vad jag var dum alltför länge. Nu ser jag glasklart och skrattar nästan åt eländet, men jag har lärt mig något viktigt, jag är värd bättre och jag ska få bättre.

Skulle ju egentligen gått ut igår med tjejerna med så blev inte fallet. Men men..får ladda om tills nästa helg :)
Kollade på lite filmer igår iallfall, "Bring it on" och "Besatt (exorsism)" som jag redan sett så de var lite småtrist.. Och sen såg jag en film jag inte sett förut "Cidade de Deus", världigt skum film och väääldigt hoppig och svår att förstå dock då dom pratade extremt fort, men hade sina ljusglimtar av fruktansvärt sorliga scener så man blev tårögd.

Idag är det ju som alltid myskläder och repris-dag i all ära, började såklart med "Make me a supermodel", är ju helt såld på Casey, sån man skulle jag gärna kunna ha! ;) Missade ju Greys i onsdags så får ta igen de senare med massa andra repriser, jag gillar läget! Känns lite ensamt men.. så kan de vara, skönt ibland, igår kväll var det inte lika skönt.


Casey.
MUMS!

Leaving you behind


Har haft myskväll med tjejerna, bästa som finns. Tittat på idol.

Anna åkte ut. Grym röst har hon men de var helt enkelt hennes tur, dock tyckte jag att det var Alice tur. Om man ska vara en artist så ska man fanimej kunna ta instruktioner och kritik. Hon valde tokfel och var het ute och cyklade på på låtvalen och allt blev bara pannkaka, så hon skulle enligt mig vara den som lämnade. Och när hon får kritik på låtval säger hon att det var en svår låt, då kär vän väljer man inte en låt som är på tok för avancerad för dig. När du sedn fårkritik för dina rörelser på scenen och skyller på att det är svårt att röra sig i klackar, använd dom inte om du inte klarar de!

Nu tll ljusglimtarna, Robin var förövrigt kungoch Kevin fortsätter leverera, utvecklas och få publiken att rysa.
Ni ska till final. Johan är flickfavorit, brister på sången men har en scennärvaro och grytm mycket talang och känsla, dock kommer han snubbla på mållinjen för han är för enkelspårig. Alice åker ut näst, hoppas jg och tror jag.

Nog om idol. Imorgon blir de utgång med tjejerna, jag längtar redan och är pepp..Vill bara glömma, du är så inte förtjänad av allt som jag gett dig. Så sjukt att jag haft alla varningstecken och vänner som försökt få mig att förstå,att jag aldrig lär mig. Ska iallafall vara stark nu och tänka, trots hur bra du emellanåt fått mig attmå, hur dåligt du oftast får mig att må. Fattar inte att jag inte lärt mig efter all denna tid. Nåja, man blir starkare v de, hoppas jag..Kommer vara svårt för jag vet ju att när du slår på din "charm" så kommer jag krypande tillbaka, men ska vara starkare ä så, jag bara ska!


Nu ska jag återgå till sällskapet.
PUSS OCH GODNATT!

Tokio Hotel= KÄRLEK


Jag tänker inte sticka under stolen med att jag fortfarande, och troligtvis föralltid kommer älska Tokio Hotel. Kan aldrig tröttna hur många låtar per dag man än lyssna på, och jag tröttnar aldrig på att lära mig låtarna heller, tyska eller engelska så är dom så fruktansvärt bra.


Jag tycker även att Bill är snygg, vilket endel har sina åsikter om, men jag bryr mig inte..=)
Skulle gärna vilja ha en Bill-kopia, har iof. redan blivit ihop tussad med en förut, vilket inte funkade så bra..Men om du känner någon så ge han till mig :P haha!

Jag erkänner, jag har Tokio Hotel prylar och kommer även önska mig DVD i julklapp, Mobba mig, varför inte. Men lycka som lycka :)








A tiny voice is whispering you'r namne and i'm going insane

Har lunchat med farmor så kommer vara mätt ett bra tag nu, nästintill magknip där ett tag :) Så trevligt att umgås med henne, så störtskön :) Gick runt lite och glodde och shoppa lite också, skulle hitta mössa åt tanten men hon bara fjantade sig och gjorde grimaser till allt hon fick på skallen. Sen kom Sofie ner och vi gick till skatteverket så nu har jag alla mina papper klara inför mötet på måndag, rätt stolt ändå :P

Ikväll är de kärlekstema på Idol, mysigt när de är så kallt och burrigt ute =) Ska spenderas med några av tjejerna, efterlängtat..


::.

