en helt vanlig lördag hos familjen warg

Hade pyjamas på mig till ca 18.00, mysigt. Sitter nu här hemma hos min kära Catrin och saknar min lillpojke Noel. Druckit endel vin pga av kortspel. Ska vidare ut sen, hoppas att Erik kommer till samma ställe :) Han är fin.

Jag har saknat min lilla Catrin och hennes underbara familj. Även Amanda och Ludde är med.

Hoppas ni har en kul kväll =)

Julafton och juldagen


Är avklarad. Julafton blev det på landet med mammas släkt och det var trevligt. Juldagen firades med thai-mat hemma hos farmor (och farfar) med pappas familj. Har fått bra grejer och är nöjd. Nöjdas var nog Noel som fick en sittstol man sätter fast på bordet, han dreglade och var extas när han äntligen får sitta vid bordet :') På kvällen var det förfest hos Holmberg med endel folk och sen utgång först på Lotus, men vid halv 1 tiden gick jag till Nybron istället där Erik var, och min fulla Madde, saknat henne. Var en lyckad utgång ändå. Hem till Erik och låg väll i sängen till 2 tiden dagen efter, mysigt.

Hoppas ni hade en bra jul!

Mitt lilla julmirakel


Har varit med mamma och handlat sista julklappen, en babystol till bordet, väl behövligt eftersom han (Noel) hatar att inte vara med vid matbordet :) även mamma handlade lite julklappar. Hitta dom finaste glittrigaste nyårsskorna, men dom var aningen för tajta så fick ge upp den tanken, skulle inte kunnat gå många meter innan jag fick ont, riktigt otur.

Julafton är imorgon men jag fick ett litet julmirakel redan idag! :$
Kanske de blir göteborg i helgen då.




Dan före dopparedan?


Vaknade av en live version av Katy Perrys - Hot n cold, nog för att hon inte låter bra live men det var något ännu skummare nu. Det var inte en kvinna som sjöng, det var Simon som yla ute i vardagsrummet. Jag har nog aldrig vaknat av något liknande, haha.

Sitter och väntar på att mamma ska höra av sig, vi skulle ner på stan, om hon inte glömt bort mig dvs. Det skulle vara lite tragiskt, då får jag väll gå själv. Imorgon är det julafton, helt sjukt. Tiden bara flyger iväg, det är faktiskt lite småläskigt.
Ne nu ska jag platta håret, om jag orkar och ringa till modern min. Ha det bra!


Saknat att ordfajtas med krull-piercing-supar-res-vän, Christian.
HAHA! Du är ganska rolig ibland du.


alanya, september 08.

Nattfunderingar och andningsproblem


Sitter här vid datorn. Simon, André och Rasmus spelar tv-spel och jag är nästäppt som få, har bråkat endel och är så känslomässigt slut. Jag orkar inte längre.

Sitter med din msn-ruta öppen, har gjort det ett tag...vill säga något, men vet inte vad. Antar att du inte tänker på mig längre, att du inte känner att du vill höra av dig. Eller kanske du gör som jag, sitter med min msn ruta öppen och får hjänsläpp. Du kanske också börjat skriva ett sms, men sedan ångrat dig och tagit bort det, eller slagit nr, men aldrig ringt. Då är du där jag är nu, någon som saknar sin nyfunne värdefulla vän om inte annat, någon som undrar hur allt gick så fel.

Amanda och Noel


Har haft en grymt trevlig kväll med min favorit brud, Amanda. Tokat oss och skojat som vanligt och flängt runt hela stan, även hem till pappa en sväng. Efter de kurrade våra magar lite så det blev MC, tokgott men ack så dåligt samvete man har nu =( förjävligt! Och med all julmat man kommer proppa i sig kan man ju räkna med ett antal kilo plus, jag får panik.
Hursomhelst har det vart en trevlig kväll och väl behövligt, har mått skit annars...jag älskar dig, oerhört.

Det är så svårt att förklara sig kärlek för något så litet, så omedvetande om vad livets svårigheter kan göra med en, och hur många svåra val och situationer han kommer befinna sig i i framtiden. Jag vill bara tro att han kommer få det bra och att livet kommer behandla honom väl, mitt lilla växande mirakel. Jag älskar dig Noel. Du gör mig så lycklig med ditt skratt.
När du gråter vänder sig hjärtat i kroppen. När du blir stor kommer jag skydda dig som en vakande ängel, du är allt.



Ikväll/natt är det två CSI avsnitt på raken, jag gillar de :D
Imorgon måste jag handla sista julklappen, alltid ute i sista sekund =/ typiskt!

Välkommen hit, rakt in i vår tid


Grattis bror som gått med i tatueringsklubben idag =)
har varit underbart roligt att ha dig här under dessa dagar.

Im still mad as hell but I don't have time to go round and round and round


Jag har varit bakis tills för någon timme sen sen utgången i lördags, rutinerat värre. Kvällen började som sagt med firande av Sofie med pizza och tacogratäng och presentöppning, hon fick en blender, presentkort på massage och champange! Hoppas hon blev nöjd. Därefter drog förfesten igång och ja.. det var trevligt. Ner till Lotus och dansade och härjade till stängning, skulle möta Erik men när han kommer ut från Corner bar en viss Jerre iväg mig så fick "springa" tillbaka, hans kompisar åkte hem och han hade inte mycket till val, vi skulle på efterfest. Gick till Maria där några bekanta ansikten befann sig, och såklart min älskade Jimmy som jag hade dansat av mig lite med tidigare. Efterfesten fortsatte in på dagen efter, och när jag insåg att klockan var 11 på dagen och jag inte hade slutat dricka än (=/) så var det dags att röra på sig och gå hem väldigt onykter och sova ruset av mig. Men en kul efterfest var det iallafall =) Men var mest som en vikt att provlyfta på olika sätt dock, har blåmärke på ena höftbenet idag, haha!

Tack tjejerna som var med ut också
Madde Amanda Sofie Ida Angelica
+ Fia Emma Ludde och Jenny.


It's to late to make it right.
Im still mad as hell and I can't bring myself to do what it is you think i should.
I know, you sad : can't you just get over it it.
It turned my whole world around, and I kind of liked it.
It's a sad sad story...




Du är det finaste för mig. Den äkta kärleken.

min växande kärlek


Fredagseftermiddagen och kvällen var grymt lyckat. Började med att träffa min efterlängtade bror som är här och hälsar på över jul från Göteborg, vi gick en promenad med Noel och mötte sedan pappa på tågstationen. Gick hem och jag och pappa stod för matlagandet, vi är ju mästerkockar så vi avancerade lite och gjorde tacos, muhaha. Efteråt var det lillpojkens tur att få middag vilket bestod av gröt, mumma! haha. Halva Noel var grötig så det blev bad för hans del där han låg och tjöt av lycka innan han somnade. Då passade vi på att spela lite spel, jag och Simon mot pappa och Camilla. Eller ja..pappa, tävlingsmänniska som han är fick inte stackars Camilla en syl i vädret. Haha!

Ikväll är det party för Sofie =) Love you.

LITE BILDER PÅ NOEL;



Visst har han blivit stor? ;o


you wont take away my pride, no not this time


Har varit på stan med Emma och Amanda. Köpt present till Sofie, tungt att bära hem, men det säger ju inte så mycket eftersom jag jag är klen :P har slagit in de nu och jag hoppas hon blir nöjd, kvinnan utan önskemål. Lunchade med Amanda på 21an så nu är jag mätt och måttligt runt om magen, haha. Sitter och headbangar lite till Paramore, jag älskar dom. Ska byta om kanske och sen dra mig över till pappa, träffa bror och äta middag osv :) Riktigt trevligt, har saknat han!
Sofie var i tidningen idag också, SCHNYGGIS! :D Kolla i Kuriren ;)

Puss!

Jag hatar folk som tror


Godmorgon, idag är jag på benen och ska strax ner till stan med några av tjejerna.
Jag har inte sovit bra i natt heller. Illa.

Pratade med en kille på MSN häromdagen, visste inte vem han var men pratade lite ändå i brist på annat, men var inte personlig eftersom..ja, jag visste ju inte vem det var. Efter ett par minuter frågar han "varför är du alltid så blyg för? det är konstigt" och jag blir förskräckt, känner jag denna man? Jag svarar "Känner jag dig, eller har du träffat mig?" och killen som tror sig veta allt svarar " Nej, men det jag vet om dig säger mig att du är blyg helt i onödan" :S Knäppt om inte annat.