So tell me, so tell me what i've done, i wonder, i wonder, how it got so wrong
It hurts so bad all those things you said, i feel so cheap, used and untidy

It's all the small things adding up
I've been burning bridges felt like giving up

Everything I do, reminds me about you
Maybe we have to much to come out
I can not feel love, and i can not feel pain
Then of course it's all the shame, and killing time
It's still my favourite game

.::

Om du har något emot min blogg, ett tips.. LÄS DEN INTE!


It's you and me.

Stackars mig


Gårdagen var trevlig och mysig. Jag var skitduktig och lagade middag med tända ljus, jag kan när jag vill.
Sen var de match, vinst för Guif, yees! Drack lite vin efteråt och hade de allmänt trevligt för de mesta delen av tiden. Mysigt nattbad i badkaret också, haha. Lite trångt bara.. Själva sovandet gick mindre bra, och har mer eller mindre nackspärr idag. =/ Var uppe redan vid 9 imorse, kors i taket. Hade måttlig huvudvärk och Noel var hysterisk ett tag, pinsamt när vi hade en söt liten målare i lägenheten också, haha. Tillslut däckade vi båda i sängen av ren utmattning, Förstår inte vilka ljud en sådan liten gobit kan få ur sig..Sovit lite middag iallfall, tyckte jag förtjänade de idag, och har haft pissont i magen men de verkar lugna sig nu som tur var, trodde jag skulle svimma ett tag =(

Imorgon ska jag luncha med farmor =) och gå till skattetjosan.
Ikväll är de Criminal Minds som gället, i love it.


Spencer Reid.

-Vad ska ni göra i helgen?
- Jag tänka gå och dö eller något,
- Men varför vänta så länge?

Jag: åå vad mysigt.
Sofie: Smurfsvett?
... Ja man hör de man vill höra käre vän.


PUSS!

Vi bara gliiiiiider


Nyss hemkommen mer eller mindre täckt av snö, nedrans var de föll från skyn. Var nere på stan på lite ärenden på banken och arbetsförmedlingen och hade skitkul med gubbarna där :P och plötsligt när man kommer ut gled man mer eller mindre hem, fick hålla i mig stadigt i armen så jag inte ramlade, förlåt för de :D  Är alldeles blöt i håret så ska köra hårfönen för fulla muggar nu..

Fick även en komplimang av en fritt främande gubbe som skrämde slag på mig när han kom fram mitt i mitt berättande och sa att jag var fin, och att jag hade så fin hårfärg. Jag blir svinrädd och tog skydd :P sen mummlade jag tack och vi halvsprang därifrån.

Ska börja fixa mig lite snart igen kanske, vill ju inte se ut som en smält snögubbe hela kvällen. Ikväll ska de mysas, ska dricka lite vin också, mums. Och Sofie och Habbor ska vara med oss :D

  VS

Ouups!


Jag måste rätta till mitt lilla oskyldiga misstag då jag skulle leva vidare som blond genom Emma. För i själva verket har jag ju försökt få henne att bli mörkare också, snacka om dubbelmoralen där :S Kvinnan är snygg i allt så varför inte prova lite. Man kan ju trots allt bli positivt överraskad, som jag :) SÅ VÅGA STUMPAN!


Nu har jag ca 1 ½ timme kvar i min ensamhet, så ska försöka banka in två nya låtar i skallen men blandar bara ihop texterna så smart som man är, Kanske är som Sofie sa.. att jag färgade bort mina sista hjärnceller? Tragiskt. Sen ska jag ta mig en lååång dusch också :)

HILF MIR FLIEGEN


Tokio Hotel- Hilf mir fliegen



(bilden är från augusti)

Blondin i hjärtat


Nej, Emma.. Jag ska inte färga tillbaka till blond, så andas ut =) Jag älskade att vara blond också, absolut. Men jag behövde något nytt, dock är detta också välidgt svårtskött och ser titt som tätt rentav förjävligt ut. Men de ska bli mörkare...får väll starta någon slags välgörenhetsfond eller något så jag har råd att färga hela tiden. Haha.

Men jag älskar min blondin Emma, och får leva vidare som blond genom henne till våren iallfall.

The Hills


UUURSCH VAD JAG HATAR HÖST OCH VINTER, blir så förbannad på alla kläder man ska kvävas i så fort man kommer till ett varmare ställe, tex arbetsförmedlingen som jag var på hur länge som helst igår. Man blir deprimerad automatiskt, vilket jag egentligen inte brukar behöva hjälp med vissa tider sorligt nog. Känner mig bara allmänt blä och hänigig idag.
Fick iallafall leka med min Sofie ett tag där på dagen.