Jag: Jag har köpt present till dig nu
Simon: Och jag till dig
Jag: Vad köpte du då?


HAHAHA!

CSI

 
Jag älskar CSI.


Säsong 1, avsnitt 16 visas ikväll 23.35
En man dödas under en strippshow.
De huvudmisstänkta är hans kusin, strippan, hennes man och en apa.

Hallå? En apa liksom. Det lär bli spännande!

PROOOOOOOOOOOOOOSIT


Hostmedicinen hjälper, den smakar typ lakrits. Gott. Jag har frymat i mikron, orkar inte göra någonting idag. Har fortfarande pyjamas på och håret står åt alla håll, jag ska bli frisk tills lördag. Har fått tackat nej till tre erbjudanden om akiviteter, det suger! Ska iallafall kolla på Unga mödrar nu. Inget Criminal Minds ikväll och Simon åker inte hit direkt så får väll se om jag träffar honom imorgon, jag har sån tur! Har iallafall pratat/slumrat med sötis- Fia, räddande ängeln!

Puss, hoppas ni mår bra!


Kuckelimuckmeduucin


Fan, bara för att kroppen har någon slags infektion, snappar piercingarna upp och följer med i trenden. AJ!
Har iallafall tagit hostmedecin nu så hoppas de lugnar sig så jag kan sova i natt, GOD NATT!

when things does'nt come easy

Vad du än fått för dig,
Jag saknar dig.



Let me entertain you.


Host. Snörvel. Prosit. Svordommar. Halvförsök till gråt. Burr, det är kallt...
Just nu låter jag som en ljudmaskin ingen skulle vilja köpa, hemskt är det.
Blir så förbannad, när fan ska jag få vara helt frisk som en vanlig människa? Börjar bli van, illa. Orättvisa, Fan.
Kom precis på att Jocke lovade mig thé igår, så nu blev jag sugen på de.. ska kika om jag har något, troligtvis har jag det inte för att göra mitt liv lite ännu mer orättvist. Någon som har tips på dunderkur så jag blir frisk? Mina lungor gör så ont just nu. Hatar min kropp, ska fan önska mig ny i julklapp..






Why dont you say so?
I think Im caught in between
The nights and days fly by
When Im lost on the streets.
My eyes, they despise you for who I am
Why dont you say so? Why dont you say so?
Give up and let go
Im just a girl with a dream
And you can take one look, as I fall in between
With my eyes just as wide as my mouth can be
Why don't you say so? Why dont you say so?


Puss!

Nässpray är det bästa som finns


Hej!
Igår var jag som sagt på stan, inhandlade dock bara en julklapp, åt Simon. Börjar bli lite stressigt nu att hinna klart men det brukar ju lösa sig :) Hem till pappa en stund efter de och käkade och kolla tv, sen kom Jocke och hämtade mig och vi åkte hem till honom och skulle kolla på en skräckfilm, dock hann vi se max ett par minuter. I vanliga fall är vi pratglada, men nu hade vi inte träffats på så länge så då var det massor att ta igen så filmen sket sig rätt rejält. Han hade lovat att ta hand om mig eftersom jag var lite hängig också och de gjorde han, bäddade ner mig och var min betjänt, sicken vän alltså :D Han var även snäll och skjutsade hem mig i natten, trots att han var trött. Jag har saknat min vän :)

Natten var förjävlig senare..Blev totalt igentäppt i näsan och tokhostade hela natten, alldeles slut idag och har ont i lungorna av allt hostande :( Somnade iallafall en stund på dagen innan Sofie kom hit med nässpray, guld värt...bästa som finns!

Sitter nu och försöker peppa på mig så jag kan bli frisk till helgen. Jag lyssnar på All Time Low och snörvlar.
Imorgon kommer bror hit från Göteborg :D Och han ska få se att Noel har lärt sig att vända på sig och äta gröt :D


love you my dear.

förbjuden flört och farliga jävla stad


Herregud. Vart är våran stad påväg? Rån och misshandel ständigt för fan=/
Undra vilka dom drabbade vakterna från lördags misshandel var, hoppas det inte är någon man känner :(
Så trött på denna stad. Och igår var jag och Sofie på ÖB, och köpte presentpapper och sånt...Idag står det i tidningen att en timme senare slog en beväpnad man till och rånade precis samma ställe, vi kunde lika gärna varit där. Är så förbannat trött på allt skit som händer här =/ Och alla stackars tanter som råkar ut för rån hela tiden.

Jag flörtar, jag är sämst på det.
Han är nog rätt förbjuden flört, kanske gift? Vem vet.
Kul iallafall.

Ska ner på stan och kolla julklappar med Sofie och Amanda strax, har ont i halsen och är allmänt på blä-humör. Ska ha filmkväll med Jocke ikväll, om jag har ork till de. Får hoppas, har inte umgåtts på ett tag nu.


PUSSS!

Minnesförlust


Här sitter jag som en annan idiot. Har nyligen tagit en lång och härlig varmdusch, mitt i duschandet får jag flashbacks. Var inte jag här nyligen? Jo, dum jag jag är har jag glömt bort att jag nyligen duschade och gick och gjorde de igen, men var ju lite frusen så de gjorde ju inte så mycket. Jag börjar oroa mig för framtiden, kommer jag minnas något?

Min bror har rakat av sitt hår. Jag tycker om hans hår. Skumt.

Sitter och kollar massa bilder, endel är intima, endel är hur fina som helst och endel är ju så fruktansvärt roligt fula.
Många minnen väcks. Vi är så bra tillsammans när vi väl är bra, synd att det inte alltid kan vara så.

Så jävla oteknisk


Någon som kan hjälpa mig med en snygg design?
Syftar mest på Idas (eyedaho.blogg.se), den har jag fallit för.

HJÄÄÄLP!

keep dreaming, never wake up.


I lördags var det bakisdag och mys hemma hos Jennie. Amanda var med en pyttestund men annars var de hon, jag och Sara. Vi köpte pizza och andra onyttigheter och kollade filmer, så förbannat trevligt hade vi det :) Måste absolut göras om!

Igår var det repris-dag i all ära med myskläderna på, håret oborstat och osminkad, guuld. Sofie kom även över och käkade och umgicks en stund.

Idag har jag inhandlat mina två första julklappar med Sofie, är alltid så sent ute, blev en dvd-spelare till mamma och en väggljusstake till farmor. Åkte hem till Sofie och slog in julklappar på golvet, bråkade lite (inte med varandra) och kollade på Unga mödrar. Nu har jag nyss lagat mat och smält i mig,är jättemätt.  







Tänk om det inte är så att vi är för bra för att vara ifrån varandra,
tänk om det är så att vi är för bra för varandra.

Fredagens festligheter

Sitter här med massa tandkräm i munnen, smakar gammal sprit..får borsta på ett bra tag tror jag.
Gårdagen var hursomhelst skitkul, började med att laga tacos och hade de allmänt trevligt hos jennie med emma ludde jenny amanda och sara, även madde, jossa och nilla kom sen. Senare fick vi pojkbesök i flertal och förfesten drog igång big time. Jag som är idol nörd missade hela finalen i stort sätt, får väll se reprisen imorgon, de sjuka är att jag har noll koll fortfarande vem som vann, haha.
Vi drog till Fuse, gillar egentligen inte de men de går med bra sällskap, dansade och hade oss med grymt jobbigt vakande ögon vad jag än gjorde, "min personliga vakt" hade stenkoll. =/ Efter de drog jag och jennie hem till henne med 4 packade killar. Sov på en jättestor uppblåst madrass, jordens jävla studs i skiten så ramlade ju av flera gånger, smidig som man är! Kände mig måttlig smickrad igår, vem i hela friden hade trott de? Så gulligt, så smickrande.. åh blev så rörd. Värsta fina talet nästan och grejer, de var skapligt uppskattat.

Ska snart över till Jennie ikväll och ha myskväll med pizza och film, härligt värre!

Dagen citat

Skönaste idag var iallafall när jag och Emma befinner oss på toaletten på IKEA.
Ut kommer Emma och rynkar på näsan och säger:

- Det luktade gammal sex där inne, du vet.



enkärlektilldigsomaldrigdörut


CHOOOCK


Vad fan hände?
POFF!
Det bara sprängdes, bilen bara sa poff.
Jag älskar criminal minds, hoppar de inte var Spencer i bilen :'(
och får inte se fortsättningen förän 8 januari, hur sjukt är de :S
Snacket har redan dragit igång, spekulationerna är måga...



snälla, dö inte! SNÄÄLLAAAA!!