Senare på kvällen var de mat hos papi och camilla, kollade 'Unga mödrar' som äntligen börjat igen, badade Noel och blev mer eller mindre dränkt i hans sprattelanfall i badet.. Låg som vanligt vaken hur länge som helst inatt till alla program och mina tankar. Och när jag väl somnade, var du med i ännu en dröm, varför? Du är inte ens värd de. Och helt plötsligt hade du åkt hit i drömmen, som om de skulle hända. Och de är ju inte de allra lättaste för mig att ta mig ner till dig heller och knacka på dörren för att få fram vad jag gjort. =/

Nu kollar jag iallfall på The Hills, Vilket jag ääääälskar.. LAUREN ÄR SÅ FÖRBANNAT FIN! Och Brody och Justin är såååååå heta, mjaaauu..Tänk om man fick en sådan på kroken :P Nej nu ska jag inte säga så, de kanske betyder otur och de behöver vi verkligen inte. Ska ta tag i matlagandet också när jag hittar mina krafter.
Imorgon blir de arbetsförmedlingen IGEN, är rätt skapligt förbannad att de aldrig går vägen. Ska även till banken igen och på kvällen blir de handboll, wie :)






If you ever wonder where I am
just look behind you, I will always be here.

Nattuggla


Det ser skönt ut att sova, är måttligt avundsjuk.. Låter fridfullt, själv håller jag på att bli förskyld igen (är jag svergies mest förkylda kvinna? inte helt omöjligt) och snörvlar och har mig, springer fram och tillbaka till toan och snyter mig och är på tok för pigg för att kunna sova. Klockan är nu 00.37.. Jag ska till banken om några timmar. Kommer somna vid 3 tippar jag på, då är nämligen dom 2 sevärda programmen som är kvar slut. Sen får jag slå mig i huvudet och se om jag däckar av smällen  i värsta fall...

Det var ju kul att jag fick en förklaring på min tidigare fundering
Men jag har fått tillåtelse att vara svartsjuk så skyll dig själv
var ju bara 1 ½ dag efter att funderingarna börjar i skallen,
men är glad för de ändå så tack.

Jag har kommit på att jag snart måste köpa hårfärg igen, jag blir bara ljusröd i skallen hur mycke färg jag än lägger i...N'r jag duschar ser de ut som jag förblöder och när jag lägger mig med blött hår blir allt missfärgat.. Inte så jättekul.
=/ Varierar mina känslor för de här med hårfärgsbytet, har fått bara positiva kommentarer och de är skönt emd förändring, men fan någon måtta får det väll ändå vara med hur färg ska skötas? Plus att i visst ljust ser mitt hår förjävligt ut, jag ser ut som en fågelskrämma och undviker speglar ännu mer än som blond, men när de är mörkt, då trivs jag..

Ne, dags för nässpray och fosterställning i sängen till Intervension och Inside.. Natti.



Ska lägga mig och försöka drömma om denna heting,
och låtsas att han sover med mig, muhaaha. :')

Söndagkväll

Precis smällt i mig en halv pizza till One tree hill, MÄTT! Blir en skön tvmyskväll med gossip girl, parlamentet, sanningens ögonblick, supernatural och respriser av CSI och criminal minds! Jag gillar de :)



Bebisspyor, trasiga strumpbyxor & nattbad

En liten sammanfattning av denna helg då kanske..

 Hemma hos Ludde på förfest i fredags med henne, Amanda, Emma, Anna, Sofie och Jennie och Jenny.
Därefter skjuts till Raw, fast var bara där i ca 15 minuter, det var inte bra för min plånbok tyvärr..Därefter skulle vi till Nybron, men jag, Jennie, Erik och Ante drog till Centro istället och hade de jättetrevligt när vi pratade gamla minnen osv :) Efter de efterfest, haha! Tog ett par öl, lyssnade på musik och Ante tog ett bad, haha! Morgonen efter skulle gullet åka och jobba så jag låg kvar och sov ett tag till innan jag gick till pappa och Camilla innan farmor, i trasiga strumpbyxor och Noel sovandet i vagnen.. haha. Fikade och så hos farmor, och Noel spydde mellan tuttarna på mig, så då kände jag mig ännu mer fräsh, pss.. Mamma kom och hämta mig och vi åkte hem och lagade tacos och kollade tv :)

Men älskling, vad du luktar sprit!
Ante: TVÄTTA HENNE!

HAHA! :D

Har precis kollat reprisen på ' Make me a supermodel ', GUD VAD CASEY ÄR HEEEEET!


Att du inte förstår att jag blev besviken
Du har inte ens haft en tanke på att ge mig en förklaring
Trodde bättre än så om oss, Ville bara höra dig säga
att jag inte behöver oroa mig, att det fortfarande bara är jag.
Du har ingen aning hur jag kände i den stunden, och resten
av dygnet du inte brytt dig om att ge mig en förklaring, du ger
min vän en, som helt klart kan stämma, men jag då?

Neverstore och riktig mat - YES!