::.


SAKNAR MIN BROR.=/
HAN KOMMER HIT OM 11 DAGAR IALLFALL.


Simon.

It's a beautiful lie


Herreminskapare! Idag har jag inte legat på slösidan, något även Amanda snappade upp och påminde mig om.
Har varit på Tuna Park, sen ÖB, ner till stan, till Västerås och IKEA och sen tillbaka och gå på stan, jag skulle bara ha något. Tillslut efter mycket om och men och muttrande för mig själv bestämde jag mig för att prova den vackra blåa klänningen jag beskådade,och den satt bra, fast den var tajt (jag hatar tajt!) fick dock inte igen den över bysten så fick ta en stolek större, har dock inte provat om den blir för stor än, hoppas inte :) Så nu är jag glad iallfall, första klädesplagget på hur länge som helst jag köpt till mig själv, gillar ju att köpa kläder till Noel, han är finare i de :D

Tack Amanda, Ludde och Emma var en sjukt kul trip till IKEA.
Hemvägen var dock inte lika bekväm när vi fick fälla ner sätet och Amanda fick sitta mellan min förlossningsliknande ben. Båda två kom iallfall in under bältet och de var vi glada för.
Amanda: Tänk om vi dör nu, då dör vi tillsammans
Jag: De gjorde ju inte saken bättre.

Ni är klockrena tjejer, har skrattat så mycket idag :)
Jag älskar er så fruktansvärt mycket!

Sitter och lyssnar på 30 seconds to Mars (LÖÖVE) och letar jobb, går inge vidare så ska förflytta mig till tv:n och fixa ögonbryn och naglar tror jag bestämt, imorgon är de parteeey! :'D

P-e-n-g-a-r


ÄNTLIGEN! ='D
Idag fick jag hem brevet, pengarna är mina. Mouhaha! Rätt så lättad och glad ska jag säga.
Nu kanske jag tillochmed kan köpa något till mig själv?! Mm...Lockande =)

Ska kolla handboll med Sofie senare.
Idag är det två matcher igen, Ryssland mot Kroatien och Sverige mot Makedonien.
Personligen skulle jag ju hållit på Ryssland i vanliga fall, men dock gäller de att dom förlorar
sina två kommande matcher för att öka Sveriges chanser, och självklart håller jag mer på Sverige
som ikväll ställs mot hemmanationen, kommer vara ett grymt tryck i hallen :D woo!

PUSS!

Bollsugen


Idag har jag sett två handbollsmatcher.
Spanien som slog Rumänien ( YES! )
och Norge som slog Danmark.( YES! )

Jag är så sugen på att lira. Försökte tillochmed köra lite med Noel's leksaksboll igår,
dock var den av tyg och studsade inge bra. Det kryper i kroppen på mig, fan! Fick passa
lite med pappa iallfall. Är lite sugen på att träna lite med fotbollen nu också, får se helt enkelt...

How did we get here?


Idag har det inte hänt mycket. Låg och hade tokhosta hela natten, och rädd för att väcka sovande så gav jag all energi för att försöka dämpa ner hostvolymen, var alldeles slut när jag vaknade idag =/ Men men.. Amanda fick körkort idag, grattis babe så åkte runt lite med henne, hem till Ludde en sväng där Emma och Jenny också befann sig. Skulle kanske åkt med Amanda till Åker idag, men kände bara att jag inte orkade. Blir en hemmakväll med två handbollsmatcher att se =)

Satt och kollade på bilder sen Noel var nyfödd och så, gud vad han har varit liten och pluttig, de kan man inte tro när man ser honom nu. Han är verkligen de bästa som hänt mig och jag vet inte hur många gånger jag vaknat och trott att han bara är en dröm. Han är min sanna dröm, och jag älskar honom något fruktansvärt mycket =)

 

 


(BILD 1: Noel nyfödd på BB)
(BILD 2: Min och Noels hand)
(BILD 3: Vi myser i soffan)
(BILD 4: Noel 3 månader, baddags!)




Åh. Nu är jag tillbaka i tankesättet igen. Vad är vi? Jag blir galen på mig själv.

How did we get here? I used to know you so well
How did we get here? I think I know.
The truth is hiding in you'r eyes.



I think you are amazing.



Bye bye!

Förlust följt av klädbad


Har inte haft kraft att blogga sen i lördags, blir trött bara jag pratar, (vilket de som känner mig) ärr väldigt svårt att hålla mig från. Börjar nästan tro att jag får i mig manliga hormoner eller något, låter mer och mer som en man. Ha!

Lördagen hursomhelst var helt okej, som jag skrev innan var jag, Sofie och Emma. A här. Kollade på handboll och skulle egentligen över till Jimmy, varför de inte blev så vet jag inte. Får helt enkelt pallra mig dom 5 minuterna dit snart, har ju inte träffat den jäkeln sen min student =/ Nåja.. Sen bar det av till Harrys, var helt okej där, fick träffa Hastyar, så glad att allt är lugnt mellan oss nu och vi kan vara vänner, han är så klockren och har många bra minnen tillsammans. Störtskön!
Efter de vek jag ner mig lite, på gott och ont, har inte bestämt mig än vilket av de. Fick träffa sötkissen iallfall. Och jag kan ju inte förneka att de två senaste veckorna utan dig har haft blandade känslor. Men men..nog om det.

Idag har det varit handboll igen, dock kan jag inte ge betyg för jag hängde inte så mycket med i matchen, Noel var på gnällhumör och ja.. Men det var ingen bra match från Sveriges sida hur som helst. Blir att ta nya tag mot Makedonien på onsdag. Såg även Makedonien mot Ryssland, (UTKLASSNING=D) efter Noel fått sig ett bad, och jag också mer eller mindre, dock med kläderna på. Sen somnade sötfan och min tv-natt börjar snart med CSI ;D


Puss!

 
Jimmy                                   Noel och jag <3

1 poäng, heeerreguuud

Ryssland - Sverige
19-19

Vilken grym match, dock fortsatt för mycket tekniska fel. Linnéa Torstensson räddade poängen i det sista.
Riktigt bra första halvlek av Johanna Ahlm och Madde Grundström, Supertaggat försvar!


  JOHANNA AHLM, IK Sävehof

        MADELEINE GRUNDSTRÖM, FCK Håndbold

               FÖRSVARET, Hela svenska truppen!

.::.



THAT'S WHAT YOU GET WHEN YOU LET YOU'R HEART WIN




Syskonkärlek


Väääldigt långtråkig dag hittils..Lyssnar lite på musik, småfixat mig lite, städat ena badrummet (det behövdes!) och varit ute med Hampuz. Trist också att det inte verkar vara så många som ska ut ikväll, men talade nyss med min vän Jimmy, så kanske ska dra över dit senare efter matchen kl 18. Sofie och Emma. A kommer också såklart ;) Ikväll är det ' shaking pork' som gäller, mouhaha.

Pratade lite med broder igår också, saknar honom. Han spelar också idag fast i SM så håller tummarna.
Sjukt hur två st som var så irriterade på varandra emellanåt när han bodde här i stan att man kan komma så
mycket bättre överens ny, Göteborg gör all kärlek oemotståndlig, så är det nog..

 
syskonkärlek på hög nivå.



Några av kvällens citat


Jag: Aj, jag börjar få ont i magen
Sofie: Men sätt på lite musik då


Sofie: Vi ses på andra sidan
Jag: Va? De låter som vi ska dö
Sofie: haha
Jag: VIII SEEES II NAANGIIAAALAAA


Amanda: Om du kommer med i Idol, får jag kolla live då?
Jag: Ja de får du
Amanda: Vad snäll du är
Jag: *sjunger en truddilutt*
Jag: Sassa...Du hänger löst

Sofie läser från tidningen Amelia.
Sofie: Orgasm garanti vid samlag..
Jag: oh..allvarligt?
Sofie: ....du kan också få orgasm vid varje samlag, precis som en man
Amanada: Va, hur då? (halvspringer in i rummet)


Jag: Hur ligger du egentligen?
Sofie: Jag har ont i svanken
Jag: Du svankar ju som en jävla oxe
Båda: HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Jag: Just de, jag har aldrig sett en oxe svanka


MED MERA, MED MERA...SJUKT SKÖN KVÄLL!