Jag trivdes igår, Criminal Minds, CSI NY OCH Cold Case..woooo! massa frukt, fix av naglar, ögonbryn och jordgubbsdoftande anisktsmask, man kan säga att jag hade en ganska bra kväll/natt i min ensamhet ändå :)

Sitter här vid min kära vän datorn och lyssnar på kärlek - med andra ord Neverstore!
Har inte varit pepp på hela dagen, men så fort tonerna av Neverstores geniala låtar börjar spelas så
är jag givetvis på hugget och flyger runt i lägenheten och börjar fixa mig. Jag är på igen!
Och har orkar göra riktig mat idag som är inne i ugnen, tagit mig hela dagen att samla kraft för att orka med de och hoppas jag får i mig allt också :P haha. Ikväll blir de iväg till min kära Ludde, skulle egentligen inte dricka..Men blev på lite dåligt humör ett tag så nu ska jag visst de, och skumpa ska jag dricka också, ingen höjdare men de går :P

Fira farmor imorgon också, trevligt trevligt att tanten fyller 71 :P
Men lika klockren fortfarande, och nu är ju Noel med och ska fira henne med :')

Hör av er om det händer något roligt ikväll!

Huvudvärk och frysmat


Skulle ju egentligen ha pallrat mig till banken och arbetsförmedlingen idga igen, men när det var dags att gå upp protesterade min kropp och jag blev kvar i sängen. Blev helt enkelt en dag i myskläder och eländig huvudvärk och frysmat, ingen hit men orkar inte laga något! Ska ta igen mig lite och dra dit imorgon istället!

Tankarna äter upp mig om nätterna, har så svårt att sova.
Timme efter timme ligger jag klarvaken med hundra tankar snurrande..
Vill bara höra dig säga något så jag förstår.

Tjejer, ni är mitt allt. :)

PS: NÅGON SOM VET VARFÖR ' MAKE ME A SUPERMODEL' INTE GICK IGÅR? :S

Regnjävel och kärringfan


Gick upp kl 9 idag, trodde jag gick i sömnen när jag tog mig ner till stan. Råkade gå en omväg och höll på att komma försent till mötet, smidigt! Men mötet gick bra och det var kul, även Noel var intresserad och försökte på bästa sätt framföra sina åsikter :P Efter de lunch, banken och arbetsförmedlingen. KÄRRINGJÄVEL! Ursch.. Henne tycker jag inte om, men ska ändå ta mig ner imorgon igen. Träffade Emma och Jenny sen en stund och då började de tokregna så fick ta skydd, och sen försöka springa med vagnen hem, såg ut som en blöt hund :( Åkte till Tuna Park sen med de sistnämda och Ludde, trevligt!


Om jag bara visste vad jag hade gjort
Då hade jag iallfall kunnat förklara
Jag förstår ingenting.
En dag förändrades allt och du har inte hört av dig sen dess, och inte svarat när jag gjort de heller. Det känns jättetomt efter att gjort de varje dag =/ Och du visste om min situation, så..ja..jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag saknar dig.

Jag är en riktig tönt.. igen.

Nåja.. En en gång ger jag mig in i bloggvärlden efter att trycket blivit för stort. Jag kommer med all säkerhet inte vara duktig på det denna gången heller, men det är ju faktiskt roligt. Så ja, jag är återigen en bloggtönt. Jag läser runt ibland när jag har extremt långtråkigt och alla har ju så mycket att skriva om, men jag då? Nix. kommer bli en helt meningslös blogg, enjoy!

Kan ju ta en liten sammanfattning av helgen. Andreas har fyllt 22, så jag, amanda och catrin begav oss till Ica Maxi och köpte gurka, kruka, geléhallon och kinapuffar och gjord helt enkelt en blomma av de, fiffigt tyckte amanda, härmigt tyckte jag eftersom grundidén denna gång var från Telias tv-reklam, men de passade ju klockrent eftersom han flyttat :P Hemma hos Andreas i Åker var vi i ett par timmar och hade de trevligt och pratade om gamla minnen, även Coffa, Niklas, Johan och Isabell var där. Sen skulle dom ut, och vi tjejer åkte hem.. Och jag fick hem en söt fyllekaja lagom vid 2 snåret, låg halva dagen efter och bara hade de gott och myste.

På kvällen var det dags för mig, Fia, Amanda och Sofie att bege sig till Catrin efter att ha varit klädd i pyjamas till ca 16, ha! Spelade biljard och Melodifestivalen. Även Jenny och Ludde anslöt sig till gemenskapen. Senare åkte vi, plus Robin och Sonny till Lotus. Någon liten jäkel lurade mig och sa att han skulle varit någon annanstans, men var där för att överraska mig..och jag blev det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0