Idol och thaimat


Har precis moffat thaimat från Spicy hot med Sofie och Amanda, Gott men dyrt. Jag är ju i stort sätt pank och köper en rätt för 92 kr, måttligt dåligt samvete just nu. Haha! Idol är inne i första pausen och jag hoppas ju stenhårt att det är Kevin och Robin som går vidare till finalen :)

Måste bara ge kritik till er läsare, ge mer kommentarer!


Mitt sällskap. (bild från alanya 08)

I will never regret you

E,

No matter what you say about love, I keep comin' back for more,
keep my hand in the fire, sooner or later, I get what I'm askin' for
No matter what you say about life, I learn everytime I bleed,
the truth is a stranger, the soul is in danger
I gotta let my spirit be free to admit that I'm wrong and then change my mind,
sorry, but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment, I realise nothin's broken,
 no need to worry about everything Iäve done,
live every second like it was my last one
don't look back got a new direction I loved yoy once, needed protection
you'r still a part of everything I do, you'r on my heart just like a tatto
just lika a tatto, I'll always have you.





Mjau, för övrigt....

Ich shrei in die Nacht für Dich

 


Shrei, bis du, du selbst bist. Shrei, ind wenn es das letzte ist.
Shrei, auch wenn es weh tut. Shrei so laout du kannst.


Halsont och adoptionfrågor


I natt kom mormor till Sverige och när jag vaknade idag hade jag fått en påse clementiner direkt från Torrevieja, snacka om lycka, oemåtståndligt goda, så blev två till lunch/frukost. Blev ingen kurs idag sista dagen, lyckades försova mig.. Har riktig tur alltså, kanske borde köpa en lott? Känner på mig att en storvinst ligger och väntar, eller inte..

Har fortfarande förbaskat ont i halsen, jag och Sofie ska ha en myskväll med hämtmat och bra tv ikväll och försöka bli så friska som möjligt till morgondagen, hoppas de går vägen också!

Fick en lagom chock sådär när jag fumla mig in i badrummet imorse och tänder lyset, HJÄLP JAG ÄR NÄSTINTILL SVART HÅRIG! Som jag beklagade mig åt mamma igår "tänk om folk tror att jag är adopterad nu?" Tankarna är många..

Mamma är på väg till Göteborg, en del av mig ville följa med men ändå inte.
Känns bra nu, får ta de en annan gång när de känns ännu bättre helt enkelt.
Synd bara att jag missar SM och träffa bror min :( Men han kommer hit den 22a så :)

Nej nu ska jag duscha tror jag!
Någon som ska ut imorgon?

:.


CRIMINAL MINDS<3
JAG ÄLSKAR DET!


Matthew Gray Gubler ( Specer Reid)

Vinst


YEEEEEEEEEES!
Österrike- Sverige
10- 24


MINA BETYG;

 MADELEINE GRUNDSTRÖM, FCK Håndbold

         JOHANNA WIBERG, FCK Håndbold

               MATILDA BOSON, Aalborg DH

Krångelfiaaa


Ja.
Jag är en krångelfia.
Nu har jag färgat håret igen.
Mörkt.
Jag älskade mitt röda, vad tänker jag med?
Jo, att det blonda under gjorde så färgen försvann mer och mer.
Så får ha de mörka och lägga på rött sen om de inte blir bra.

Nu är de andra halvlek av handbollen, Nu är Boson på G igen!

Jävlar också

Igår var det möte på förmiddagen, men jag med mitt sämsta lokalsinne när det gäller adresser storma in i fel väntrum 2 gånger innan jag hittade rätt adress, måttligt pinsamt. Som toppet på moset kom jag 35 minuter försent till mitt möte, men som tur var fick jag en förtående man som skrattade åt mitt elände. Lunchade själv, igen. Folk som jobbar på stan måste ju undra vad jag sysslar med när jag går runt runt runt där själv på lunchen, haha =/ Började på kursen kl 1 och hade tråkigt. På kvällen var de handboll hos pappa, trevligt. Mindre trevligt att jag på eftermiddagen börjat få ont i kroppen och kände att jag skulle få feber, även Noel har snappat upp de och hostar :(

Idag fortsatte "oturen", var hängig imorse så tog en ipren och somnade om en stund innan jag gick till kursen, där ingen var. Ena kursledaren hittade mig i datasalen och meddelade att alla gått hem, vilken jävla tur jag har, när jag gått i snön och blivit dyngsur bara för att komma dit :( Men gick ner till stan och spana runt med Emma och Jenny istället :)

Har även hunnit fixa naglarna och ögonbrynen, ska färga håret ikväll också, om jag vågar. Handboll ikväll igen :)
SISTA KURSDAGEN IMORGON!



Varför kan du inte släppa mig och låta mig gå?
Annars kan inte jag göra desamma helt =/

HALLÅJ!


Skriv gärna en kommentar eller bara ert namn när ni läst bloggen så jag vet
vilka de är som läser och så jag kan anpassa den bättre efter önskemål osv.

PUSS!

1 poäng för lite.


Frågan är ju bara hur i helsike Sverige bara lyckas få med sig en poäng mot Vitryssland som endast en gång kommit med i ett mästerskap, och kom sist. Och Torstensson som så många gånger förr klantar sig och slänger bort viktiga bollar i slutet på matchen, visst det kan ju vara nervöst när det är så spännande på slutet men hon ska ju faktiskt vara rätt rutinerad nu tycker man på den punkten. Jaja, bara att ta nya tag...Modigt iallfall av Boson att fortsätta ta lägen för att få rörelser i försvaret trots missade lägen, kanske något för mycket dock.

teenager gone to far

Goddagen! Har nyss varit ute med vovven efter en låång härligt sovstund, väll värt :) Har varit på gruppinformationen på förmiddagen så missade en halv kursdag, inte mig emot. Lunchade med min söta Amanda, trevligt. Sen började jag på kursen igen, fortfarande dock ingen som direkt pratar med en, lite ensamt men jag är ju inte där för att skaffa vänner. :)
Och det är ju bara den här veckan som tur var, så jag får väll stå ut :) Johan har varit ett grymt bra stöd :D

Nu ska glo på handbollsdamerna som spelar mot Vitryssland, ååå vad jag önskar att jag kunde spela!
Får ta tag i de och göra comeback nästa säsong kanske, är rätt så jädrans lockande just nu :)



Jag älskar dig plutten =)

Sammanfattning

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag. Har haft mycket att göra och lite tid till bloggandet. Här kommer iallfall en sammanfattning av onsdagen, fredagen och söndagen.

Onsdag 26 november, Personal/VIP fest på Lotus Lounge:
Började med förfest i Jennies nya snygga lägenhet med henne, Amanda, Becka och Carro.
Ner till Lotus, gratisdrinkar och gratisshots och generösa killar gjorde de till en rätt billig kväll.
Var en riktigt bra kväll och hade så grymt kul :) Allt tack vare min vän Alex som fick slänga sig
till systemet i sista stund, tack vännen! När Lotus stängde hade jag och Alex efterfest själva, haha
lyssnade på musik, drack drinkar och jag sminkade honom väldigt vackert! :D pss! Lagom bakis
när jag vaknade =/ haha! Som alltid.

Fredag 28 novermer, Firandet av Amanda:
Middag hos Amanda, gott med endel av tjejerna. (Emma, Ludde, Sofie, Jennie, Carro)
sen kom Niklas, Ros, Coffa och Solle och vi gick till Fuse. Helt okej men inte lika kul som onsdagen.
Fick skjuss hem efter stänging, tack för de! Nästan inge bakis dagen efter, förvånande och bra :)

Söndag 30 november, Noel's dop:
Lillplutten har blivit döpt nu. Dopet var i Fors kyrka kl 12.30 och han var så fin och duktig. Prästen var amerikan, vimsig och såg ut sen sengångaren i Ice Age och pratade ungefär likadant med :P Jag hade ingen lycka i kyrkan, först springer Casper runt och viskar till samtliga i släkten att jag har stora tuttat, reaktioner? Jodå.
Farmor höll på att garva ihjäl sig. Tobbe sa "7 år och lägger redan märke till sånt, de är bra" och pappa glodde på min hylla och kollade på Casper och sa lite tveksamt "tycker du?". Jag sjöng även fel psalm då jag alltid lyckas förväxla psalmnummer och sidnummer =/ men allt gick vägen och nu är det lilla miraklet döpt till Noel i förnamn och Elvis i mellannamn :) Efteråt hade vi fika och det var jättetrevligt och stannade kvar även på middag när jag var så trött :)

Bilder kommer.

RSS 2.0